109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petyus_
    Robbantgatás a legjobb dolog, igazán élvezetes a játékban a fizika, meg a hangeffekteket is szeretem. :)
  • Crem
    Többi kép
  • ssc-suni-hu
    Hat mi is szet vallunk ha sokan vagyunk de tegnap 4-5 en voltun kegyszerre.
    Es nem ide kell beirni leginkabb, hanem a jatekba, mert itt szerintem a kezdok minimalisan fordulnak meg vagy max 2-3 elozo uzenetet olvasnak el.
    Lasd amikor kerdeznek.
    Mert itt ha beirod azt az ember magara veheti.
  • Crem
    Lifeforce!

Remélem, ha megjelenik a kiegészítő (ROAD TO ROME) Akkor kérdés és szavazás nélkül felteszed!

• Crem
    "De ezt ne kezdjuk ujra, miert nekunk kellene szetszakadni?"------ Mert te vagy itt régebben és tudod, hogy miről szól ez a játék!:D
    Ui: The Company is szétszakad, ha aránytalan a külömbség...
  • ssc-suni-hu
    500 m most
    es az alapbeallitas az mennyi volt?
    csak hogy viszonyitani tudjak.
  • ssc-suni-hu
    De ezt ne kezdjuk ujra, miert nekunk kellene szetszakadni?
    A kezdok ebben is hivasak egyebkent amit egyeltalan nem tudok megcsak a kezdo jatekos hibajanak velni, mert ez egyszeru emberi dolog, hogy a nyertes, jobb csapathoz all.
    A CB-sek kozul jonehanyan es PT-sek voltunk egy TS csatornan, de meg is osztottuk egymas kozt a Stalingradi palyat (lehet, hogy nem egyrol beszelunk), igaz mi voltunk kisebbsegben mert egyuttesen voltunk 9-10-en, szoval a sok kezdo volt az aki mindig oda allt at, ahol a tobben voltak es jobban alltak. De ez mindig is problema lesz a szervereken, hogy nincs megfelelo elosztas. Berlinben is az volt egyebkent tegnap is, hogy alied oldalon nagyon kevesen voltak a mecs vegevel, hogy kiegyenlitotdjon a kuzdelem egy csomoan atalltak. Termeszetesen az tortent, hogy most az Axis oldal lett ugyanannyival kevesebben.
  • Lifeforce
    Egyetértek veled.
  • Lifeforce
    Ja a játék időt feltettem 20 percre.Ha ezz gázos (kevés vagy sok) akkor szóljatok.
  • Lifeforce
    Félreértetted.Meg tudjátok különböztetni mert csak az ellenségét vettem le teljesen.A sajátodét feltoltam majdnem max-raSzerintem ez miért jó?
    1. Van esély a spawnkillesek ellen.
    2. Jó esélye van a snipernek a túlélésre.
    3. Jó esélye van a fekvő (rejtőzködő) embernek a túlélésre.
    4. Távolról is jól látszanak a társaid, tehát tk kizárva.
    5. Jó játékot hozzá :D
  • ssc-suni-hu
    Na ez mar sokkal jobb, vegulis az ertelmetlen TK ami rontja a jatekot
  • Crem
    Life!

Személy szerint engem különösképp nem zavar ez a beállítás, de mivel nekem úgy tűnt, hogy elég sok az új játékos (szerencsére) kicsit szokatlan lehet nekik!

Más: Tudom , hogy a legjobb saját klántársaitokkal együtt harcolni-taktikázni, de bassz ha látjátok mint Stalingrad-ban 10:19 a külömbség akkor ne legyetek már ennyire kötöttek!
  • Frankie
    Szerintem hiba lenne levenni bármelyik oldalét..

Nem árt tudni ki van veled és ki jön ellened.
    Nekem igazából nem volt gondom a csökkentett távolsággal. Csak tudni kell használni a minimappot.
    A teljes névlevétellel az a gond, hogy nem tudom azonosítani a barátaimat (felesleges ts, mert nem tudom kit látok), ill. a kezdők életét keseríti meg. Nem tanul meg célozni. Szóval lássuk csak mindkét oldal neveit.
  • Petyus_
    Ezt akartam én is mondani, csak én a földön fekvő ellenek vonatkozásában félnék így kést elővenni, inkább gyorsan belelövök egy tárat. :)

