109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15560 Van egy-két jó trükköm coral seare. Majd elmondom vicces...:)) -
#15559 Szewatok! Volna 1 kérdésem:
Most kaptam GeFoerce4 MX460-ast, de a bf1942 egy pár másodperc játék után kilép winbe.
Nincs hozzá külön GeF4 patch?
micseenájlak?
Pliz segijjetek
-
#15558 Na ez így nem igaz ... tegnapelőtt 5 és 1/2 óra ONLY CORAL SEA volt a HBS szerver kimúlása miatt .
Tegnap éjfélkor mentem fel a HBS-re , de előtte összeségében kb 7 óra ONLY CORAL SEA volt szintén .
És sajna az a helyzet , hogy elég nehéz bejutni az ilyen szerverkre ... nem 2-3 ember úgy 200-300 ember nyomja órákon át ugynazt a pályát ( persze más-máés szervereken ) .
Nekem nagyon bejön és amint megírtam egy levelet SUNI-nek ( amit igértem ) , azonnal megyek egy CORAl SEA-s pályára , utánna meg a HBS-re . -
Lifeforce #15557 Ide írok ha kész!!! -
Lifeforce #15556 Na mondok egy rossz hírt.Leállítom a szervert egy fél óra és addig is járassátok be a Győző szerverét, és teszteljétek le.Nem állítom le örökre így nem kell besz..... :)
Most felteszem a desert combatot aki akarja kipróbálhatja.A szerverre is felteszem (FTP http)
Ez egy király mód.F16 mig29 stb.... :)
Amikor készen van a szerver és a feltöltés és elkezdhetitek tölteni és feljönni játszani is. :) -
#15555 legalabb 2-3 ember.. -
#15554 és mi a jo abban? Én már 4 pálya körbeforgását is nagyon untam... -
#15553 Jo sokan nyomnanak egy palyat egesz nap -
Xboxman #15552 MIért külföldön is osk CS only map server van! -
#15551 Lehagytad a -t!
-
Xboxman #15550 NEm csinalnal inkabb egy only Coral Sea szervert? -
gyozo #15549 Hülyeség ellen nincs orvosság. :))
Minden esetre én megtettem amit lehet, mindenki használja egészséggel, amig lehet.
Egyébként meg B.U.É.K. mindenkinek! -
#15548 thx -
Lifeforce #15547 Ninsc mit.Rosszúl teszed ha a TK-t kikapcsolod belölle.Miért is?Mert az emberek az önrobbangatásokkal fognak szórakozni.Ez aszt lelenti, hogy a ház tetejére felrobbantja magát és ejtőernyőzik egyet.Magyarul elcseszik a többi ember játékát.Sebaj ha már megvan.Akkor kétszer lessz meg mert én elküldtem mailban is :) -
#15546 Hoppá ... szóval mégse működik ? ... lehet hogy előbb kellen végigolvasni az összes hozzászólást és utánna reagálni . :) -
#15545 Süni, a Fórumot mi is elinditottuk, az anyag érdekelne minket is, hiszen nem kevés munka van benne:)
Frankie már járt nálunk. -
gyozo #15544 Köszi a segítséget, de menet közben rátaláltam a neten is.
A TK kifejezés mondjuk nem tiszta, de gyanítom a team killre gondolsz.
Max kiveszem a team fire-t.
Azért remélem pár ember csak feltéved :) -
#15543 Jahhh , csak ti nem vagytok TS-en , mi pedig igen és így igencsak rontja a játék élvezeti fokát , ha halljuk mit is mond az "ellen" .
Szóval TS-el együtt jóval élvezetesebb a játék , miért mi legyünk azok , akik engednének ebből ?!
( Csak nehogy azt mondd most , hogy ... okos engedd , szamár szenved... :))) -
#15542 Nekem folyamatban 71-72 fokot jelzett a gép, amíg le nem töröltem a hőmérsékletjelző progit. Azóta nincs vele gondom. -
Lifeforce #15541 Figy.Ez a szar fórum rosszúl tördel.Elküldöm neked mailban a con fájlt.Működik a mailcímed amit az sg-re regisztráltál? -
#15540 Bocs , ezt nem tudtam , az elején ugye volt és nekem azóta is ezzel a beállítással megy , nem változtattam semmit .
Bár igaz , hogy mintha tegnap írtad volna , hogy így publikus lett a szervered és lehet , hogy újra le kell jelszózni .Ezéert is gondoltam , hogy talán újra ráraktad . -
#15539 Szerintem így tökéletes a játék szempontjából !
Hányszor volt , hogy 10-15 méterre rohangáltak előttem a földön fekve emberkék és csak azért vettek észre , mert a nevem egy pillanatra ( gondolom ) megjenet nekik .
Ja igen ... talán azért lett ez a változtatás bevezteve hogy faoln kereüsztül és 100m-es távolságból ne lehessen kiszúrni az épületben megbújó ellent ( mint ahogy írtam korábban ezt a lehetőséget , tényt ) ? -
Lifeforce #15538 A ts-en nincs jelszó.
De azért mondom még egyszer csak az használja aki a hbs-en játszik. -
Lifeforce #15537 Csinálj egy AdminSettings.con fájlt (jegyzettömbbel).
