109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #15383 Hálózati hiba van és csak reggel hárítják el. :( -
Lifeforce #15382 Sorry mindenkitől de a H.B.S.
csak reggel tud újra indulni. -
#15381 Ehun vannak szerkesztők.. -
rusland #15380 van palya szerkeszo BF-het ha igen hol?
magyar BF fan sitokat mondjatok... -
rusland #15379 szeritntem nemkellenek a custom mapok a coralon kivul... -
#15378 Mondjuk ez hülyeség ... -
#15377 Azt elfelejtettem hozzátenni , ez lenne a probléma esetleg ? -
#15376 Az XP nem igazán nyerte még meg a tetszésemet a szerintem túl sok patchelgetés miatt .Így win98-at használok . -
Lifeforce #15375 Nem.Figyelj csak.Az op rendszered xp?
Ha igen és megbízól bennem akkor TS-en megbeszéljük és csinálsz egy admin távoli asztal hozzáférést nekem.Belépek gépedre és megcsinálom 1perc alatt. -
#15374 Mégvalami ... már azt is megcsináltam , hogy leszedtem az FTP-dről a 60 MB-os server only-t hátha , illetve az eddigi patch-eláseket is a szerver only-sokkal csináltam meg , hátha ... de mint írtam , semmi változás .
Nem létezik , hogy vmiért ( tűzfal , IP blokkolás ) mégis ki vagyunk zárva a kapcsolódásból ?!? -
#15373 Lifeforce !
Szerintem te jobban értesz a programozáshoz , oldalkészítéshez mint én , lsd. én nem tudtam volna egy olyan egyszerű oldalt sem összehozni , mint ami a http://hbs.hq.hu/ bejelentkező oldala .
Szóval csak arra akarok kilyukadni , hogy én inkább a netet használó egyszerű felhasználók széles táborához tartozom , igaz igyekszem megtanulni a html készítést is , hogy vmivel normálisabb oldalam legyen , mint ami most van is van ( http://www.tar.hu/skorpio7/ ). :)
De hidd el , elsőre is megértem , amit mondanak és tényleg úgy csináltam mindent , ahogy leírtad , sőt így adtam tovább TS-en komunikálva Frankie-nek is ( akit megkértem , hogy ugyan nézze már meg , miért nem megy nekem , talán mert nálam vmiért szar a chello és azaz oka , de nem ) .
Nos a saját ADMINTOOL könyvtáramban található RemoteConsole-exe file-amnak csináltam egy parancsikont .Jobbegér , katt . tulajdonságok és zárójel nélkül bemásoltam minden paramétert úgy , ahogy megkaptam tőled .És nem működik ... hanem a következőket írja ki .:
Connecting to 212.92.18.103:4711...
Szóval majd 2 órán át próbálkoztam ( mivel nem nyugszok akkor , ha vminek tényleg működnie kéne és ez másnál tényleg megy )a legkülönfélébb megoldásokkal .
Beírtam mindent egyenként úgy ahogy megadtad ( természetesen zárójel nélkül ) , majd mindezt nagybetűvel is , majd csak a user és pass. nevet .Ezután felcseréltem a kettőt .Gondoltam arra , hogy talán a rossz port az oka , így beírtam az EYE-s 23000-et , majd a GSPY-os 14567-et , de ez se ment .Utánna arra gondoltam , hogy tán a játék más egy kicsit , hiszen az krekkelt .Felraktam a krekkelt verziót és azon is végigjátszottam a fentieket , már úgyis csináltam , hogy ment közben a játék , hátha ... de semmi .
Mindíg csak kapcsolódni próbál , de soha nem kapcsolódik fel .Most , hogy írtam ezt a hozzászólást , egész idő alatt ment a Refractor2 RemoteConsole 2.02 ... és lám semmi . :)
Nos ... mégegy embernél megnézem , utánna kénytelen vagyok azt gondolni , hogy vmi mégis hibádzik , hiszen ha már 3 "külsős" embernél nem működik , akkor az nem lehet véletlen . -
#15372 Hat igen lehet benne valami:D -
Seat #15371 Hy all! Van vkinek 5lete arra,hogy mit lehet csinálni ha a kábelnet-nél nagy a zaj a kábelben -->így 400-500 néha a ping néha + tök jó? Tudom váltsak.. csak nálunk 1enlőre nincs más csak a suxxx V-Net.Nincs vmi zajszürö v. vmi? -
#15370 Jacek !
Szerintem ez nem véletlen ! :)
Szerintem lifeforce azért csinálta , hogy növelje a játék realisztikusságát egy kicsit ( ha már a mod-os , meg teljes névmutatás levétel nem volt sikeres ) .Ha jól érzékeltem , úgy kb 50 m-es távolságig látható a név .
És hogy ez miért is jó ? Mert ugye a teljse névlevételnél drasztikusan megemelkedett a TK , mivel mindenki először tüzelt és csak utánna kérdezett ... meg ámult és káromkodott , hogy mit is csinált .
Nos , a játék egyik hibája az , hogy falon keresztül és látótávolságtól függetlenül is láthatóak voltak eddig a nevek ( szerencsére a gyilkos megmutatása már ki lett véve a szerverbeállításból ).Így pl. a Tobruki angol elfoglalható alapbázisra bemerészkedő német playereket simán kiszúrtam 100m-es távolságból is , ha bebújtak az épületbe , csak szép lassan kellett a célkereszett rávinni és végigpásztázni az épületeken .Így legalább megtanulja az ember használni egy kicsit a minimap-et is , pontosabban rákényszerül , ami nem is baj . :) -
#15369 Nem lehetne a serveren foljebb huzni meterben a nevek ki irasat???? Mar fosok bombazni.
Mondjuk ez ugye meg jobb volt Pacifiken ahol vegyesen voltak a gepek az anyahajon volt Zero is meg mustang is:DD -
Lifeforce #15368 Sajnos lehet, hogy ki kell venni, mert hiába jó a mapp csak bugos.
Ezt is megteszem holnap reggel. -
Lifeforce #15367 Igen.Jol adtam meg.Nagyon egyszerű az adminolás.
Neked azért nem müködött mert én küldtem a parancsikont.Rájöttem, hogy az nem müxik.
1. A saját remotaconsolodról csinálj egy parancsikont és húzd ki az asztalra.
2. indítsd el a remoteconsolt, hogy lásd mit és hogyan kell beírni.
3. a parancsikonra jobb egér klikk és a célparancs után írd be azt amit a konzol elidításanál kiirt. (A zárójeleket nem kell beírni.),Alkamaz,ok és kész.
Ezzel a parancsikonnal tudod a szervert adminolni. -
#15366 Én már Wake-en ráijesztettem, amikor dzsippel ment a tankért. Jól megszórtam gránáttal.. de ezek szerint nem vette a kis célzásomat. :) -
#15365 Lifeforce !
Amit írtál a TS szerver használatával kapcsolatban az teljesen érthető , hiszen ez a TS szerver a HBS szerverhez tartozik ... és azért is lett létrehozva .
Szóval ez OK .
Másik ... tényleg nagyon jó , hogy vannak új pályák a szerveren és remélem lesz is minnél több , de talán javasolhatnám a Pacific Isle nevezetű pálya kivételét is .Arról van szó , hogy már nem először ( harmadik alkalommal sikerült elkapnom a szerveren ) játszok rajta és mind a három alkalommal lagzott ( csak ezen a pályán ) , tegnap volt eddig a legrosszabb , mert vmi förtelmes módon tette ezt ( lőni 3 m-re nem lehetett ).Se előtte , se utánna nem volt ilyen probléma a pályákkal , így szerintem abban a pályában van valami stikli , így én javasolnám a kivételét .Ja igen , akik tegnap ott voltak , hasonló élményben volt részük és szitkozódtak rendesen .
Harmadik ... jó hogy kivetted a Remagen pályát , mert lehet , hogy miatta indult álladóan a szerver , meg teljesen unalmas volt egy idő után a pálya .Mivel nem voltál fent TS-en , ezért megkértem az egyik PT-st , hogy ugyan próbáljon már meg admin-olni az általad megadott paraméterekkel és léptessen pályát .Sokmindent megpróbáltunk , az alaptól kezdve a portváltoztatásig , de a kapcsolódási folyamatnál ( tudod én nekem is csak addig sikerült ) tovább nem jutottunk .
Tényleg minden megadott paraméter jó ?
Negyedik ... hát a admin kick most nagyon is jól jött volna , ugyanis a Market Garden nevezetű pályán egy noname Syabi nevezetű emberkét móresre kellett volna tanítani .Csináltunk képet róla , igaz ugyan hogy csak -7-tel zárt , de ugye harcolt is így szépen ledolgozta a -12-es pontját .Hogy mit csinált ? Úgy látszik , egyes kezdők még nem fogták fel , hogy nálunk már nem divat lelőni azt , aki előbb ér oda az egyes járművekhez .Közülünk Frankie-t lőtte le , amint kipattant a tankjából , hogy megjavítsa azt .Majd bepattanva szépen elszáguldott vele .Szerinted miért írta Rusland az #15330-as hozzászólásban azt amit ?!
Mert látták a többiek , mit csinált .Futott Rusland a Mustang-hoz és mivel előbb ért volna oda ő mint Syabi , egész egyszerűen hátbalőtte .
