109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Xboxman #15251 lol akkor megse olyan regota:P -
#15250 eleg regota nyomom, de mi az a ticket ratio?:) -
Lifeforce #15249 Ja a szervert úgy akarom beállítani, hogy lehessen szavazni a pálya léptetéséről.
mondjuk a fent játszó emberek 30%-a léptető képes.Ok? -
Lifeforce #15248 Szal az volt a gáz, hogy a tiket 999-ről kezdett leszámolni mind a 2 oldalon.A B17-es csak egy oldalon volt, lehetetlenné téve a másik oldal játékát.Az eszközök elhelyezése pedig egyenesen nagyon rossz volt.
A másik map aminek a levételén gondolkodom a Ramagen.Nos a szavazást ide kérem. -
#15247 Lifeforce !
Még annyit , hogy szeret-nem szeret alapon ne vegyél ki funmap-et a szerver pályakínálatóból !
Maradjon meg mindegyik BUG-mentes , mivel az alappályák közül sem tetszik amúgysem mindegyik mindenkinek ... és ahogy ezt írtam is játék közben mindenkinek . -
Lifeforce #15246 remagennel én is egyet értek. -
#15245 Mi volt a gáz vele ? -
#15244 Fisher !
Ugye ezt nem mondod komolyan ?!
Számítunk rád , akárhol is játszunk ( akár a HBS szerveren ) , így értsd egy kicsit lazábban a szabályokat , ne szószerint .
Lám Lifeforce is mennyit engedett már abból , hogy mi is számít spawnkill-nek .Másrészt meg tényleg sokat tesz , hogy feldobja a játékhangulatot ( felrak nénány újabb , tényleg kellemes pályát ) .
Szóval gyere játszani , várunk ... és olvass e-mail-t ( ugye elolvastad amit küldtem , illetve amit most Sherck ), illetve nemsokára SUNI küldi a körlevelet ?. -
Lifeforce #15243 A Corall insomnia le lett véve mert bugos volt sajnos :(
A többi ok.De írtam neki mailben. :) -
#15242 Lifeforce !
Inkább 5 az :)... szerintem Rambo nem tudja még , hogy kijött egy hivatalos új map , illetve mellette van még a 4 fun map .
Nos , akkor egy kis összegzés az új map-ekről .
- Coral Sea - mint új hivatalos map , szerintem nagyon király , bár helyezhettek volna zászlókat a szigetekre is ( tegnap az EAUK 05-ös szerveren voltam éjjel 1-től 3-ig pont ezen a map-en .Ott egy map-en 7 kör van , szóval ki lehet ismerni a pályát rendesen ... és sniperként nagyon jól szórakoztam , kár hogy képet nem készítettem az eredményességemről , igaz csillag nem jutott nekem :) .
- Esp Remagen - hát ezt tegnap tényleg unásig nyomtuk , szerintem egy kissé bug-os a pálya , mivel semmi jelentősége nincs a ticket-ek fogyásában , ha elfoglaljuk az ellenfél oldali zászlót .Inkább azt vettem észre , hogy itt ahogy nö a kill-je a csapatnak , úgy fogy csak a ticket ... szóval igencsak hosszadalmas így a játék .Ha pedig a vízbe esik vki , akkor majdnem lehetetlen kikászálódni belőle ... persze én találtam egyet feljárót allied oldalon .Így igencsak állóháborús ez a pálya és sokaknak nem is tetszik így .
- Battle of Bilston - Ez egy igencsak tetszetős és tényleg marha nagy pálya ( hatalmas tankcsatákat lehet vívni rajta , szállító jármű van bőven ) , bugot még nem találtam benne , mindössze jobb lett volna nem keverni az allied és axis egységeket mindkét fél alapbázisán .
