Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez rohadt jó volt! Féltem, hogy nem fog tetszeni, de igenis tetszett:)
Ilyen jó játékadaptációt még nemigen láttam... várjunk csak... egyáltalán lehet ezt játékadaptációnak hívni?
Ok... az alapstory a SOT, a ruházat WW, de amikor a sivatagban voltak, akkor 2008as prince, ugyanakkor volt benne egy kis Aladdin is a történetben:D
De mégis valami teljesen mást sikerült kihozniuk... a történet teljesen át lett alakítva, a szereplõk-helyszínek is... így nem is nagyon úgy ültem le elé, hogy ez a Prince of Persia, hanem csak mint egy kalandfilm... de ez nem csak egy kalandfilm... sokkal több annál:)
A fõszereplõ csajszit meg lássuk ezek után több filmben!:D
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nemtudom egyátalán mi a probléma ezzel h vmit 2x vetítenek le. törvény kötelezi a filmeket h csak egyszer lehet vászonra vinni? vagy te mindent csak egyszer nézel meg aztán annyi?
megnéztem az eredeti Karate kölyköt, hát sokkal jobb mint az új. igaz a verekedéses jelenetek, kb. a 80-as évekre jellemzõen egy hulladék, de sokkal jobban illettek ezek a karakterek a sztorihoz, mint egy 10-12 éves kiscsoporthoz. szinkront meg annyira nem tudtak régen csinálni h az vmi fergeteges(nem mintha oly faszákat csinálnának na de...).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hogy ne csak off legyen:
Equilibrium
egy picit túlzásba estek a kereszténység ekézésével szerintem, és az elsõ fele nem is igen tetszett, de a második fele annál jobb. Bale ebben is jó volt, viszont remélem, hogy a T4 és a Public Enemies után végre újra valami normális filmet választ ki. :p
10/8
El Laberinto del Fauno
nagyon szép, viszont néha eléggé unalmas, akárcsak a The Fall. a kategóriában még mindig a The Fountain viszi nálam a prímet.
10/7
csupán értetlenül állok a dolog elõtt
de mondom, mind1, ez már csak az én hülyeségem
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
de tényleg mindegy, bocsánat hogy leírtam a véleményem és ezzel sokaknál kiütöttem a biztosítékot :D
off vége.
Bazinga!
csak hogy emiatt újra mûsorra kerül, amikor a a filmek 99,99% -nál az ilyen esetekben ez "max" egy extra dvd- n/bluray -en
na mind1.
gyûrû urából is volt extended verzió, mindhárom részbõl, mégsem adták le õket újra a moziban
Bazinga!
Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bullshit
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja meg az is ,hogy ott nem volt baj csak az Avatarnál
ott tisztelgés itt meg pénsóvárság, eléggé kettõs mérce
nem? ez az omg
Nem utazok ilyen miatt, mert a vonat sem olcsó.
Itt is játszották 4-5 hónapig csak valahogy kimaradt nálam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
azon kívül h az elejétõl világos volt a vége, tetszett...igaz szinkronnal néztem (sztem eredeti hanggal még jobb lett volna)
7/10
8/10
sajna idõnként eléggé érezni, hogy b-kat, ettõl eltekintve hihetetlenül jó, remekbeszabott thriller. igaz 2002-es, de még csak most láttam, és az Inception mellett nekem simán az év második legjobb filmje. aki még nem látta, pótolja!
Oscar jelölésért sorban álló, "mûvészies" (értsd: unalmas, vontatott, szépen megkomponált beállítások) elsõ óra, aztán a célnak megfelelõ lezárás. végülis Coanéknek, meg Scorsesenek már bejött, szal ki tudja...
10/6
10/8
hát basszus ennyire véres filmt is rég láttam :D néha forgott a nyomrom.
azért durva volt a végén már ,hogy
a végén meglepõdtem,hogy az egész nem is valóság volt hanem az idegháló terméke :)
hát fasza kis film volt.
és furcsa volt,hogy a salt ügynök után pont a következõ filmben is szerepelt Liev Schreiber
Mindenki dönthetett. Vagy megvette a DVDt olcsóbban extra nélkül, vagy vár a extra kiadásra drágábban persze és/vagy elmegy moziba és megnzi 3Dben.
Mi ezzel a gond? fõleg hogy a film pokoli sikeres volt és most is telt lesz minden elõadás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
épp apple.com -on nézegettem a trailereket, és a friss bemutatók közt látok egy olyat, hogy Avatar... mondom wtf mit keres ez itt... rámegyek...
és újra lesz a moziban avatar, avatar special edition néven, extra jelenetekkel....
de bazmeg... ezt minden más normális filmnél a dvd kiadásánál oldották meg... nem szánalmas módon megint mozijegy árát kicsalni az emberekbõl pár extra jelenet miatt...
omg.
Bazinga!
hát ez dupla nulla baszki. jézusatyám mi volt ez?
láttam még gyerekként, de nem is sejtettem akkor, hogy mekkora szutyok filmet látok.
Kutyák és macskákkal sztem versenyre kelhetne...
asszem erre most legurítok pár sört xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy ez most hogyan mágia színe I-II?
a regény van 2 részre bontva? vagy ez a mágia színe + mágia fénye egybe gyúrva?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A mágia színe I-II
8/10
Korongvilág rulez...))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
folytatódjon is!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
The Karate Kid
Nem emlékszem a régire annyira, majd ma megnézem, úgyhogy eltekintve mint feldolgozás nézhetõ. Bár vannak benne elég idegesítõ jelenetek, meg "már a fejemet fogom és inkább nevetek" jelenetek, de szódával elmegy. Jaden gyerek meg szerencsére örökölte az apja mimikáját, szóval vele sem volt gond.
6/10
Filmkérdés: Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Idén nyáron láttam a TV2-n, vagy az RTL-en a következõ tartalommal egy filmet:
Volt a "bajkeverõk" világa, ahova úgy lehetett eljutni, hogy az ágyat mint egy ajtót felnyitva átmentek alatta a "lambérián, vagy a sima padlón" azokhoz az élõlényekhez akik azzal foglalkoztak, hogy összekenjék a testvéreket fogkrémmel <-ez egy a sok közül>-ez egy a sok közül> (így a gyerekek azt hitték, hogy a másik testvér csinálta ezt vele), a lényeg: viszálykeltés volt a cél. Az örök klasszikus mikor egy kislány sírva azt ecseteli az apukájának, hogy nem õ volt (és tényleg nem, mert a "manók" tették vele) de az apuka szentül hiszi, hogy nem így van. Volt egy fõludas, aki megismerkedett egy ember gyerekkel akivel "jó barátok" lettek. A "bajkeverõ manó" egy ideig feljött érte és együtt mentek bosszantani a jó népet, majd egy napon valamiért nem jött. Mivel érdemes ezt megemlíteni: az átjárót csak a manók tudták megnyitni, a hétköznapi ember nem. De mivel az embergyerek már olyan sokat volt ezzel a manóval, hogy õ maga megunva a várakozást kipróbálta nyitni az átjárót, persze sikerrel... (kezdett átalakulni õ is manóvá, bajkeverõvé.
Moziban már megvolt nekem is.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: