Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
igaz!

manapság már a tailereknek sem lehet 100%-ban hinni <#vigyor1> ..pl Predators... és egyre több lesz ilyen szerintem...(ha valami bejön azt utánozzák)

aki meg az itt lévõ vélemények alapján megy moziba az meg is érdemli...nem néztem volna meg egy csomó filmet az itt lévõ vélemények pontozások miatt.

http://pspfilez.extra.hu/

aha miután szóltam érte 😄

"trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?😮 )"

ok a címbõl kiderül h visszatér de hogy mint s hogy ill milyen módon az nem derül ki mig a trailerbõl igen 😊
szóval mondom én is nézek néha trailert de nem mindig !
tökéletes trükk , tekken, taken ( -> csak h az utóbbi idõben nézett filmcímeket mondjam ) ezeknek a trailereit se néztem meg! (viszont a taken-nél elolvastm h kb mirõl szól 😊 tehát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elrabolják a lányát és utánaindul az apa

"nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmrõl, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla."

egyetértek.
Montanosz
Az ötödik támadás
és a
Háború küszöbén
volt a mai menü, a második világháború
eddig kevésbé ismert hátterébõl.
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
én nézek, mivel semmi elé nem ülök le úgy, hogy szart se tudok róla. trailer annyira spoiler mint egy a filmcím(jedi visszatér - a qrvaannyát visszatér?😮 )
nagyobb észtelenségnek tartom ha vki kritikák alapján formál LÁTATLANBA véleményt egy filmrõl, mint aki esetleg megnéz egy trailert, vagy elolvas egy rövid spotot róla.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de buta vagy <#wilting>

spoilerbe igen 😊
kaposi1
Akkor most már ki is fejthetnéd hogy mi a problémád?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem te voltál aki pár napja leírta a Prestige csavarját? 😄

ki néz trailert? trailer = spoiler
ok azé néha nézek de nem mindig...
Tyler1
nem mondtam többet mint ami a trailerbõl is kiderül 😊

Tatyla
hát akik így leértékelik a Cloverfield-et azoknak csak gratulálni tudok és kb. filmérzéketek egyenlõ a nullával

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Tekken

Nekem tetszett jó volt szerintem 7/10-et megérdemel!

Next PC upgrade: 2022

szörny?????? ne már h egy szörny mert akkor ez spoiler és elküldelek a halál f****ra
Splice

Adrien Brody ennél rosszabb filmben aligha vállalt még szerepet..

A génmanipulációs téma egész jó lenne, ha vmi rendes forgatókönyv állt volna rendelkezésre, de amellett hogy klisé klisére halmozódik, a rendezés is gyatra és tv-film jellegû.

Csalódás, pedig a trailer alapján várós volt.

10/2
Tyler1
cloverfield=minden idõk leggázabb szörnye

elõször azt hittem, egy fellóvézott Asylum produkció.

cloverfield

10/1
Kicsikiraly
szerintem az ad a hangulathoz, és amúgysem rángatózik annyit, hogy zavaró legyen. amiket én hallottam (legfõképpen itt, de más kritikákban, youtubeos kommentekben, stb), azok azt bírálták, hogy a film a végére átmegy egy teljesen más kategóriába. nem akarok spoilerezni, nézd meg és döntsd el, nem tagadom hogy tényleg nagy váltás van a végére, de a történet számára elengedhetetlen sztem.

DFTBA &#3232;_&#3232;

nem azt húzták le,hogy szar mert rángatózik a kamera egyfolytában? megse néztem a sok negatív kritika miatt 😄
Kicsikiraly
elég csak a logómra nézni végülis 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Sokaknak nem tetszik a vége miatt, engem valahogy nem tud zavarni, imádom benne ezt a feszültséget amitõl a végefelé már-már rosszul van az ember.

DFTBA &#3232;_&#3232;

davidka003
Sunshine-t én félévente megnézem újra.
Nagyon bejött.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kaposi1
Tényleg mióta rendes minõségben megvan az a film, még meg sem néztem.
Na azt hiszem a hétvégén pótolom ezt is.
<#eljen>

Kicsikiraly
Akkor eszembe jutott még a Cloverfield, ott nekem nagyon átjött a szereplõk félelmei, és nem az a hülye hangokkal ijetszgetõs horroros klisé volt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kaposi1
Sunshine-t kimondottan úgy szenvedtem végig anno.
Nagyon nem tetszett.
Deep Impact már jobb volt.
Ha jól emlékszem szinte együtt futott az Armageddonnal és akkor az el is homályosította.
Mind reklámban mind bevételben.
Köszi az ajánlásokat.
Talán ha nem lesz más elõveszem õket még egyszer.

mflex
ne bízonytalankodj el!
pl. van a tekken-re én 9et adok míg van aki 3at.
de sok film van amire x személy alacsony pontot ad míg y meg magasat
davidka003
Foglaltam 2 jegyet a filmre de most tökre elbizonytalanodtam. Még a moziban láttam a trailert nagyon jónak tûnt.
A másik amit még meg akarok majd nézni az Eredet, az szerintem marad akkor késõbbre. Még szerencse, hogy hétfõn nézzük meg a Varázslótanoncot, mert így akkor csak 690 Ft egy jegy, talán többet nem is érne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mflex
Varázslótanonc...

