3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xboxon jatszom:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

valamilyen sg-s kollektive fps-t vagy valamit kellene tolni, online, multiplayer esetleg lan party? 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

stochastic progressive photon mapping luxrenderben. Alpha. Ha ez bejön, akkor nagyon nagy királyság jön az unbiased rendererekre. Jelenleg 1 thread fut és refractive/reflective aa nem igazán fut. Ennek ellenére elég jó a rendering time.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

kibaszott jó móka. Komámmal toltuk hosszú ideig. Coopba érdemes!

Aldaryn
Nálam Left 4 Dead 2mostan, nagyon betalált a B kategóriás zombimozi hangulattal, szeretem nagyon. 😊

per aspera ad astra

A sikerenek en is. Viszont ahogy kezeli a kritikat az nagyon gazzz. Milyen zombikat gyilkolsz? Most tolom COD world at war zombis modjat de egyedul a 9 wawe-n nem jutok tul xboxon grr tul sokan vannak lenyomnak:/

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Na jó, ezt most nem fogom végigolvasni. Inkább gyilkolok zombikat.

per aspera ad astra

Aldaryn
Muhahah... 😊

Õszintén, én örülök a sikerének. Jól tette, hogy megnyerte a pénzt, a helyében mások is ezt tették volna.

per aspera ad astra

na aki meg nem olvasta most mar erdemes tenyleg😄 meg er par miset amit a srac rendez egy ket kritika utan😄

Nenad, nem ilyet kerestel nem olyan reg? k3dsurf
Metwork
Létezik olyan program amivel hdr panoráma képbõl tudok backplate képet menteni?

I will use google before asking stupid questions.

ThomasGins
<#violent>

\"So always look on the bright side of death\"

tolem mindenki annyit keres amennyit nem szegyel (raadasul szokasos dolog valami ceg kihirdet egy palyazatot kap kismillio otletet olcson es egy baleknak odatobb valami mondvacsinalt fodijat) csak az arca nagy a kolyoknek (es ahogy latom regen nem kolyok mar a kora szerint) es hianyzik a szakmai alazat. vagy mar megint tul konzervativ vagyok..
"Ez szintén jó üzenet a feltörekvõknek: mindig lesznek sznobok, akik szakmai féltékenységbõl megpróbálnak majd az utadba állni. Csak egyszerûen át kell lépni rajtuk. "

npeter
no comment <#kuss>
és vkik ilyenekkel keresnek 100 ropit, kb 1 óra melóval <#falbav>
az egyik srác avatarja tök frankó anim gif, mintha renderelne😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ezt erdekes lesz olvasni egy ket napig 😊😊😊
http://www.world3d.hu/galeria.php?kepid=17668

tenkenorman
de ebbe nem lehet scene-t importálni? bocs a hülye kérdésekért :S

http://www.tenke.hu

Slipknot14
hát én régen gyártottam elég sokat call of duty 2-höz. Dx9-be már elég szép a végtermék, szóval simán lehet vele jó dolgokat tervezni. De ha az nem elég, ott a legújjab verziója is(nem jáccottam újabbakkal nagyon), grafikába csodákra képesek, mégha a gépet megis húzzák, de szép képeket lehet csinálni 😊 Ráadásul a q3 engine-s editor nem valami ördöngõsség megtanulni.

ja arra szavaztam én is 😄 Királyos

sajna az a szappanon cucc az otletes.

kitömörít és futtat.,

Más, luxrender splash vote, ha valakit esetleg érdekel. 28 képre lehet szavazni.
vote

Én lekaptam a net-rõl azt a bizonyos "glut32.dll"-t, amire elsõre panaszkodott, bemásoltam a könyvtárába és úgy már lefutott.

tenkenorman
hogy kell használni?

hunkircsi
A képen a háttér a dombokkal, hegyekkel nem max, csak egy fotó.

Ki korán kel, poligont lel.

stochastic progressive photon mapper program. Baro kis demo mire is képes a renderelési eljárás.
GPUn fut, 1 perc és full tiszta kép dof, caustics stb beleszámítva.

link

és ne feledd, ezek a vieportok már multithreadesek, mivel kell az adat a videokareszoknak 😄

majd a 2012 es verzioban😊
egyebkent gondolkodtam hogy lehet egyszerubb volna megtanulni valami normalis jatekmotor programozast es ugy csinalni latvanyterveket mint arra varni hogy mikor kapja magat komolyabban ossze az autodesk (amig komoly piacot nem veszt addig ugysem fogja es hogy max valtanak az emberek valami masik autodesk termekre (softimage, maya) az tok mindegy) 😊

én röhejesnek tartom, hogy napjainkban, amikor a játék engine-ek sokmillió polygont mutatnak egyszerre effektekkel, textúrákkal, bonyolult shaderekkel, közben még meg a AI is meg miegyéb, több 10fps-t tud egy átlagos gép is, addig a max képes a használhatatlanságig behalni rajta, még úgy is, hogy nem kell szépnek lennie a látványnak, csak simán ki kellene rajzolnia. ez egy teljesen nevetséges helyzet, és szomorú, hogy idáig jutottak. az elmúlt 6-8 évben ugrásszerûen fejlõdtek a hardverek, a max viewportja meg utoljára a 9-es verziónál gyorsult jelentõsen, azóta csak egyhelyben topognak.

