109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Xboxman
    MAgus!

Te meg keress már meg valamikor ICQ-n tesztelni kéne a ts2-őt:)
  • Lifeforce
    Lehet, hogy most szemétnek tartotok, de a teamspeak szerver ami a hbs-en müxik az viszont csak a hbs-en játszó embereké.Megkérek mindemkit,hogy aki másik szervereken játszik az az ott működő ts2-őt használja.Természetesen ez alol kivétel, ha a H.B.S. megáll!!!
  • BurnBaby
    ok. magyar public :P
  • Jacek
    Abban tud valaki segiteni hogy mert akad a teamspeak hangja benn a jatekban????
  • Lifeforce
    Ezek nem publik szerverek, mert akkor nem lenne rajta jelszó.Ezek a szerverek a Magyar BF-es scenéé.
  • Xboxman
    Van ICQ-d?
  • Jacek
    okok csak ez most tortent 20 perce es kicsit ideges lettem:d es + meg en lettem lehulyezve koszi.
  • BurnBaby
    ezt a csontot már csócsáltuk eleget... public szerveren igyekezzünk kiegyenlíteni a csapatokat és annyi :) jobbára már megyeget is.
  • Jacek
    azt nem ertem igy mi ertelme jatszani???? ne mondja nekem hogy ossze kell szokni meg ilyenek, mert egy kebzett csapat ellen ami ossze van szokva nem fog 30 percen at spawn kempelni az tuti.
  • John Fisher
    Wellcome to the new HBA!

This is the new image and new feeling!
  • rusland
    en azt utalom hogy a szerver 60% onzo geci faszokbol all ossze...
  • Jacek
    Az a problemam hogy ha egy serveren a kezdo playerek benaznak vagy valami az ok.
    De hogy magukat gondolom jo jatekosnak tarto emberek HBA par embere Endre\Haribo\Vitez meg meg valaki, azt jatszak hogy 2x annyian bulgen spawn kempelik az embereket erre nem tudok mit mondani.
    Tobbszoro folszolitasra sem all at senki 8 vs 4-nel es vigan spawn kempelnek hat ehez gratulalok.
    Biztos igy kell jatszani ezt a jatekot es utanna dongetni a mellunket mekkora king voltam(lattad 5x lelottem egymas utan ugyes vagyok mi) na ez szanalmas.
  • rusland
    petyus code mircrol hallottal mar?
  • BurnBaby
    thx ha más is egyetért szerintem sokat dobna azon a pályán :) rendeslife :)
  • Lifeforce
    Igaz.Köszönöm a segítségedet.Minden jótanácsot elfogadok.Holnap meg is csinálom.
  • BurnBaby
    megint boldog karit mindenkibe
    life szerintem a bulge-ot ki kéne má dobni a mapcycle-ből mert hihetetlen hosszú 1-1 kör... néha majdnem egy órás.. az borzasztó :)))
    vagy tegyél time limitet, h mondjuk max 20 perc után vége a körnek és aki ahogy áll?
  • Petyus_
    Hát az enyém az extrém pozitív a tiéd meg az extrém negatív nézőpont. :) (én allied engineer/assault/scout szeretek lenni :))
  • skorpio7
    A HBS szerveren .
    212.92.18.103
    pass: bf42hu
  • skorpio7
    Jó , lehet tényleg így van !
    Nos , akkor ennek pont ellentettje a Battle of the Bulge pálya .Ott meg ugye győztes szoktál lenni . :)
    Na persze csak akkor , ha nincs respawn kill . :)
  • I.C.ram
    Hol szoktatok játszani, mert a Dragont látom csak, de ott szinte senki sincs! IP-t is mondjatok pls meg passwordot is!
  • John Fisher
    Egyetértek!
  • Petyus_
    Nem szereted a Market Gardent? Mér'? Legjobb map a Wake, Iwo Jima, Tobruk mellett szerintem, igazán adja a játék sava-borsát. :)

-szép
    -nagy
    -jó kis páncéloscsaták
    -van B-17, lehet repkedni jól!
    -király assault vs. assault "városi" ütközetek
    -több jó sniper-hely
    -lehet engineerkedni mint állat, javítani és robbantani is :)
    -viszonylag kiegyenlített Axis-Allied erőviszonyok, jó stratégiát, emberek közötti együttműködést igényel a győzelem
    -más nem jut eszembe, de ez egy KIRÁLY map!

• Jacek
    hbs.hq.hu ott map info
  • skorpio7
    Xboxman-nek és minden a klánba jelentkező személynek !

Szóval mostmár a következő alapfeltételeket kell elfogadni a jelntkezőnek ahhoz , hogy vki a [ PT ] KLÁN tagja legyen .:

1. Rendszeresen játszik ( szóval a heti 1-2 órás játék kedvéért ne legyen senki klántag , azért az időért elég ha felcsatlakozik vhová és játszik egyet ) , résztvesz a startégiai megbeszéléseken és persze jól játszik ( Bár ez elég relatív , hiszen egy mérnök vagy bazookás , mégha sikeres is , nem éppen egy fragvadász beosztás .Így mi , akik a KLÁN tagjai és hosszabb ideje a játékban vagyunk , megfigyelés alapján tehetünk ajánlásokat vki be- és persze kiléptetésére is és a többség szava dönt ) .Mivel most ment szét a Klánlevél mind a 17 eddig beregisztrált volt 201-es százdabelinek , ezért még nincs sok visszajelzés , hogy éppen ki az , aki elfogadja az új és egyszerű alapszabályokat .Ami biztos , hogy lesznek kilépők ( szerintem ) és kiléptetések az eddigi inaktivitás miatt ... és a következő pont miatt .

