109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lifeforce
    Na következő!!!!
    Fent ismét 2új mapp. teszteltem müxik.
    Mivel az egyiket én alakítottam át modból az indító képe szürke (nincs kép)
    Nem kell megijedni.
    Egyenlőre az FTP-t használjátok letöltésre mert a http éppen karbantartás alatt és javítás alatt.
    Többet nem fogja írni, hogy nem lehet belépni mert tul sokan vannak fent.
    Az ftp:
    ip:212.92.18.103
    név:bf
    jelszó:bf
  • Lifeforce
    ja főleg ha kezdők.Egyre több van szerencsére.De ha lehet ne vegyük el a kedvüket a játéktól.
  • Lifeforce
    egyetértek.
  • skorpio7
    ...Nem az a baj, hogy odaáll, hanem hogy oda tudott menni...

Claw !
    Azt hiszem , hogy a fentebb idézettekben van a lényeg .Lifeforce-szal már beszéltük ezt és meg is értettem vmennyire , hogy miért van ez a szabályzat .De azt is vedd alapul , hogy mi van akkor , ha ugyenezen a pályán pl. már csak 1 angol zászló van és szándékosan zászló hatótávolságon kívülrő , de közel hozzá ( pl. egy bunker ajtajával szemben ) , folymatosan lövi azt .Mivel mindenki oda ás általában a bunker belsejében éled újjá , 1 lövés 3-4 frag , újabb lövés , 2-3 frag , stb... mi ez , ha nem spawnkempelés .Én battleexe-n volt , hogy 4 egymás utánni újjééledés után tudtam csak kiszabadulni , mert egy löveg egy az egyben belőtte az utolsó völgyi zászlót és addig tűz alatt tartotta , amíg egy tankjuk el nem foglalta .
    Szóval szerintem csak egy megoldás van erre ée ezt gondolod át .
    Vajon miért tudott odajutni 1 emberünk ?!?
    Hát azért , mert az a könnyebb oldal , mivel az egy el nem foglalható zászló és nektek így "elvileg" 0 erővel kell védenetek , amíg nekünk nagyon is vigyázni kell a főbázisunkra és az erőinket így megosztani .
    És lám , aki így könnyen veszi , azaz legalább 1 embert nem hagy az alapbázis védelmére , az meg is érdemli , hogy megszívja .
    Vagy nem így van ?
  • BurnBaby
    claw én már meccs közben is mondtam neked h az ilyet ki kell szedni és annyi :) nem éri meg sem felbosszantani magad, sem átállni, stb.
    ez itt elméletileg háború ugye, nem párbaj - úgyhogy sajnos(?) mindenki olyan eszközöket használ, amit tud/akar. Nem az a baj, hogy odaáll, hanem hogy oda tudott menni :) uff
  • Crem
    Azt még el akartam mondani, 1-2 anyázós játékosnak, hogy Berlinben az ablakokból lőni NEM éppen SPAWNCAMPELÉS....
  • Crem
    ClaW!:)

Én már ezt megszoktam... Priestel való rohamozás, amíg szerelem a tankot elviszi mellőlem stb...stb...stb...
  • Lifeforce
    Miért nem szoltatok.De én mondtam, hogy szívesen kiosztok adminjogokat.Ha valaki admin akar lenni akkor az küldjön privátba egy levelet.Természetesen csak sokat játszó mások által ismert játékosoknak adok.A másik.Nem szabad rögtön kibánolni.Először figyelmeztetni kell, hogy olvassa el a szerver szabályzatot mert itt nem teheti meg amit csinál.Ha nem érti akkor elöbb ki kell rugni és ha ebből sem ért akkor jöhet a ban.Ennek a szabályzatnak nem az a célja, hogy bárkit elriasszak a játéktól vagy kibánolva ne tudjon játszani.Ennek az a célja, hogy rávezessük az embereket a normális játékra.Nem az legyen, hogy bejön egy kezdő és nem hogy játszani de megszületni sem fog tudni.Úgy itt hagyja a játékot és elmegy a kedve, hogy többet nem látjuk.A másik az, hogy a conquest mod a gyártó szabályai szerint az a cél, hogy az ellenséges elfoglalható zászlót elfoglald és megvédd az ellenségtől.
  • skorpio7
    Lifeforce !

