Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben 1-2 mellékszereplõt meg sajnáltam, hogy éhes, szomjas és olyan rossz bõrben volt. Nem értem, hogy mi értelme élni egy ilyen világban. Egy golyó a fejbe és megold mindent.
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert már nagyon idõszerû lenne.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Érdekes, tanulságos film volt, ütõs befejezéssel, de én többre számítottam. 7,5/10
The Road
Brutál jó film volt, ez mûfaj amugy is a kedvenceim közé tartozik, nyomasztó hangulat végig, az ember végigizgult a szereplõkért, nagy hatással volt rám, még több ilyet! 10/10
The Book of Eli
Ez sem volt rossz, bár a Road azért lényegesen jobb film.. 7/10
One missed calls
Amcsi tinihorror, tele értelmetlen fasságokkal, egszer nézhetõ 5/10.
Yo, Bitch!
Csak ravettem magam hogy megnezzem,Jolie nenit azert szivesen obszervalta az ember mindig is.Hat,ebbol a filmbol nagyon hianyzik valami.A szineszekkel meg nem is lenne baj,a sztori sem teljesen hetkoznapi,de a dialogusok nagyon gagyik,vagy a rendezesi hianyossagok szurtak szemet...ennyire faradtan keptelen vagyok eldonteni.Mindenesetre vegulis egynek elmegy de tul sokat nem szabad varni tole.A Bourne trilogia sokkal feszultebb es izgalmasabb szerintem.
5/10
de ez most nem is rólam szól, hanem arról hogy Jolinéni elkúrta a külsejét. Fogyás + plasztika = a képen látható szörnyfej 😊 Nyilván a filmeken és a magazinok fotóin nem így néz ki, mert ott ki van vakolva és szépen le van simítva a felület... de ez nem csak rá jellemzõ hanem minden celebre 😊
na hanyagoljuk a témát 😊 elég szégyen az Jolikára nézve, hogy a külsejérõl folyik itt a diskurzus és nem pedig a színészi teljesítményérõl... 😊 Ez sem véletlen. 😊
Bazinga!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szerintem a Saltnál felesleges felemlegetni, hogy mi lehetséges és mi nem. Nem az a film.
Na, jöjjön egy kis mitláttam szóáradat, ömlesztve, válogatva, ígymegúgy, mert csak, legyen mindenki happy😊
Elõször is ma megnéztem egy Nanny McPhee kettõt, ami annyira meglepõen jó volt, hogy rohadt régen láttam ennyire jó, érzelmekkel teli, aranyos és ötletes, nagy szívvel megáldott gyerekfilmet. Ilyet kéne a gyereknek adni, nem Kutyák és Macskákat meg Drágán add a rétedet meg Varázskavicsot... 9/10
Aztán megnéztem Kaufman mester elsõ rendezését a Synecdoche, New York-ot, ami pont csak annyival rosszabb, mint egy Makulátlan elme, mint amennyivel tapasztalatlanabb rendezõ Kaufman Gondrynál. Oké, talán az írott forma is leheletnyivel gyengébb itt, mint ott. 8/10
Volt még némi só is a palettán, vagyis inkább Só, azaz salt, illetve Salt, és nem az, amit az asztalra teszünk a kaja mellé, hanem egy ügynök, szóval Salt ügynök. Egyértelmûen sztárfilm, egyértelmûen sablonos, egyértelmûen tipikus mûfaji film, de annyira pörög, hogy élvezetes. 6/10
Jé, volt itt egy thriller is, amolyan kicsit Kör-ös, de nem remake-es, nyomozgatós természetfelettis cucc, a Shelter J. Moore vörös fejével és visszafogott izgalmakkal. Ugyanakkor elég sötét volt ahhoz, hogy egyszer meg lehessen nézni. 5/10
Újranézés, sokadjára, Death Proof, mindig jobban szeretem, csak nem tudom, hova lehet fokozni a 10/10-et. Hangulatfilm, két adrenalindús résszel, amúgy meg lazulós zenehallgatós stuff jó nõkkel és (továbbra is tartom) jó dumákkal.
