Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te latsz olyan mondatot, hogy remelem meghal, vagy legyszi-legyszi legyszi.
Eleve mit keres itt egy ilyen link ? Talan filmre fogjak venni az agoniajat ? Remelem nem. Szal temat lelehet zarni, vagy nyisson kulon topicot a betegsegekrol,halalrol, mert nem ide valo, ha szinesz volt az illeto vagy sem.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szal nem kell annyit nyivakolni.
remélem felépül, hatalmas színész
\"Erről van szó!\"
nekem emiatt nem jött be a film, de lehet hogy ezúttal csak én vagyok a "makacs" (a filmmel) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az asszonyt nem b*sztatja azért, mert korábban - állítása szerint - történtek vele dolgok, hiszen tudja, hogy ez csak felhúzza, felidegesíti. Friss házas, jó, belefér, van a nõnek egy kis dilije, de magától sosem hozza fel, akkor meg minek erõltetni? Megveszi a táblát, meg ezeket, de csak a nõnek akar bizonyítani, végig azt magyarázza, hogy csak képzelõdik, valami más történik velük.
Persze, utána már õ is kezdi másként látni a dolgot, ez pedig teljesen bepánikolja a csajt, hiszen a férje addig sziklaszilárd volt. A nõ számára õ volt a kételkedés - és egy kicsit a butaság - tömbje, amitõl nem veszíti el a lélekjelenlétét, és amibe kapaszkodhat, bármennyire is földhözragadt. Meg bízik abban, hogy talán tényleg valami más van a háttérben.
ja a feleségét nem hiszi hülyének, mert elhiszi amit õ pofázott neki (hogy már basztatták szellemek régebben), de amiket saját maga tapasztal meg a házban arra azt mondja hogy hülyeség? (mikor pl. a nõ kimegy a nyugágyra..meg a durvább dolgok ugyi)
meg veszekedik is emiatt az asszonnyal. há könyörgöm nem egyszerûbb azt mondani hogy "jóvan bazmeg hívd a szellemirtókat ha nemjön be majd kicsufollak és egy hétig minden nap leszopsz". nembazmeg, inkább nem engedi hogy szakit hívjon, de õ vesz dugiban ilyen szellemidézõ táblát, hi-tech kütyüket stb.
és ez fõleg azért facepalm mert a csávó akkor is kötötte az ebet a karóhoz mikor már durvultak a dolgok...
vágod, ezmost valamilyen szinten olyan mintha már térdig mászna a vízben, de õ nem hív szerelõt majd megoldja magának (miközben tudják hogy köze sincs a dolgokhoz)
ez pedig nem feszültséget hoz a filmbe számomra hanem az élvezeti faktor rombolását
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az miért baj, ha a szerepéhez illõen viselkedik? :töpreng:
Stephen King könyveibõl nehéz jó adaptációt csinálni...dícséretes viszont hogy megpróbálják, több-kevesebb sikerrel...Sikerült most jópár általam még nem látott darabot beszereznem...
Ez egy közepesen jól sikerült darab, aránylag kiszámítható forgatókönyvel, de kicsit hosszúra nyújtott filmidõvel...(3 óra!)
Maradandó nyomot nem hagy, néhol unatkoztam, néha meg igen feszült volt a hangulat a filmben...
egy próbát szerintem mindenkinek megér aki szereti ezt a mûfajt.
10/6
szereplõk:
Rob Lowe
Donald Sutherland
Rutger Hauer
James Cromwell
Andre Braugher
http://pspfilez.extra.hu/
Majdnem híres: Még mindig fantasztikus film, egy zeneújságíró gyerekrõl, aki élete legelképesztõbb kalandjába csöppen😊 9/10
500 days of Summer (a magyar címe NO COMMENT:S): Egyedülálló, magávalragadó romantikus dráma... vagy mi a szösz... igazából nem is romantikus, mert ezt az elején meg is ígérte a narrátor😄 Nagyon tetszett az, hogy a két fõszereplõ kapcsolatának fényes és borús napjait felváltva mutogatták... ugrálva az idõben😊 Zooey Deschanel pedig még mindig dögös, ami nem meglepõ, hisz õ Katy Perry hasonmása😄 9/10
Vágott verzió: Hmmm... egy chipp, amit az emberek agyába ültetnek és felveszi az egész életüket videó formájában... ezeket megvágják a vágók és levetítik az így készült filmeket a temetéseken, illetve bármikor visszanézhetõ... kellemes emlék... örökké visszanézhetõ hazugság😄 Robin Williams hozta a szokásos minõséget! Nagyon jó film volt, csak lehetett volna egy picit jobban is elhúzni, mert úgy túl hamar vége lett😄 7/10
Vissza a jövõbe 1: No comment... még mindig a legjobb kaland-vígjáték trilógia 1. része😊 Bár már 100x láttam, de így 101szerre is tartalmazott új "easter eggeket"😄 10/10
Ráadás: Family Guy 5. évad... totális agyleszívás😄😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a paranormal activity nekem azért nem tetszett, mert tök logikátlan volt a szereplõk viselkedése (a férj vergõdött hogy neki nemkell "szakember" és inkább költött 10x annyit mindenféle szar kütyüre, stb.)
facepalm közben meg nehéz már a filmre koncentrálni 😊
Nagyon le akartam húzni a filmet, mert az elsõ 1 óra elég gáz volt és ezt Christopher Walken sem enyhítette de az utolsó 15 perc totál váratlan volt és nagyon jól passzolt a filmhez.
Csak Christopher Walken és a film vége miatt 7/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Péládul én a mái napig gondolok rá azaz eszembe jut ha egyedül pihenek éjszaka pláne ha valami horrort néztem vagy játszottam, de nem az adott film vagy a játék ugrik be hanem a paranormal, hogy kilóg a lábam aztán leránt valami az ágyról és semmit sem tehetsz :S:S áhhhh :S:S
Egyébként tegnap néztem meg a Cemetery Junctiont szerintem simán 9/10, habár köszönöm a kedves filmcímfordítóknak a félrevezetést ugyanis a magyar címe kisvárosi rock&roll, de sehol semmiféle rock köze nincs hozzá, ugyanis azt hittem hogy majd egy együttest alakítanak és arról fog szolni. Na nem totál másról, ennyi erõvel hagyhatták volna a címet hisz az egy városnak a neve minek kell megpiszkálni??
Egyébként annyi az alapsztori hogy van pár srác aki ki akar törni a kisvárosi élet és a szülök fogságából, azt hiszem ezzel nem spoilereztem sokat, de tekintve hogy én egy kisebb városból kerültem fel pestre tudom mit is jelent az!
fry day fry day sálálálláláá
érdemes megnézni? nagyon jó? ...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amugy Stallone-n mar a 2009es edzo videokon is lehetett latni, hogy nagyobb mint valaha!!!
Látványos és unalmas. Azonkívül kb. 20%-ban volt köze a játékhoz. Tele volt klisékkel, és a faszomért kellenek minden normálisnak tûnõ kalandfilmbe idétlen poénok és poénos karakterek(gondolom ez már a Walt Disney külön kérése volt)
5/10 - ebbõl 4,5 a látvány, a maradékot meg ossza el a film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a filmrõl, csak a posztert láttam és a két fõszereplõt, Jude Law-t és Forest Whitakert.
Sok helyen bele lehetne kötni, mégsem teszem, mert jól szórakoztam a filmen.
A végefelé sajnos eléggé túllõttek a célon a készítõk, már-már annyi a vér mint egy tocsogós vámpírfilmben, de a film lezárása szerencsére más színben tünteti fel a mészárlást. Gyengébb gyomrúak csak óvatosan közelítsék meg a filmet, mert nem szûkölködik gyomorforgató jelenetkben.
Aki ezen és a túlzásokon túlteszi magát, egészen jó kis sci-fit láthat.
10/7
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
the expendable-st is tuti nézni fogom, még a trailer elõtt tudtam,hgy megnézem akármi is lesz.
aki benne szerepelne már annyit megér h megnézzem,ha ez mellé jön h akciófilm háát 😄
am megnézte már az illetékes az examot?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
<#eljen>#eljen> bíztató kritika. akkor megfogjuk lesni hamarosan
amúgy szerintem megéri megnézni..!
ha tetszett a predator elsõ rész, akkor már kb. tudod hogy mire számíthatsz (predators 1 svarci nélkül, végén egy BESZABEHU cliffhangerrel)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10