3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
direkt ilyen "kontrasztos", a lepukkant környezetben egy "hightech" dolog
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Olyan jó lenne már találni valami jó beállítást amit tudok használni késõbb is...
I will use google before asking stupid questions.
a kaszni anyagán még kéne gyúrni vmit.a glossy értékén kéne még vmit állítani, meg a szélvédõt tükrözõdbre tenni.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
amugy jo lett.
Az elsõ légbeömlõ belsejében mitõl olyan pöttyös az árnyék?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
viccet felreteve kornyezet borzalmas ennel az is jobb hogy ha egy kepre mattezod ra.. arra meg van millionyi tutor a neten.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Tipp, hogy hogy lehetne kicsit fotorealisztikusabbra renderelni a képet?😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
the world is mine
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
geometriai optika, lekepezes, fenytan
Beszíneztem, a kék dolgok tükrözõdnek át a sárga helyre
az lenne a kérdésem, h hogyan lehetne beállítani a világításnál, h fényforrás fotonjai "pattogjanak" így ne keletkezzenek tök sötét felületek, világos mellett. Vmi GI-ra emléxem.
Lehetõleg jó részletesen kéne elmagyarázni, mivel eléggé kezdõ vagyok. Kössze!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
V-ray glass textura, shell módosító van a plane-en (kívülre és belülre is van "ammount") több texturát is kipróbáltam.
[/img]
érdekes módon a legújabb laser nyomtatónk nem tetszett neki, annak kellett letölteni drivert (volt is hozzá hálisten) a régi 1700-est meg a plottert alapból felismerte. Csak az õsrégi scannerel nem tud mit kezdeni:-(, jah meg a win7 - win xp háló baszaxik kicsit egyik irányba. így pár perces használat után hirtelen ennyi
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
the world is mine
kb fel evig vartam mire kiadtak hozza a canon ir2870 es driveret.
max alatt nem tudom de 64 bites autocad alatt (2008 es 2010 alatt is) olyan fatal erorrokat produkal kiszamithatatlanul hogy az mar faaaaj.
HP plottererek designjet 450esek (amik ugye eleg regiekk) gond nelkul futnak. meg ugy altalaban a hp mennek
Azokat kérdezném, akik már 1 ideje napi szinten használják a win7-et, hogy mik a tapasztalatok?
vmi pályázathoz szükséges új oprendszert is beszerezni, ezért akarunk váltani.
otthon már próbálgattam keveset, de élesben melóra még nemigen.A régi scanner, meg a nagy plotter nyomtató driverek miatt aggódok kicsit, mert nem igazán találtam hozzá win7-est.
cinema 4d 11 könyv
(ez még nem az én könyvem, hanem a nagy sikerû Arndt von Koenigsmarck úré. :-)
Lehet e valahogy ugy renderelni hogy csak az objektumok körvonalát renderelje ki. Nem wire frame kellene, csak a körvonalak. Pl amit az unwrap uv-re menve ugy zölddel kijelöl, asszem "seam edge" a neve ott azon az uv tempalte renderelésen belül. Szóval olyasmit szeretnék renderelni, csak 3dbe.
Thx a sagytséget!