109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lacc
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem mostanában elég sokan ölnek meg spawnkemp-el.. Tenni kéne valamit ez ellen mert nem egy túl jó dolog :) Tudom hogy erről már volt szó de sajna még mindig elég gyakori :(

Egyébként pedig mindenkinek boldog karácsonyt!
  • skorpio7
    Én meg büszke vagyok , hogy magyar lehetek ... egyszer és mindenkorra fejezzük be ezt a spawnkill témát , elég ha mindenki normálisan játszik , némi taktikával fűszerezve ... amúgy meg minden kedves BF-es bajtársnak Kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !
  • magus
    mert?
  • LSC
    Sőt,én még magamat is utálom mer magyar(kisbetűvel)vagyok.
  • LSC
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
  • BurnBaby
    a külföldi = aki külföldi :)
  • BurnBaby
    köszke schreck h nem nekem kellett a külföldi klánban jáccom :) szal nem jobbak és nem rosszabbak a külföldiek, senem szebbek meg okosabbak :) ott is van mindenféle. de ahogy itt is a legtöbb ember ott is ismeri az alapvető játékszabályokat :) szerintem amit az eredeti játék mint lehetőség megad, ahhoz jogod van. ahogy jogod van "basecampelni", azaz védeni a főbázist hogy ne tudják megtenni :)
  • Lifeforce
    Na téma lezárva.Szal nem azt montam, hogy azonnal kibánolom de azért próbáljunk normálisan játszani.
  • magus
    bar az kibaszottul idegesit hogy amikor kerem hogy vegyenek fel akkor nem vesznek. amikor serulve megyunk rohanunk elore, 4en, es egy csavo a csapatszallitoval rallyzik elottunk, akkor enyhen merges vagyok...
  • magus
    nemtom en az amcsikon nem lepodom meg. annyira butak hogy mar faj. na de hagyjuk ezt a temat sztem
  • Schreck
    Azért az oroszokat, az angolokat és a jenkiket se hagyjuk ki a szórásból. Nekik is akad egy-két rajongójuk.
  • magus
    őőő nem akarlak megbantani de ugy ha megkerdeznel barkit, akkor a francia, nemet igen elokelo helyen lenne. van aki alapbol gyuloli a nemetet(en), es van aki meggyuloli a nemetet. egyaltalan nem utalnak minket annyira.
  • Schreck
    Hát nem tudom...az elmúlt pár napban játszottam egy keveset külföldi servereken, s a spawncampet illetően annyira azért nem voltak szívbajosak a fiúk. BotB-n például - német oldalról - már eleve egy páncéloscsatába csöppentem a főbázison, vagy ötször spawnoltam anti-tankkal, mire úgy-ahogy sikerült megtisztítani a bázist. Más kérdés, hogy TK szinte egyáltalán nem volt és egyszer sem vitték el a tankot, miközben szereltem - tehát alapvetően korrektül játszottak. Nem valami jól, de legalább korrektül. Persze ezek nyílt, password nélküli EA serverek voltak.