Ezt tartalmazza a fájl. :
admin.enableRemoteAdmin név
admin.enableRemoteConsole név jelszó 4711
Ezt a fájlt másold be a ......EA GAMES/Battlefield 1942 Server/Mods/bf1942/Settings könyvtárba.
Majd indítsd el a szervert.
A saját gépeden a remoteconsolról csinálj egy parancsikont és húzzd ki az asztalra.
Jobb egérgombbal nyissd meg a tulajdonságait és a cél útán ezt írd be:
-u név -p jelszó -port 4711 ipcím
Kész.Mostár tudod adminolni a gépedet.
Egy jótanács.Addj meg az itt játszóknak egy gyors elérhetőséget.Pl. ICQ számot.
Sajnos a BF-ben nem lehet beállítani, hogy a TK-zókat autómatikusan kidobja a szerver ezért neked
kell kidobni :(
Ez fontos, mert ha bejön egy tk-s (sajnos sűrűn előfordul) és nem tudnak értesíteni akkor hamar
szerver off lessz :)
Magyarul a kutya sem fog felmenni a szerveredre. -
#15536 Ugyanaz mint a HBS szerveré , még a jelszó is ugyanaz . -
#15535 OK , mehet , bár még nem olvastam a többi hozzászólást ezügyben .
Lám megint nem okozott nagy sikert , a kicsit reálisabbá tett játékmenet . :)
Bár igaz , hogy én is rendszeresen kukkoltam a minimap-et , mert soha nem tudtam hogy ki is lehet a távolban a rohangáló ember vagy jármű ... néha nem talált a sejtésem . -
#15534 Mi az aktuális TS szerver címe? -
#15533 Bazz SZEG , jó sokáig nyomtad , igaz mi is feküdtünk vagy 1/2 4-kor , igaz srácok ?! :) -
#15532 Ja jo....
A tegnapi anyag amit mutattam, már fordítom magyarra, de kva sok... megpróbálom estig befejezni, mert nagyon hasznos. Kiinduópontnak is. -
Lifeforce #15531 Te tudod csak mondom, hogy 1.7xp,512mb ddr-t 28fős szerver megzabál.32főről vettem le mert folyamatos 98-100%-os procihasználatot vett fel és elérte a 70fokot és lekapcsolt a szerver. 2* is.
Igy 28 fővel 85%-os a folyamatos terhelés.Én csak jóindulatbol szóltam.
Az adminolást most írom egy pillanat. -
#15530 Frankie eppen most probalom beuzemelni a Forumunmkat, az egesz HBA forum adatbazisa nallam van, csak nem akarodzik menni, a Forumot megcsinalta a rendszergazda, de csak a szerverrol tudom majd helyreallitani a Forumot. Persze at lesz varialva egy kicsit. de a fontosabb reszek megmaradnak -
#15529 Endre és 301!
Nincs lehetőség arra, hogy a régi HBA forum anyagait megkapjuk?
Rengeteg információ volt benne aminek nem szabadna elvesznie!
Nem csak a saját (201) dolgait, hanem pl. a Kiképző tábor stb. is megvan még valahol?
Valamilyen formában ezt megkaphatnánk?
köszi.. -
gyozo #15528 Elvben működik az 1.2-es verzió.
Még annyiban homályosítsál már fel, hogy az admintools-on bellül a remoteconsollal hogy a rákba tudok kapcsolódni a szerverhez.
Thanx! -
gyozo #15527 Ez legyen az én gondom de köszi.
Mondjuk úgy, hogy a gép igen erőteljesen dedikált bf1942 üzemmódban fog futni ;) -
gyozo #15526 Igen, én volnék.
Próbáltam 1.2-est alá nyomni, de az istennek nem akart elindulni, megnézem.
Köszi! -
Lifeforce #15525 Ja és egy kérdés.Mekkora vonal van alatta?És a gépben mennyi ram.Ezt csak azért kérdezem mert nem szeretném ha a szervered elfüstölne.Gondolom te sem. -
Lifeforce #15524 Van egy kis gáz.
Te vagy a sof2-s Győző?
Na figy ami szervert indítottál az még 1.1-es verzió.Sajna azzal már senki nem játszik.A következő címről vedd le.:
ip:212.92.18.103
név:bf
jelszó:bf
Itt megtalálod a dedikált 1.2-es szervert (56mb)
és hozzá a törést is különben a biztonsági másolattal senki nem fog tudni felmenni.Magyarul az itt játszók 90%-a
ez 25 mega.Ebben benne van az 1.2-es patch is de azt nem kell feltegyed. -
#15523 Ranezunk -
gyozo #15522 Hello!
Bizonytalan ideig elérhető egy szerver a következő IP-n:
195.228.75.118
-
Lifeforce #15519 Ki kell ábrándítsalak :( a hbs addigra nem lessz.Hanem a 301 indít egy szervert.
Más:
Ez a szemét játék egy csapnivaló.Sztem úgy összecsapták ahogy kell.Bazz beállítom, hogy ellenség 300-ról 0m névkiírás.A saját 300-ról 500méter névkiírás de nem működik. :(
Ez egy fos.