Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
Centurion:
Imadom az ehhez hasonlo filmeket,Artur kiraly pl az egyik kedvencem Clive Owennel.Tegnap sort keritettunk erre a filmre is.Nos a rendezo valoszinuleg teljesen realisztikusan akarta bemutatni a korhu csatajeleneteket,ezek olyan szinten sikerultek hogy engem fizikai rosszullet kerulgetett ahogy csapkodtak szet az embereket karddal,barddal.Igaz a gyomrom sem tul eros de ez nekem sok volt.A sztori nem rossz,a szineszek is hozzak amit kell(kiveve talan a kifestett badass kislanyt aki inkabb volt rohejes),szamomra megis a gusztustalansag hataran mozgo csatakrol marad emlekezetes ez az alkotas.Tobbet nem fogom megnezni,de egynek elment.
6/10

morleone
Tegnap este megnéztem a The Expendables 8/10-t!
Erre a filmre vártam, nyálas szerelmi száltól mentes, másfél óra permanens akció! Gratula Sylvester Stallonenak és a többi nagyágyúnak! :D

Blasta
Hát ezt énsem értem, barlangban lakhatsz :)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

szucsy89
Se7en

WOW! Hogy nem hallottam még róla korábban, nem értem. Bár a végét tudtam, mégis lebilincselt. Az egész város hangulata, a maga nyomasztó jeleneteivel magávalragadott, nálam egy 7..na jó, 9est kap!:D
Trója mozis verzió: 10/8

Nagyformátumú történelmi kaland, feszes és jó ritmusú, több ilyen kellene!

Trója rendezõi: 10/6

Bár szeretem a hosszú filmeket, ezúttal a rendezõi verziót sajnos túlhúzták, inkább unalmas mint érdekes.
RaZoK
Szerintem mind a két film ötös :)

De vannak okosságok az írásodban, az idõ múlása engem is zavart, kicsit fura...pláne, hogy hosszú filmrõl beszélünk

Eli könyve is jó film, csak kicsit nyálcsorgatós, hangulat film...Sok benne a monotonitás...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

PetruZ
Korántsem törvényszerû, pl. a Sixth Sense-rõl is tudtam a csattanót, mégis baromira tetszett és tetszik mindmáig. :) Vagy pl. az A Man From Earth is ugyanilyen volt.
Emellett a mondat elsõ felét lehagytad, mivel kapcsolódik az elõzõ, spoileres mondathoz is (vagyis: ha nincs az a (spoiler)-es dolog a fõszereplõvel kapcsolatban, biztosan jobban tetszett volna).
mflex
mivel már a film megnézése elõtt tudtam, hogy mi van, odalett szinte minden élvezeti faktor

Na látod, le is írtad a lényeget!

What about the forests?

davidka003
Most megy majd a moziban. Szerintem ott ne nézd meg, mert nem éri meg az árát. Letölteni végül is érdemes annyira nem rossz de nem lett nagy kedvencem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

PetruZ
Troy (2004)
Nem kicsit csalódtam benne, valami masszívabb, monumentálisabb epikus filmet vártam, ehelyett amit kaptam, az: kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek - kicsi harc - halottégetés és vinnyogás - faék szövegek... A rendezõi változatot láttam, az valamivel több, mint 3 óra, de simán megvágható lett volna kb. a kétharmadára is.
A szereplõk nagyon közepesek voltak, inkább csak Pitt/Achilleus és Bean/Odyssei jött be, mint akiknek volt egyéniségük (meg talán Bana/Hector), a többi az mind nagyon egysíkú panel volt. Még a jócsaj-faktor is erõsen hiányzott. :)
A sztori... hát a sztorit mindenki ismeri, és bár inkább a történetközpontú, valószínûbb változatot próbálták filmre vinni, mintsem az istenekkel és hírnökökkel megfûszerezett legendát, a fene tudja, lehet, hogy az eredetivel jobban jártunk volna. Ami rettentõen zavart, hogy egyrészt érzékelhetetlen volt az idõ múlása, másrészt a karakterek jó része piszkosul eltûnik hosszú idõkre és bizonyos jelenetekben nagyon is érezhetõ a hiányuk. Ami tetszett, az az Achilleus vs Hector párviadal, meg még egy-két jelenet, amiben a fent említett karakterek megjelentek.
Összességében 5/10.

The Book of Eli
Háromszor kezdtem neki, mire végig bírtam nézni, és nem azért mert olyan rossz film volt, hanem amiatt a bizonyos dolog miatt, ami itt is téma volt kb. egy hónapja. Szerintem hiteltelen, én nem tudom elhinni Denzelnek, hogy a karaktere tényleg vak volt, függetlenül attól, hogy ki/mi vezette. Ha ez nincs, teljesen jól szórakoztam volna, így viszont, mivel már a film megnézése elõtt tudtam, hogy mi van, odalett szinte minden élvezeti faktor. Lehet, hogy ha én is csak a végén tudom meg, másképpen nézném, bár ezt kétlem, feltehetõen ugyanolyan csalódott lennék. Amúgy is, a film második fele, kb. az üldözéstõl kezdve már erõsen ellaposodik és ásításra ingerelt. Amúgy sem vagyok az ennyire sivár, Mad Max-es posztapok. környezetek kedvelõje, az elsõ fél a kisvárossal, meg a roncsokkal jobban bejött.
Mindegy, azért egy 6/10-et adok neki, többet a legjobb szándékkal sem tudok.
PetruZ
Ja, itt már többen is láttuk, általános vélemény, hogy nem rossz, de nem is az a kiemelkedõ, olyan 6-7/10. Rómais - piktes - kardos - gyakós, kb. ennyi. :)
Tyler1
Starsky & Hutch

Ben Stiller és Owen Wilson? Hogy nem láttam én ezt eddig? Jó kis kikapcsolós, idétlen, poénos film az õ formájukban. Snoop Doggnak bigup, nagyforma a faszi.
A végén az új kocsis jelenet meg érdemel egy külön pontot az egykori páros miatt :)
7/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hegi90
Centurion-t látta valaki?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Montanosz
The Heavy

...hát elég közepes lett.
5/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Eszement freddy alap.Hatalmas film:D
le is töltöm a picsába is xD
amikor magára huzza döglött szarvast.ááááá

wesker24
Az eszement Freddy az mekkora egy ökörség persze pozitiv értelemben !

Nagyon jó kis vigjáték nagyon durva részekkel benne ! xD
van aki láttam a Bunyó címû filmet? / Eszement Freddy-t?
Dynamic
Miért ne? Részemrõl erõs 8/10. Már 3-szor megnéztem. Hatalmas hangulat! Jesse Eisenberg(és természetesen Woody Harrelson) nagyon jól adja. A film után egybõl kedvencem lett:)
Na jó ez kicsit túlzás, mert ezenkívül csak az Adventurelandet láttam tõle:P
Blasta
nem a korhatar miatt vannak megvagva, hanem a reklamok miatt. amugy igy veszik a filmeket, igy olcsobbak

bár alapszabály, hogy (ker)tv-n filmet nem nézünk, amit sosem értettem:

ha már egyszer 18-as karikával adnak le egy filmet MIÉRT VÁGJÁK MEG?

késõ este vmelyik kertv-re kapcsolva pár filmbe belefutottam már, amin hiába volt kint a 18-as (elvileg UNRATED] korhatár, mégis xarrá volt vágva.
PetruZ
Több éve nem nézek tévét, legutóbb, amit láttam (és félbehagytam), az talán pont ez volt, ami akkor még tévés premier volt.
zaki
ízlések és pofonok

fõcíme azért qrva nagy :D

tigeroo
zombieland 10/10

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Totti5
Sunshine

Érdekes volt és nem az az n+1mentsük meg a földet, bár a "csavar" amikor sorra... kiszámítható volt és még is csak n+1 feeling, de a zene, látvány, a drámák nagyon jók voltak.

