63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#57283 convert edit poly? -
#57282 addig, #57270? -
nenad #57281 várjunk még egy napot, de azért az, hogy nem egyértelmű a GI fontosságát csökkenti nemde? :D
-
#57280 nekem jobb
-
#57279 Szerintem is a bal. Bár ez nem olyan jelenet, ahol a visszavert fény sok vizet zavarna, Ha nem mondanád, észre sem lehetne venni. -
mdccclx #57278 jobb -
nenad #57277 emberek mindenki bátran votoljon! -
#57276 bal -
JackMeadow #57275 mér lesznek pixelesek vrayel azoknak az objecteknek a szélei amik mögött nincs semmi más csak alfa lenne -
nenad #57274 na mókából, melyik készült gi-al? Bal vagy jobb? A szavazáshoz csak válaszolj erre a postra bal vagy jobbal.
-
nenad #57273 Na megint sikerült felébrednem. Geci Láz.
Én a következőkre figyelnék még. Az épületek távolban nem szinződnek, nincsen atmoszféra. Csak visszaverődés. A fák sok helyen nagyon mesterségesek, esetleg kicsit sűrűbb lombozat? A fehér sok helyen be van égve. Talán ez utobbi leginkább zavaró.
A fű, bokrok és virágok, égbolt egyébként baromi jól néznek ki. -
nenad #57272 másik szinezéssel..
-
nenad #57271 nem akarom lehúzni a rendert csak nehezen emésztem meg az óriási renderidőt, ezért gomdoltam összedobok egy rendert ami hasonló minőséget produkál, GI nélkül is. Csak egy vray light van ebben, gi nélkül, 5 perc render, és akár azonnal animálható is.
-
#57270 Van egy letöltött autó modellem, szeretnék belőle renderelni olyan képet mint a blueprintek, hogy az alapján meg tudjam én is csinálni, csak éppen hiányzik egy csomó edge, valahogy rendbe lehet az ilyen hibákat tenni? -
nenad #57269 beszartatok mi? -
nenad #57268 bakker, ma reggel 12,5 fok, kb 1 hete, majd 40 fok. Most megint melegedni próbál de már nem fog, valahogy a nap nem fog annyira.
Július 23 van, ilyenkor szokott még a legmelegebb lenni, de kb 20-25 fokkal hidegebb van.
Baromi érdekes. Nem vagyok egy összesküvés elmélet hívő, de ez már nekem is kezd gyanus lenni...
-
#57267 Tényleg szép képek, a tőletek megszokott minőségben. A növényzet sokat dob rajta, szépen van tálalva az egész. Első képek között a 4. tetszik a legjobban, ahol látszik a fém oszlopok.
Grat. -
#57266 Kicsit OFF: Csak nekem nem működik most ezt a piszok Google Térkép? Elindítom, és azt írja, hogy "A rendszer még mindig tölt..." és semmit nem tudok csinálni.
Nenad: Jobbulást!
Aldaryn: Beszarás a képek, mint mindig. -
nenad #57265 Én személy szerint az építésznek adok igazat, lássa minél több szögből, elvégre a vizualizáció korábbi fázisaiban is azt szolgálja, hogy minél többet lehessen látni abból ami majd felépül. A másod vagy harmadrangon érdekes az, hogy hogyan épül bele a környezetbe a vizualizáció szintjén.
Persze ez függ a témától is és a munka céljától is. Ha az a cél, hogy vevőket hozzon a vizualizáció akkor az egész más tészta..
Az utolsó képek királyok. -
#57264 Akkor bizony jobbulást, mihamarább!
Pont ezzel a szemlélettel nem tudok egyetérteni. Egy építész legtöbbször azt szeretné, hogy készüljön a házáról kétszáz darab render minden lehetséges szögből és nézetből, lehetőleg azonnal, és mindenképpen ingyen az építészt ez érdekli.