He loves Me... He loves Me not:Ez francia, de meg nem keresem most a francia címét, gyenge romantikus cuccnak tûnik, de egy éles váltással thriller lesz belõle. Tatou még õrültnek is aranyos. 7/10
Pleasantville: Na. Jó. Ötletes, bár az alapszituáció kicsit légbõl kapott. De amúgy annyira jól fordítja ki az amerikai kisvárosi életetet és tévészériákat, hogy nagyon. 8/10
Cape Fear: A Scorsese-féle. Szerintem nem jobb, mint az eredeti. Ugyanakkor jó ez is. 8/10
Ondskan:Az utóbbi idõk egyik legkellemesebb csalódása, tudnak még az európai fiúk! A fõszereplõ karaktere lehengerlõ, a film tele van feszültséggel, az iskolai élet bemutatása csillagos ötös, mint ahogyan az atmoszféra és minden más is. Kemény film, amiben csak a szerelmi szál sutasága jelent negatívumot. 9/10
No Man's Land: Ez még jó is lehetett volna, ha jobb rendezõje meg színészi gárdája van, meg több pénz a filmre. Két(három) ellenséges katona együtt reked a két vonal között, ebbõl vannak a konfliktusok, kicsiben és nagyban egyaránt. A befejezés durva. 5/10
Frankenstein, Bride of Frankenstein: A két harmincas évek-beli Frankenstein, két remek horror, különösen a folytatás remek, mert komolyabb témákat is boncolgat, mint az elsõ. 8-as mindkettõre, de igazából nem tudom hogy hagytam el azt a két pontot.
The Godfather 1,2: tökéletesek. 10/10. Különösen az elsõ. Láttam már persze régebben mindkettõt. A harmadikra is sort kerítek majd megint.
Tekken: Ja. Sablon, kevés pénz, játékadaptáció. És mégis mûködik. Az a tipikus agyhalál film, amikor nincs az embernek semmi kedve akárcsak egy kicsit is komoly filmet, akkor ajánlott. 5/10
Calvaire: Rémesen vontatott. Kemény, de nem eléggé. 4/10
Dellamorte Dellamore: Nem találtam benne semmi értékelhetõt. Pedig bírom alapvetõen az ilyen filmeket. Ismertek😄 0/10
Splice: 7/10. Kicsit csalódás volt, túl sok minden akart lenni, a befejezésbeli fordulat elõre kiszámítható és nevetséges. (Nem az utolsó jelenetbeli, az eggyel elõbbi😊
The Man Who would be King: Connery és Caine párosa egészen az utolsó harmadig cipeli a hátán a filmet. Aztán utána már nem. Érdekesnek érdekes, bár lehetne tömörebb. 6/10
Cirque Du Freak: The Vampire Assistant : Biztató kezdés és néhány betegesen jó ötlet után a szokásos középszerûségbe, sõt mélyebbre süllyed. Fináléja szinte nem is volt. 4/10
Network: Avagy hogyan mûködik egy TV-társaság. Nem éppen leányálom. Aki útban van, annak lapát, aki nem hozza a nézességet, annak lapát, mindent és mindenkit manipulálni, az megy, de nagyon. 8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Jolie nagyon leépült,egykori önmagához képest.Még a Tomb Raiderben milyen szexi volt."
egyértek.
10/6
egyszer nézhetõ kb, nem rossz,vég lekötött ,szal nem untam meg.
azért az picit kemény mikor
a lifetes jelenet is kemény 😄 széttárt kézzel és lábbal csúszik szépen le.
lent szétverik de marad annyi ereje ,hogy a végén megölje a csávót 😄
érted,okés lenne mindez ha nem egy vékony nõ lenne.
mind1 film elfogadom.
egyébként a film elején arra,gondoltam h a fõszerepet miért nem Jack Bauer (Kiefer Sutherland) játsza?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Igazi tesztoszteronbomba az Expendables, izomszag és fegyverropogás orrvérzésig, véres és kegyetlen"
"Stallone szerencsére telerakta a filmet a rajongóknak szánt jelenetekkel, némi kikacsintással és poénokkal"
" ehhez a filmhez ingyen óvszereket kellene osztogatni, annyira gyönyörû"
"úgy érzem, hogy a hibák ellenére is bõven megszolgálta azt a bizonyos 10 pontot"
filmbuzin vannak elég fasz félreértékelések, de még mindig jobb egy ilyet olvasni és úgy beülni elé, mint lehúzós negatívumokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ghost Writer(Szellemíró)
Komoly film ez csak valahogy nem az én stílusom. Voltak jelenetek amiket nagyon jónak találtam és a vége is elég jó szerintem. 8/10
Inkább talán idõsebbeknek ajánlanám a filmet, mert a fiataloknak nem fog tetszeni, mert nincs benne se poén se akció.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdemes megnézni végig? Már 1 hete szenvedek vele de csak az elsõ 1 órát láttam belõle.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ong Bak 3
épp most akartam megnézni, de semmi nem történt az elsõ félórában
delete..