Szerencsére csak úgy működik a plusz pályákkal a szerver , ahogy írtam , gondoltam .
    Azaz ha a "beépített" pálya után egy új map jön , akkor azokat a kliens-eket , ahol ez nincs fent kivágja . :)
    De ez nagyon is jó , mert így mindenki fel tud csatlakozni , ha a jól megszokott map megy éppen és így mindenki értesíthető a változásokról !!!
    Nincsen , nem lehet olyan , hogy egyáltalán nem csatlakozik fel !
    Amúgy ez a Pacific Isle pálya tényleg jó lenne , csak néha valami brutális módon belagzott de úgy , hogy ilyet én még nem tapasztaltam .
    Amúgy mindjárt megnézem az új map-eket még elalvás előtt ! :)
    Remélem holnap , azaz ma mennek majd a dedikáltan is ! :)
  • skorpio7
    Pedig csak a helyükre kell másolni az RFA fileokat és kész !
  • skorpio7
    SIMI !
    nekem semmi ilyen gondom nincs !
  • gseldon
    Megint ment mél
  • tokfej
    Simi Te most miről beszélsz ?
  • gseldon
    és adj egy icq számot ha van, ott egyszerűbb beszélnünk
  • gseldon
    ment
  • Schreck
    Ez pontosan kinek is szólt?
  • gseldon
    Simi!
    mail ment neked
    olvasd el lécci és válaszolj
  • Lifeforce
    Na ha meg akarod nézni őket akkor a kilinkelt map.exe helyett a map2.exe-t írd be és akkor a két új map jön le.De holnap a weboldalak meg fognak változni mert a fent lévő gyári webszerver csak 10főt képes fogadni egyszerre.Így próba után kilinkelem a pályákat egyesével és képekkel ilusztrálva.
  • ssc-suni-hu
    Na pont ezt akartam mondani :-)
  • Goodwill
    nah megoldottam
    az org fájlt valami rejtélyesen tudományos alapokon nyugvó ok miatt elfelejtettem kicserélni :D
  • K.András
    Lehet a rossz 1.2-es javitást raktad fel, van egy rossz is...
  • Goodwill
    single megy
  • skorpio7
    ÚJABB PÁLYÁK A SZERVEREN !

Kedves megszállott BF-esek !
    Már több mint 3 hónapja megjelent a game és azóta 1-2 patch-en , javításon kívül nem nagyon történt tartalmai változás , aminek mostmár nagyon eljött az ideje .Ezt megérezve , maguk a fejlesztők az elmúlt napokban karácsonyi meglepetésként egy újabb pályával bővítették az amúgyis széles választékot .Mint tudjátok , BF-es körökben jól ismert 2 hazai szerver van és közülük a HBS további meglepetésként ( a változatosság további növelése miatt ) még 2 újabb nagyon jól sikerült fun pályát is felrakott a kedvünkért .
    EZ NEM MOD , MINDÖSSZE PÁLYÁK !
    ÍGY MINDÖSSZE ANNYI A DOLGA MINDENKINEK , HOGY LETÖLTSE , TELEPÍTSE VAGY A MEGFELELŐ HELYRE BEMÁSOLJA ŐKET !
    NEM NEHÉZ , MINDEN NETEZNI , SZÁMÍTÓGÉPET MINIMÁLISAN KEZELNI TUDÓ EMBER MEG TUDJA CSINÁLNI !
    Mivel szinte mindenki kábelen vagy ADSL-en nyomul , így letöltési gondjai sem lehetnek senkinek ( persze tisztelet a kivételnek , a modemeseknek ) .
    Szóval 3 új pályán lehet majd nyomulni .:
    - Coral Sea ( Hivatalos új pálya . )
    - Esp Remagen
    - Pacific Isle
    Most pedig a letöltési linkek :

http://hbs.hq.hu/
    Innen letöltheted mindkét kiegészítést , ami tartalmazza a pályákat .
    FIGYELEM !
    A Coral Sea hivatalos pálya kiegészítőből van önkicsomagolós változat is , így azt mindössze elindítanod kell és a program a helyére rakja a file-okat .A többi esetben ( a fun pályákat is ) a következő helyre kell bemásolni .:
    ...\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels
    Ahol értelemszerűen a ... az a meghajtó , könyvtár ( Pl.: C:\Games\Battlefield 1942\...stb. ), ahová telepítetted magát a játékot .