Én azt mondom, hogy készüljenek olyan képek, amik közvetítik az épület hangulatát, a hely hangulatát. Olyan képek, melyeken keresztül egy nem létező világba léphet a szemlélő. Emberközeli képek (épp ezért a madártávlati, magas átnézeti képeket sem szeretem) szemlélődés közeli képek. Irodaparkból, lakópakrból kéthetente kitalálnak egy újabb ugyanolyat mint amilyen már akad ezer másik. Szívesen elkészítem a "kötelező köröket", de ha csak erre kell a grafikus, akkor ezt majdhogynem bárki prezentálja kellő betanítás után, én inkább a látásmódomat viszem ki a vásárra, mert hiszek abban, hogy az érték.
Persze ez nem kapcsolódik szorosan ezekhez a képekhez, mert az egész parkot midnenestül mi terveztük, találtuk ki, (Putyi javarészt) így nincs megrendelő, aki a házait szeretné mutogatni, és ezen akaratát mindenek felett keresztülvinni.
-
nenad #57263 (fáj fejem mint az állat, megfáztam nem csinálok semmit sem csak forumozgatok.)
A képek egyébként szép renderek.
de egy ilyenért engem egy építész kirugott már.
Ő így gondolta : "így gondolta, azt mutasd ami érdekel, és ne azt amit te szeretnél mutatni..."
egyébként tök igaza van..
-
#57262 Gyorsan reagálsz, és épp szerkeszettem a postomat :) #57260 #57258-re volt válasz, azoknak, akik később olvasnák. :)
Van az egészről is kép, rakok be azt is, persze. :) -
nenad #57261 nebazzá fel engdj az érzelekmeknek is idönként :D -
#57260 A feladat a buszmegálló táblájának grafikai tervezése volt. Mivel nem találtunk mögé rendes hátteret, oda modelleztünk egy iroda- és lakóparkot. :o) -
nenad #57259 beszarás, egy az egybe ez jön le a képekről...
(az épüóletet is meg lehet nézni?) -
nenad #57258 ez buszmegálló vagy az épület a hátérben? : - | -
#57257 Régen raktunk ide képet. Most egy ilyesmit csinálunk épp. Saját tervezés minden téren.
-
zenoka #57256 koszi akkor ezzen a vonalon elindulok -
#57255 Létezik 1. 2. úgy tűnik DV bemenetnek hívják a firewire-t -
zenoka #57254 nagyon nagyon nem hozzaerto rokony venne..... -
#57253 Jaaaa, gépre nem lenne egyszerűbb rádugni? -
zenoka #57252 nem videomagno ilyen videofelvevo camera.. -
#57251 Létezik olyan videó magnó amin van firewire kimenet? -
nenad #57250 amds node 101k - ból.
alaplap: MSI 880GM-E43 - 18 000
processzor: Phenom II x6 1090T - 36 0000
memória: KINGSTON 8192MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/8GB - 13 000
tápegység: FSP400-60APN - 8500
processzor hűtő: Xigmatek Aegir SD128264 Heatpipe CPU Cooler 120mm - 13 000
merevlemez: SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ - 12 000
100 500 pénz. Lassan megéri építkezni! -
zenoka #57249 kicsit offolnek: nem tudtok olyan asztali dvd-lejatszot/irot felvevot (esetleg blue-ray lejatszas is mehetne rajta) ami tud olyat hogy firewire-n (vagy min) keresztul tudjon szalagos videomagnorol (szallagos a kamera) dvd kiirast.. vagy milyen cimszoval erdemes ilyeneket keresgelni? -
zenoka #57248 mar azt hittem kitalaltal valami ujat:) -
#57247 én sem dinnyére értettem :P -
#57246 átküldtem, köszi előre is -
zenoka #57245 ha raer estig mivel itt meloban egy ket dolgom hianyzik szivesen.. a mailcimemet adatlapon latod. -
#57244 üdv emberek.. egy kis segítség kellene. .van egy 3ds kiterjesztésű fájlom, és olyan formátumba kellene konvertálni amit SolidWorks-el be tudok olvasni.. pl step, stp, iges, igs, 3dm.. Rhinoban beolvasva csak pontokat kapunk, a felületeket nem, és a testmodell lenne a lényeg belőle.. akinek van kedve megpróbálni az dobjon nekem legyen szíves egy privátot és átküldöm a fájlt
köszi