Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
hatodik érzék, viharsziget...

ilyen típusú filmeket mondjatok már még pls😊
Jakuza001
En magyarazom meg ?
Te latsz olyan mondatot, hogy remelem meghal, vagy legyszi-legyszi legyszi.
Eleve mit keres itt egy ilyen link ? Talan filmre fogjak venni az agoniajat ? Remelem nem. Szal temat lelehet zarni, vagy nyisson kulon topicot a betegsegekrol,halalrol, mert nem ide valo, ha szinesz volt az illeto vagy sem.

örülök, ha még meg is magyarázod😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jakuza001
Te lattal olyat, hogy en kivantam ?

De akkor se kívánjuk már másnak a halálát basszadmeg

Jakuza001
Majd megteszem ha eljon az ideje, mint ahogy te is ez a termeszet rendje, mint MD-nel is.
Szal nem kell annyit nyivakolni.

Akkor miért nem teszed te is ezt?

zaki
az de szép komment, omg

tigeroo
gratz
DeerHunter01
azért 66 év még annyira nem sok idõ hogy meg kéne halnia bárkinek is.

\"Erről van szó!\"

Jakuza001
Valamiben csak meg kell halni a kutya uristenit neki!

:/

DeerHunter01
Michael Douglas rákos
remélem felépül, hatalmas színész

\"Erről van szó!\"

Akkor valamit te csinálhatsz rosszul😄

tigeroo
értem mire akarsz kilyukadni, de nekem akkoris logikátlanul volt felépítve a karaktere.

nekem emiatt nem jött be a film, de lehet hogy ezúttal csak én vagyok a "makacs" (a filmmel) 😊
PetruZ
PA:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit mondjak? Makacs figura. 😊 IRL is láttam már ilyen alakot. Én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek a viselkedését. Muszáj, kell, hogy legyen magyarázat, amit õ maga talál meg, bármi áron, különben összedõl az õ saját világa. Kell, hogy a végén odaállhasson a nõ elé, hogy "látod, te liba, ettõl féltél, ennyi az egész".
Az asszonyt nem b*sztatja azért, mert korábban - állítása szerint - történtek vele dolgok, hiszen tudja, hogy ez csak felhúzza, felidegesíti. Friss házas, jó, belefér, van a nõnek egy kis dilije, de magától sosem hozza fel, akkor meg minek erõltetni? Megveszi a táblát, meg ezeket, de csak a nõnek akar bizonyítani, végig azt magyarázza, hogy csak képzelõdik, valami más történik velük.
Persze, utána már õ is kezdi másként látni a dolgot, ez pedig teljesen bepánikolja a csajt, hiszen a férje addig sziklaszilárd volt. A nõ számára õ volt a kételkedés - és egy kicsit a butaság - tömbje, amitõl nem veszíti el a lélekjelenlétét, és amibe kapaszkodhat, bármennyire is földhözragadt. Meg bízik abban, hogy talán tényleg valami más van a háttérben.

tigeroo
spoiler:

ja a feleségét nem hiszi hülyének, mert elhiszi amit õ pofázott neki (hogy már basztatták szellemek régebben), de amiket saját maga tapasztal meg a házban arra azt mondja hogy hülyeség? (mikor pl. a nõ kimegy a nyugágyra..meg a durvább dolgok ugyi)

meg veszekedik is emiatt az asszonnyal. há könyörgöm nem egyszerûbb azt mondani hogy "jóvan bazmeg hívd a szellemirtókat ha nemjön be majd kicsufollak és egy hétig minden nap leszopsz". nembazmeg, inkább nem engedi hogy szakit hívjon, de õ vesz dugiban ilyen szellemidézõ táblát, hi-tech kütyüket stb.

és ez fõleg azért facepalm mert a csávó akkor is kötötte az ebet a karóhoz mikor már durvultak a dolgok...

vágod, ezmost valamilyen szinten olyan mintha már térdig mászna a vízben, de õ nem hív szerelõt majd megoldja magának (miközben tudják hogy köze sincs a dolgokhoz)

ez pedig nem feszültséget hoz a filmbe számomra hanem az élvezeti faktor rombolását
PetruZ
PA:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy racionális, fölhözragadt fickó volt, aki többször is kimondta, hogy nem hisz a természetfelettiben, meg az ezoterikus maszlagban, mindenre van logikus magyarázat, és ezt majd õ jól bebizonyítja.

