Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
angolul

kanadai akcentusba nyomja, úgyhogy amcsiknak poén, de ott is csak röhög rajta akinek nincs ki a négy kereke 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
kijött az új DCUAOM (<#idiota>), a Batman: Under the Red Hood

gondolom mindenki emlékszik a régi, jó öreg Batman rajzfilmekre. amiben minden férfi állát baltával faragták és minden nõnek macska-szemei és rövid szoknyája volt 😊

na ez azt a vonalat viszi tovább, csak beletettek pár számítógéppel megtámogatott jelenetet is (amiknek a 90%-át nagyon nem kellett volna)

lényeg a lényeg, hogy ez is jóra sikeredett, fõleg azért, mert az akciójelenetek nagyon profin vannak megkomponálva. a sztori tök egyértelmû, a fõ csavart érezhetõen nem gondolták komolyan (tehát tudták, hogy még az 5 éves Pistike is elõre fogja látni vagy' 20 perccel) és a karaktereket is a helyükön kezelik

aki szereti ezeket a rajzfilmeket, az semmiképpen se hagyja ki!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

daver88
Grown Up (Nagyfiúk)

Néhány jó poén volt benne...Láttam már jobb vígjátékot is, ettõl függetlenül mindenképpen a nézhetõ kategória.
Ami nagyon komoly volt az a "parasztfiúcska" szinkronja...nemtudom milyen az angol, mert nem láttam, de nagyon eltalálták 😄

6/10

Blasta
"Bring it back,
sing it back,
bring it back,
sing it back to me"

Über jelenet 😊
<#finom>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom
Mi négyen néztük, és a társaságban mindenki azt mondta, hogy teljesen fasza. Itt kérem szépen antihype esete forog fenn. 😄D

A végén a vagdosós jelenet a csajjal meg a moloko remixxel szerintem instant classic.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Repo Men

Biztos velem van a baj, de ezt a filmet az elejétõl a végéig totálisan élveztem. Ilyen okos, kétlábon álló, kerek popcorn sci-fi-t régen láttam.
A hangulata hasonló a Total Recal-hoz, mégis más, nem is beszélve arról, hogy itt nem egy Arnold kvalitású izomgép a fõszereplõ, hanem két igazán kiváló színész. És olyan ritkán látni ilyen sci-fi-ket, amikben nem az éppen aktuális nyálasképû 20éves akciósztár nyomja le az ellent egy rémegyszerû CGI szörnyûségben.

Tuti velem van a baj, hogy tetszett, 22% rotten-en, 6.3 imdb-n, de nekem ez a film nagy meglepetés volt, nagyon élveztem minden percét, fasza sztori, fasza szinészek, imádtam a narrációt és a visszaemlékezõs jeleneteket, plusz Jude Law arcai félelmetesen jók 😄
A vége meg... uhhh 😊

SötétBarom
Ez a másik kézikamerás fos. Trailer alapján tetszett, kb annyit ért, mint a blair witch..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

davidka003
Paranormal Activity

Annyira nem jött be, talán a vége tetszett de nem nagy szám.
4/10

Inkább nekiállok nézni a Tekkent.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

PetruZ
A kapcsolat dolgait a film végigvezeti a végsõ megoldásig, de nincsenek benne oda-vissza csavarok (vagy én nem tartom azokat annak). Na jó, egy csavar talán az volt, amikor kiderül, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cobb "meginceptálta" a saját feleségét, hogy kijuthassanak arról a szintrõl
, de kb. 15 perccel korábban már ez is sejthetõ volt az utalások miatt.
Tatyla
szánalmas vagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kicsikiraly
De ne ítélj mindig mindenki kritikája alapján. Én magamnak döntöm el, hogy mit akarok moziban nézni, és mi az amit csak itthon, vagy meg sem érdemli a megnézést. Az inceptionnek egy db teaser trailerét láttam, azt az 1 perces semmitmondót mély brummogással, a 2012 elõtt, moziban (vagyis vmikor õsszel). Kb azóta várom a filmet, és semmit nem tudok róla, csak annyit hogy vmi álmodás van benne, de én már akkor, látatlanban magamnak 9 pontot adtam rá, jövõhét kedden megyek moziba megnézni.

A trailer van hogy sokat elmond a filmbõl, ilyenkor az egy szar film lesz, és annyi jó jelenet van benne, amennyit a trailerben mutatnak (pl az a Robin Williams - John Travolta film, már a címét is elfelejtettem olyan rossz volt), de ahol csak épphogy megízleled a filmet a trailerrel (mint pl az Inception teasere, vagy a Cloverfield trailerei), olyankor általában baszottjó filmre számíthatsz. Úgyhogy én végsõ soron azért ajánlanám a trailerek nézését.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Blasta
"de nem tudták
megvalósítani az ötletet"

Ahhhhhaaaa, akkor ezért hozott világszerte milliokat (30e-bol) es ezert lett stilusteremto es kritikailag is sikeres! Vegre megertettem, idaig nem vagtam ezt...