2. A TS használata kötelező , kivétel nincs ! Mivel ez a game CSAPATJÁTÉK és csak így lehet eredményesen játszani , ezért a megfelelő kommunikáció megléte több mint elengedhetetlen .
    Ehhez mindössze egy alig 5MB-os programra és 1500 Ft-ra ( mikrofonos fülhallgató-ra van szükség , esetleges hosszabbító + 500 Ft ) , szóval nem egy lehetetlen összeg .Ha vki ennyit nem képes álldozni a játékra és nem tud egységben , a többiekkel beszélgetve harcolni , akkor az tényleg ne legyen a KLÁN tagja .

3. NO CHEAT! Azt hiszem , hogy ehhez nem kell komment és esetleges használatata esetén a KLÁN-ból való , azonnali kiléptetés jár .

Aki a fenti három feltételt elfogadja és ezt betartva játszik , azt üdvözöljük a POISON THORNS KLÁN tagjai között .
    Most pedig jöjjön olyan egyeb dolog , amit nem árt tudni .:
    Mivel könnyedén lehet , hogy esetleg nemzetközi vizekre is evezünk , ezért ajánlatos lesz beszerezni a dobozos játékot is ... persze minnél olcsóbban ha lehet .Persze ennek hiánya miatt senki ne távozzon közülünk és ezért nem is zárunk ki senkit .Illetve ha itthoni szerveren rendezünk meccset , akkor nem lesz gond ha biztonsági másolatú a game , de aki teheti , az tényleg vegye meg .Szerintem mi , akik már 3 hónapja nyomjuk folyamatosan a game-t ( azaz a BF egy komoly szórakozás számunkra ) , bizony megérdemli , hogy megvegyük .
    SAJÁT VÉLEMÉNY : nekem se sok eredeti game-m van , de amit eddig megvettem , a legtöbbjét a multi miatt tettem meg , ami nagyon bejött nekem ( Settlers 3 , Emperor-DUNE , Wolfenstein és persze a Battlefield :) .
    Ha pedig vkinek van egy jó stratégiája az egyes pályák vmelyik harcoló fél oldalán vívott sikeres megnyeréséhez , az ossza majd meg a többi taggal is .Ami a klánoldalon lesz majd elérthető , csak tagok számára .

U.i.: Tudjátok , hogy most legolcsóbban honnan lehet megvenni a game-t ?
  • Andrew***
    Mindenkinek Kellemes, Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
  • Xboxman
    jaja jöhet!
  • Lacc
    Nekem teljesen mindegy milyen mapok mennek a serveren, de ezt az Esp Remagen-t mindenképpen ki kéne venni mert az valami hihetetlenül igénytelen map...
  • Jacek
    Bulge megy igen jo kis palya csak ugy elvezetes igazan ha vegig 12 vs 6 a playerek aranya biztos igy jo csak jatszani.
    Na ez a nagy baj hogy ilyen birka emberek jatszanak es az a poen hogy halomra lojuk az ellenfelet a kezdo ponton, utanna meg orulunk hogy mekkora king voltam lottem 30 fraget jo vagyok mi:)))
    Na hat ezeknek a lamaknak gratulalok igy tovabb:DDD foljon egy szerencsetlen kezdo mit lat a nagykiralyok a kezdoponton meszaroljak az ellent mert olyan jok:) nem baj hogy ketszer annyian voltak de jo a taktikajuk:DDD
  • Frankie
    Ok, most megint bulge megy...:(
  • Petyus_
    Bulge-Wake-Market Garden.. hmm.. soha rosszabbat. :) Este jövök is játszani! :)
  • Lifeforce
    :(
    Nem tudom.Sztem megálna a szerver de restartol.Mivel az első pálya Gazala. :(
    De mondok jobbat.Szoltok és hajtok mapot ha kéritek :)
  • Frankie
    Life, mi totrént a térképek "forgásával"?
    Már 3 napja ugyanazon a 4 térképen játszuunk.

Bulge-Wake-Market Garden- aztán elkezdi remagent tölteni, de átugorja (kivág)- utána Gazala és kezdődik előről.
    Pedig sokat játszomm..
  • Kis Szabó [PT]
    Mindenkinek Boldog Karácsonyt, még ha kicsit késve is.
  • Frankie
    Szerintem lehetséges. Amint megvan az átstruktúrálódás" beszélhetünk róla.
  • Lacc
    Engem is érdekelne ez az ex-201-es klán :) Van tagfelvétel?
  • Lifeforce
    Köszi. :)
    Ezaz, hogy nem elkészíteni kell hanem üzemeltetni :)
  • skorpio7
    Szívesen segítenék ... ha tudnám miről van szó .
    Weboldal készítésébe nagyon nem vagyok járatos .
  • Lifeforce
    ihh a franc essen bele a php-ba.Segéllyen már valaki, hogy azt az istenverte php-t hogyan kell beüzemelni egy vebszerverre.Most vagy én vagyok hülye vagy a php készítői.Érdekes, hogy élböl be tudtam üzemelni az active perlt:(
    webserver:omnihttpd. mindent beállítottam (elvileg)
    Amikor meg akarok nyitni egy php-s oldalt ezt írja ki nekem.:
    "Security Alert! The PHP CGI cannot be accessed directly.
    This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is set, e.g. via an Apache Action directive.

For more information as to why this behaviour exists, see the manual page for CGI security.

For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver, consult the installation file that came with this distribution, or visit the manual page."
  • agyhalál
    eHHH.
    Elcsesztem, ez MOHAA-hoz ment volna, sorry, nézzétek el nekem:)
    Boldog karácsonyt belétek!
  • agyhalál
    Melyik patchet kell felraknom, hogy tudjak neten játszani a játékkal?
    Régebben próbáltam a UKUS only 1.1-et, de azt nem engedte feltelepíteni.

Köszi.