- Pacific Isle - jó-jó , csak éppen egyhén lag-os , bug-os .Szóval a tegnapi napon allied oldalon , amikor már elsüllydt a 2 anyahajó , akkor nagyon szép volt nézni a vízből , ahogy születnek meg a semmibe az sutók , repülők ... igen vízbe , ugyanis megmarad ott a csalóka respawn point is és szerncsétlen ember mivel hakó már nincs , a vízben landol , elérhetetlen távolságra a szárazföldtől .Mondjuk el lehet ütni az időt a vízbe eső és felrobbanó eszközök repertoárját nézve . :)
- Coral Insomnia - ezt nagyon nem néztem még , de hasonlít a Coral Sea-hoz , csak persze megtoldav egy kis éjszakai fénnyel és elfoglalható zászlókkal .1 kör erejéig tudtam csak kipróbálni , de nem lehet rossz .
Nos ti hogy "látjátok" az új pályákat ?
Lifeforce !
Lenne egy nagy kérésem is , bár nem tudom , hogy a többiek mennyire támogatnák .Szóval érdemes lenne egy olyan napot ( esetleg 2-őt ) tartani a szerveren , hogy csak az új map-ok menjenek körbe körbe , hogy mindenki meg tudja ismerni őket .Ugyanis mivel bekeverve vannak a többi közé ( ami persze nagyon is jó ! ) , csak éppen ki tudja mikor , melyik jön , így van , aki ki sem tudja próbálni , mert egyszerűen nem tartózkodik fent addig játékban a szerveren , bár szerintem senki nem szokott 3*21 kör lenyomni egyhuzamban .
És mondjuk kipróbálni az új pályákat játszótársakkal lehet csak , azaz a neten .
Nos ? -
Lifeforce #15241 Az egész játékban csak ezt és a TK DTK van megtiltva.A többit vehetitek lazán.De amit súlyosnak találok azért azt jelezni fogom ott a játékban. -
Lifeforce #15240 Na átgondoltam egy kicsit.Én kérek elnézést.Tulzás volt azt mondani, hogy hülyék vagyunk.Túl durva.Inkább csak nagyon türelmetlenek.Csorsan véget akarunk vetni a háborúnak (játéknak) azzal, hogy bemegyünk kampelni.
De Süni is megmondja, hogy nem erről van szó.Arról van szó, hogy értsd Jony.
Ha valaki nem elég, hogy bemegy kampelni, hanem még pofátlanul fel is áll a szervízpadra vagy beáll a hangárba, hogy szinte kilőhetetlen legyen.
Szal én ezt akarom megállítani. -
#15239 Vettem egy új joy-t (SAitek 3D Digital) gondoltam ezzel jobban tudok majd repülni...
Tévedtem... -
Lifeforce #15238 Kijavítom.Holland és svéd szervereken. :) -
Lifeforce #15237 Ja és még valami.Igen sokat játszom holland szerveren.Hmm.Valóban nem olyan erőszakosak mind te :)
Ja csak vicc volt.
Neked is Kellemes Karácsonyt. -
Lifeforce #15236 Hála az istennek :)
Ugyanis a H.B.A. nincs :) -
#15235 ÉN is utálom a politikát szoval szerintem is szar téma. -
#15234 Mindenkinek Kellemes ünnepeket! -
#15233 Life!
Ha annyira jobbak a külföldiek, játsz velük és ne hülyézd le a hazaiakat!
Szerintem az egyesek által úgy istenített Amerika sem úgy lett nagy, hogy mindíg korlátokat állítottak minden elé. Éppen hogy ledöntötték azokat, és ez nem csak Amerikára igaz. Az igazi háborúban sem a szabálykönyvet bújták a győztesek.
"Ha nem félünk engedni a bátrakat merni,
Akkor talán az országot nem kell dobraverni!"
Hofi
Ha már ott tartunk, hogy a kezdők támogatása abba csap át, hogy korlátozzuk a régi játékosokat, akkor köszönöm a játékot, és végeztem.