Az pedig, hogy a föld minden részén utálnának minket? Hát nem tom', szvsz. még igen messze vagyunk a Hate Chart Top10-től is. Ez ügyebn amúgy sem szorulunk rá holmi külső segítségre...
  • szabi.hu
    szerintem az utánpotlási vonalak elvágása minden háboruban fő szempont volt,ill az !!! nekem pl tök mind1 ,hogy 10km-ről agyuznak ki,vagy közelről lőnek fejbe ébredés után,mind kettöt utálom,de mint BB is irta erre van a csapat,ha meg már visszaszoritottak mindenkit ,akkor meg az ellen jobb volt és nyer Kész,1 tankot meg ki lehet szedni,mint ahogy te is irtad claw,Berlinben pl épp ez az izgalamas,hogy 1 bekampelt helyről kell kitörni,pedig ez mindig be van kampelve,és azt ne mondja senki ,hogy az nem kampelés,ha a többi is az!!!!
  • Lifeforce
    Nincsenek szabályai másnak csak a magyarnak.Ezt külföldön is tudják ezért nem kell felállítani szabályokat.Csak a buta Magyar nem tud úgy játszani és egyáltalán semmit, hogy az a szerencsétlen másik is élvezze.Sajna mi egy önző idegbeteg nép vagyunk.A föld minden részén utálnak bennünket ezért a hozzáállásért. :(
  • szabi.hu
    ezt értem de mi ebben a gond?az utánpotlást is lehet támadni sőt
  • szabi.hu
    Life igaz én nem szavaztam,de nekem OK a real mod!mondjuk erre az lenne a megoldás,ha olyan spawnpontot kreállni ami jól védhető,ill nem közvetlenül belőhető,ill valami aktiv védelmet berakni a bázisra,hogy ne legyen kedve senkinek bemenni oda stb,de ezek kb annyara butaságnak tünnek ,mint szabályok közé szoritani,1 netes gamét,mint ahogy süni irta,ha a csapatodért mindent megteszel,ők elfogadnak,kiállnak melleted,az ellen meg hagy hulljon,szal még1szer a csapat a lényeg,2 csapat egymás ellen biztos élvezetesebb mint 16-16 frag vadász
  • Lifeforce
    Na ja.Azt nem értem, hogy akkor ha a háborút szimulálja akkor a fegyverek miért nem.Ha azt akartátok, hogy ne legyen real.Akkor most miért akarjátok, hogy úgy játszunk mint a háborúban?Reálisan?Hm sztem akik ellenkeznek maguk sem tudják mit akarnak.A másik, hogy a játék tipusa még mindig nem cf és nem dm.Nem akarom ismételni önmagam.
  • Lifeforce
    Jól értelmezed.
  • szabi.hu
    nemtom srácok,de ez a játék tényleg a háborut szimulálja,és mint tudjuk ott nincsenek szabájok!!! akik azt irták,mondták,hogy a csapatjátékon van a lényeg én azokkal értenék 1et !! a kezdökröl meg csak annyit,hogy ne én alkalmazkodjak már hozzájuk,hanem ök hozzánk,szervezödjenek,csiszolgasság a teknikájuk,és ne anyázzanak,ha 10 szer hullanak el.Tehát ne hagyd,hogy kempeljen,ha meg már kampel ki kell szedni BB-vel értek 1et! a végén 1mástól 10 lépésre fogunk 1es lövésekkel párbajozni,csak testre:)))
  • Lifeforce
    Nekem is.
  • ssc-suni-hu
    Nekem mutatja! De uj lehet, mert 2 napja meg nem lattam
  • Lifeforce
    Na ja.Egy a gáz vele, hogy linux szerver és nem tört igy 90%-a nem tud játszani :)
  • Kicsirigo
    Van mégegy magyar szerver, csak Ase nem mutatja valamiért.
    195.70.36.86:14567
    Ha beteszitek az Ase-ban a kedvencekhez, akkor már látja.
  • Lifeforce
    Na akkor segélyhetne valaki, hogy hogyan lehet feltelepíteni php-t és activePerlt xitami webszerverre.(win32)
    Feltelepítettem a telepítős verziót és be is rakta magát a filterek közé (csak a php)
    és azt sem tudja miaz a *.php. :(
  • Lifeforce
    NANANANANANA.Nem kezdjük újra.Mint említettem nem kell annyira szigorúan venni és nem is lessz kibanolva ezért senki.De figyelmeztetve lessz és sokadik figyelmeztetésre kick jár. :)
    Sünivel egyetértek abban, hogy őket nem kell kibanolni.
  • ssc-suni-hu
    En se azt mondtam, hogy ez a feladatom, de ha minden zaszlo a mienk pl Botb-on akkor igenis beallok es lovom a fobazisukat, hogy ne tudjanak kiszabadulni. Ha meg egy tank elszabadul valahogy akkor azutan eredek. De ha van legalabb ket elfoglalhato zaszlo akkor max lopni jovok az ellenseghez.