Fehér szallag
Állítólag a film alapján meglehet érteni miért lettek olyanok amilyenek a nemzetiszocializmus karjába rohanó németek és osztrákok, hát nem tom, ha valaki megnézi a Szegénylegényeket vagy az Árvácskát az vajon mit gondolna a magyarokról?
De mint film 9/10
Agora
Jól lejött benne hoogy a kereszténység a IV.századra letért az evangéliumi útról. Viszont kissé unalmas..
6/10
Babette
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Itt már látszik, h teljesen elborult Tony Jaa agya. 50 perc után kinyomtam mert az égegyadtavilágon semmi nem történik benne, csak vuduznak.
Az i-re a pont a fantasztikus cgi volt, ami aztán abszolút nélkülözhetetlen volt egy ilyen filmben...
8/10
Fasza kis film volt de valahogy a vége túl egyszerûnek tûnt.
Jolie nagyon leépült,egykori önmagához képest.Még a Tomb Raiderben milyen szexi volt.Hiába nah,nehéz az élet!:-) Maga a film ,pár jó jelenet,enyhe kiszámíthatóság,már az elején gondoltam ki lesz a hunyó.
6/10
Go Jeff Go!!!!
a szopószáj nem menti meg a mostani arcberendezését (pedig régen milyen jó suna volt)
4/10
A 40 kilós anorexiás ügynök lekaratélyozza a sok másik ügynököt, de futni 20 métert nem bír csak ilyen szétesett mozgással. Ugyan már.
Nagyon bejött, 10/10. Csak 70 perc volt de végig izgalmas és érdekes. Az animáció is nagyon jó lett. Az egyik kritikus azt mondta, hogy jobb lett volna ha a szereplõk nem beszélnek de szerintem nagyon eltalálták a szinkron hangokat.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nemtom én csak a posztert láttam, elég volt, hogy ne menjek el rá moziban, jó lesz majd itthon is, "kölcsönzött" verzióban 😊
tudom, elõítélet rossz dolog, de hát akkor is... egy ilyen filmért én sajnálom a mozijegy árát
Bazinga!
nem csodalom hogy a keresoben nem talalni neha semit ha ilyen so ugynokoket irogattok 😄
4/10 - Halálra untam magam.
A nagy Lebowski
3/10 - nem tudom miért van úgy felértékelve, nekem semmilyen szempontból nem tetszett. A történet egy nulla, a "poénokat" nem vettem észre valahogy. Mondanivaló, tanulság nincs. Idõpocsékolás...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hát mit mondjak, nem semmi történet. Akibe mélyen gyökereznek a homofób érzések, talán jobb ha kihagyja, akibe kevésbé, az viszont hamar túl lesz rajta. Jó film volt. Jim Carrey-be ritkán csalódom.
hasamra csapva: 7/10 (lehet egyszer majd még megnézem újra)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Na én is túl vagyok rajta. Egyszer nézõs akciófilm, jópár unalmas résszel. Az elejét nem vágom, a vége meg már olyan nyújtott volt, h azt hittem real-timeba csinálják.
Viszont a legnagyobb negatívum számomra h
5/10
Akkor én is. Elején kicsit bourne-ös érzésem volt, nem is volt különösebb bajom a filmmel, pörgött mint a buszkerék, viszont a vége kicsit összecsapottnak tûnt. Néhány jelenet picit túlzó volt
Jolienak meg nagyon jól áll a szõke haj. Mondjuk felszedhetne pár kg-t, mert borzalmasan vékony.
6.5/10, HDban újranézõs.
úgy be voltam SÓzva az Expendablesre, hogy gondoltam ezzel melegítek ma. hát egy közepes eresztés, és jobban tenné Jolie, ha ilyen akció szerepeket nem vállalna, nem illik hozzá, nem is jó benne. aztán most, hogy megláttam, hogy Expendables is bukó, ki tudja meddig, ehhez minden illetkésnek melegen gratulálok.
10/6
Hát, hát ez is tipikusan az a film amikor az alapötlet jó, de a megvalósítás hagy maga után kívánni valókat. Van pár jó jelenet a filmben, meg igazából nem is unalmas, de sajnos a történet, meg úgy az egész túlságosan összecsapott. Egyszer meg lehet nézni, de senki ne várjon tõle sokat.
6/10
amúgy lehet ellentmondás a kutyákmacskák bevédése DE a mágustanonc fikázása részemrõl de ez van. utóbbinál nagyon nagyon sokminden lehetett volna a filmen. a kutyákmacskák meg kis kiddie-izé ami jóljön néha 😊
ja és anno a nagyobbik lányom mikor kicsi volt vhs-en megnézte milliószor az elsõ részt és ezért többször láttam én is...
olyan 5/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA