3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi extrára nem gondoltam , semmi shader csak egy egyszerü bevilágitás vrayel hogy a készülö modelleket meg tudjam nézni, menet közben hogy hogyan alakul az árnyék meg az üveg részekkel.
max9+vray1,5rc3
Turbosquid témában van vki otthon?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
"Valami" megakadályozta Photoshoppot abban, hogy a Text engine... bla bla bla.
<#nyes>#nyes>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
tanuld meg: sugo hasznos, a szemedet az uv sugarzas bassza el meg a lezer ha belevilagitanak vele. a sugo segit.. meg inkabb hiszel egy noname ember altal keszitett tutornak mint annak a sugonak amit a fejlesztok pakoltak ossze?
a videohoz...(kitoroltem)
http://img841.imageshack.us/f/image1xlk.jpg/
http://img207.imageshack.us/f/image0w.jpg/
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Hát látszik hogy te semmit nem tudsz rólam! Én egyáltalán nem olyan ember vagyok aki mástól várja a megoldást képzeld el mielõtt ide írtam volna 2 hétig próbálkoztam manuálisan és más módon középre helyezni a dolgokat... Amúgy köszönöm szépen a segítséget találtam egy tutorialt a válaszod alapján!
Én ilyen súgot meg tankönyveket soha nem olvasok mert csak elb*sszák a szemem inkább tanulok tutorialokat és akkor azokat megpróbálom össze vonni meg hasonlók! Az hogy most ez nem ment 3d maxba még nem azt jelenti hogy sík hülye vagyok hozzá... az a lényeg most már tudom és csak szeretnék mutatni egy videót amit mindenféle alap megtanulása nélkül készítettem el 3dmax és c4d segítségével igaz ez még az 1.0 -ás változat de akkor se rossz szerintem!
Youtubon:
http://www.youtube.com/watch?v=Or2wCjLkG20
.... és itt van kép 2 a 2.0 ás verzióról !
\"So always look on the bright side of death\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
karakter
Mondjuk nem lett tökéletes de nem fényképrõl lett csinálva hanem screenshootból.
3DS Maxhoz tutorialokat ezeknél a kiadóknál keressetek, rengeteg dvd-t adnak ki. Van általános program bemutatás (Essential Training név alatt futnak ezek), vagy egy-egy alak, eszköz modellezése, textúrázása, renderelése. Mégha angolul nem is érted minden szavát, LÁTNI hogy mit csinál, nagyon sokat jelent.
www.pumaszallas.hu
Sanya, pár magyar tutort azért találni gugliban is, videosmarton is láttam párat,de egybe se néztem bele, hogy hasznos-e. De amugy, ja, angol marad😊
Az a fellépõ diamond plate v-ray material, annyira nekem se tetszik de más nem jutott az eszembe (ötlet, hogy milyen legyen?), már nincs kedvem vele tökölni<#shakehead>#shakehead>
Az ilyenek azért kellenek, hogy valamibe bele tudjanak kötni<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
eloszor ami neked kell az a pivot point es a move tehat a sugoba erre keres ra.... ha ilyen dilemmanal megall a tudomany es egyedul nem boldogulsz a sugo es az internet segitsegevel akkor hagyd a picsaba az egeszet.
sanya200: druszam nincs mese angolul kell megtanulni hozza, vagyis inkabb a parancsokat mi mit jelent nincs magyarositva ez. amit tehetsz esetleg hogy valahonnan megveszed a 3d studio max bibliat..
Met: szerintem jo lett ami elut magatol a kep minosegetol az a kilepo resz (az afem ize az ajto alatt.. disppel lett megoldva? az nem tetszik)
Lesd be ezt ha gondolod, ebben van több carpaint is és elég realisztikus hatásúak.
http://dl.dropbox.com/u/405131/CarPaint_Vrayblend.mat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy szerintem nektek elég egyszerû kérdéssel fordulnék hozzátok! 😊 Mivel én nem rég kezdtem el tanulmányozni a 3dmaxot ezért még fogalmam sincs errõl ! 😄 Nos a kérdés úgy szólna hogy tudja e valaki hogyan lehet egy kijelölt tárgyat valami billentyû parancsal vagy más hogyan az XYZ tengelyek tökéletes központjába helyezni tehát oda ahol az a kis placc van ... ez azért lenne fontos nekem mert van egy biped csontvázam és szeretném rá helyezni a karakterre de bárhogy próbálom valami mindig kilóg 😄 a csontváz már be van állítva a megfelelõ pozícióba szóval nem azzal van a gondom 😊
Ha valakinek nem lenne világos hova akarom helyezni itt 1 szépséges képecske 😊
Uploaded with ImageShack.us
De ha ez nem lehetséges hogy oda helyezzem a tárgyam akkor gondolom van olyan lehetõség 3dmaxban(gondolom én mivel c4dbe van) hogy meghatározzam egy adott tárgynak a cordinátáit... és akkor oda mindenhova 0-át írnék akkor gondolom középen lenne 😄 3dmaxba csak olyat találtam ahol a tárgyhoz képest határozhatom meg és nem a központhoz képest 😊
Remélem tudtok segíteni eme kényes problémámban 😊 Elõre is köszi szépen.
Üdv, musztyy!
Miért nem tudom exportálni *IGS formátumba a modellt?
*.xlo-ba menti el. Az a baj, hogy az Inventor csak *IGS megnyitását támogatja. DWG-be tudta exportálni, a DXF-tõl meg meghalt szegény Inventor😊
Vagy úgy is jó lenne, ha valaki mondana valami *STEP-be konvertáló programot. STEP>3d max-ba konvertáló van sok....
(Invertor-ból 3ds max-ba minden gond nélkül ment az importálás!)
i7-2600 5,1 Ghz-en
http://www.youtube.com/watch?v=MV1GpgBcCI8
http://www.military-meshes.com
Aldaryn: Ár/telesítményben Az Amd kb úgy áll hogy ugyanaz a teljesítmény, fél áron.
pl:
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/Intel_i7_2600K_i5_2500K/8.html
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/39555-intel-sandy-bridge-core-i5-2500k-core-i7-2600k-processors-review-10.html
Nagyon Intel által fizetett hirdetés szaga van ennek a cikknek 😄😄😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
jó, nem kellett hozzá nagy modellezési képesség, de a lényeg az lenne, hogy tényleg életszerû legyen, mint egy igazi (digitális) fénykép...
per aspera ad astra
( szerintem elég élethû, amin sokat segít, hogy nagyon sötét a kép, és a lényege, nagy százaléka egy monitoron látható desktopot ábrázol, amit nem nagyon bonyolult élethûre elkészíteni. )
per aspera ad astra
www.pumaszallas.hu
A háttérnél én a fényeken változtatnék. Fehéregyensúly, bevilágítás mértéke. Ha csak a kocsit figyeled, sokkal erõsebb környezeti fényt feltételezel, mint amit a háttéren látsz.. Ha ezt a képet megnézed, ezen annyit csináltam, hogy a háttérre PS-ben Curves -et raktam, majd visszahúztam a szaturációt. Persze koránt sem tökéletes, elég gagyin maszkoltam körül, az árnyékokon is igazítani kellene még, üveg detto, de szerintem látszik amire gondolok.
A képed egyébként max végleges render, vagy utómunka is van rajta?
www.pumaszallas.hu