8/10

Zombiland

Értelme nem volt, de hülyeségbõl annál több ( B.M. :) ), és sok jó poén, látványos kaszálások, szóval amit szerettek volna vele elérni az sikerült a készítõknek.

10/10

A Survival of Dead milyen?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
ezt értem :)
pont ez nem tetszett benne, hogy Willis halott, de mégis élõként viselkedik. hogy nem veszi észre h halott? pl. mikor ott várta a kis srácot a nappalijukban, akk hogy került oda? besétált csak úgy és leült? :) és nem tûnt fel neki, h az anyja aki vele szemben ül, észre sem veszi?
értem én, h ezt akarták nekünk beadni, h él, de sztem ebben elég sok lyuk van.

:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem mindig... volt rá példa,hogy megnéztem mit vágnak ki. szal néztem hol volt a reklám és hol foyltatódott, filmet elinditom és nézem semmitse vágtak ki...
PetruZ
Nem is õk csinálják. Így veszik. :)
Kmarha
nem tud jobban odafigyelni, ez nem az õ hibája. Egyszer leültem az öcsémmel, hogy megmutassam neki, éppen a retekfoson ment. Olyan szinten szétvágták, nem hülyéskedek, hogy egyszerûen nem lehet felfogni a történetet. Az összes halottat kivágták például. Kajak, megy a gyerek, látszik a lehelete, befordul a folyoson, és másnap van, éppen a pszihológusával beszélget. De nem csak ezeket, annyi részt, hogy fele idõ volt a film majdnem.

Azóta se bírtam öcsémet rávenni, hogy nézze meg a teljeset, leszedem torrent, mert amit látott az alapján nem kiváncsi rá.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sir Quno Jedi

Ejnye. Tessék jobban odafigyelni, Senki sem látta Willis papát, kivéve a kisrácot. A felesége tudta hogy halott és természetesen Õ sem látta, nem vacsorázott vele, hanem egyedül, egymagában szenvedett. Willis nem tudta hogy halott (nem akarta elfogadni), ezért az õ szemszögébõl minden rendben volt, végezte a munkáját, a mindennapi rutinját. Az emberek nem látták és nem hozzá beszéltek, de mindig úgy voltak beállítva a jelenetek, hogy ez se nekünk, se Willis bácsinak ne tûnjön fel. Épp ez a lényege a filmnek, errõl szól, hogy ha egy-egy szellem nem tudja hogy halott, akkor automatikusan mindent úgy értelmez és úgy lát ahogy õ akarja (azt látja amit õ akar), így számára meg sem történt a halála, nem ismeri fel, hacsak nem külsõ segítséggel. Ez benne a csattanó is.

Szóval Willis papát a filmben csak egy élõ ember látta végig, másoknak ott sem volt. Poén, de igaz.

Persze kisebb-nagyobb csúsztatások voltak. Pl. hogy a lehellete mindig látszott a fiúnak ha halottakkal volt, de Willissel nem mindig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De az ertéelklub nem csinálna ilyet<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PetruZ
"...tv-ben" <- Ez lehet, hogy hiba volt, ugyanis eddig tévében csak a sz*rrá csonkolt verziót adták, sosem az egészet. Volt már itt szó róla.
CSOCSO
valami kimaradt nala... a vege ad ertelmet az egesznek...... te meg forditva nezed?!
a vége ad értelmet az egésznek ;)

és a vége miatt lesz egy középgyenge filmbõl zseniális.
Tyler1
Hatodik érzék

Na most volt tv-ben, mondom akk végre megnézem. Nem volt rossz de a "csattanója" kurva szar lett sztem :)