Illetve vannak olyan galád játékosok, mint SUNI, hogy sunyin bedobom neki a gránátot a kis bunkerba, röhögve, egy cigire gyújtva várom, hogy a robbanás milyen jól kihajítja majd, öröm lesz nézni, erre a galádja nem elég, hogy kijön, de ha már kifáradt a hajlékából fraggel is vagy kettőt (az egyik persze én vagyok :)).
  • sid123
    Nem lehetne fordítva?
  • magus
    jovan bocsi kisse felbaszodott az agyam. amugy nem csak afobazison. na mind1 sorry
  • Lifeforce
    A névkiírást direkt vettem lejebb.Az volt a gáz, hogy hiába nem mutatta a sniper gyilkost amikor a feje felett ott virított a piros név.Majd most akkor beállítom, hogy a saját embereidet lássd 500méterről az ellenségét pedig csontra leveszem.
    Hozzászólás?
  • SZEG007
    ez kedves:)
  • SZEG007
    Nos mágus elentmondást vélek felfedezni szavaidban, ugyanis hogy öltek meg téged 5x, ha te az alapbázison vártad az uj tank megjelenését?
    Egyébként ha mégse vártalak volna meg akkor bocsi, de abban biztos vagyok hogy én nem hagytalak cserben az alapbázison, söt én bazookáztam ki egy ott campelö tankot.
    Egyébként a föbázison van 2db jeep 2db löveg 2db APC 3db repülö, én nem hiszem hogy nem találtál magadnak jármüvet.
  • S(oWh@nD
    HBS! Az új névkiírásos távolság elhomályosítás sok gondot okozottnem csak számomra.
    Ott álltam, minimap, meg golyózáporok közepette, az ellenség a mi tankunkban a mi bázisunkon. Kicsit sok volt :(
    Ráadásul az új sivatagos pálya, ezzel a kijelzéssel csak respawnkillerkesédbe fajult :o(
    Szerintem a régi kijelzés a játszhatóságra jobb hatással volt.
    További jókat!
  • Seat
    Én is számoltam :)
  • Seat
    Hát persze,hogy örültem! "milyen gyorsan lemegy ez a 7-7 lővés és kész" gondoltam...
  • ssc-suni-hu
    De kivancsi voltam mikor veszed eszre, hogy sajat vagyok. Azutan a Tigris utan mentem, amit ha jol lattam kilottel. (es vald be, orultel, amikor a 2. tigrist is kiloted :-)
    Direkt feled is fordultam a tigris csovevel de nem lottem.
    Az utolso elotti lovesnel meg a gapbol is kiszalltam es a Bazokaval feled fordultam, de te hajthatatlan voltal.
    Viszont megtudtam, hogy egy messzire levo PanzerIV-es 7 lovessel szed ki feloldalrol egy Tigrist, amelyik Kezdeskent 100%-os volt :-)
  • Seat
    Mert 1ébként természetesen ÉN lőttem le Sünit,azóta is sarokban vagyok...
  • Seat
    Köszi Süni! :) Nem akartam közben irogatni,de tényleg erről volt szó: jöttél ki az ellen bázisáról kezdés után 5 perccel /azt még láttam,hogy repülsz / eszembe nem jutott volna,hogy te ülsz benne valószinűleg ezért nem néztem a minimap-ot sem :(
  • ssc-suni-hu
    Lifeforce hat nemtudom, nagyon megnovekedett a TK-k szama es ez nem a Haverpok miatt volt hanem azert mert nem lehet latni a neveket. Pl az uj nagy sivatagos palyan, plane, mert ott meg a jarmubek is keverednek, egysegesek, igy meg az alapjan se nagyon lehet elleorizni, hogy ki is van benne. Legalabb allitsd egy nagyobbra, Bar ennyi TK-t meg az eletben nem lattam.
  • wallen
    Mágus nálunk a PT-ben (ex-201-ben) mindenkinek megvan a saját feladata.
    Pl. szeg007-nek kell kiosztania az ellen által megszerezhető fragek 80%-át. Valszeg ezt gyakorolta. Ugye Szeg? :)
  • magus
    nem csoda hogy 2-est kaptam fogalmazasomra... hajj faradt vagyok, meggyotortek a nagyik
  • magus
    ts-t azert nem hasznalom mert nalam alt-tabnal igen erdekes dolgokat muvel a bf. alt tab nalam egyenlo halal. azert nem akartam nagyon belepni, mert megbizhatatlan agepem. van hogy kibirja az 5 ora bf-e van hogy 2percenkent behal. majd ha sikerul vmit csinalni, ram bovites(remelem jovoheten mar lesz) akkor gyakrabban hasznalom.amugy kerestelek titeket de teged pl sohasem latlak, csak cb-seket... na majd sietek

amugy a tankos dolog, guadalcanalon volt, es eppen a fobazisrol robogott ki az utlso tankkal. ellenseg kavezik vhol a palyan, de semmikeppen sem fenyegette. ezt megcsinalta vagy 3x. ez azert mar nem hiszem el hogy a helyzet adta.

