109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #15296 Na ja.Főleg Gazalán :))))
Még egy dolog bosszant.
A HBA-t elkértük Petkotól (201), hogy felhasználjuk a Magyar BF-esek összefogására és a csaták leszervezésére.Erre most valaki belekotnyeleskedik és felhasználja arra ami eddig sem működött.Nem beszélve arról, hogy az álltalatok kinyomott századok mind támogatták a 201, illetve Süni öttletét. -
#15295 Ahogy a létszámot elnézem egy 5 vs. 5 még összejöhet. :)))) -
Lifeforce #15294 A másik.Mivel mindenki kilépett és csak a 301 maradt 3 vs 3 meccset fogtok vivni? -
Lifeforce #15293 Semmi :)
Folytatódik ami el sem kezdődött. :)))))))
Én akkor is megmondtam, hogy nem lessz hosszú életü.Ha valami tul van szervezve akkor így jár mint a hba.Teljesen mind1, hogy hba 1, 2, 3, 4, 5-ről beszélünk :). -
#15292 Ne félj , mostmár nem leszünk 201-esek , pedig a régi HBA-ra való tekintettel szerettem volna benne hagyni a nevünkben .
Az új jelzésünkre tett javaslatom ez volt , amit szét is küldtem minden jelenlegi mostmár volt 201-esnek .:
<< SUNI [ PT ] >> , << Skorpio7 [ PT ] >> , stb...
Persze ezügyben szavazás lesz még , de én ezután már ezt használom majd . -
#15291 X-boxman !
TS használat OK nálad ? -
#15290 Manta !
Néha azért lehetnél TS-en + kéne néha olvasni levelet is .
A változások már pár napja érlelődnek , csak SUNI-nek nem volt ideje szétküldeni az "utolsó századlevelet" .Ahogy SUNI leveléből tudom , valószínűleg a tegnapelőtti Haribo-val történt beszélgetés után vették tényként a kiválásunkat ... és valóban így van , lesz . -
#15289 Most olvasom az új HBA szervezet oldalát és lám ... Kiváltak az 1es, 201es, 69es és
401es századok. ... bár SUNI részéről , mint hivatalos bejelentésről még nem tudok , de ha ti jobban értesültek vagytok , akkor ám legyen .
Bár be kell hogy valljam , a mi részünkről már valóban csak napok kérdése volt ennek közlése .
Hát akkor ennyit a régi HBA-ról . -
Xboxman #15288 Mindeggy ha a a régi HBA-s 201-sek klánként tovább működnek én oda is szívesen belépek! -
#15287 Nem vágom, nem követtem mostanában a dolgokat, csak néha szerveren küldtem, most akkor mi a tosz van velem/velünk? -
gseldon #15286 201esek nincsenek többé
ők a régi HBA tagjai voltak, ém most klánként működnek továnn és NEM a HBA részei többé
valami más nevet is kellen választaniuk hogy elkerüljük a félreértéseket -
Xboxman #15285 Xboxman 201-es szeretne lenni! -
gseldon #15284 Egyszerűen semmilyennek
mindenki welcome
keress meg icq-n (profilba megtalálod a számot)
vagy írj nekem mailt:
[email protected]
ezt megtalálod a hba.hq.hu-n is
Ismét üzemel a HBA fóruma
elérhető a fentebb említett címről -
#15283 Milyen előfeltételeknek kell megfelelni ahhoz hogy tudjak csatlakozni a HBA-hoz? Elég régóta játszom, igyekszem ezt fairül tenni, és most klánt keresek :) -
gseldon #15280 Miért is?
mert az ezredes képes megszervezni a mecsseket, mert profi szinten beszél angolul, mert akármit mondanak rá ő nem fogja feladni. Másrészt igen, választani fogjuk az ezredest (oda van írva legfelül a hírekhez kedves olvasni nem tudó társaim), aki a HBA legfelső vezetője lessz, de akár egy közlegény szakaszában is benne lehet, a rangok mostantól nem a parancsnoklásról szólnak. Annak vége. És legelsősorban ez egy önkéntes szervezet, semmi sem kötelező bármikor ki- és be lehet lépni, de amíg bent vagy addig a szabályok kötelezőek. Ilyen egyszerű. Szabályoknál nem kell semmi rosszra gondolni, csak az antiTK és hasonlók lesznek benne, mint Lifeforce te olyan szépen kiírtál a szerver szabályzatba. A szervezeti felépítés meg szinte egy az egybe a Northernbrigade-ből lessz átvéve. -
#15279 köszi skorpió!:)
amúgy hol rontottam el?hogy kell vastagbetűvel írni? -
Seat #15278 + majd ismétlem :)
+ majd ismétlem :) -
Seat #15277 MINDEN BF JÁTÉKOSNAK BOLDOG KARÁCSONYT! Remélem jézuska sokaknak hoz eredeti BF-t. :) -
Seat #15276 MINDEN BF JÁTÉKOSNAK BOLDOG KARÁCSONYT! Remélem jézuska sokaknak hoz eredeti BF-t. :) -
#15274 Egyet értek. Ne legyenek rangok.
Nekem többet ért az összes rangnál az, hogy Skorpió marasztal a játékban. Köszönet érte.
Ez nagyobb elismerés nekem, mint bármely rang.
Life!
Köszönet a megértésedért. Azt hiszem ismersz annyira, hogy tudd, nem én szoktam bekempelni az ellenség bázisára (kivétel talán Bulge). De örülök, hogy mint lehetőség megmaradt nekem. Így megvan az illúzió, hogy nincs szabály, és saját döntésemből nem teszem vagy teszem, DE CSAK HA TÉNYLEG INDOKOLT.