http://www.swgy.hu/201/
    Nos ... ez a BF-es 201-es század oldala ( ahová jómagam is tartozom :)) , a hol a letöltés szekcióban szintén megtalálható mindkét kiegészítés ( Külön a hivatalos map-é és külön a fun map-eké . ) .

HARDWIRED-ről a CORAL SEA pálya
    Azt hiszem , hogy ez nem igényel magyarázatot .( És kössz HARDWIRED . )
    Esp Remagen és Pacific Isle pályák
    Ehhez is no comment . :)

Szóval aki szeretné , hogy az új pályákkal is menjen neki a játék , az a fentebbi elérhetőségi helyek valamelyikéről töltse le a fileokat , telepítse és már jöhet is a game .
    Jó szórakozást mindenkinek !
  • skorpio7
    ÚJABB PÁLYÁK A SZERVEREN !

Kedves megszállott BF-esek !
    Már több mint 3 hónapja megjelent a game és azóta 1-2 patch-en , javításon kívül nem nagyon történt tartalmai változás , aminek mostmár nagyon eljött az ideje .Ezt megérezve , maguk a fejlesztők az elmúlt napokban karácsonyi meglepetésként egy újabb pályával bővítették az amúgyis széles választékot .Mint tudjátok , BF-es körökben jól ismert 2 hazai szerver van és közülük a HBS további meglepetésként ( a változatosság további növelése miatt ) még 2 újabb nagyon jól sikerült fun pályát is felrakott a kedvünkért .
    EZ NEM MOD , MINDÖSSZE PÁLYÁK !
    ÍGY MINDÖSSZE ANNYI A DOLGA MINDENKINEK , HOGY LETÖLTSE , TELEPÍTSE VAGY A MEGFELELŐ HELYRE BEMÁSOLJA ŐKET !
    NEM NEHÉZ , MINDEN NETEZNI , SZÁMÍTÓGÉPET MINIMÁLISAN KEZELNI TUDÓ EMBER MEG TUDJA CSINÁLNI !
    Mivel szinte mindenki kábelen vagy ADSL-en nyomul , így letöltési gondjai sem lehetnek senkinek ( persze tisztelet a kivételnek , a modemeseknek ) .
    Szóval 3 új pályán lehet majd nyomulni .:
    - Coral Sea ( Hivatalos új pálya . )
    - Esp Remagen
    - Pacific Isle
    Most pedig a letöltési linkek :

http://hbs.hq.hu/
    Innen letöltheted mindkét kiegészítést , ami tartalmazza a pályákat .
    FIGYELEM !
    A Coral Sea hivatalos pálya kiegészítőből van önkicsomagolós változat is , így azt mindössze elindítanod kell és a program a helyére rakja a file-okat .A többi esetben ( a fun pályákat is ) a következő helyre kell bemásolni .:
    ...\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels<\b>
    Ahol értelemszerűen a ... az a meghajtó , könyvtár ( Pl.: C:\Games\Battlefield 1942\...stb. ), ahová telepítetted magát a játékot .

http://www.swgy.hu/201/
    Nos ... ez a BF-es 201-es század oldala ( ahová jómagam is tartozom :)) , a hol a letöltés szekcióban szintén megtalálható mindkét kiegészítés ( Külön a hivatalos map-é és külön a fun map-eké . ) .