Hegi90
Verekedõs film maraton 😄

Ip Man
Eszméletlen jó film, hihetetlen alakítások, kitûnõ, tanulságos történet, a rendezõnek az akciójelenetekért lábat csókolnék. Zene kiváló. Lynn Hung pedig iszonyat sexy benne

Tekken
Szánalmasan szar, a Mortal Kombat filmeket idézte fel bennem.
1/10.

Ip Man 2
Méltó folytatása az elsõnek. Ez már valahogy nem sikerült olyan izgalmasra, mint az elõde, de még így is "jaw-dropping".<#vigyor2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dühöngõ halál

6/10
eleje uncsi aztán a végére elég izgalmas lesz.
végén azért nevettem
mikor lábonlövik a faszit azt még tud járkálni + a lábával szorítani 😄D

a legvégén viszont arra se számítottam,hogy
a mellényben bomba van 😊
tigeroo
nemvolt benne csavar? he? pont hogy volt benne (csak 3 ha megnézed a fõhõs és felesége kapcsolatát... a film végig szerválja jobbra-balra hogy ki is a felelõs...)
Tyler1
Mr. & Mrs. Smith

Jókat röhögtem, nagyon laza volt ez a Pitt&Jolie páros, kár, h a végére lapos lett
7,5/10

És ez volt a Pitt-maratonom záródarabja, 1 hét alatt 5 filmje, kb. 12 órában. Nem vagyok nagy szinkronpárti, és nem tudom ki lesz az új "brad pitt hang" de Selmeczit azt hiszem soha nem fogják felülmúlni, és számomra az õ halálával ért véget a BP filmek szinkronja.

SötétBarom
"a második részt még azóta sem láttam."

Azt meg mindenképp felejtsd el 😄

jaja,
én akkor láttam amikor kijött a film,majd összeszartam magam😄
Végig bizsergett az agyamXD,a végén meg amikor a boszi elkapja õket,áááWtf,meg uyge suliba huztátok egymást hogy deee persze ez mind igaz,megtörtént,,ém ugytudom volt vmi gyilkosság ott a környéken amikor felagatták a fára a fiatalokat és azóta sem tudják ki miért stb.

a második részt még azóta sem láttam.

SötétBarom
Én egy percig nem izgultam rajt, sõt kifejezetten untam. Szerintem borzasztó. Viszont stílusteremtõ. Ezt nem lehet elvenni tõle.

PetruZ
Inception
Nemrég értem haza moziból, így még eléggé a hatása alatt vagyok. 😊 Egy remekül, nagyon átgondoltan összerakott, jól felépített, a többszörös eseményszinteket is jól kezelõ film, aminek csupán azt az egy hibát tudnám talán csak felróni, hogy nincs benne igazán olyan "WTF?"-csavar, minden pontosan halad a végkifejlet felé. Egy kerek, egész film, ami ugyanakkor többszöri újranézésre is alkalmas, van benne "anyag" az utólag leesõ apróbb kapcsolódási pontok felfedezésére. Kellõ hosszúságú és kellõen elégségesen szájbarágós a részletek elmesélése is. Nem tudom, a szinkron milyen, mi az angol eredetit néztük, feliratosan, és a fordítás bár közölte a lényeget, az eredeti azért bõvebb, összetettebb volt.
Összességében nyugodtan merek rá adni egy 9/10-et. A tökéletességhez hiányzott az a bizonyos csavar, a történet túl simán, túl egyenletesen futott. És a végén a vágás is pont jó helyen volt, szerintem
az már egyértelmûen a valóság volt. 😊

pedig ez egy kifejezetten jó beszaratós B film helyett eléggé ZS kategóriásra sikerült, nagy potenciál volt benne, de nem tudták megvalósítani az ötletet, egyszer nézhetõ, aztán kb egy "aha, akkor ezt is láttuk" legyintéssel el is van intézve a film, semmi többet nem ér
És? Mi lett volna a jó? Ha idióta banyának öltözött emberkét, meg gyerekszellemeket lát a nézõ? Én pont ezt szerettem benne... fõleg amikor elõször láttam... nem tudhattad melyik jelenetnél fogsz beszarni és végig lengedezett nálam a para-o-meter😄
Én jobban szeretem a misztikumokat, mint az idióta b-kateg film+os darabolós szarokat... bár azokon pl jókat tudok aludni^^

csak tudod ha mindvégig azt olvassa az ember,hogy ilyen szar meg olyan szar akkor elveszi az ember kedvét 😊 és ezért nem nézi meg.