Jerry Bruckheimer egyre szarabb filmekbe fekteti a milliós vagyonát, pedig nálam mindig garancia volt a neve a jó filmekre.

Cage vitte valamennyire a vállán a mozit, a cgi szarokkal már tele van a tököm, vegyenek példát az Eredetrõl (de hülye cím), ahol fõleg makettet alkalmaztak és nem látszott a kompjuter animáció.

Ettõl független is kín volt végig szenvedni ezt a valamit a moziban, szar film na.

3/10 (de csak Cage miatt)

What about the forests?

Tyler1
Hét év Tibetben

Jó film, bár a vége már nem tetszett a kommunista sárgák miatt.
6/10

szikronhangok topic linkjét mértnem rakod be a bannerbe?
mellé meg a filmek amiket várunk ?
Kicsikiraly
Sunshine, Deep Impact, bár a Deep Impact nem mentes ezektõl, de nagyon sok feszültség van abban is, a Sunshine-ban pedig elkezd épülni a feszültség, és ott nem is nagyon ragad le, csak sokaknak nem jön be a vége.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kaposi1
<#ravasz1>

szpojler

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kaposi1
Tokeletesen igazad van !
Az volt a "csucspont"<#falbav><#rinya>

tigeroo
nem mondtad hogy spoiler bebeee! egy körbõl kimaradsz<#idiota>
Én moziban láttam még feliratosan... 10/10
Aztán belenéztem itthon a szinkronosba... amikor ez a Dean által említett telefonos jelenetben beleszól a lányrabló a másik oldalon ilyen kellemes hangon, hogy "sok szerencsét!😉" akkor kapcsoltam ki😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The butcher (2007)

Egy kis csoport egy viharvert és piszkos vágóhid vérrel boritott padlóján ébred,
ahol hamarosan megtudják,hogy fogvatartóik filmproducerek,és kinzásukat,valamint
kivégzésüket akarják filmre rögziteni...

Hihetetlenül durva és kegyetlen,igényes igazi ázsiai extrém mészárosfilm,amelyben
a kinzásjelenetek annyira jól sikerültek,hogy már-már "snuff" hatásúak...

ezt láttátok már?,nem rossz...van 1-2 beteg jelent benne de összeségében a szokásos gore.
amit meg kell nézzek lassan az a Philosophy of a Knife

tigeroo
Bölcsõd lesz a koporsód

egyszerû sztori, jó film. egynek elmegy

7/10

+DMX (miatta tán pont érdemes eredeti hanggal nézni sztem a legdurvább hangú feka repper)

így az egyenleg: 8/10
Wáá az az 😄 Köszi 😊

Gurren
eden lake?

Help vki 😊

Nekem az a film kéne amikor egy házaspárt kis angol? srácok kezdik el terrorizálni õk meg menekülõre fogják a témát 😊

davidka003
Magyarul tényleg nagyon gáz.
Nekem azért nem tetszett a szinkron, mert itt más volt Liam Neeson szinkronja, mint a régebbi filmekben.

mflex
Azért nem volt csalódás, mert így láttad elõször, az eredeti nyelven még izgalmasabb. (lett volna)

What about the forests?

mflex
Érdemes így megnézni 😊
Olyan felvételek és nagy totálok vannak benne, ami nem mindennapi.
Egyébként is Kínában rengeteg a pénz, nem csodálnám, ha hamarosan tömkelegével jönnének az ilyen szuper filmek.
John Woo, meg fõleg garancia erre.

What about the forests?

Sir Quno Jedi
Tekken gyjó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
After Life

Jó volt!
Bár a végére nem tudtam eldönteni valóban
meghalt-e a csaj vagy tényleg élve lett eltemetve!

Next PC upgrade: 2022

Blasta
Szvsz nem annyira rossz, láttam már sokkal szarabb filmet is (ebben a témában is van pár), teljesen nézhetõ.
Az tény, hogy vmi iszonyat szkeri horrornak állították be, aztán ez igazából egy erkölcsi dráma a klónozásról.
Mindenesetre egyáltalán nem gagyi, nem túl sablonos és nem unalmas, csak annak aki vérengzést-izgalmakat-akciót vár.

Viszont a történetet szépen nyitva hagyták, ztem jóval jobb a film mint pl. ebben a témában induló Species (fõleg a 2. része), mondjuk az viszont legalább Natasha miatt többször nézõs 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nekem nem volt csalódás a szinkron!
Csernák János hangja elöször furcsa volt,de 2-3 perc után megszoktam és tetszett. mondom mikor mondta amit irtam aspoilrbe a hideg is kirázott szóval ha gáz lett volna a szinkron és nem jön át akkor valószínû ezt nem éreztem volna 😄
szal szinkronnal semmi gond se volt!