Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon bejött.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na azt hiszem a hétvégén pótolom ezt is.
<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
DFTBA ಠ_ಠ
Nagyon nem tetszett.
Deep Impact már jobb volt.
Ha jól emlékszem szinte együtt futott az Armageddonnal és akkor az el is homályosította.
Mind reklámban mind bevételben.
Köszi az ajánlásokat.
Talán ha nem lesz más elõveszem õket még egyszer.
pl. van a tekken-re én 9et adok míg van aki 3at.
de sok film van amire x személy alacsony pontot ad míg y meg magasat
A másik amit még meg akarok majd nézni az Eredet, az szerintem marad akkor késõbbre. Még szerencse, hogy hétfõn nézzük meg a Varázslótanoncot, mert így akkor csak 690 Ft egy jegy, talán többet nem is érne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jerry Bruckheimer egyre szarabb filmekbe fekteti a milliós vagyonát, pedig nálam mindig garancia volt a neve a jó filmekre.
Cage vitte valamennyire a vállán a mozit, a cgi szarokkal már tele van a tököm, vegyenek példát az Eredetrõl (de hülye cím), ahol fõleg makettet alkalmaztak és nem látszott a kompjuter animáció.
Ettõl független is kín volt végig szenvedni ezt a valamit a moziban, szar film na.
3/10 (de csak Cage miatt)
What about the forests?
Jó film, bár a vége már nem tetszett a kommunista sárgák miatt.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mellé meg a filmek amiket várunk ?
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az volt a "csucspont"<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Aztán belenéztem itthon a szinkronosba... amikor ez a Dean által említett telefonos jelenetben beleszól a lányrabló a másik oldalon ilyen kellemes hangon, hogy "sok szerencsét!;)" akkor kapcsoltam ki:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy kis csoport egy viharvert és piszkos vágóhid vérrel boritott padlóján ébred,
ahol hamarosan megtudják,hogy fogvatartóik filmproducerek,és kinzásukat,valamint
kivégzésüket akarják filmre rögziteni...
Hihetetlenül durva és kegyetlen,igényes igazi ázsiai extrém mészárosfilm,amelyben
a kinzásjelenetek annyira jól sikerültek,hogy már-már "snuff" hatásúak...
ezt láttátok már?,nem rossz...van 1-2 beteg jelent benne de összeségében a szokásos gore.
amit meg kell nézzek lassan az a Philosophy of a Knife
egyszerû sztori, jó film. egynek elmegy
7/10
+DMX (miatta tán pont érdemes eredeti hanggal nézni sztem a legdurvább hangú feka repper)
így az egyenleg: 8/10
Nekem az a film kéne amikor egy házaspárt kis angol? srácok kezdik el terrorizálni õk meg menekülõre fogják a témát :)
Nekem azért nem tetszett a szinkron, mert itt más volt Liam Neeson szinkronja, mint a régebbi filmekben.
What about the forests?
Olyan felvételek és nagy totálok vannak benne, ami nem mindennapi.
Egyébként is Kínában rengeteg a pénz, nem csodálnám, ha hamarosan tömkelegével jönnének az ilyen szuper filmek.
John Woo, meg fõleg garancia erre.
What about the forests?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó volt!
Bár a végére nem tudtam eldönteni valóban
Next PC upgrade: 2022
Az tény, hogy vmi iszonyat szkeri horrornak állították be, aztán ez igazából egy erkölcsi dráma a klónozásról.
Mindenesetre egyáltalán nem gagyi, nem túl sablonos és nem unalmas, csak annak aki vérengzést-izgalmakat-akciót vár.
Viszont a történetet szépen nyitva hagyták, ztem jóval jobb a film mint pl. ebben a témában induló Species (fõleg a 2. része), mondjuk az viszont legalább Natasha miatt többször nézõs :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csernák János hangja elöször furcsa volt,de 2-3 perc után megszoktam és tetszett. mondom mikor mondta amit irtam aspoilrbe a hideg is kirázott szóval ha gáz lett volna a szinkron és nem jön át akkor valószínû ezt nem éreztem volna :D
szal szinkronnal semmi gond se volt!
Sokszor láttam eredetiben és amikor megnéztem magyrul, nagyon nagy csalódás volt a szinkron!
<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
10/9
Liam Neeson nagyot alakít benne
27.percben meg a hideg is kirázott mikor mondta a telefonba " ha most visszadjátok a lányom akkor hagylak békén ,soha nem kereslek de ha nem akkor megtalállak és megöllek..stb
nagyon jó kis akció film! 15.percig vmiért annyira nem hozott lázba,de aztán meg rohadt jó volt... ha tudom h ilyen jó a film akkor már rég megnéztem volna.
am egyik ismim ajánlotta,hogy nézzem meg :D
Mikor megláttam a méretet tovább már nem is nézegettem!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Red.Cliff.2.Part.(20082009).VC-1.1080p.2xBD50-CLARiTY 88.71 GB!!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
#57343: nincs felvevõm. :(
#57345: magon néztem ott semmilyen formában nincs fent. HD-ben amúgy sem érdekelne. DVD vagy Xvid.
Szerintem az lesz, hogy mondom majd havernak, hogy vegye fel VHS-re. Elég gagyi megoldás de ha nincs más.
Gyermekkorom kedvenc története volt Thea Beckman írása, vagy 6-8 alkalommal olvastam végig))
Nem tudtam hogy film is van belõle))
8/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
HBO-n lesz vasárnap hajnalban de azt úgyis elfelejtem, pedig érdekelne.
amúgy imdb-n cast listában: Hwoarang(kedvenc karakterem tekkenbõl), Lee Chaolan!!! filmben látta vki? mert vagy átbasztak még jobban ezek a g*cik vagy egy kopasz dagadt nigger játsza õket a többi szereplõ láttán :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bocs ez nem neked ment!
Nem is tudom miért nyomtam rá a válasz erre gombra?
<#nemtudom>#nemtudom>