3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wearwolfff
tegyél be egy hasábot hátra a 7 szám melletti kis bejárati ajtóhoz, úgy hogy a fehér tábla tetejéig, talán kicsit lejjebb érjen. Ez kábé olyan 1.80 magas embernek felelne meg. Ezután dublikáld vagy told elõre az autó mellé. Ezzel már tudsz valamit kezdeni. Vagy tegyél be egy low poly karaktert elõre és hátra viszonyítani.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

Met
Ötlet, vélemény, javaslat?😊
Mondtátok, hogy elüt az autó a háttértõl, amit én is láttam de hogy lehet összelõni a kettõt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tudjátok csak azért kérdeztem mert jómagam nem értek a 3d-hez meg a zbrush-hoz se csak photsohophoz ahhoz is csak alapszinten.A karaktert meg ps-el nem lehet feljavítani többen próbáltuk de mivel alapból eléggé szegényes a textúra a karakteren, ezért gondoltam hátha lesz valaki aki megcsinálja csak az arcát.El szeretném kezdeni valamikor 3ds max-et de addig feleslegesnek tartom amíg a ps-hez se értek rendesen egyszerre nehéz 2-t tanulni.

VO101Tom
Ez milyen karakter lenne? ME ugye?
A Bioware oldalán vannak fórumok, ahol csak ilyen karaktereket csinálgatnak, van hogy a modelljeiket is közzé teszik, hogy vicces-kép versenyt csinálhassanak. Régebben akadtam erre a fórumra, hopp, meg is van: link
Itt nézz körbe, hátha vannak közzétett modellek, vagy alapanyagok amiket használni tudsz.

Ha viszont midnenképp modellezni akarnál egy arcot, sokkal inkább a ZBrusht ajánlom mint a maxot...

www.pumaszallas.hu

Tárgytalan! Rájöttem, hogy feleslegesen szenvedek mert a surface módosító érzékeli a kapcsolatot.

It\'s good to be bad.

npeter
szerintem nem <#nemtudom>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Szép napot!

Újabban nekiálltam spline modellezéssel foglalkozni, de van egy dolog ami nekem nem mûködik.
pl: Van egy zárt spline téglalapom amibe szeretnék egy felezõvonalat húzni, tutorialok szerint pipa a connect-hez és refine, majd klikk a kezdõ és végpontba létre is jön a téglalapon a vertex de a felezõnek külön vertexe van "felette", tehát fizikailag nem kapcsolódnak egymáshoz. Mi lehet a baj?

It\'s good to be bad.

VisualHarmony
Hali!

Köszi a hozzászólásokat😊
Vray-el van renderelve. A fa egy elég macerás kérdés volt, próbáltam sûrûbb erezettel, de egybefüggõ csíkos lett csak nem volt túl szép. Sokkal izgalmasabbnak találtam, hogy látszik a fa csomóssága és az erezet is kontrasztosabb még ha irreális is. Viszont a konyhapult eltérése elég gáz eddig észre se vettem😄

Nah majd next ezekre is figyelek!😊

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

Lesz akik vállalkozik rá?

ThomasGins
<#eljen>

\"So always look on the bright side of death\"

VO101Tom
Hello. Nagyon jól néznek ki a képeid. <#eljen>
Nekem is elsõre a fa textúra tûnt föl, hogy nagy, de csak a tûzhelyes képen zavaró kicsit, hogy a felsõ szegély és az ajtó annyira különbözõ.

www.pumaszallas.hu

npeter
szép munka valóban. <#eljen>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Baró jól néz ki, talán a famintázattal kezdtem volna valamit, sûrûbbre kellene venni a jobb arányérzet miatt, bár akkor meg talán elveszítené a kellemes hivogató feelinget. Nemtom. Nehéz lenne jóra belõni. Mivel renderelted?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ez most odabaszos szerintem!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

VisualHarmony
Hi!

Itt egy újabb interior munkám feldobom ide is. Várok minden észrevételt, építõkritikát, hozzászólást, bármit😊

KÉPEK

Üdv, Adam

Sziasztok.Csak szeretnék kérdezni valamit, van olyan vállalkozó kedvû személy aki készítene nekem egy modellt?Nem kell teljes mert csak 1 nagyon szép hátteret szeretnék,De photoshoppal nem lehet elkészíteni mert ez egy játékból egy karakrer én nem valami jó a textúrája nem igazán lehet feljavítani.Csak egy arc kéne vagyis inkább mellmagasságig kéne hogy az még benne legyen de több nem kell.Akkor nem kell teljes csontozatot se készíteni.Jómagam csak ps-hez értek valamilyen szinten de a 3d-rõl nem sokat.
Ha esetleg valaki úgy dönt megcsinálná vagy csak szeret alkotni írjon egy pm-et és ott megdumáljuk.
Köszönöm.

nekem az elozo materiallal jobban tetszett....

...amugy picit a hatterhez kepest nagyobbra lehetne venni a modelt mert kb ugy nez ki mintha egy 1:2-es makett lenne
bon
Én a 320-as Hitachi wiynómat cseréltem 13 hónapja egy ocz 60gb-os Agility SSD-re, ég és föld a különbség a sebességben az SSD javára. Ha most vennék maradnék az OCZ-nél, de a Revodrive-ot választanám.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

http://prohardver.hu/hir/teljesitmenyadatok_szivarognak_bulldozer.html

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

valaki cserélte rendszer vinyóját ssd-re? S ha igen volt valami gyakorlati gyorsulás?

VisualHarmony
Létezõ design és ahogy tegnap kerestem róla nagyobb képet arra is fény derült, hogy nem is úgy néz ki mint ahogy én azt elképzeltem😄
Majd lehet megcsinálom újra, hogy tényleg reális képet adjon már a dolog.

Itt az eredeti termék: http://designcrave.com/2009-06-10/naked-chair-by-outofstock/

ehh

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Atika :o)
Szuper ilyenre gondoltam en angolul kerestem ugy semmi jot nemtalaltam 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

akkor ezek?😄
peldaul vagy milyen kell?😄

Aldaryn
😊 De ezek fa tokos ablakok, keresztmetszettel, és ráadásul méretezve, mi kell ég? 😊

per aspera ad astra

hat ilyeneket en is talaltam picit masra gondoltam de meg nezelodok koszi

Aldaryn

per aspera ad astra

Sziasztok nincs valakinek keznel egy fa ablak keresztmetszet egy ket kotaval?? Koszi

Metwork
😊 HDR kép van mögötte

I will use google before asking stupid questions.

Aldaryn
A kép szép, a render pazar, a szék formái kellemesek, de nem csípi oda a feneked a lemez, ha ráülsz, és kicsit elhajlik a fa váztól, majd vissza? Szerintem a "körülölelõs" geg nélkül is szép design lenne.
Ha létezõ design, akkor is áll. 😊

per aspera ad astra

VisualHarmony
Köszi a hozzászólást, a next hátha jobb lesz😊)

ThomasGins
Én bekajáltam hogy az is modell😊

Aldaryn
Szerintem az egy darab háttérkép, amit kisebbre, vagy az autót nagyobbra kellene venni. 😊 (nem a modellt, hanem a kamerával való mozgást értettem)

per aspera ad astra

ThomasGins
A beton texturán a szemcséket szerintem jobb lenne sokkal kisebbre venni. Igy olyan makett szerû az egész.

nekem msot ez annyira nem jon be😞 anyagok rendbe vannak de valahogy az osszkep nem fogot meg😞

npeter
jobb lett valóban, de még vmi miatt nekem nem 100%-os. vmi nem stimmel még az egésszel (fényviszonyok, árnyalat, stb).Majd próbáld ki fekete-fehérben is. Az arány sem jó igazán szerintem. Nagyítani kéne az egész járgányon a háttérhez képest.

fain<#eljen>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

VisualHarmony
Készítettem egy széket egy interiorhoz, aztán elszórakoztam vele és lett egy újabb izéhozé😄
Gondoltam feldobom ide is hátha valaki mond rá v.mit😊

Üdv, Adam

KÉP

Met
Na, így már jobb?
Közben rájöttem (megint), hogy amiatt volt az a tükrözõdés mert amikor modelleztem levettem az ablak átlátszóságát 0,5-re
<#zavart1>

Metwork
Arra gondolok, hogy duplán van a kormány és a visszapillantó.
Ez még nem a végleges render 😊

I will use google before asking stupid questions.

Aldaryn
Jófajta ramok, húzni is lehet, sok jót rendereltek, csak már kevesek, és nem fér be tõlük a szûkös alaplapokba a sok friss, ropogós 2GBos csík, úgyhogy menniük kell.

per aspera ad astra

moderálva

cs

the world is mine

tud valaki olzan fpst amit nemzetközi versenyen is tolják?

npeter
jah valahogy nekem sem tûnik fel a belsõ visszatükrözõdése, ellenben elég éles maga a járgány, túl sok rajta a tükrözõdés, elüt a háttértõl kicsit.
amúgy tényleg faszányos járgány lett belõle.

nézem de nem látom a "belsõ teret" visszatürközõdni,
egyébként szép a járgány csak nekem túlontúl sokat tükrözõdik.

Al: Iroda,fogcsikorgatás
😄

Na az már engem is foglakoztat.....
Már azzal is elégedett lennék, ha 3Dmax-ból tudnám darabolni és konvertálni, offsetelni a dolgokat.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

ThomasGins
Nincs, régen használtam de már nem tudom mit😊

Met: Pofás lett ez a kocsi!

Met
Valakinek van ötlete, hogy mi az anyámért tükrözõdik vissza a belsõ tér az üvegen?
Van vastagsága az üvegnek mert régen az volt a gond.