3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://dl.dropbox.com/u/13839724/capture1.JPG
https://dl.dropbox.com/u/13839724/capture2.JPG
https://dl.dropbox.com/u/13839724/capture3.JPG
persze polyszamot lehetne csokkenteni meg igy is boven
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
4000+x2, 2gb 800Mhz DD2 és egy 4850 VGA.
Klon : nézd meg hogy a sarkoknál mindenhol négyszög van-e és a belsö és külsö pereménél is be kéne tenni egy élt körbe sztem
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
hol rontom el az alábbi modellt? (még kezdõ vagyok)
ha erre turbosmooth-t rakok, elrontja az egészet. próbálgattam kézzel is javítani, nem sikerül a lekerekítés 😞
torbosmooth-t használva ezt kapom :S
ezt szeretném megcsinálni... bocs a minõségért, telefonos kép.
elõre is köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha igen, akkor miben jobb ez a módszer?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Pl fogsz egy planet 3*3 szegmensre felosztod a közepét kitõrldö, utána adsz neki egy shell módosítót és kész is EGY lyuk, ezt duplikálod, egymáshoz veldeled az éleket(elõtte ki kell törölni onnan a polyt logikus módon) és lassan elkészül a mega lowypol modell széle ebbõl a sok polyból pedig ki tudod alakítani a modell többi részét.
Vagy csinálhatod úgy is hogy fogsz egy planet kiszámolod hány lyukra van szükséged, felosztod ezt beszorozva hárommal beszorozva. minden harmadik polyt kitörlöd és shell újra így legalább nem kell egyesével duplikálni, veldelni etc.
Vagy kialakítod az egész formát, majd minden harmadik poly töröl a szélén és úgy shell de ez nagyon sok poly lesz a végére.
Vagy, vagy, vagy😄
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Kiteríted a modellt (Unwarp UVW módosító) majd bakingelsz rá egy shadow mapot(gyors leírás http://world3d.hu/tips.php?id=18).
Valami ilyesmi a legegyszerûbb út😊
Üdv!
segítséget kérnék!
hogy lehetne a legegyszerûbben a lemodellezni a varrásnál a varrásnál "bemenõ" kis mélyedéseket. (amit a cérna behúz....
remélem érthetõ mit is akarok.
elõre is köszi
impa only mint referencia kép
minõségben a photonmap+imap követi, majd az lcache+imap. A lcache nek súloy problémái vannak egymáshoz kapcsolodó felületek találkozásánál.
a photon maxdensity 2cm el készült.
renderidõben:
lcache+imap 1,00 perc
pmap+imap 2,30
imap 4,04
Lhet renderelek egy brute forceosat is referenciának.
Nagyon sokat számíthat a GI minõség szempontjából. A standard omni-ambient light fényereje ebben a jelenetben 0,12

URL=http://kep.psharing.com/485324.jpg]
[/url]
Van olyan dolog amivel egy ilyet meg tudnék valósítani? tehát hogy van egy rakat szikla objektumom és mondjuk ráengedni gravitációt ami után ilyen szép kis sziklakupacot kapunk. Mert egyesével elég puzzle feeling lenne.
Elõre is köszönöm.
olyan tutorialokkal foglalkozz ami ami videó vagy vannak képek, hogy mit hova miért
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
A 3ds max jobb mint a Blender? És ha igen, tutorialt hol találok hozzá?😊 A link a kép alatt sajnos csak egy üres weboldalt hoz be.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Szóval ha arrébb rakom és rányomok egy reset pivotot, akkor az ott is maradjon és ne ugorjon vissza a kiindulási helyre? Konvertálás miatt kellene, hogy erre ne kelljen külön még mayat használnom. Ott konvertálás elõtt freezelni lehet de MAX-ban nem jövök rá, hogy lehet az alapértelmezett helyet megváltoztatni.
ha segítene valaki megköszöm :]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Miért tûnik úgy, mintha a levegõben lenne az oszlop alja, miközben nincs is? :S Valaki tudna segíteni? 😊
Elõre is köszi😊
Vagy ha esetleg van valami más módszer ami szintén egyszerû az is megtenné 😊
Köszi srácok!
Ezzel elmókázom már
Youth
Ao-t sajnos nem lehet külön shaderbõl, DE most már, hogy bejött a VRay Extra Tex meg RenderInfo render element, gyakorlatilag végtelen számú rendert lehet egy renderbe beletenni. Az ExtraTex lényege, hogy lerendereli az adott pont shadelését egy tetszõleges, szabadon megválasztható shaderrel. Ha oda egy AO shadert teszel be, akkor lesz egy csatornád, amin egy AO réteged van, és nem kellett külön renderelned pluszban, ha az ExtraTexbe mondjuk egy UV koordináta shadert teszel, akkor lesz egy UV coordináta passod, ésatöbbi...( infó: a végén arra megy ki a játék, hogy a lehetõ legtöbb innformációs layer - normal, occlusion, uv, motion, stb... - is szabadon hozzáférhetõ shaderbõl menjen)
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Youth
Youth
\"So always look on the bright side of death\"
Viszont az utolsó jelenetnél is megpróbálnám valahogy ezt megjátszani, hogy ne legyen foltosodás, vibrálás és idõben leszámolja. Az viszont külsõ kép lesz, tehát a fákkal is kell valamit kezdenem, a fûvel nem lesz gond, mert sima plane textúrával, displace nélkül...
Youth