Az miért baj, ha a szerepéhez illõen viselkedik? :töpreng:
öregharcsa
Salem's Lot

Stephen King könyveibõl nehéz jó adaptációt csinálni...dícséretes viszont hogy megpróbálják, több-kevesebb sikerrel...Sikerült most jópár általam még nem látott darabot beszereznem...

Ez egy közepesen jól sikerült darab, aránylag kiszámítható forgatókönyvel, de kicsit hosszúra nyújtott filmidõvel...(3 óra!)
Maradandó nyomot nem hagy, néhol unatkoztam, néha meg igen feszült volt a hangulat a filmben...
egy próbát szerintem mindenkinek megér aki szereti ezt a mûfajt.

10/6

szereplõk:

Rob Lowe
Donald Sutherland
Rutger Hauer
James Cromwell
Andre Braugher

http://pspfilez.extra.hu/

tigeroo
jó megy geci. énmeg csak dógozok oszt se idõm se pézem<#idiota>
mind2😄

tigeroo
most nyaraltatok vagy zenéltetek?😄
Nah az egy hetes nyaralásom alatt ezeket sikerült megnéznem:

Majdnem híres: Még mindig fantasztikus film, egy zeneújságíró gyerekrõl, aki élete legelképesztõbb kalandjába csöppen😊 9/10

500 days of Summer (a magyar címe NO COMMENT:S): Egyedülálló, magávalragadó romantikus dráma... vagy mi a szösz... igazából nem is romantikus, mert ezt az elején meg is ígérte a narrátor😄 Nagyon tetszett az, hogy a két fõszereplõ kapcsolatának fényes és borús napjait felváltva mutogatták... ugrálva az idõben😊 Zooey Deschanel pedig még mindig dögös, ami nem meglepõ, hisz õ Katy Perry hasonmása😄 9/10

Vágott verzió: Hmmm... egy chipp, amit az emberek agyába ültetnek és felveszi az egész életüket videó formájában... ezeket megvágják a vágók és levetítik az így készült filmeket a temetéseken, illetve bármikor visszanézhetõ... kellemes emlék... örökké visszanézhetõ hazugság😄 Robin Williams hozta a szokásos minõséget! Nagyon jó film volt, csak lehetett volna egy picit jobban is elhúzni, mert úgy túl hamar vége lett😄 7/10

Vissza a jövõbe 1: No comment... még mindig a legjobb kaland-vígjáték trilógia 1. része😊 Bár már 100x láttam, de így 101szerre is tartalmazott új "easter eggeket"😄 10/10

Ráadás: Family Guy 5. évad... totális agyleszívás😄😄

tommygear
jogos <#szomoru1>
sadvagabond
Most már csak az a baj, hogy a cliffhanger akkor üt igazán, ha nem tudod, hogy jön...

davidka003
Ja rájöttem. Ideglelés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tigeroo
blair witch project

a paranormal activity nekem azért nem tetszett, mert tök logikátlan volt a szereplõk viselkedése (a férj vergõdött hogy neki nemkell "szakember" és inkább költött 10x annyit mindenféle szar kütyüre, stb.)

facepalm közben meg nehéz már a filmre koncentrálni 😊
davidka003
Tökéletlenek

Nagyon le akartam húzni a filmet, mert az elsõ 1 óra elég gáz volt és ezt Christopher Walken sem enyhítette de az utolsó 15 perc totál váratlan volt és nagyon jól passzolt a filmhez.
Csak Christopher Walken és a film vége miatt 7/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
BWP? Az mi?

Megtörhetetlen
szerintem is hatalmas film mondjon bárki bármit, de engem az átok nem fogott ugy meg mint a Paranormal, sokkal de sokkal életszerûbb, és pont ezért elképesztõ fosatós ...
Péládul én a mái napig gondolok rá azaz eszembe jut ha egyedül pihenek éjszaka pláne ha valami horrort néztem vagy játszottam, de nem az adott film vagy a játék ugrik be hanem a paranormal, hogy kilóg a lábam aztán leránt valami az ágyról és semmit sem tehetsz :S:S áhhhh :S:S

Egyébként tegnap néztem meg a Cemetery Junctiont szerintem simán 9/10, habár köszönöm a kedves filmcímfordítóknak a félrevezetést ugyanis a magyar címe kisvárosi rock&roll, de sehol semmiféle rock köze nincs hozzá, ugyanis azt hittem hogy majd egy együttest alakítanak és arról fog szolni. Na nem totál másról, ennyi erõvel hagyhatták volna a címet hisz az egy városnak a neve minek kell megpiszkálni??
Egyébként annyi az alapsztori hogy van pár srác aki ki akar törni a kisvárosi élet és a szülök fogságából, azt hiszem ezzel nem spoilereztem sokat, de tekintve hogy én egy kisebb városból kerültem fel pestre tudom mit is jelent az!

fry day fry day sálálálláláá

SASboy
érdemes megnézni, nagyon jó.

nice legs. what time to open?