Willis hazajár, meg vacsorázik a feleségével, aki egy mocskos szót nem szól hozzá és semmit nem vesz észre. Meg mindenhol ott van, de hogy került oda? :D Ezt az egész szálat elb*szták vagy legalábbis nekem nem jött be.

tommygear
és még így is 5 pont? :D
Willenbrock
Emberi százlábú-undorító film.Összevarrt emberek-szájbaszékelés stb. 5/10

Tyler1
you talkin' to me?
akkora alapmû, hogy mindjárt leszakad a banner:D

CSOCSO
Fireproof

ne nezzetek meg... mintha valami gagyi oktato filmet neztem volna... szereplok ilyen baratok kozt szintuek voltak!

4/10

nagyon gagyi romantikus film.
desigo
Taxi Driver

1976-os film Scorsese rendezésével és Robert De Niro fõszereplésével.
Egy volt katonát alakít aki nagyon magányos és próbál normális életet élni,dolgozni,kapcsolatot építeni de nem igazán sikerül neki.Éjjeli taxizást vállal New Yorkban és az utca szennyét méregetve szemléli.
Nyugodt,lassú vontatott történet ami a végére egész megváltozik.
Jodie Foster is szerepel a filmben bár még csak 14 éves volt akkor.
A zenék nagyon sokat hozzátesznek a film nyomasztó hangulatához.

9/10
Blasta
Ezt a magyarra fordított címet nem illik leírni semmilyen formában ám <#felkialtas><#smile>

davidka003
Erõszakik(In Bruges)

A vége és a sok trágár szöveg na meg a zene miatt 8/10 bár voltak benne unalmas pillanatok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RaZoK
nem tudom, elég cink szöveg én nem nyomnám be...én csak bólintanék és mondanám, hogy úúúje

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

jöttem , nyertem , csibét ettem! :D
ezt valóban szokták mondani? :D vagy van aki mondja?
Montanosz
The Assassin Next Door (aka Kirot)

Valószínûleg a magyar címe szokás szerint az lesz hogy Ismételten bérgyilkos a szomszédom, vagy ilyesmi...
Senki ne számítson akciódús jelenetekre, szerintem valamiféle színdarab átírat lehet, metr az egész film két nõ kapcsolatáról szól egy lepusztult bérházban Tel-Avivban. A bérgyilkosnõ (aki persze valójában nem bérgyilkos, mert inkább zsarolással kényszerítik effélére) mindenkit megöl kivéve a bûnözõket akik kihasználják, ütik és verik. A barátnõje aki katona volt, az meg lazán hagyja hogy az alkesz férje terhesen ütlegelje, pedig hát nyilván az izraeli hadsereg, az tutifix hogy kiképezi a csajokat is önvédelemre. Leszbikus szerelmi szál sem igen jön létre(((
Utolsó 30 perc lesz kissé pörgõsebb, némi rohangászás meg piff-puff, de ez sem menti meg a filmet..
4/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ProGabe
valami Falco

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

soo277
Most néztem Schwarzenegger Menekülö Ember filmet régen imádtam
azt hittem majd lekapcsoloma dvdt de nem!! mondjuk 10/4 es

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

dartonita
Kung fu hustle:
Regebben mar lattam ezt a remekmuvet,csak ajanlani tudom,A latvanyos verekedos/vigjatek kategoria gyongyszeme.Meg most sem unalmas,tegnap haver jott fel.Elfustologtunk es kozben tatott szajjal bamultuk ezt a pozitiv ertelemben vett okorseget.A 'kesdobalos' jelenet pedig orok kedvencem lesz asszm :D
7.5/10

Kicsit off, de még ide illik a legjobban:

Valaki meg tudná mondani annak a számnak a címét ami a TV6-on megy a German Ink reklámja alatt?:)

Nagyon köszönöm elõre is!:D
A jövõ kezdete - Pay it forward

Most láttam vagy ötödjére, de minden egyes alkalommal elvarázsol!