109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15470 újfent lusta vagyok: Mi a címe az új HBA fórumnak? -
gseldon #15469 Na akkor mondom
hogy az új HBA fórumán szoba nyílt a régi századoknak, lehet emlékekbe temetkezni :-))
Viccet félretéve úgy gondoljuk hogy a HBA még mindig mindenkié, szóval irogassatok nyugodtan. Valamint fontos közlemény! A HBA önálló battlefield szervert indít 4 héten belül Lifeforce szerverének kiváltására ami természetesen az egész magyar BF társadalom számára nyitva fog állni.
#15468 Kössz SUNI a logó-t !
Csakhogy én se legyek másabb , a többieknél ! :) -
Xboxman #15467 érdekes nekem müxik!Most csinaltam egy szervert és özönlöttek az emberek!
Csak a végén belaggolt a gépem és valami hibaüzenettel kivágott a dekstopra! -
#15466 mi az a ticket ratio? -
Lifeforce #15465 Xboxman:
Neked a régi igi2 van meg.Azóta kijött egy javított verzió.Fent van szerveren.A régi még nem tudott kijönni adsl alol. -
#15464 201 poison thorns :) csak most 201 nélkül :) -
Lifeforce #15462 Szorry csak újra indítottam a szerveret mert muszáj volt.De már rég megy. -
Lifeforce #15461 http://hbs.hq.hu -
#15460 NEM MOD !
Csak szerintem rossz helyre másoltad be a pályát !
Letölteni innen .: http://hbs.hq.hu/
Bemásolni meg ide kell ( a játék főkönyvtára meg természetesen ott van , ahová te raktad ) .:
C:\...\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels
-
#15459 lol wall :) -
#15458 Na ha tényleg így van , akkor mostmár nem igazán tud majd garázdálkodni , mert annyi az admin , hogyha elkezdni , akkor úgy kivágjuk , mint macskát szarni ! -
#15457 Lehet hogy lustának fogtok tartani, de miért rja ki azt a játék, hogy nincs meg a map (Battle of Bilston), amikor felraktam?
Honnan kell letölteni azt a modot? -
#15456 Pont ezt akartam beírni én is SUNI-nek !
Na akkor , ebben a pillanatban telepítettem fel és igen ... MŰXIK !!! :)
Kössz Lifeforce a segítséget !
Azért az nem sámli , hogy ugye most próbaképp elindítottam a szervert , hogy ugyan megnézzem már a játékot ... 30 mp alatt 4-en léptek be hozzám ... gyorsan le is kellett állítani , mert szuerencsétleneknek már 700-800-as pingjeik voltak .Ezek szerint igen sokanjátszhatják ezt a beta-t is , ha ennyire gyorsan ugrottak egy új "szerverre" ! -
Lifeforce #15455 semmi gáz.Fent van a hozzá való codek.vedd le.
Telepítsd fel és müxeni fog. -
#15454 Bocsi , pedig eszembe is volt tényleg !
Persze , mielőbb elküldöm ! -
wallen #15453 SPAM -
#15452 Ja tényleg. Köszi! Csak, hogy jo piros legyen a fórum -
#15451 "Köszi Süni!"
Hogy a nagy élő, és elöttem szóló klasszikust idézzem. -
qrz #15450 Köszi Süni! -
#15449 Proba proba -
#15448 De nekem nem indul el, igaz mashonnan onnan toltottem le, ahonnan Skorpio mondta.
Elindul fekete kepernyo lesz es hibat ir ki.
Neztem a TXTket infokat, de nem talaltam semmi beallitanivalot. -
Lifeforce #15447 Nem.A BF társadalom FTP-jére tettem :)
Na akkor mondom még egyszer az IGI2-őt felraktam a :
ip:212.92.18.103
név:bf
jelszó:bf -
#15446 Teljesen hülye vagyok: a SG ftp-re??? Mert ott nem találom. -
#15445 marci :) ne lepődj meg... tod emberek :))
tessék legyinteni egyet. jobbára én is azt csinálom, bár egyszer már sikerült úgy felhúznom magam h ment a consolba az exit parancs :) -
#15444 De örülnék, ha nem lennének az emberek ennyire zsugori fukar mocskok. -
#15443 Vagy próbáljátok úgy, hogy elöbb megfordítjátok a tankot mint én, és úgy rá a Katyusát :)) -
#15442 nm -
#15441 Nem sikertelenek voltatok hanem kezdok, a tanknak kellett volna felul lennie es a csove pedig lefele, ehelyett a Katyusa fejbe k***** a tankot. :-) -
#15440 Sajna ez nem (csak) magyar jelenség...én tegnap kifogtam egy EA servert, ahol vérjátékosok hadai aprítottak. Én akkor kaptam agyvérzést, amikor az egyik jóképességű beugrott a javítás alatt álló harckocsimba, felhúzott a híd tetejére, majd okosan berohant kommandózni a városba. A híd tövénél sunnyogó orosz persze rögtön beszállt és hátbalőtte. Innentől kezdve csak dombok mögött, a többiektől biztos távolbanmerészkedtem ki a harckocsiból. Jelszavunk: rókaravaszság és mongúzéberség. -
#15439 Kösz Süni a logókat!!! -
#15438 HBS-nek lement a kapacitása? -
#15437 Egyszer már esett így tank a fejemre :)
Coral sea-n meg szándékosan befeküdtem a szétlőtt defgun tetejére, hátha nem rakja úrja, de belehaltam.
-
#15436 Ne izgulj velem is sürün megtörténik, hogy kiszállok megjavítani a tankom és közben a hülyegyerek bepattan és röhögve elviszi. Persze 10 másodpercen belül kinyíratja magát...
A rosszabja még el is üt..
A képhez:
Skorpioval megpróbáltuk keresztezni a T34 és Katyusha jelzésű fajokat ivartalan szaporítással, szuperfegyver létrehozása volt a célunk. A két egyed azonban nem volt hajlandó párosodni, ezért sikertelenek voltunk.. -
#15435 Jaja, gondolom, hogy csak móka, ha meg nem, annál jobb, imádok ilyeneket ölni szerveren :) -
#15434 Szerintem csak figyel es van humora. Mert nem lehet, ilyen pechunk, hogy igy kijatszik minket, de Lifeforc azert eroteljesebben figyelj ilyen Haverpok es IMI emberekre. -
#15433 Tudod a galeriaba is varok ilyeneket :-) -
#15432 Erről beszéltem... -
#15430 :)))
Múltkor én is engineer voltam, jön felém egy csapattárs tankkal, látom sérült. Eléállok, hogy megálljon, hogy megjavítsam, erre elüt. Ilyeneken kár idegesíteni magatokat. :))))) -
#15429 ok