PetruZ
Nekem tetszett. A többség szerint f*s. De ez kb. fedi a BWP-t kedvelõk / utálók táborát is. 😊 (Nekem a BWP nem tetszett annyira, a PA szerintem jobb.)
paranormal activityrõl vki mondjon már vmit..
érdemes megnézni? nagyon jó? ...
[HUN]Crassus
<#eljen><#eljen><#mf1><#vigyor1>

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CSOCSO
haverom most latta azt mondta nagyon rambo volt a film.... sok akcio meg minden 😄

amugy Stallone-n mar a 2009es edzo videokon is lehetett latni, hogy nagyobb mint valaha!!!
Tyler1
Prince of Persia

Látványos és unalmas. Azonkívül kb. 20%-ban volt köze a játékhoz. Tele volt klisékkel, és a faszomért kellenek minden normálisnak tûnõ kalandfilmbe idétlen poénok és poénos karakterek(gondolom ez már a Walt Disney külön kérése volt)
5/10 - ebbõl 4,5 a látvány, a maradékot meg ossza el a film.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Repo Men

Úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a filmrõl, csak a posztert láttam és a két fõszereplõt, Jude Law-t és Forest Whitakert.

Sok helyen bele lehetne kötni, mégsem teszem, mert jól szórakoztam a filmen.

A végefelé sajnos eléggé túllõttek a célon a készítõk, már-már annyi a vér mint egy tocsogós vámpírfilmben, de a film lezárása szerencsére más színben tünteti fel a mészárlást. Gyengébb gyomrúak csak óvatosan közelítsék meg a filmet, mert nem szûkölködik gyomorforgató jelenetkben.

Aki ezen és a túlzásokon túlteszi magát, egészen jó kis sci-fit láthat.

10/7
Szabi84
meg amúgy is aki nem nézi meg az buzi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nekem elég volt egy kis trailer és rájöttem,hogy megnézem annak ellenére h sokan fujolják.
the expendable-st is tuti nézni fogom, még a trailer elõtt tudtam,hgy megnézem akármi is lesz.
aki benne szerepelne már annyit megér h megnézzem,ha ez mellé jön h akciófilm háát 😄

am megnézte már az illetékes az examot?
Szabi84
már alig várom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tigeroo
bazdmeg stallone jól tartja magát...

<#eljen> bíztató kritika. akkor megfogjuk lesni hamarosan
tommygear
tigeroo
keresõbe beírod hogy predators és csekkolod a véleményeket!

amúgy szerintem megéri megnézni..!
ha tetszett a predator elsõ rész, akkor már kb. tudod hogy mire számíthatsz (predators 1 svarci nélkül, végén egy BESZABEHU cliffhangerrel)
Tyler1
én 1000 komment alapján sem szûrök le semmit, saját ízlésemnek hiszek.

davidka003
Nem hülyeség, mert azért a kommentek alapján le lehet szûrni, hogy jó film-e. Ha sok a jó komment akkor érdemes elmenni.

Tyler1
a kérdés is hülyeség. ha érdekel egy film, akk elmész megnézed, értékeled. ha nem is vagy rá annyira kiváncsi akk meg tök mind1 hol néznéd. én nem adnék ki egy fillért sem Mátrix vagy a Star Wars mozijegyekre, attól függetlenül sokaknak tetszik.

davidka003
Pénzügyileg sikeres volt és jön a 2. rész is.

ROCKnROLLA
Biztosan van akinek tetszik, és talán olyan is van aki örömmel fizetett érte, de én nem javaslom pénz kiadását érte. 😉

Totti5
Akkor meg miért csinálták? ha nem ér egy fillért sem, akkor kerülni kell mint a pestist.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ROCKnROLLA
Nehogy!!! Meg lehet nézni, de semmiképpen sem moziban, és semmiképpen sem pénzért.

5/10