HARDWIRED-ről a CORAL SEA pálya
    Azt hiszem , hogy ez nem igényel magyarázatot .( És kössz HARDWIRED . )
    Esp Remagen és Pacific Isle pályák
    Ehhez is no comment . :)

Szóval aki szeretné , hogy az új pályákkal is menjen neki a játék , az a fentebbi elérhetőségi helyek valamelyikéről töltse le a fileokat , telepítse és már jöhet is a game .
    Jó szórakozást mindenkinek !
  • skorpio7
    Lifeforce !
    Honnan töltötted le a 2 új map-ot ? És mik a nevei ... csak megnézném én is őket ! :)
  • ssc-suni-hu
    Hat ez egy reakcio
    elvilleg igy mukodnie kellene.
    singlebe megy?
  • Goodwill
    A múltkor már kérdeztem, reakció nem sok volt, most mégeccer:
    felraktam a gamét mindent úgy csináltam ahogy a hq-n levan írva, a patch mérete is annyi amennyinek lennie kell, mégis kivág "data differs from server"-rel (vagy ilyesmivel). Mi lehet a gond????
  • gseldon
    A HBA fórum itt tovább működik:
    http://hba.unisoftnet.hu/forum/index.php
    tessék használni
  • [Dragon] Ati
    Szerver újraindítva. Sajna ez a szar dedikált szerver túl sűrűn pusztul meg.
    Az a beépített újraindítás meg nálam egyátalán nem ment. Azzal kb annyit csinált, hogy betöltött egy pályát, aztán kb 10-15 mp múlva lelőtte a szervert és újraindult. :(
  • Lifeforce
    Ma már nem teszem be mert holnap a dedikált szerveren is ki akarom próbálni és csak utána teszem elérhetővé.Ma nem akarok vele szórakozni mert nincs dregon
  • Lifeforce
    Nem tudom.
    Azt viszont igen, hogy találtam még 2 új mappot ami müxik.Az egyik egy éjjszakai corall see elfoglalható zászlókkal.A másik egy hatalmas mapp nagyon jól elrendezett hegyekkel dombokkal (sivatagos)
    Elrejtőzési lehetőségekkel....
  • skorpio7
    Lifeforce !
    1 kérdésem még lenne !
    A HARDWIRED-en 2 fajta Coral Sea kiegészítés van , gondolom akkor értelem szerűen a 10 MB-os kliens oldalit is bőven elég letölteni , nem kell a 16 Mb-os ( mondjuk én azt raktam fel , mert nem is néztem , hogy van kisebb kifejezetten kliens oldali is ) .
  • skorpio7
    Kössz SUNI , azt is beírom a reklámba .

Lifeforce !
    Ok , mindenesetre elsődlegesen a ti oldalatok címét adom majd meg , ahol mint szerverfenntartó , megtalálható minden újdonság letöltési lehetősége .
  • Lifeforce
    Holnap meg lessz az is csinálva.Sajna a webszerver csak 10 embert hajlandó kiszolgálni.
  • ssc-suni-hu
    Ja azt elfelejtettem, hogy feltettema 201-es letoltesoldalra is
    www.swgy.hu/201/letoltes
  • skorpio7
    Azért mondjuk van egy kis gond ezzel a pályaletöltéssel , ... HTTP 403.9 – Hozzáférés megtiltva: Túl sok felhasználó van csatlakoztatva ... ezt nem fogják szeretni az emberek . :)
  • skorpio7
    Hmmm ... köszönöm mindkettőtöknek a választ . :)
    Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem és kapotam 2 gyors választ is .Na akkor jöjjön a reklám mostmár ...
  • ssc-suni-hu
    Nem lehet kapcsolodni ra a masi az ejszakai pedi nem ihgazan lathato a dolgok, vagyis a fenyero ejszakai de a egbolt nappali es nagyon zavaro, vagyis nem mindenkinek, mert valakinek jo.
  • Lifeforce
    Az éjjszakai pályának a látótávolsága szinte 0
    nappali égboltal :)
    A pacificwar az király csak épp a dedikált szerveren nem hajlandó müxeni.
    De még van pár mapp azokat töltögetem és tesztelem.
  • skorpio7
    Csak kíváncsiságból kérdezem ... milyen bug-ot találtatok benne ?