ellenben ha azt olvassa,hogy hudejo ez a film (pl. most az eredetnél mindeki 9pontokat ad neki akkor meg én pl. csak azért nézem meg moziban.
érted? elvileg ez vmi brutáljófilm lehet szal igy gondolom moziban nézem.
de ha ilyen 7 pontokat adna a többség akkor siman download és ugy 😄
SötétBarom
Blair Witch ótvarfos. Kb végig "Miezaszar" arckifejezéssel néztem. Fõleg a vége után. -.-

Szerk.: Cloverfield viszont atom.

na azért az eléggé gyenge eresztés volt... fõleg a végén az a fantasztikus befejezés -.-
Jogos! A másik amiket a kategóriában nagyon leértékelnek az a Blair WItch Project.... én imádom mai napig azt a filmet sokan meg úgy beszélnek róla, hogy röhej

asfa
valaki tud ajánlani egy pár nagoyn jó vigjátékot? Hangover, Horrorra akadva és ilyenek persze megvoltak 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Tyler1
a filmbõl derül ki, a trailer egy 1-2 perces összevágott promo, amiben vázolják a cselekményt 😊 én szinte az összes filmnek(fõleg az újaknak) megnézem a trailerét, mert abból kiderül számomra spoilermentesen h érdekel-e egyátalán. aztán az az 1-2 képkocka kis is törlõdik a filmig az agyamból, úgyhogy nálam poén nem lõnek le 😄

öregharcsa
igaz!

manapság már a tailereknek sem lehet 100%-ban hinni <#vigyor1> ..pl Predators... és egyre több lesz ilyen szerintem...(ha valami bejön azt utánozzák)

aki meg az itt lévõ vélemények alapján megy moziba az meg is érdemli...nem néztem volna meg egy csomó filmet az itt lévõ vélemények pontozások miatt.

http://pspfilez.extra.hu/

aha miután szóltam érte 😄

"trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?😮 )"

ok a címbõl kiderül h visszatér de hogy mint s hogy ill milyen módon az nem derül ki mig a trailerbõl igen 😊
szóval mondom én is nézek néha trailert de nem mindig !
tökéletes trükk , tekken, taken ( -> csak h az utóbbi idõben nézett filmcímeket mondjam ) ezeknek a trailereit se néztem meg! (viszont a taken-nél elolvastm h kb mirõl szól 😊 tehát
elrabolják a lányát és utánaindul az apa

"nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmrõl, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla."

egyetértek.
Montanosz
Az ötödik támadás
és a
Háború küszöbén
volt a mai menü, a második világháború
eddig kevésbé ismert hátterébõl.
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
én nézek, mivel semmi elé nem ülök le úgy, hogy szart se tudok róla. trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?😮 )
nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmrõl, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla.

de buta vagy <#wilting>

spoilerbe igen 😊
kaposi1
Akkor most már ki is fejthetnéd hogy mi a problémád?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem te voltál aki pár napja leírta a Prestige csavarját? 😄

ki néz trailert? trailer = spoiler
ok azé néha nézek de nem mindig...
Tyler1
nem mondtam többet mint ami a trailerbõl is kiderül 😊

Tatyla
hát akik így leértékelik a Cloverfield-et azoknak csak gratulálni tudok és kb. filmérzéketek egyenlõ a nullával

grebber
Tekken

Nekem tetszett jó volt szerintem 7/10-et megérdemel!

Next PC upgrade: 2022

szörny?????? ne már h egy szörny mert akkor ez spoiler és elküldelek a halál f****ra
Splice

Adrien Brody ennél rosszabb filmben aligha vállalt még szerepet..

A génmanipulációs téma egész jó lenne, ha vmi rendes forgatókönyv állt volna rendelkezésre, de amellett hogy klisé klisére halmozódik, a rendezés is gyatra és tv-film jellegû.

Csalódás, pedig a trailer alapján várós volt.

10/2
Tyler1
cloverfield=minden idõk leggázabb szörnye

elõször azt hittem, egy fellóvézott Asylum produkció.

cloverfield

10/1
Kicsikiraly
szerintem az ad a hangulathoz, és amúgysem rángatózik annyit, hogy zavaró legyen. amiket én hallottam (legfõképpen itt, de más kritikákban, youtubeos kommentekben, stb), azok azt bírálták, hogy a film a végére átmegy egy teljesen más kategóriába. nem akarok spoilerezni, nézd meg és döntsd el, nem tagadom hogy tényleg nagy váltás van a végére, de a történet számára elengedhetetlen sztem.

DFTBA &#3232;_&#3232;

nem azt húzták le,hogy szar mert rángatózik a kamera egyfolytában? megse néztem a sok negatív kritika miatt 😄
Kicsikiraly
elég csak a logómra nézni végülis 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;