Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem tetszett ez a vígjáték a párkapcsolatokról, pedig elég sok ismert arc szerepel benne (Vince Vaughn, Jean Reno, stb..).
A készítõk nem tudták eldönteni, drámát vagy vígjátékot készítsenek, így eléggé sok a hangulatváltás, ami nem tesz jót a filmnek. A helyszín, a gyönyörû, paradicsomi Bora-Bora tengerpart látványa valamelyest kárpótolt (1080p-ben hmmm... 😊), de ez sem menti, hogy maga a film gyenge.
10/4
Attól h egy feka meg egy fehér zsaru összeáll, az még nem lesz Miami Vice. A sorozat feelingjétõl messze eltérõ, komor krimit kapunk 2 órán keresztül, ami mellõz mindenféle látványt és akciót. A sztori nekem elég lyukas, az elejét nem értettem, faszán in medias res, semmi bevezetés vagy karakter bemutatás(azoknak akik esetleg nem ismernék a sorozatot, akik ismerik azok meg a fejüket foghatják), szóval hogy ki kivel hogyan miért, az nálam zéró. Viszont néhol elég feszült, hogy érdekeljen a további kimenetel.
Mint Miami Vice totális bukta és szégyen, mint különálló zsaru-krimi film még elfogadható, de én meg azokat nem bírom.
4/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Fasza, élvezhetõ - cselekmény dús - másodjára nézem és csak ajánlani tudom...
Azt viszont nem tudom mennyi valóság alapja van, nem értek a Black Jack-hez, sem a matekhoz =)
38-dik percig bírtam..
csapnivaló színészi játék, 0 látványvilág, unalmas melléksztorik...
delete..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Hát az elején majdnem elaludtam... de aztán rájöttem, hogy van értelme a dolgoknak... picit vontatott, de lényegében nagyon szép film.😊
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
kiváncsi vagyok a mi politikusaink hogy beszélnek))
9/10
The Yellow Handkerchief
nem tudom de ez a csávó nekem tökre unszimpatikus, valami újabb filmben is láttam ott is ilyen nyafi szerepe volt, lehet csak azért..
6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Kicsit sem izgalmas, bántóan low-budget kategóriás tucatfilm. Persze lehet dumálni, hogy az elsõ rész fílingjét próbálták megidézni, de 2010-be ez a látvány kevés, és az pláne hülyén néz ki, hogy valami városszéli csoffadt erdõben szaladgálnak.
5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elsõ 3 résszel nem játszottam, de az utóbbi kettõ nagy kedvenc. Nagyon élveztem minden pillanatát, átjárta a POP érzés. Nagyszerûek voltak a harcok, a látvány, zenék. A story pörgõs és kellemes.
HDban újranézõs/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rendezõ: Guy Ritchie (azt hiszem ez mindent elárul)
Az egyik legfrankóbb film amit idén láttam, izgalmas vannak benne nagy csavarok és durranások, bátran ajánlom mindenkinek!
Nagyon megérte a moziban nézni. Érdekes volt és majd ha lesz DVD-n akkor megnézem újra. 10/10
Azon meglepõdtem, hogy az emberek 40%-a 14 éves volt kb. Ezek közül ketten el is mentek fél órával a film vége elõtt, mert az egyik csaj szerint ez egy zs kategóriás szemét. Még most is a hatása alatt vagyok, nagyon nagy film.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem hittem volna hogy manapsag ilyen qrvajo kungfu filmek keszulnek a tavol keleten.Nagyon elveztem,kicsit visszavitt az idoben a Bruce Lee filmek idejebe es hangulataba.Sot,koszonhetoen a technikanak ez meg latvanyosabb.A foszereplo valasztas tokeletes,konnyu vele azonosulni,a tortenetek is tetszettek,sot a mellekszereplok kozt is volt nagyon jo.Egy percig sem volt unalmas,a masodik reszben az asztalharc azert eleg butan nezett ki,ennek ellenere nagyon szorakoztato volt mindket resz.
8/10 (egyel magasabb pontot kaptak,mert birom a stilust)
unatkoztam<#idiota>#idiota> semmi 3D és animációs baromság, jó azért még ilyet nézni 2010-ben.
2., egy bizonyos negy oras betiltott filmre gondolok, aminek meg csak az elso orajat irta le.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Amúgy ez egy szatíra a jelenlegi embertelen Egyesült Allamokbeli egészségyügyi állapotokra alapozva. Nem is akkora hülyeség, mint elsõre tûnik... Nyilván el van túlozva, de a lényeg így sokkal jobban lejön.
Az különesen tetszett, hogy a fõszereplõ egyáltalán(!!!) nem jó ember, akárcsak a D9-ben. Csak egy nagyon-nagyon gyarló ember, mint bármelyikünk. A szánalom/irgalom/megértés csírája sincs meg benne, míg el nem jön az õ ideje.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
rohadtul reális, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem már a film alapötlete miatt hiteltelen gagyi az egész
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bazinga!
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
rendesek ezek az argentín emberek, hogy megengedték pár filmesnek, hogy felvegyék az életüket. de honnan szereztek HD kamerát 25 évvel ezelõtt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
ui: még soha nem éreztem ilyet egy film végén, mint ennél a mestermûnél
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
áhh, no comment, nekem nem tetszett...voltak benne nagyon unalmas részek, ahol már-már lecsukódott a szemem. Az utolsó 20 percet pedig nem is tudom hogy gondolták...
Pozitívumként azért megemlítem a végét (utolsó 3 perc), sztem nem sokan számítottak a rá...
10/3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kiszámíthatóság meg persze, hogy jelen volt... hisz játszottál a játékkal😄
Egyébként akit érdekel itt meg lehet hallgatni a régi és új hangokat is.
link
Szatmáry István mint C-3PO borzalmas: lol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az újakon valami borzalom a szinkron.
Hiába a csili vili digitális kép.
Amit lehetett azt elkúrtak. Darth Vader, Yoda, C3-PO hangja valami borzalom a régihez képest.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ismét egy remekbeszabott trailerrel (á la Titánok Harca) szerettek volna eladni egy teljesen közepes filmet.
Eléggé vártam már a Prince Of Persia-t, és majdnem moziban nézõs lett, de vmiért mindig el kellett napolnom a megnézését - utólag már nem bánom.
Aki játszott a címadó játékkal, az tudja, hogy a játék (POP: SOT) sokkal hangulatosabb volt, mint ez a film. Egyszerûen készítettek sok pénzbõl egy látványos tucatfilmet, zéró hangulattal, hihetetlenül bárgyú párbeszédekkel, rengeteg sablonos történéssel.
Talán ha jó iparosmunka lett volna, imádnám, de egyáltalán nem fogott meg, így jó értékelést sem tudok neki adni jó szívvel. Bár a látványvilág a kapkodó vágás ellenére helyenként fantasztikus, és zeneileg is szép az aláfestés, de a teljesen kiszámítható, minden izgalmas nélkülözõ történet, a szerethetõ karakterek hiánya, és valami hiányzó 'plussz' miatt mégsem áll össze a kép.
10/5
akkor meg fogsz lepõdni: a Karate Kölyök, amit leadtak, az egy újraszinkronizált verzió volt, a szinkron nem túl rég készült.
a régi szinkron sokkal jobb és profibb volt - a szakemberek közül
sem véletlenül szidják a mai szinkronokat rengetegen, és dicsérik a régieket..
Újranézhetõ (9, 8, 7): Inception, A night at the Roxbury, Beerfest, Hot Fuzz, Inglorious Basterds, Kick-Ass, Memento, Shutter Island, Superbad, Bourne trilógia, Benjamin Button.
Szódával (fröccsel) elmegy (6, 5, 4): Cop Out, Date Night, Green Zone, Grown Ups, Sin City, Ghost Writer, The Hurt Locker, A-Team, The Blind Side, Youth in Revolt.
Ezt nem kellett volna (3, 2, 1): District 9, Hot Tub Time Machine, Repo Men, The Bounty Hunter, The Last Song, Unthinkable, When in Rome.
Azért egy tízest is kiosztok: Scarface.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014