Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szódával elmegy. olyan érzésem volt, hogy a készítõk nem tudták mit csináljanak két betétdal között
szóval túl erõs benne a zene! a dramaturg meg egy határ szar. ezért nagyon vontatott az egész, ráadásul kiszámítható
többször egy percet sem akarok látni belõle, de nem bántam meg, hogy rászántam 2 órát. azért jobb lett volna, ha letudják 1.5-ben...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://pspfilez.extra.hu/
Antal Nimród rendezte akit a Kontroll miatt megszerettem, Adrien Brody-t A zongoristában megkedveltem és a szinkronhangja most is Viczián Ottó lesz. Érdemes fizetni érte vagy nem ér annyit?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
még Gorge Lucas mondta annak idején, hogy látható 1-2mp-ig a star wars 3ban, tudja valaki hogy ez a rész hol is van mert én még sose láttam 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
DFTBA ಠ_ಠ
spoiler-t ha irtok meg tényleg írjátok már oda mirõl van szó...
most is félbátorság kellett h elvolvasam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elkészült Elsõ Házi video Klippünk
Nézzétek meg itt.
http://www.youtube.com/watch?v=w1egx6mR5ps
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
6/10
Fogtündér
7/10
Repo Men
8/10
Exférj újratöltve
6/10
Gamer
6/10
Egek ura
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ilyen szineszcsapattal tenyleg joval tobbet ki lehetett es kellett volna hozni egy vigjatekbol.Egyszeru poenok,kenyszeredett vigyorgasok neha meg a szereplok reszerol is.A nok jok vegulis.
3.5/10
Inception:
Nagy hype,klassz szereplogarda.Sok kritikat olvastam a filmrol foleg pozitivakat de gondoltam meggyozodom a sajat szememmel.Latvanyos fordulatos film,de azert nem mostanaban neznem meg ujra.Nekem kozel sem nyujtott annyit mint anno a Matrix pl.
6.5/10
Abszolút kívülállóként néztem, fogalmam sincs, hogy ki kicsoda a játékvilágban, de még így is nagyon gyenge volt. Elsõsorban azért néztem meg, mert Lateef Crowder is szerepelt benne, de megint csak epizódszerepben és megint csak kikap szegény... Jó, feltehetõen nem egy színész alkat, de jó lenne már többet is látni belõle (na, majd a Slums 13-ban "csilloghat" eleget, remélem 😊 ).
A film amúgy... összevisszaság és unalmas. Egy kicsit ebbõl, egy kicsit abból, idõ semmire sincs, és a harcok bár látványosak, maga a tournament is széthullik, karakterek egyszerûen elfelejtõdnek. Ahogy a film is... 3/10 (egy jó fenék és egy-két látványosabb jelenet miatt)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az 1800-as években járunk, Ausztrália angol gyarmatként szolgál, ahol a királyság törvényei és a kopók egyre inkább kiszolgáltatottá teszik az ottani ír lakosokat. Ned Kelly, az ausztrál törvényenkívüli volt az, aki megpróbált fellépni az önkényuralom ellen, és kiállni az írek mellett. Az õ legendáját meséli el a film, Heath Ledger és Orlando Bloom tolmácsolásában.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézi, jó film és érdekes történetet mesél el, és hát persze Ledger miatt is ajánlott.
6,5/10
csak filmcím van a spoilerbe😄
még a múlthéten néztük meg tesómmal, eleinte tök érdekes kis scifinek tûnt, majd átment valami beteges fosba...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Rómais, piktes, gyakós, ba... - na, ez pont nem volt - jöhet! Annyira nem is volt rossz, nagy kár, hogy a történetvezetés nagyon erõltetett volt, fõleg a vége felé látszott már, hogy minek kell történnie. Ott már túl kiszámíthatóvá, monotonná is vált. A harcjelenetek so-so, itt is az a b*zi kamerarángatás dívik, de nem volt annyira zavaró, mint máshol, a vér nagyrészt digitális, de nincs (nagyon) eltúlozva (azt mondjuk negnézném, hogy egy római gladiusszal valaki egy suhintásra kettévág egy emberi fejet, vagy egy combot...).
