Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
A kilencedik légió(Centurion)

Eléggé nulla pénzbõl csinálták a filmet az látszik de egyszer meg lehet nézni. Fõleg az eleje tetszett.
6/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tigeroo
én a gonosz perzsamacskát bírtam benne 😊

kicsit olyan volt mint a macskafogó...
Tyler1
pedig az is mekkora fos volt.
hasonló okossoság még a Marmaduke, annál is csak 3x kellett defibrillálni, a felénél orvosi ajánlásra abba is hagytam.
pedig szeretem a kutyás filmeket, de addig amíg a kutya kutya, és nem vezet autót meg táncol, meg mittudomén. mai napig kedvencem az Úton hazafelé, ott egyszerûen csak alászinkronoztak, és nem volt benne semmi idétlen cgi, vagy antianimális dolog.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
az imdb nem érdekel, anno az elsõ részét nagyon sokat néztük még gyerekként VHS-en
davidka003
A kutyák és macskák nagyon gáz. Jobb, hogy nem arra mentetek. Imdb-n is
2.3/10-en áll.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

háhá

leszedtem a végrehajtók címû filmet
aztán ledrurrantottam a repo man-t 😄
mondom belenézek milyen stílus azt a kettõ egy és ugyanaz -.-
am a repo man-rõl elõszõr azt gondoltam,hogy vmi japán szar film lehet.szóval megfogom nézni
tigeroo
ja, hát megértem. amúgy akivel mentem (tommyg-proof cenzúra) õ a kutyák és macskák 2-t akarta volna nézni, csakhát vodafone akcióval nemlehet 3D-s vetítésre beülni....
Kicsikiraly
"teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken"

most akkor képzeld el azt, amikor a Furry Vengeance-t moziban néztük (én életemben nem adtam volna azért a filmért pénzt, kényszerítettek rá), és két kisgyerekes család ült még benn a moziban. És minden egyes szánalmas poénnak hangzó dolgon õk komolyan röhögtek. Sírni lett volna kedvem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Valakinek sikerült megnéznie már az Élek és szereteket? Vélemény(ek) róla? Nekem csak majdnem, de az élet közbeszólt - mozi törölve. 😞 Szerintem jövõ héten fogom. De érdekelne, hogy mit mondtok róla!
precision
hát, mit vársz egy DISNEY filmtõl? 😊
túl nagyok voltak az elvárások... egyértelmû "gyerekfilm", a jó öreg Disney recept szerint, gyerekek nevetnek a gagyi poénokon, felnõttek élvezik a többit... egyértelmû volt számomra már a film megnézése elõtt, hogy lesznek kompromisszumok (mint akármelyik Disney filmben, a gyerek-felnõtt szórakoztatás oltárán feláldozva)

Bazinga!

davidka003
"a teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken"

Pont ezt mondtam én is, hogy mikor én néztem a terem tele volt hülye tinikkel és percenként hangosan röhögtek közben meg semmi vicces nem is volt benne. Annyira szánalmas és egy idõ után már elég zavaró. A végén már azért imádkoztam, hogy ne legyenek gagyi poénok, hogy a tinik bekussoljanak.
Darkosabb téma tényleg jó lett volna.

CSOCSO
Repo Men

teljesen jo volt a film. Persze a sztori santit itt es ott de annyira nem zavart. Elveztem! Jobbik filmek koze tennem. Mondjuk legyen 8/10
PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne feledd, hogy ez már álomszint. Tehát lát egy japcsit az álmában, aki Saito-ra hasonlít. Ha az egyik legádázabb ellenfelem a japcsi Saito lenne, álmomban is õt látnám minden japcsi helyén. 😊

Kojiro
második nézésre már csak egy hibát találtam az inceptionben, amit nem tudok megmagyarázni:

Fisherrel el akarják hitetni, hogy Mr. Charles és az emberei arra hivatottak, hogy megvédjék. Be akarják sározni apja legjobb barátjátját és cégtársát. Viszont Mr. Charles emberei között van egy ember, aki pont úgy néz ki, mint a legnagyobb riválisa, Saito.
Hogy a francba nem szúrja ki, hogy õ az? És ez által, hogy nem gyanakszik? (ismernie kell, amilyen üzletben van, meg eleve Saito meg az õ cége uralja az egész energiapiacot)

Kojiro ergo sum.

