109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• skorpio7
    Ok vettem ! :)
  • skorpio7
    Gondolom , hogy nem a Corall Sea , mert az ugye hivatalos kiegészítő ! :)
    Csak azért érdekel , hogy tudjam , mire számítsak , meg a "reklámba" is azt tenném bele , hogy mindenki értesüljön megfelelően , végül is melyik map-ok lesznek az újdásnsgok a szerveren .
    Szóval ...
    - Coral Sea
    - Esp Remagen
    - Esp Remagen Night
    - Pacific Isle
    - Pacific War

Szóval melyik a 2 bug-os a fentiek közül ?
  • Lifeforce
    egy éjjszakai és a pacificwar nevü map.
  • skorpio7
    Life !
    Előre is kössz ! :)
    Amúgy melyik 2 map bug-os ??? A 2 éjszakai vagy esetleg az egyik pályából mindkettő napszaki ?
  • Lifeforce
    Na a mapokat feltettem de az 5-ből csak 3 müxik bug nélkül nem gáz mert benne hagyjhatjátok nem bánt semmit és ha kijavítják akkor azt felülírva bekerül a szerverbe is :)
  • Lifeforce
    Erre van.Sőt mivele előfordulhat, hogy valaki akar magánbeszélgetni kérésre le is zárom a privát szobát.
  • skorpio7
    Fisher !
    A HBS-es TS szerver tegnap is , ma is működik , még ebben a pillanatban is , csak már nincsenek meg rajta a szokásos századbeosztások , mindössze "szobák" , de a célnak az is megfelel .Szerintem a CB nem szárkózik el attól , hogy az ő TS szerverüket használjuk a BF céljaira .
  • skorpio7
    LIFEFORCE !
    Tudom , megint saját vélenény ( csak magamra gondolok ) , de te éppen ezt kéred tőlünk , hogy nyilatkozzunk .
    Szóval ha lehetne , akkor csak rakd már fel a szerverre az új mapokat , azok legalább egy kis újdonságot , színt vinnének az eddigi megszokott "csatákba" is !
    A többi meg csak reklám kérdése .A 8 legfontosabb BF42-es fórumra szétszórom a legújabb változásokat , így eljuthat minden érintetthez a változás .
  • szabi.hu
    mikor aktivalni akarom cd-t kér
  • ssc-suni-hu
    szerintem nem, most probalom en is, utanna tudom mondani
  • szabi.hu
    desert combat-hoz kell eredeti cd?
  • Andrew***
    Life: Ja értem! Én csak a te szervereden játszom, meg ritkán a dragonén! :))
    Innentől kezdve nekem maradhat így.
  • ssc-suni-hu
    Mi a problema?
    Neked nem muxik a TS?
    Vagy szervert nem talalsz?
  • John Fisher
    Én a TS hiányát nagyon megszenvedem. Azzal vlk tudna vlm-t csinálni?

Előre is köszi!
  • ssc-suni-hu
    Nos Petkoval leleveleztem, es ideadta a HBA regi forumanak adatbazisat. A rendszergazdam megigerte, hogy meg ma vagy holnap beinitja a forumot, es akkor a regi HBA szazadoknak (klanoknak) megint lesz sajat gyulekezohelyuk.
    Csinalok egy oldalt, ami a mecseket levezenyli, es minden egyeb Infokat fog nyujtani a magyar BF-eseknek.
    Szoval hamarosan beindul a dolog. Szabalyzatot nem allitok fel, mert nem mukodik, osszesen ket nagy szabaly lesz csalasmegtorlas (ha lehet szurni) es a DTK megtorlas.
  • Lifeforce
    A futása biztos.Mind a két felöl.Szerverként és csatlakozásként kipróbálva (dedikálva is.)
    De az nincs kipróbálva, hogy dedikált szerverre fel lehet-e csatlakozni.Mondjuk a kipróbálása 10perc de ti döntsétek el.
  • Andrew***
    Mi is az a desert Combat Alpha???
  • Andrew***
    Én aszondom, hogy ha nem biztos a futása, akkor egyenlőre hanyagoljuk! Jó lett volna tegnap vagyis ma reggel 2kor játszani! Azért az érdekes, hogy egyszerre 2 szerver is elmnet csicsikálni! :))
  • Lifeforce
    Úgy gondoltam, hogy elmegyek elvégzem a reggeli rituálémat :)
    És 10óra felé feltettem volna az új mappokat.De most nem megy dragon és lehet nem kéne a mappokkal foglalkozni.Vélemények?
  • WiNters
    FIGYELEM!LEHET TÖLTENI A DESERT COMBAT ALPHA-T!MOST TÖLTÖM!52.8MB
  • Lifeforce
    :) Én megtettem. :)
    Na de a téma lezárva.Egy kicsit lemaradtál :)
    Ez érdekes.Mindtha a BF szervereket egyszerre irányítanák :)
    Enyém is megált éjjel és a dragon is.Az a véleményem, hogy az új pályát ne rakjuk fel most legalább is addig ne amig a Dragon nem indul be.
  • Lifeforce
    ip: 212.92.18.103
    név:bf
    jelszo:bf
  • Seat
    Na,Jó éjt!
  • Seat
    Ja,én is. Na de azért ilyet!
  • skorpio7
    Én nem ... elvoltam eddig egypár külföldi szerveren . :)
  • Seat
    Itt a 7vége és 3kor alszunk? Nekem 8!
  • Seat
    Se HBA, se server
  • Seat
    Áramszünet van? :)
  • S(oWh@nD
    Bocsi, amennyire lehet általában figyelni szoktam. Ma sok rossz húzásom volt :( Sorry!
  • Bunyós Pityu
    Slow, üvöltöttem neked mint egy állat, de nem álltál meg, pedig jól megjavítottalak volna...
    Fel is robbantál :)
  • S(oWh@nD
    Mi van a szerverekkel? karácsonyi szünet ? :(
  • BurnBaby
    aszonnyák tele van buggal, de a battleaxe játszható pálya és király. ennyit tudok :)
  • Bunyós Pityu
    Berlin 1:0
    :)
  • szabi.hu
    de lehet már nincs fent itt se
  • szabi.hu
    http://www.bf1942.hq.hu/
  • zaki
    császtok, tudnátok mondani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a játékot?
  • Lifeforce
    Nekem a gépemen van.Borzasztó jó nagyon állat főleg a helikopter.Kicsit bugos de játszható.
  • magus
    hogy egyesek hogy felvannak haborodva, hogy a ts-t arra hasznalom hogy erdekes hangokat produkaljak a mikrofonba:)))

akkor mi a helyet most a HBA-val?
  • szabi.hu
    na mivan nincs game?
  • FreddyHawk