3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
Mondtátok, hogy elüt az autó a háttértõl, amit én is láttam de hogy lehet összelõni a kettõt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Bioware oldalán vannak fórumok, ahol csak ilyen karaktereket csinálgatnak, van hogy a modelljeiket is közzé teszik, hogy vicces-kép versenyt csinálhassanak. Régebben akadtam erre a fórumra, hopp, meg is van: link
Itt nézz körbe, hátha vannak közzétett modellek, vagy alapanyagok amiket használni tudsz.
Ha viszont midnenképp modellezni akarnál egy arcot, sokkal inkább a ZBrusht ajánlom mint a maxot...
www.pumaszallas.hu
It\'s good to be bad.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Újabban nekiálltam spline modellezéssel foglalkozni, de van egy dolog ami nekem nem mûködik.
pl: Van egy zárt spline téglalapom amibe szeretnék egy felezõvonalat húzni, tutorialok szerint pipa a connect-hez és refine, majd klikk a kezdõ és végpontba létre is jön a téglalapon a vertex de a felezõnek külön vertexe van "felette", tehát fizikailag nem kapcsolódnak egymáshoz. Mi lehet a baj?
It\'s good to be bad.
Köszi a hozzászólásokat😊
Vray-el van renderelve. A fa egy elég macerás kérdés volt, próbáltam sûrûbb erezettel, de egybefüggõ csíkos lett csak nem volt túl szép. Sokkal izgalmasabbnak találtam, hogy látszik a fa csomóssága és az erezet is kontrasztosabb még ha irreális is. Viszont a konyhapult eltérése elég gáz eddig észre se vettem😄
Nah majd next ezekre is figyelek!😊
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Nekem is elsõre a fa textúra tûnt föl, hogy nagy, de csak a tûzhelyes képen zavaró kicsit, hogy a felsõ szegély és az ajtó annyira különbözõ.
www.pumaszallas.hu
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Itt egy újabb interior munkám feldobom ide is. Várok minden észrevételt, építõkritikát, hozzászólást, bármit😊
KÉPEK
Üdv, Adam
Ha esetleg valaki úgy dönt megcsinálná vagy csak szeret alkotni írjon egy pm-et és ott megdumáljuk.
Köszönöm.
...amugy picit a hatterhez kepest nagyobbra lehetne venni a modelt mert kb ugy nez ki mintha egy 1:2-es makett lenne
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Majd lehet megcsinálom újra, hogy tényleg reális képet adjon már a dolog.
Itt az eredeti termék: http://designcrave.com/2009-06-10/naked-chair-by-outofstock/
ehh"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
peldaul vagy milyen kell?😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha létezõ design, akkor is áll. 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Gondoltam feldobom ide is hátha valaki mond rá v.mit😊
Üdv, Adam
KÉP
Közben rájöttem (megint), hogy amiatt volt az a tükrözõdés mert amikor modelleztem levettem az ablak átlátszóságát 0,5-re
<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ez még nem a végleges render 😊
I will use google before asking stupid questions.
per aspera ad astra
the world is mine
amúgy tényleg faszányos járgány lett belõle.
egyébként szép a járgány csak nekem túlontúl sokat tükrözõdik.
😄
Már azzal is elégedett lennék, ha 3Dmax-ból tudnám darabolni és konvertálni, offsetelni a dolgokat.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Met: Pofás lett ez a kocsi!
\"So always look on the bright side of death\"