109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Crazyn
    újfent lusta vagyok: Mi a címe az új HBA fórumnak?
  • gseldon
    Na akkor mondom
    hogy az új HBA fórumán szoba nyílt a régi századoknak, lehet emlékekbe temetkezni :-))
    Viccet félretéve úgy gondoljuk hogy a HBA még mindig mindenkié, szóval irogassatok nyugodtan. Valamint fontos közlemény! A HBA önálló battlefield szervert indít 4 héten belül Lifeforce szerverének kiváltására ami természetesen az egész magyar BF társadalom számára nyitva fog állni.
    Kössz SUNI a logó-t !
    Csakhogy én se legyek másabb , a többieknél ! :)
  • Xboxman
    érdekes nekem müxik!Most csinaltam egy szervert és özönlöttek az emberek!
    Csak a végén belaggolt a gépem és valami hibaüzenettel kivágott a dekstopra!
  • magus
    mi az a ticket ratio?
  • Lifeforce
    Xboxman:
    Neked a régi igi2 van meg.Azóta kijött egy javított verzió.Fent van szerveren.A régi még nem tudott kijönni adsl alol.
  • BurnBaby
    201 poison thorns :) csak most 201 nélkül :)
  • Lifeforce
    Szorry csak újra indítottam a szerveret mert muszáj volt.De már rég megy.
  • Lifeforce
    http://hbs.hq.hu
  • skorpio7
    NEM MOD !
    Csak szerintem rossz helyre másoltad be a pályát !
    Letölteni innen .: http://hbs.hq.hu/

Bemásolni meg ide kell ( a játék főkönyvtára meg természetesen ott van , ahová te raktad ) .:
    C:\...\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels
  • BurnBaby
    lol wall :)
  • skorpio7
    Na ha tényleg így van , akkor mostmár nem igazán tud majd garázdálkodni , mert annyi az admin , hogyha elkezdni , akkor úgy kivágjuk , mint macskát szarni !
  • Crazyn
    Lehet hogy lustának fogtok tartani, de miért rja ki azt a játék, hogy nincs meg a map (Battle of Bilston), amikor felraktam?
    Honnan kell letölteni azt a modot?
  • skorpio7
    Pont ezt akartam beírni én is SUNI-nek !
    Na akkor , ebben a pillanatban telepítettem fel és igen ... MŰXIK !!! :)
    Kössz Lifeforce a segítséget !
    Azért az nem sámli , hogy ugye most próbaképp elindítottam a szervert , hogy ugyan megnézzem már a játékot ... 30 mp alatt 4-en léptek be hozzám ... gyorsan le is kellett állítani , mert szuerencsétleneknek már 700-800-as pingjeik voltak .Ezek szerint igen sokanjátszhatják ezt a beta-t is , ha ennyire gyorsan ugrottak egy új "szerverre" !
  • Lifeforce
    semmi gáz.Fent van a hozzá való codek.vedd le.
    Telepítsd fel és müxeni fog.
  • skorpio7
    Bocsi , pedig eszembe is volt tényleg !
    Persze , mielőbb elküldöm !
  • wallen
    SPAM
  • Frankie
    Ja tényleg. Köszi! Csak, hogy jo piros legyen a fórum
  • John Fisher
    "Köszi Süni!"

Hogy a nagy élő, és elöttem szóló klasszikust idézzem.
  • qrz
    Köszi Süni!
  • Frankie
    Proba proba
  • ssc-suni-hu
    De nekem nem indul el, igaz mashonnan onnan toltottem le, ahonnan Skorpio mondta.
    Elindul fekete kepernyo lesz es hibat ir ki.
    Neztem a TXTket infokat, de nem talaltam semmi beallitanivalot.
  • Lifeforce
    Nem.A BF társadalom FTP-jére tettem :)
    Na akkor mondom még egyszer az IGI2-őt felraktam a :
    ip:212.92.18.103
    név:bf
    jelszó:bf
  • Kis Szabó [PT]
    Teljesen hülye vagyok: a SG ftp-re??? Mert ott nem találom.
  • BurnBaby
    marci :) ne lepődj meg... tod emberek :))
    tessék legyinteni egyet. jobbára én is azt csinálom, bár egyszer már sikerült úgy felhúznom magam h ment a consolba az exit parancs :)
  • I.C.ram
    De örülnék, ha nem lennének az emberek ennyire zsugori fukar mocskok.
  • Kicsirigo
    Vagy próbáljátok úgy, hogy elöbb megfordítjátok a tankot mint én, és úgy rá a Katyusát :))
  • ssc-suni-hu
    nm
  • ssc-suni-hu
    Nem sikertelenek voltatok hanem kezdok, a tanknak kellett volna felul lennie es a csove pedig lefele, ehelyett a Katyusa fejbe k***** a tankot. :-)
  • Schreck
    Sajna ez nem (csak) magyar jelenség...én tegnap kifogtam egy EA servert, ahol vérjátékosok hadai aprítottak. Én akkor kaptam agyvérzést, amikor az egyik jóképességű beugrott a javítás alatt álló harckocsimba, felhúzott a híd tetejére, majd okosan berohant kommandózni a városba. A híd tövénél sunnyogó orosz persze rögtön beszállt és hátbalőtte. Innentől kezdve csak dombok mögött, a többiektől biztos távolbanmerészkedtem ki a harckocsiból. Jelszavunk: rókaravaszság és mongúzéberség.
  • Kis Szabó [PT]
    Kösz Süni a logókat!!!
  • Manta
    HBS-nek lement a kapacitása?
  • Manta
    Egyszer már esett így tank a fejemre :)
    Coral sea-n meg szándékosan befeküdtem a szétlőtt defgun tetejére, hátha nem rakja úrja, de belehaltam.
  • Frankie
    Ne izgulj velem is sürün megtörténik, hogy kiszállok megjavítani a tankom és közben a hülyegyerek bepattan és röhögve elviszi. Persze 10 másodpercen belül kinyíratja magát...
    A rosszabja még el is üt..

A képhez:

Skorpioval megpróbáltuk keresztezni a T34 és Katyusha jelzésű fajokat ivartalan szaporítással, szuperfegyver létrehozása volt a célunk. A két egyed azonban nem volt hajlandó párosodni, ezért sikertelenek voltunk..
  • Manta
    Jaja, gondolom, hogy csak móka, ha meg nem, annál jobb, imádok ilyeneket ölni szerveren :)
  • ssc-suni-hu
    Szerintem csak figyel es van humora. Mert nem lehet, ilyen pechunk, hogy igy kijatszik minket, de Lifeforc azert eroteljesebben figyelj ilyen Haverpok es IMI emberekre.
  • ssc-suni-hu
    Tudod a galeriaba is varok ilyeneket :-)
  • Manta
    Erről beszéltem...
  • Kicsirigo
    :)))
    Múltkor én is engineer voltam, jön felém egy csapattárs tankkal, látom sérült. Eléállok, hogy megálljon, hogy megjavítsam, erre elüt. Ilyeneken kár idegesíteni magatokat. :)))))
  • Manta
    ok