A 201-eseknek csak annyit, hogy más szerveren szívesen csatlakozom, de a HBA szerverből elég.
-
#15232 Buldog Kavácsonyt mindenkinek! -
Lifeforce #15231 Szia és Kellems ünnepeket nektek is.
Szal.A szerver hibáit nem gyógyították, csak bekötözték egy gyári restarterrel.A játék netkodját látványosan javították de még mindig nem tökéletes.A bugokat javították.
Mostmár 3 magyar szerver van abból 2 tört.Az egyik sima gyári (Dragon) a másikon (H.B.S.) van 4új map amit a szerver honlapján megtalálsz http://hbs.hq.hu.
Legnépszerüb?Hmmm.
Sztem mind a kettő.De álltalában a hbs-en vannak többen.
-
#15230 Ja, [email protected] . -
#15229 Sziasztok BF42 kommuna!
Kérek valakit, aki májer ebben a játékban, dobjon egy mélt nekem, a következő kérdésekben:
- Az OBI klán is üzemeltetett egy BF42 szervert, de nem nagyon ment rajta a játék, mert elég hibás volt az eredeti netkód (pl. átlőtem egy tankon RPG-7-tel). Kijavították ezeket a bugokat?
- Melyik a legnépszerűbb hazai szerver? Eredeti játékot kell használni, vagy töröttel is megy?
Nagyon tetszett a játék menete, szeretnék csatlakozni, de ezeket előtte szeretném tudni. Köszi! -
#15228 Hat akkor En is kivanok mindenkinek Boldog Karacsonyt.
Es itt jegyeznem meg, hogy meg nem mindenkitol kaptam meg a karacsonyi ajandekokat, szoval ha lehet, meg most gyorsan kuldjetek el kecskemetre :-)
PIII 1000-es procim van, olyat ne kuldjetek
De szamitok egy Geforce 4 TI dragara -
#15227 Te is jokor szolsz. A csaladomnak annyi :-) -
#15226 Karácsonykor ne öljetek........legalábbis az életben ne:). -
#15225 HAPPY ÜNNEPEKET BF-ESEK !
Így kell csinálni . :) -
#15224 ez nem jött össze.... -
#15223 < b >HAPPY ÜNNEPEKET BF-ESEK!< / b > -
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Lifeforce #15221 Direkt külön rublikába írom :)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kivánok. :)
És gazdag Jézuskát :) -
Lifeforce #15220 Nem mondtam, hogy utálom a népemet.Sőt.Én csak azt mondtam, hogy hülyék vagyunk.Nagyon kevés a normális ember.Igaz, hogy erről sem mi tehetünk (egyszerü emberek),de ebbe ne menjünj bele.Ez már politika és azt utálom. -
Seat #15216 Boldog Karácsonyt Hungarian BF Army! :) -
#15215 mindenkinek minden boldogat amit magának kíván :)
life neked meg + egy kis jobbkedvet az előbbiekhez :) -
#15214 1 et elfelejtettem,nagyon sok a szép lány az biztos.De a legtöbbje a BMW-s nyálas, szoliképű, szteroidos seggfejekre buknak.Persze tisztelet a kivételnek.Nekem is sikerült kifognom 1-et:).(asszem). -
#15213 Mi jó van magyarnak lenni?Nem is az a baj, hanem az hogy kénytelen vagyok itt élni. -
#15212 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
amugy nemtom az spankillek szamit e gondolom igen ha tankkal megyek zaszlot foglalni. es hat akaratlanul is megolom aki eppen oda terem -
#15211 Boldog karácsonyt! -
#15210 Life nem tudom mért utálod a saját népedet, és nem érem mért általánositgatsz.Aki meg egyböl multiba kezdi a játékot az ne csodálkozon hogy egyböl lelövik.Én egy hétig csak single-be gyakoroltam.
-
#15209 Na ezt is jókor írtam Ok akkor fejezzük be a témát, reélem észhez térnek az érintett gamerek.