Más:
Nálam már járt a Jézuska és örömmel mondhatom, hogy elérhetővé vált számomra az eredeti játék.
Szóval amint lehet megszerzem. -
sid123 #15273 Ez ma nem az én napom. Remélem ez már tényleg jó:
http://www.extra.hu/urgeinyul/BF1942_eredeti.rar
Most már bizonyára fölért.
-
sid123 #15272 Hoppá, elszúrtam. Tehát innen. -
sid123 #15271 Az 1.0-s bf1942.exe megy fel, 10 perc múlva töltheted innen. -
sid123 #15270 Az eredetit vagy az 1.1-est? -
Lifeforce #15268 Sztem ismét nem fog működni a HBA.Nem a századok miatt hanem a rendfokozatok miatt is.Eleve megint van egy ezredes.Miért?Mit tett?Megcsinálta a már létező dolgot?Hm Sztem legyen megválasztva.1.Olyan aki a mérkőzéseket le tudja szervezni.2. Aki angolul is képes kitenni a prezentációt. 3. Akit megválasztanak.
Ha te egy fórumér ezredes vagy akkor én a játékszerver biztosításáér mert,hogy ez a lényeg Tábornok vagyok?
Na erről beszéltem.Nem. A rangokat meg kell szavaztatni.Nem pedig kinevezni magad.Ismét kezdődik előről.Nem értem.Azt mondtátok nem kell szabály miközben újraírjátok a szabálykönyvet.
Hmm.Most erre mit mondjak?
Na mind1.
Karácsony van. :)
Mindzsá jön gyerekeknek a Jézuska :) -
szabi.hu #15267 Kellemes Karácsonyt mindenkinek !!! -
gseldon #15266 A megújúlt HBA új oldala
hba.hq.hu
új kopaszokat várunk sok szeretettel... -
#15265 Ide már nem írom be külön -
#15264 Desert combatot neztetek mar? -
#15263 Csatlakozom az előttem szólokhoz, Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Pieces #15262 KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET! -
Lifeforce #15260 Lássd Karácsony van elltávolítottam a szabályokat.:)
De tényleg figyeljünk arra, hogy mindenki jól érezze magát a játékban.De amit írtam én azért tartom hibának mert lehet, hogy neked és nekem + még 10 embernek tetszik.De ha egyedül vagy csak 2 harcolunk a többiek meg idétlenkednek akkor sajna azzal elrontják a játékot.Te is tudod, hogy egy javítópados dolognál egy ember labdába sem rúghat. -
Lifeforce #15259 Ebben egyetértek veled. -
#15258 Ezt én megmondtam volna neked előre is, nekem egy Saitek Cyborg 3D USB van. Néhányszor próbálkoztam vele, aztán hagytam a csudába, egérrel sokkal könnyebb repülni szerintem. A legjobban az zavart, hogy nem lehet deadzone-t állitani, mint a legtöbb rep. szimulátorban (jó tudom ez nem reülőszimulátor), és emiatt hiába kalibráltam akármilyen jól a joyt, mindig huzott valamerre alapból középállásban is. Ez rettentően zavaró nekem, ezért nem is használom. -
#15257 Lifeforce !
Először is kössz a választ + meg a karácsonyi üdvözlőlapot ( gyorsabb voltál , meg erre nem is gondoltam :) .
Viszont kívánom neked is !
Hát igen , ha ilyen volt ( Coral Insomnia ) , akkor nem kár érte , a Remagen-t meg emiatt buta ratio-s megoldás miatt ( hogy csak a kill-ek számítanak ) nagyon elszúrták ( túl hosszú 1-1 pályán az ütközet ) , szóval kénytelen vagyok a kivétel mellett szavazni .Pedig tetszik , meg jó is lenne egy pályának , csak éppen hogy nem számít az enemy zászló bevétel , így értelmetlen harcolni , küzdeni érte .Mindössze 1 respawn pontot jelent csak és ennyi .
Hoppá! 30% csak ?! Szerintem túl kevés az ( 10 emberből 3-nak , 20-ból 6 , 30-ból 10 ) , mert akkor miért döntsön a playerek alig harmada egy pályáról , amikor a többinek esetleg tetszik .
Mint ahogy írtam , nem tetszhet mindenkinek minden pálya .Már előre látnám , ahogy minden egyes pálya elején sorra nyílnak a szavazások , mert akinek éppen nem tetszik az aktuális pálya , az ugye léptetetne ( mint a Wolf.-ban az állandó szavazások )... és bizony minden pálya olyan , hogy vkinek vmilyen okból nem tetszik .
Legyen inkább a demokratikus 50%+1 szavazat . :) -
#15256 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek a magam es a
Company neveben !
Barati Udvozlettel
*** CpT L NiXoN *** -
#15255 Boldog Karácsonyt minden kedves játékostársamnak! :) -
#15254 Lifeforce!
Köszönöm a karácsonyi e-mailt.
Viszont kívánom. -
#15253 1. Az általam vitatott pont messze nem egyértrelmű, és nem általánosítható.
2. Mint azt már én is említettem, és más is: Külön örülök neki, ha valaki megpróbál beállni a hangárba, felállni a javítóra, mert ha sikerül neki, az azt jelenti, hogy a védelemben hiba van.
3. Ha ez valóban akkora hiba lenne, a program sem engedné.
4. A szabály behozatala után egyszer játszottam, és a TS-en egyfolytában azon ment a vita, hogy ha lelőttek vlk-t, az szabályos volt-e. Ez engem fáraszt, és nem ezért ülök le játszani. (Bocsánat: ültem) -
Lifeforce #15252 A háborúban még élő emberek száma eredetileg.A térkép felett a jobb felső sarokban