"Aki másnak felbontás...!"
-
Azt nem tudom, hogy mennyivel tud többet a xeon és a 2 processzor vagy mennyivel másabb számitásban mint egy hagyományos rendszer, de Az AMD pár héten belül megjelenik a buldozer nevü procijával ami 8 magos A leggyorsabb 4,2Ghz-röl indul turbo modban 4,7 és 300$ körüli árban lesz ha ehhez számolunk 12GB 1600Mhz-es ramot az is megvan 25k-ból meg ugyan ennyiért vagy 30k-ért hozzávalao lap és egy 100asbol megvan az uj rendszer .
Én is valami hasonlo rendszert fogok az ösz folyamán összerakni.
tilbury:
Néztem ezt is majd megprobáiok akkor minden egyes alkatrésznek uj materialt adni hátha ezzel a modszerrel megoldható könnyeben.
VisualHarmony: én sem a beépitett UWV részt használom hanem a textools nevü plugint ami ebböl a roadkill-es progin alapul.
ezzel a pluginnal tudom darabolni és egyesiteni a különálló textura részeket,de azt nem tudom még hogy hogyan érdemes szétdarabilni a modellt és hogy felismerhető részek legyenek egyenes a modellnek megfelelő formában ugy mint a linkelt gépnél .Mert annál már elég egy 3nézeti razbol csak kivágni a szárnyat ráilleszteni a texturára és kész is a panelezés, de nálam meg nem tudok ugy vonalat huzni hogy a modellen az egyenessen is menjen.
Tehát nem maga a technikai rész hátráltat hanem az hogy hogyan kell szétvagdosni