Aldaryn
KIs érdekesség:

Gondolkoztam mostanság, hogy ejj, mitha lassabb lenne a MAX 2010 viewportja, mint amit 2008ban megszoktam, de nem nagyon foglalkoztam vele, csak párszor téptem a hajam, hogy alig bírom megmozdítani a nézetablakot. Most valamiért meg kellett nyitnom egy filet, amin régen dolgoztam, és emlékeztem rá, hogy anno az volt az, amit még "épphogy kellemes sebességgel mozgatott" a max, úgy, hogy minden fû fa bokor virág látható volt, és még a napocska fényét is bekapcsolva hagyhattam.

Jelentem, ez a jelenet 2010 alatt gyakorlatilag használhatatlan úgy, hogy mindent bekapcsolva hagyok, mint régen. 5-6 mp-eket kell várni arra, hogy a max újra és újra rajzolja a viewportokat.

Hurrá.

per aspera ad astra

bigfoot-okkal járnak erre jó? <#vigyor>

amúgy a képen a háttér a dombokkal, hegyekkel is max?

hunkircsi
hehe 😊 Az nem kocsiút, hanem kétsávos földút gyalogosoknak. <#eplus2>
Mondjuk elképzelem, ahogy éppen lócitromot modellezek, és a kolega meg megkérdezi, hogy mit csinálok.
- Hát ezt a szart modellezem <#hehe>

kisebb a nyomtavok kozti fuves sav altalaban es a homokbol hianyzik a locitrom😊))

ez elég pofás lett.

Aldaryn
Autograss jó plug, kár, hogy memóriakezelésben összeveszik más dolgokkal.

per aspera ad astra

hunkircsi
Újabb füves NFR, mert ugye hív a természet:

youth
Itt ütik ki az alvázszámát és fesik át rózsaszínre 😊

Youth

FRenkie
Mért a szemétdombon parkol? mint egy bûncselekmény helyszíne 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Met
nem lehet minden tökéletes 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lighting sokkal jobb mint az elozok plusz a kocsi matja is..kiveve a felni😛

Met
Nyúkár
nem lett túl jó<#szomoru1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ma van a leadási határidõ így gyártottam még1 splasht lusrener számára.

BaliBoy
A hardwired.hu-n a mai vasárnapi csemegék között van egy igazi kis csemege azok számára akik szeretnek autót modellezni. Nem semmi kis videó és nem semmi munka lehetett vele.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Aldaryn
A lighting / rendering, ergó ha van egy normális stúdió felszereléssel (terelõk, derítõk, backdropok, sok vaku) akkor ott tudok szépeket alkotni. 😄

per aspera ad astra

FRenkie
hogy érted, hogy "ez" a szakmád?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

8-10k ert komplett studio felszerelest tudsz berelni 24 orara, jo minoseg 2-3 normalis vaku plUsz kieegek

Aldaryn
Hehe,... no Igen, igen. 😊

Ronin köszi! Ha van hozzá felszerelés, akkor persze, elvégtére ez a szakmám, vagy mi, de felszerelésem nincs hozzá sajnos, párszor készítettem termékfotózásokat bérelt stúdiófelszereléssel, de mivel fotózni hobbifotósként fotózok, erre nincs "keret" (pénz, idõ... ) a hétköznapokban.

per aspera ad astra

Fasza képek!

Tárgyfotózás is ilyen jól megy?
ThomasGins
F@sza kis képek!!!

\"So always look on the bright side of death\"

Kis suffnituning:
ati 4850 625@675mhz core 993@1140Mhz memory + phenomII 905e [email protected], North Bridge + l3 cache [email protected]. 7650 Ksamples/sec (slg-vel)
ez baromira sok! 😄 kb az ATI 5870-el van egyszinten. Sajnos 4850 nem támogatja az OPENCL imagest (+15-20% teljesítmény), de még így is brutális hogy milyen teljesítményt lehet kihozni belõle.

npeter
tök jó, érdekes képeket készítesz ;-)
engem azért a miniszoknyás menyecske jobban megfogott, mint a "panoramas" kép <#awink>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

tenkenorman
mit kell nézni? lehet nekem nem jelenik meg