A legnagyobb gondom az hogy mivel külön layeren van minden igy minden alaktrészt csak külön uv lapra tudom tenni nem tudom összeszedni öket egy lapra.
Ha meg egybe rakom akkor meg a végén nem tudom majd szétválogatni hogy ki kivel van az animáláshoz.
Egyenlöre fejbe sem tudom még a folyamatot ,hogy ilyen low poly modellnél is vannak olyan részek amihez nem tudok normális kinézetü uw mapot gyártani, akkor a tobb millios polygonoknál hogyan mehet ez .
Eddig csak modelleztem, az elején azért nem sikerült mert mindent egybe akartam megcsinálni ezen már tüljutottam, már amit tudok külön layeren csinálok , erre a texturázásnál meg ép ez a baj hogy minden külön van.
Ki érti ezt :(
Ha sikerül valami t összehoznom ebbol a modelbol akkor pedig azt terveztem hogy átalakitom high polyvá, de ez eddig nem ugy néz ki hogy sikerül ha a low polyhoz sem tudok uw-t gyártani.
Tudom, hogy a neten vannak tutorok és néztem is párat, de vagy egy egyszerü kockát texturáz vagy organikus modellt ( a folyamatát még értem is csak gyakorlatba nem jön össze).És talán texturázás szempontjábol még az auto is konnyebb mint egy ilyen repülö mert annál sincs sok rejtett és kiálo dolog .