3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Mit nevezel te saját tengelye körülnek? Nem a pivot körül? Mert animációban csak azt tud a MAX, minden mást linkeléssel lehet csak megoldani.

per aspera ad astra

Aldaryn
Ó, régi szép idõkben építettünk mi PCt frigóba, de olajjal teli akváriumban is. 😊 Mindkettõnek megvoltak a maga, khm... gyermekbetegségei.

per aspera ad astra

Czicsa
Ugyan ez van nálam is. Kerestem a neten rá megoldást, de olyan, mintha senkivel nem fordult volna még elõ!
Ha valaki tud segítsen pls!

eygébként epic csatában nyert a csapat. Brutal jó ez a SpringRTS. (ingyenes) Balanced annihilation-t tolunk.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

na Al, szóval szerintem az a cucc amit most csinálnak ha nem lesz irradiance cache alapú akkor nagy hiba. Elõször is, hiába 10-15 gyorsabb mint a cpu a renderelési metódus nem lesz elég gyors... Azaz kb ugyanott de szerintem inkább lasabb lesz mint icache - cpu egy kép leképzése.
Az irradiance cache eljárás intersection tesztje elég ha a gpu-n fut. A többi futhat a cpun. Így fut slg is.

Igazából azért sajnálom, mert limitációi ellenére piszokul bevált cucc, egy jó high settings a gpu-val lefutna pár 10 másodperc alatt komplikáltabb jeleneteken is.

Szeritem ez rossz lépés marketing-pénzügyileg és technologiai szempontból is. Így ugymond lehuzhatnának még egy bõrt a bevált cuccal, (marketing). Technologialig pedig az uj rendszer max olyan gyors lesz mint icache. Nem hinném, hogy gyorsabb.

Tehát senki nem fog fityiszt mutatni egymásnak. A gpuknak gyorsabbnak kell majd lenniük, azaz ujat kell venni, a szoftverek pedig lasabbak lesznek. Ez lehetett volna egy ultimate customer satisfaction program presented by chaos group. Így meg marad felhasználó szopatás...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ha egy folyamatosan futó gépet a hûtõbhe teszel akkor nagy baja nem lesz... LOLLLL 😄

Aldaryn
Megadta magát a videókártyám hûtése, egy darabig én gameképtelen vagyok. 😞 Sima windows felülettel még elmegy, MAX VP-t is bírja, de már egy HL2 is kiakasztja. Grrr...

per aspera ad astra

na nem baj majd este ;-) én sem mentem fel.. azért az öregek egy kis taktikázással gondolkodássál meg tudják etetni a fiatal kis tacsikat 😄😄😄😄😄 (flameveszély)

npeter
ohh én most értem haza 1 jó kis szénabála pakolásból. Fater is jókor találta ki, a legnagyobb hõségben. Asszem szétforrt az agyam. Elszoktam én már ettõl, évek óta nem voltam kint a "rencsen" 😛
(dehát muszáj vmit enni a lovaknak) ;-)

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ma cs? délután 1-tõl lehet. Bár dög meleg van de valahogy el kell ütni az idõt amit vagy vízben vagy gép mögött lehet.

jah es sokan irjak hogy lehet csak annyi van hogy 3dsmax 8 vagy ujabb verzio kenne😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

noh scriptspoton nez korul van egy plug amivel megtudod nezni hogy milyen plugokat hasznal a jelenet es akkor megtudod nezni mi hianyzik..valami plugin az tuti😊)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

engem ez éget ki: http://dl.dropbox.com/u/5862163/nyad.png

De mik ezek és honnan szedjem õket?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

a hoseg kiutotte a forumot...

off: Nem tudom ki szerette az ALIEN BREED sorozatot amiga pc-n most megjelent a legujabb verzió és igen jó mókának tünik. Csak egy szintet toltam végig. Van coop verzió is belõle.

nem ertem a problemad:S egyertelmu hogy ha erre a polyhalmazra raeresztesz egy smoothot akkor ilyet kapsz.

Hello,
Köszi, el is felejtettem, hogy így is lehet képet felrakni..... Na mind1....
Itt vannak a képek:

http://iaro.3dmax.hu/kep/1Back.jpg

Köszi és remélem tudtok segíteni.
Cronvell
valszeg tobb edge kell.. meg lehet hogy a smoothod smoothing grouponkent van beallitva es ha beteszel par uj edget az szetszedi a most felepitett smooth groupokat.
hasznalj iaro-t banner jobbkozepso reszen van egy kepfeltoltes link😊

repvez
A bannerba találsz egy olyan feliratot hogy képfeltöltés , ha rákattintasz máris megoldodik a méretkorlát és tudsz képet betenni, hogy lássuk mi a baj.
Helló!
Segítene nekem valaki mert van egy olyanjproblémám ami ellen már napok óta nem tudok tenni. Egy régi Stílusú 3d autót modellezek 3ds max ban de a hátulját szeretném egy csúcsba végzõdtetni. Namost, mikor összekötöm a vertexeket akkor az egész autót össze-vissza ráncolja mesh-smoot ban és nem tudom hogy mit tudnék ez ellen tenni. Ha valaki tudna egy ötletet adni arra, hogy hogy lehet ennyi edge-t egy normális csúcsba szerzõdtetni anélkül hogy ráncos lenne a modell azt megköszönném.(9 edge van oldalanként.)
(Képet nem tudok feltölteni mert az oldalon röhelyes 20 Kb a limit.......

Elõre is köszönöm Cronvell
tudja valaki,hogy lehet megoldani azt a problémát,hogy mikor auto key-re rámegyek és a forgatást kiválasztom (vagy a move) és nem a saját tengelye körûl forgatja ha auto key-be van 😞. valaki tudna segíteni?
majd visszamegy masik nickel..mindig visszamennek😛)

ok, én is bealszom ebben a melegben.

ezt most elFreezem nincs kedvem kimozdulni a kanaperol😊 telefonon meg nem fut.

ok, msnen egyeztessünk

ugy 4 korul jo nekem..most jottunk haza meg pihi😄

csörrents meg telón ha jó neked, ház körül leszek, vagy mondj 1 idõpontot.
8asba a szerver vagy ha van már saját akkor az jó

npeter
100.000 Ft-os gyerek meg törölte magát w3d-rõl? 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

rajottem😊 mar telepul😄 delutan lohetnenk egyet-kettot😊

az url miatt van... 😄

amire egyebkent rajottem hogy mi a masik a 8-as topic😊)

hát jah.. 😄 nekem pont a css hiányzott a z orange packomból. Ujat nem szeretnék vásárolni csak ezért...
szóval 8as topicban link 😄

Aldaryn
A MAX topikban semmi nem offtopic, amíg öregrókák tárgyalják. 😛

per aspera ad astra

FRenkie
köszi!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

menjuk offolni a 8as csatornára...

Ackro
orientation constraint

Jim Morrison
Szerintem csak az idopont a kerdes. En a css ajanlom ha mar cs, es ha kell adok mumble t (akkor tudunk egymassal beszelni), szerver meg van ezer, felmegyunk egyre es az ellenfel csapatot meg ugy vesszuk mint egy masik klan 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fix ip nincs nekem sajna viszont 15mbit/sec a feltoltes.. szoval milyeg gamet huzzak le? vagy elFreezuk?😊

ThomasGins
Hát ha már multizunk minek kell ahhoz egy helyen lenni?

\"So always look on the bright side of death\"

FRenkie
csaó

van valami tool arra, hogy 1-1 dolog a scene-ben mindig 1 kamera felé forduljon? Pl. a groundwiz planter tud ilyet, de nincs valami a maxben alapból?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ha van valakinek fix ip címe, illetve jó sávszélje felfele is az akár jó is lehet például...
Cs source vagy a régi cs?

mikor hol?😄 minden megoldas erdekel😄

Aldaryn
Két variacija van ugyebár, az elsõ, hogy összejövünk valakinél, és mindenki hoz gépet, másik, hogy összejövünk valami lanparty helyen, de az pénzes, hacsak nem tud valaki valami mutyit. 😊

A mindenki hoz gépetes verzióban azt hiszem, mindenki laptoppal jelenne meg, szóval CS elég esélyes. 😊

per aspera ad astra

ez igaz😄
okes mikor tulunk mit😄 vertex pozicionalason edzodott headshot powa😊

ThomasGins
Egy kis fps gyilokban én is benne lennék.<#violent><#gun>

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
No igen...😊 Szerver meg idõpont, régen errõl mennyit dumáltunk.

((Free koma, most biztos vigyorogsz. 😊 ))

per aspera ad astra

npeter
jah 1 kis Cs az jó ötlet lenne. csak server kéne meg megfelelõ idõpont 😛

Aldaryn
... de van PC-d. 😛 simán lehetne valamit, mégCSben is benne vagyok, az elfut mindenen.

per aspera ad astra

vagy rendezzunk egy maya vs max lan party-t 😄

the world is mine

3ds cs party 😊

the world is mine