Legyen mondjuk egy szájhúzós 6/10.
Furry Vengeance (2010)
Nem igazán akartam elhinni, hogy ez a film az imdb legrosszabb listáján a 73., de kénytelen vagyok elismerni: ez a film egy nagy vödör ürülék. Annak biztosan tetszeni fog, aki imádja a rettentõ olcsó gag-eket. Nem tudom, mi vette rá Fraser-t, hogy elvállalja a fõszerepet, bár az egyetlen pozitívum az lehet a filmmel kapcsolatban, hogy ennél mélyebbre már biztosan nem süllyedhet. (Ugye nem?)
2/10, de csak Brooke Shields miatt, aki kellemes milf-fé érett.
A trailer jonak igerkezett... a film viszont szerintem gaz volt.
Valszeg ez is olyan film amit sokan utalni fognak, paran meg majd elmondjak, hogy butak vagyunk es nem ertjuk a filmet, pedig zsir volt a film 😄
vegulis minden tetszett kiveve a sztorit. nem fogott meg es sokszor ossze vissza ugralt az esemeny egy csomo szalon. Semmi ertelme nem volt semminek...
majd a vegen
Ha õk úgy döntenek, hogy lesz folytatás, akkor lesz.
Ha Nolan nem is vállalja, majd megcsinálja helyette mondjuk McG...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tyler.: vizsgázunk 😄DDD
érted minden info fontos 😄
egy hatalmas spoiler
hogy melyik azt leírom a köv. spoiler tagba
kis verekedés azt ennyi. a hangsúly tényleg a megoldáson van,hogyan dolgoznak össze ,hogy mükõdik a csapatmunka, ki honnan származik..stb kérdések felvetõdnek és kész. szóval a saját szabályokon ne érts semmi durvát XD
logika,gondolkozás... nekem bejött 😄
szóval ugy gondoltam ezt a nem szeretem dolgot,hogy ilyen "ismertelen" filmet.
elolvastam mirõl szól a film és érdekelt a történet.sztem nem spoileres,mert egy cselekményt sem irtam,csak vázlatosan 😄 de a rend kedvéért 'tagok közé teszem'
1 kérdés van melyre 1 válasz van.
ketyeg az óra , a megoldást megkell találni! aki megoldja azt felveszik a céghez. a vizsga egyéni szabályok szerint zajlódnak 😄...
elkezdtem nézni és magával ragadott 😄
pedig csak
******************************** 1 helyiségben játszódik az egész film
szal fura és egyben oltári fasza.
10/9et adok rá 😊
szóval ha megnézed nem fogsz veszíteni vele.
6/10
Ebbõl a témából nekem nem lehet szart csinálni... 😊
Azt hittem vmi fasza kemény történelmi film lesz a kilencedikekrõl, erre akkora B kategória, h 10 perc után már a fejem fogtam. Fél óra után pedig off az egésznek, majd ha nagyon unatkozom és nem sajnálok az életembõl annyi idõt akk befejezem. És ezért pénzt fognak kérni a moziban? Nehogy vki ezért fizessen!
9/10
Legalább 5-ször láttam már és még mindig nem unom.
Nyomasztó hangulat megvan.
A barlang 2(Descent part 2)
Gagyi, szar, hulladék. 3/10
Kár volt a folytatás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
8/10
Nem rosz, nem rosz..
Centurion
7/10
Black death
9/10
Valahogy így kell egy filmet megcsinálni alacsony költségvetésbõl.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
az idei
5/10
de csak egy-két jól sikerült effekt miatt.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ha már felkerült a csizma az asztalra: én a Cashback-kel vagyok is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.