Nos , az ilyeneket néha nem ártana ráijeszteni . -
#15364 Jacek !
Téged várlak/unk továbbra is a TS szerveren azon a csatornán , ahol éppen játszunk .Legyél és játsz velünk , a többi dolog az úgyis később dől el .
Xboxman és Lacc !
Mint írtam , alapfeltétel a TS használat , így várulak/unk titeket is játék közben a szerveren .
Ha még vki nem tudná , akkor a TS szerver IP címe , a HBS szerverével azonos és a pass. is ugyanaz .
ICQ számom pedig .: 118172827 -
Lifeforce #15363 Ez jó volt :)
válasz erre :)
Bocs csak .... :) -
Lifeforce #15362 Na szerver megint elindult.Cak a bf társadalom FTPjét átrendeztem :) egy kicsit és addig a 10percig leállítottam szervert. -
#15361 SUNI !
Király a logó ! Praktikus , egyszerű , kifejező ( amúgysem a logó teszi az embert )... azt személyesíti meg , amit az enemy érez amikor meglát minket .
Felhívja a figyelmét , hogy jobb ha fut az életéért !
Szóval jöhet nekem is ! -
#15360 El claw , csak már 6 napja , amióta szabin vagyok itthon 3:00 óra után fekszek és ilyenkor már teljesen kivagyok , ezért nem is játszom tovább 2:00-nál .Bár igaz , hogy így is felkelek 9:00-10:00 körül . :) -
#15359 Bazz , ez egy jó régi kép .:)))
Tiszta Flinstone hatás . :)))
Gondolom , hogy ez a sima 1.0-ás verzió idején készült még , a 201-es időszak előtt . -
#15358 Kilóg a lóláb! -
#15357 LOL!
Skorpio7 Találtam rólad egy képet a neten!!!!:)
Csatoltak hozzá egy jó kis szöveget, azt most nem másolom ide,keresd meg, ha érdekel...
-
Lifeforce #15356 Ja elnézést akarok kérni a repülős bénaságomért :)
Most újra tanulok repülni joyjal :)
Mindt ha kezdő lennék :DDD -
#15355 Berlinen tegnap érdekes volt, első meccs - ahogy spawnolok vesztettünk, mindenki Allies volt, volt vagy 5 Axis. Utána kértem jöjjenek át Axisbe, át is jöttek csomóan, csak utána akkora gránát-rush volt a szovjet spawnra, hogy szegény ruszkiknak esélyük se volt. Berlin így elég felejtős tényleg. :| -
#15354 Rus bébi megyek én ircre, csak tanulok mint a dög szigorlatra, ezért nem szoktam ircen ülni, csak néha ránézek a gépre, meg játszok egy-két órácskát levezetésképpen. :)
Ha valami fontos van, írjátok nekem levlistre plíz. De egyébként rájöttem mi a fontos dolog, hogy ma este Druckkamern taktikát kellene gyakorolni, ugyi? :) Remélem. :)
Az önző emberek miatt meg ne aggódj, igaz egyszer lekéseltelek :), azért csak bronzérmet kaptam Wake-en, de ez CODE berkekben kötelező dolognak számít. :) Ha meg repcsizni akarsz, legközelebb kiírtom előled az összes repülőre vágyót, csak most nem mertem, mert LifeForce is játszott a szerveren, inkább az ő APC-jével utazgattam fel-alá, és jó kisfiú voltam. :) -
#15352 de süni, te is tudod h én nem csaj vagyok, hanem 13, meleg, drogos, stb ,) -
#15351 jo nehez:) -
#15350 Minden feltételt teljesítek szvsz a TS-en kívül, még be kell szereznek valami mikrofont :) -
#15349 Nekem ok. Küldjed... .) -
#15348 Tokeletesen eltalaltad
igaz a merget altalaban sotetzoldel jelolik, vagyis eleg surun hasznalatos, de A pirost jobban ertelmezik az emberek. Lasd a csajt aki rozsaszin fegyvereket hasznal a babahaz lakoinak legyilkolasara. -
#15347 biztos a méreg a tüskéken ,)
azé piros h tudd h méreg :)) -
Xboxman #15346 Mi az a piros massza? -
#15345 Nem lenne kotelezo hasznalni, de akinek csak szoveges van az hasznalhatna -
#15344 Na ilyen lesz a PT-sek SG logoja PT-sek tetszik?
Remelem jo les igy.
Egyszeru, vannak benne tuskek, piros mint a halal a mereg, szoval nem akartam kiskepekkel tulbonyolitani. Egysegesen ilyen lenne csak a nev valtozna. De ha tobben irjatok, hogy nem tetsizk akkor valamit varialok meg. -
Xboxman #15343 Frankie ahogy elnézem nagyon beszédes emberke vagy:)