amugy azert vagyaok ilyenkor ingerult, mert mikor kikeveredek a spawncampbol, akkor heppi vagyok. akkor vagy eljutok a tankig, amit ugye elviszek, es lelonek, vagy beall egy tank a bazisunkhoz. es 6x ujraspawnelek mig kiirtom, mert ez az egyetlen hely a szarazfoldon, muszaly megtartani. tobbiek meg repuloznek. erre mit mondjak? es amikor a map vegere eljutok egy kurva tankhoz nem vesznek fel. ilyenkor felmegy bennem a ...
  • skorpio7
    Nos ... írtam már egyszer , alapfeltétel a PT-be kerüléshez a TS használat .
    Jó ... te nem akarsz bekerülni , de ha jól láttam a múltkor , akkor fent voltál TS-en , szóval csak abba szobába kellett volna menni ahol a PT-sek vannakl és odaszólsz SZEG-nek , hogy "Hé haver , várj egy kicsit..." tuti megáll .
    Néha vannak fontosabb dolgok is , mint az , hogy megálljunk vkiért ... a nagyon cél érdekében 1 respwn idő ( mármint hogy te meghalsz ) , nem számít .
    Pl. az Omaha-n az amcsi oldalon a mielőbbi parti zászló befogalalás mindennél előbbrevaló .Így nálunk már megbeszélt dolog , hogy aki teheti és előbb ül bele a partraszálló hajóba , az azonnal indul foglalni , mert különben 1 db elbújt német is megakadályozhatja a zászló befogalalást .És utánna elég nyűgös dolog állandóan kiúszni , hajókázni .
    És bizony ilyen esetkben jön az anyázás a vízbe esettekről , az esetleges meghaltaktól , de minket ez nem érdekelhet , mert ők nem látják át ennek a jelentőségét , hogy mennyit számit 5-10 mp .
    Bizonyára te is egy ilyen szituba kerültél bele , ha TS-en vagy , akkor érted miről van szó , ha nem ... hát akkor peched van .
  • ZSOZSO@
    http://hbs.hq.hu/
  • ZSOZSO@
    Nem értem miért ö a láma,meg azt sem tudom honnan veszed a bátorságot mindenkit le lámáz.GONDOLKODJ és utána írj((((
  • I.C.ram
    A Battle for Bliston mapet honnan szedhetem le?
  • skorpio7
    Bocs Magus , de SZEG nem láma , nagyon is jó játékos !
    Annak oka van , ha valóban így tett !
  • ssc-suni-hu
    Haat Szerintem max felreertesrol van szo. Nem latta nem hallotta, mert ilyen sokszor elofordul velem is, de ugyanez nekem is van, hogy nem vesznek fel. Plane ha sietni kell. Ilyenkor is csak magamban bosszankodok, mert sokszor muszaly figyelmetlennek lenni, mert teged lonek le.
    Ugye Nem Berlinben mondta neki, hogy ALJ? :-)
  • ssc-suni-hu
    Ha vegre a rendszergazda megcsinalna aFOrumot, akkor az meglenne ott is eredeti formajaban, de meg nem, de holnap egy ujabb hatarido altala :-)
  • magus
    ÁBAZMEG

nagyon kezd elegem lenni ebbol a sok lamabol. olyanok mint pl szeg 007 vagy mi az istenfasza hogy kerlt be a pt-be? lamakat is bevesztek. csak 5szor lottek le mert nem kepes felvenni az embert. tele van az egesz bf szerver lamakkal. elegem van beloluk. mara ennyi a bfbol
  • BurnBaby
    hol elérhető az a sok hasznos info - a játékmenetről, ötletek, taktikák, stb. - ami a régi hba forumára felkerült? szerintem az közkincs, közzé kellene tenni.
  • BurnBaby
    nos.. elkészült a bf1942 tweak guide - igaz angolul, de talán sokaknak segítségére lesz és talán lesznek lelkesek, akik lefordítják (én most nem érzek magamban lelkesedést).

az installálástól kezdve a játék menetéig mindenféle technikai problémákhoz segítséget nyújtanak, tipikus video és hangkártya problémák megoldását adják, etc.
    Elérhető itt
  • gseldon
    HBA honlapja: hba.hq.hu
    fórumra direkt link: hba.free.eplanet.hu