Kicsikiraly
Vagy ami még eszembe jutott az a The Others, bár az végig kicsit horrorosabb.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
akkor a The Prestige-t tudom még ajánlani 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Argo
Hatalmas! Buta bunkó magyar gengszterek😄 8/10

Vissza a jövõbe 2
Továbbra is no comment... bár az 1. részt múlt héten az új szinkronnal néztük, nagyon örültem most, hogy újra a régivel halhattam😊 10/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
a varázslótanonc.

s
p
o
i
l
e
r

és úgyis továbbolvasod

summázva: bö

bö-vebben:

hát, az alapötlet gecijólett volna pedig. merlin utódai, akik között volt árulás, majd baltazár (a "megmaradt" hagyaték hordozója) keresi ezer évig a fiút, akinek vérében merlin ereje lakozik.

erre mitkapunk? szegény cage egy izgága nyomi geek faszt próbál tanítgatni. amúgy jó film lett volna ha (tommyg most ne figyelj) a teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken (fõleg azon a jeleneten, amikor az életre kelt felmosórongyok a régi dizni rajzfilmeket idézve táncoltak, baromkodtak.) zenék jókvoltak, a fõszereplõ srác nagyon nemvolt szimpatikus, a fõgonoszok jók voltak, amúgy nem volt rossz film, egynek elment, a fizika-vonal kurva erõltetett volt, kb. tényleg olyanok számára akik 12 éven aluliak és még nem tanultak fizikát semmien formában... amúgyis kevés az ilyen "arcana magica" témájú film... mondjuk volt egy "magic: the gathering" easter egg az egyik jelenetben, szóval egynek tényleg elment a film...

körülbelül ezt vártam a filmtõl. sajna dunszt ugyan az az eset mint a prince of persiánál
ja igen: jerry, nic: kár értük..dehát a pénz beszél...
walt disney productions, a kurva anyád!

(valami darkosabb téma kellett volna, nicolas gace-el ennek a történetnek "prológusát" kellett volna megfilmesíteni, ahogy tényleg évszázadokig öldösi a gonosz varázslókat és keresi a fiút... kár, nagyon nagyon kár a produkcióért)
davidka003
Szerintem az Idõbûnök is ilyen. Most sikerült megnézni és simán 9/10. Tuti megnézem még egyszer, mert elsõre fel sem fogtam pár dolgot.

DeerHunter01
"Eleve mit keres itt egy ilyen link ? "
ha zavar nem kell megnézni okostojás

\"Erről van szó!\"

Seven pounds csak és kizárólag eredeti nyelven,,szinkron szétforgácsolta az egészet.

ProGabe
Memento, Se7en, Prestige, Lucky Number Slevin, Seven pounds, The Game (Játsz/ma), Inside man, stbstbstb

szerk: Identity-t nem hagyhatom ki!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PetruZ
Ja, és a Phone Booth, meg a Man From Earth is ilyen "wtf"-szerû. 😊
PetruZ
Inception, 13th Floor, Dark City
szucsy89
epic wtf😄
SötétBarom
Repo Men xD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kicsikiraly
mármint gondolkozós, vagy epik WTF-ben végzõdõs?

DFTBA ಠ_ಠ

12 majom,harcosok klubja,

szucsy89
hatodik érzék, viharsziget...

ilyen típusú filmeket mondjatok már még pls😊
Jakuza001
En magyarazom meg ?
Te latsz olyan mondatot, hogy remelem meghal, vagy legyszi-legyszi legyszi.
Eleve mit keres itt egy ilyen link ? Talan filmre fogjak venni az agoniajat ? Remelem nem. Szal temat lelehet zarni, vagy nyisson kulon topicot a betegsegekrol,halalrol, mert nem ide valo, ha szinesz volt az illeto vagy sem.

örülök, ha még meg is magyarázod😄

Jakuza001
Te lattal olyat, hogy en kivantam ?

De akkor se kívánjuk már másnak a halálát basszadmeg

Jakuza001
Majd megteszem ha eljon az ideje, mint ahogy te is ez a termeszet rendje, mint MD-nel is.
Szal nem kell annyit nyivakolni.

Akkor miért nem teszed te is ezt?

zaki
az de szép komment, omg

tigeroo
gratz
DeerHunter01
azért 66 év még annyira nem sok idõ hogy meg kéne halnia bárkinek is.

