109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15107 Ok vettem ! :) -
#15106 Gondolom , hogy nem a Corall Sea , mert az ugye hivatalos kiegészítő ! :)
Csak azért érdekel , hogy tudjam , mire számítsak , meg a "reklámba" is azt tenném bele , hogy mindenki értesüljön megfelelően , végül is melyik map-ok lesznek az újdásnsgok a szerveren .
Szóval ...
- Coral Sea
- Esp Remagen
- Esp Remagen Night
- Pacific Isle
- Pacific War
Szóval melyik a 2 bug-os a fentiek közül ? -
Lifeforce #15105 egy éjjszakai és a pacificwar nevü map. -
#15104 Life !
Előre is kössz ! :)
Amúgy melyik 2 map bug-os ??? A 2 éjszakai vagy esetleg az egyik pályából mindkettő napszaki ? -
Lifeforce #15102 Na a mapokat feltettem de az 5-ből csak 3 müxik bug nélkül nem gáz mert benne hagyjhatjátok nem bánt semmit és ha kijavítják akkor azt felülírva bekerül a szerverbe is :) -
Lifeforce #15101 Erre van.Sőt mivele előfordulhat, hogy valaki akar magánbeszélgetni kérésre le is zárom a privát szobát. -
#15100 Fisher !
A HBS-es TS szerver tegnap is , ma is működik , még ebben a pillanatban is , csak már nincsenek meg rajta a szokásos századbeosztások , mindössze "szobák" , de a célnak az is megfelel .Szerintem a CB nem szárkózik el attól , hogy az ő TS szerverüket használjuk a BF céljaira . -
#15099 LIFEFORCE !
Tudom , megint saját vélenény ( csak magamra gondolok ) , de te éppen ezt kéred tőlünk , hogy nyilatkozzunk .
Szóval ha lehetne , akkor csak rakd már fel a szerverre az új mapokat , azok legalább egy kis újdonságot , színt vinnének az eddigi megszokott "csatákba" is !
A többi meg csak reklám kérdése .A 8 legfontosabb BF42-es fórumra szétszórom a legújabb változásokat , így eljuthat minden érintetthez a változás . -
szabi.hu #15098 mikor aktivalni akarom cd-t kér -
#15097 szerintem nem, most probalom en is, utanna tudom mondani -
szabi.hu #15096 desert combat-hoz kell eredeti cd? -
#15095 Life: Ja értem! Én csak a te szervereden játszom, meg ritkán a dragonén! :))
Innentől kezdve nekem maradhat így. -
#15094 Mi a problema?
Neked nem muxik a TS?
Vagy szervert nem talalsz? -
#15093 Én a TS hiányát nagyon megszenvedem. Azzal vlk tudna vlm-t csinálni?
Előre is köszi! -
#15092 Nos Petkoval leleveleztem, es ideadta a HBA regi forumanak adatbazisat. A rendszergazdam megigerte, hogy meg ma vagy holnap beinitja a forumot, es akkor a regi HBA szazadoknak (klanoknak) megint lesz sajat gyulekezohelyuk.
Csinalok egy oldalt, ami a mecseket levezenyli, es minden egyeb Infokat fog nyujtani a magyar BF-eseknek.
Szoval hamarosan beindul a dolog. Szabalyzatot nem allitok fel, mert nem mukodik, osszesen ket nagy szabaly lesz csalasmegtorlas (ha lehet szurni) es a DTK megtorlas. -
Lifeforce #15091 A futása biztos.Mind a két felöl.Szerverként és csatlakozásként kipróbálva (dedikálva is.)
De az nincs kipróbálva, hogy dedikált szerverre fel lehet-e csatlakozni.Mondjuk a kipróbálása 10perc de ti döntsétek el. -
#15090 Mi is az a desert Combat Alpha??? -
#15089 Én aszondom, hogy ha nem biztos a futása, akkor egyenlőre hanyagoljuk! Jó lett volna tegnap vagyis ma reggel 2kor játszani! Azért az érdekes, hogy egyszerre 2 szerver is elmnet csicsikálni! :)) -
Lifeforce #15088 Úgy gondoltam, hogy elmegyek elvégzem a reggeli rituálémat :)
És 10óra felé feltettem volna az új mappokat.De most nem megy dragon és lehet nem kéne a mappokkal foglalkozni.Vélemények? -
#15087 FIGYELEM!LEHET TÖLTENI A DESERT COMBAT ALPHA-T!MOST TÖLTÖM!52.8MB
-
Lifeforce #15086 :) Én megtettem. :)
Na de a téma lezárva.Egy kicsit lemaradtál :)
Ez érdekes.Mindtha a BF szervereket egyszerre irányítanák :)
Enyém is megált éjjel és a dragon is.Az a véleményem, hogy az új pályát ne rakjuk fel most legalább is addig ne amig a Dragon nem indul be. -
Lifeforce #15085 ip: 212.92.18.103
név:bf
jelszo:bf -
Seat #15082 Na,Jó éjt! -
Seat #15081 Ja,én is. Na de azért ilyet! -
#15080 Én nem ... elvoltam eddig egypár külföldi szerveren . :) -
Seat #15079 Itt a 7vége és 3kor alszunk? Nekem 8! -
Seat #15077 Se HBA, se server -
Seat #15076 Áramszünet van? :)
-
#15075 Bocsi, amennyire lehet általában figyelni szoktam. Ma sok rossz húzásom volt :( Sorry! -
#15074 Slow, üvöltöttem neked mint egy állat, de nem álltál meg, pedig jól megjavítottalak volna...
Fel is robbantál :) -
#15073 Mi van a szerverekkel? karácsonyi szünet ? :( -
#15072 aszonnyák tele van buggal, de a battleaxe játszható pálya és király. ennyit tudok :) -
#15071 Berlin 1:0
:) -
szabi.hu #15070 de lehet már nincs fent itt se -
szabi.hu #15069 http://www.bf1942.hq.hu/ -
#15068 császtok, tudnátok mondani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a játékot? -
Lifeforce #15066 Nekem a gépemen van.Borzasztó jó nagyon állat főleg a helikopter.Kicsit bugos de játszható. -
#15065 hogy egyesek hogy felvannak haborodva, hogy a ts-t arra hasznalom hogy erdekes hangokat produkaljak a mikrofonba:)))
akkor mi a helyet most a HBA-val? -
szabi.hu #15063 na mivan nincs game? -
FreddyHawk #15062