Szoval senki se ugy ertse, hogy en direkt csinalom, csak akkor amikor muszaj, de akkor mindig is fogom, mondtam mar ha BAN akkor BAN de ezt meg fogom tenni a ha a Csapatomnak elonye szarmazik belole. Nem maga a Fragvadaszatert csinalom, az en csillagszorasom utan mar nem arra jatszok altalaban (Kiveve Sztalingrad es Berlin mondjuk ott leginkabb azzal lehet nyerni :-)
  • ssc-suni-hu
    Az teljesen rendben van, hogy az IGAZI spawnkempelés egy undorító dolog, és aki ilyet csinál, az egy paraszt. (pl lövi a bunker bejáratát, de nem menne két métert előbbre, hogy a zászlót is elfoglalja)

Ezzel egyebkent egyetertek, mert ha elfoglalhato a bazis, akkor azt el kel foglalni. De ha nem foglalja el, akor kilovom de ennyi max megjegyzem a nevet de haborogni nem fogok erte. Banolni nem kell.

BANOLNI ma azt kell aki a palyara lepesetol szamitott 5 perc utan -10-en all. Na azt viszont azonnal.
  • sid123
    Olvassátok el Lifeforce 15154-as hozzászólását! Az elfoglalható zászlókat kell támadni!
    Én jobban élvezem azt, mikor szemtől szemben csatázok valakivel, és nem arra várok, hogy mikor spawnol 3 ember a tank csöve előtt.
  • ssc-suni-hu
    A masik meg ez a Kedoked partfogoljuk. A legjobban ok teszik tonkre a jatekokat. Csak figyeljetek meg.
    A KEDZO a kovetkezoket teszi azert mert KEZDO:
    - Nem figyeli a csapattarsakat ha egy tobbszemelyesbe jarmube ul be
    - Nem ismeri a palyakat, es sokszor olyan szinten megy masfele egy tobbszemelyes jarmuvel, hogy 2 perc mire visszaerek
    - Nem tud meg bnni afegyverekkel
    - A veletlen es direk TK-k 80%-at ok csinaljak
    - Nem logikusan gondolkodik (egy tegnapi pelda: az uj Coral palya: amerikai geppel bombazom a japan hajot. Lassu athuzzasal a felszalobalya folott bobazom es kivele a maprol , vagyis szembol erkeztem az anyahajora. A palya kulso reszebol visszafordul egy amerikai gep, es latnia kellett azt, hoogy eleresztettem ket bombat (mar ez jel, hogy nem ellenseg vagyok.) teljesen szembe repulunk egymassal, es nem lovok ra semmit a terkepen otta kis kek nyil elotte es tisztan lelo, mert ugyebar direkt nem fordulok es nem lovok, mert hatha eszbekap)

A kezdoket ugy ismerem meg, hogy nem lattam meg nagyon jatszani a neve alapjan mert en aztan azert mindennap jatszom.

Mondhatjatok, de hat szegeny kezdo, nem ismerheti meg a palyakat, nem tudja meg kezelni a fegyvert es a jarmuvet, stb. stb.
    Ezek csak figyelmetlensegek.
    - Nem dobok kezigranatot ha a kozelben sajatot is latok.
    - Nem is lovok oda ...
    - A palyakat jol attanulmanyozom
    - Probalom az apro jeleket is figyelni.
    Es ezt meg lehet oldani, szoval ne vedjuk a kezdoket, had tanuljak meg kemenyen. Ha valakinek elveszi a kedvet egy ket neki nem tetszo dolog, akkor had menjen. Nehogymar azok akik biztos jatszanak mindig olyanokra figyeljunk akik lehet, hopgy csak szorakoznak egy kicsit.

Es ha egy kezdo kerdez tolem valamit, akkor valaszolok neki. Aztan ennyi a tobbit o maga oldja meg.
  • BurnBaby
    unásig egyetértünk sünke :)
  • ssc-suni-hu
    Ujbol kezdodik a vita.
    Amit a jatek megenged az lehessen mar konyorgom. Mindenkinek egyforma az eselye ezekre a dolgokra.
    En is kihivaskent es oromkent elem meg ha egy ilyet kiejtek a tankjabol. Te is tedd ugyanezt. A jatek celja a zaszlok elfoglalasa es azok megvedese. Ezert az is a megvedeshez tartozik, hogy mega bazisukrol se engedjuk ki az ellent, mert aki halott az nem foglal es nem lo le teged.

Szoval vedje meg a sajat bazisat a csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BurnBaby
    lol Ati :))) remélem azóta elolvastad a szerverszabályzatot ,)
  • Lifeforce
    Az aktív kemp tilos.Tehát te odamehetsz a bázis "bejáratához" és lőheted akár a bunkert is.Ha ügyes akkor ki tud szabadulni és van esélye a menekülésre és a támadásra.Az a tilos (aktiv)
    aki a bunker bejáratához áll és úgy lövi az újra éledő ellent.
    Berlin?Oda még kempelni is nehéz mert folyamatosan születnek újra és bemenni oda szinte lehetetlen.A tankal bemenni oda az már tilos, de távolról lőheted.
  • [Dragon] Ati
    Hali!

1. Az teljesen rendben van, hogy az IGAZI spawnkempelés egy undorító dolog, és aki ilyet csinál, az egy paraszt. (pl lövi a bunker bejáratát, de nem menne két métert előbbre, hogy a zászlót is elfoglalja)
    2. Vannak olyan pályák (a sokat emlegetett Berlin is), amelyeken ha nem is kimondottan spawnkempelni kell, de szinte az egyetlen esély a nyerésre, ha az ellenfél nem tud kiszabadulni /miután nekik van elfoglalhatatlan zászlójuk, a védőknek meg nincs/.
    3. Már nem emléxem ki volt, de tegnap délután az egyik új pályán (ahol hiába foglaltunk el minden zászlót nem kezdett csökkenni a ticket) valaki engem is lespawnkemperezett, meg mondta hogy olvassam el a szabályzatot, stb.
    Szerintem az nem spawnkempelés, ha én besunnyogok hátulról az ellenfél bázisára, ellopom a saját tankjukat és hátbalövöm vele a bejáratnál álló védőtankokat, főleg hogy miután ez sikerült (kb 4 újraéledés után) el is mentem onnan.
    Amúgy nem is nagyon tudom, hogy azon a pályán mit lehetne csinálni, ha egyszer egy páran repülőznek, a legtöbben meg az elfoglalhatatlan bázison várnak tankban ülve a bejáratnál (Miután valamiért nem fogy a ticketjük, semmi sem készteti őket támadásra. Kicsit később azért megindultak, és akkor már volt valami értelme a játéknak)
  • Lifeforce
    Na mostmár az új mapokat a webről is le lehet tölteni. :
    http://hbs.hq.hu
  • Lifeforce
    Ja.Csak ott az a cél. :)
  • Lacc
    Főleg a Coral Sea-n kéne több ilyen alapbázis-védőnek lenni, mert úgy láttam, hogy az ellenség előszeretettel mászik fel az anyahajóra. Főleg akkor nagy a baj ha ilyen Skorpió nevezetű egyének másznak fel akik elaknásítják a kifutópályát :D
  • skorpio7
    Ez a Tobruk pályára értendő .
  • skorpio7
    Persze , nem kell őket elriasztani , csak megérteni , hogy vegyék komolyabban ( az ilyenkor könnyebbik oldalnak nagyon is hívható axis-ok ) a játékot és bizony védjék meg még csak az ilyen spawnkempelés lehetőségétől is az alapbázist .
    Tudom , hogy unalmas ott dekkolni vkinek , de lám mi 201-esek ha többen vagyunk , közülünk mindíg van vki ott , hogy nehogy elfoglalják .Nem egy fragvadász feladat , de nagyon is hasznos , amikor tudja az ember , hogy a háta felől nem érheti meglepetés .Amúgy én is szoktam ilyen alapbázis védő lenni , főleg akkor szerettem , amikor a CB-s Charlie játszott , mert 99%-ra tudtam , hogy kis idő elteltével tuti megjelenik ott . :)