\"Erről van szó!\"

Jakuza001
Valamiben csak meg kell halni a kutya uristenit neki!

:/

DeerHunter01
Michael Douglas rákos
remélem felépül, hatalmas színész

\"Erről van szó!\"

Akkor valamit te csinálhatsz rosszul😄

tigeroo
értem mire akarsz kilyukadni, de nekem akkoris logikátlanul volt felépítve a karaktere.

nekem emiatt nem jött be a film, de lehet hogy ezúttal csak én vagyok a "makacs" (a filmmel) 😊
PetruZ
PA:
Mit mondjak? Makacs figura. 😊 IRL is láttam már ilyen alakot. Én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek a viselkedését. Muszáj, kell, hogy legyen magyarázat, amit õ maga talál meg, bármi áron, különben összedõl az õ saját világa. Kell, hogy a végén odaállhasson a nõ elé, hogy "látod, te liba, ettõl féltél, ennyi az egész".
Az asszonyt nem b*sztatja azért, mert korábban - állítása szerint - történtek vele dolgok, hiszen tudja, hogy ez csak felhúzza, felidegesíti. Friss házas, jó, belefér, van a nõnek egy kis dilije, de magától sosem hozza fel, akkor meg minek erõltetni? Megveszi a táblát, meg ezeket, de csak a nõnek akar bizonyítani, végig azt magyarázza, hogy csak képzelõdik, valami más történik velük.
Persze, utána már õ is kezdi másként látni a dolgot, ez pedig teljesen bepánikolja a csajt, hiszen a férje addig sziklaszilárd volt. A nõ számára õ volt a kételkedés - és egy kicsit a butaság - tömbje, amitõl nem veszíti el a lélekjelenlétét, és amibe kapaszkodhat, bármennyire is földhözragadt. Meg bízik abban, hogy talán tényleg valami más van a háttérben.

tigeroo
spoiler:

ja a feleségét nem hiszi hülyének, mert elhiszi amit õ pofázott neki (hogy már basztatták szellemek régebben), de amiket saját maga tapasztal meg a házban arra azt mondja hogy hülyeség? (mikor pl. a nõ kimegy a nyugágyra..meg a durvább dolgok ugyi)

meg veszekedik is emiatt az asszonnyal. há könyörgöm nem egyszerûbb azt mondani hogy "jóvan bazmeg hívd a szellemirtókat ha nemjön be majd kicsufollak és egy hétig minden nap leszopsz". nembazmeg, inkább nem engedi hogy szakit hívjon, de õ vesz dugiban ilyen szellemidézõ táblát, hi-tech kütyüket stb.

és ez fõleg azért facepalm mert a csávó akkor is kötötte az ebet a karóhoz mikor már durvultak a dolgok...

vágod, ezmost valamilyen szinten olyan mintha már térdig mászna a vízben, de õ nem hív szerelõt majd megoldja magának (miközben tudják hogy köze sincs a dolgokhoz)

ez pedig nem feszültséget hoz a filmbe számomra hanem az élvezeti faktor rombolását
PetruZ
PA:
Egy racionális, fölhözragadt fickó volt, aki többször is kimondta, hogy nem hisz a természetfelettiben, meg az ezoterikus maszlagban, mindenre van logikus magyarázat, és ezt majd õ jól bebizonyítja.

Az miért baj, ha a szerepéhez illõen viselkedik? :töpreng:
öregharcsa
Salem's Lot

Stephen King könyveibõl nehéz jó adaptációt csinálni...dícséretes viszont hogy megpróbálják, több-kevesebb sikerrel...Sikerült most jópár általam még nem látott darabot beszereznem...

Ez egy közepesen jól sikerült darab, aránylag kiszámítható forgatókönyvel, de kicsit hosszúra nyújtott filmidõvel...(3 óra!)
Maradandó nyomot nem hagy, néhol unatkoztam, néha meg igen feszült volt a hangulat a filmben...
egy próbát szerintem mindenkinek megér aki szereti ezt a mûfajt.

10/6

szereplõk:

Rob Lowe
Donald Sutherland
Rutger Hauer
James Cromwell
Andre Braugher

http://pspfilez.extra.hu/

tigeroo
jó megy geci. énmeg csak dógozok oszt se idõm se pézem<#idiota>
mind2😄