Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
<*******script type="text/javascript" src="http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js"></script********>
igy ha vki spoilert ír akkor klikkelve láthatjuk meg,nem kell kijelölgetni több sort + ha 5 soros a spoiler akkor ez segítségével 1sorba lesz.csuwni a megvalósító mester topikjában mgnézheted!
mikor rászállt a madár az autóra, és leestek a hídról.
EZ VAN... 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tetszett. Pedig szeretem a görög mitológiát de ez szerintem nagyon gyenge volt. A sablonos, alap, kiszámítható történetet már szinte vártam de a silány színészi játék és a túlságosan erõltetett sablonok nem tetszetek. Akkor már sokkal jobb volt a villámtolvaj. Pedig az sem volt egy nagy szám de ennél biztosan jobb...
szóval 4.5/10
Untam már. Pedig az elsõ fél óra még érdekes volt.
6/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vin Diesel rulz<#eljen>#eljen> Nagykirály film.
8/10
ty
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ennel meg a mandarin karattyolast is jobb hallgatni!
De veletlen ezt neztem meg....
Most vettem eszre, hogy nem is a jo filmet neztem meg mikor pontozni akartam az imdb-n.
A kerdes az pedig: hat miert nem tunt fel, hogy Sammo nincs is a filmben?!... hat, mert elaludtam a kozepen. Ez a Wushu Warrior nagyon gyenge film.
Mindegy, honnan vannak az elemek de szerintem a boxos resz olyan volt mintha van dame ( veres sportok/kickboxer) vs rockyt neznek.
8/10
Én meglepõdtem a végén. Végig megvolt a film alatt az a kicsit nyomasztó hangulat. Johnny Depp egyik kedvenc színészem, már csak miatta is érdemes volt megnézni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bazinga!
Nekem tetszett a film,mindkettõ,mert ha elolvasod Yip Man életrajzát,valamelyest benne volt a filmben amit átélt. A harcok azért nem anynira látványosak mert Wing Tsun nem afféle repkedõs stílus,nagy ugrásokkal,mint amit Tony Jaa mûvel,ott a láb,térd fontos szerepet játszik,ha lehet lábbal levinni az ellenfelet,ez pedig inkább kéztechnikára megy,közelharcban használatos védekezés-támadás egyben.
Donnie Yen nagyon jó volt,bár õ azért minden filmben megmutatja hogy tud valamit. 8/10 nálam.Sammo Hung is még megcsillogtata tudását így öregebben is:-)Bruce Lee-t csak 2 évig tanította,õ aztán ebbõl fejlesztette ki saját stílusát.
Go Jeff Go!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sokan nagyon lehúzták sztem meg egész jó kis film lett.
10/8
8/10
Az elsõ 15 perc után gondolkoztam rajta, hogy inkább késõbb nézem meg, mert annyira nem jó de utána izgalmas lett. Bírom az ilyen idõhurkos filmeket.
Valamelyik nap majd megnézem az Idõbûnöket, állítólag az is ilyesmi.
Esetleg valaki tud még ilyen filmet?
Én imádom a romantikus vígjátékokat, drámával fûszerezve, szóval ez tuti az én filmem lesz, a leírás alapján már szeretem. 😄 Ha láttam majd írok leírást is és pontozni is fogom! Ígérem. 😊
Azt hittem ez sokkal gagyibb,kellemes meglepetes lett.Egy popkornozasos esti masfel orat boven meger,igaz talan elonyt jelent hogy eletemben nem lattam a regi sorozatot,es soha nem is erdekelt igy nem volt mihez hasonlitanom.
6/10
Shrek 3:
Ez is meglepoen aranyos,vegulis vegigneztem pedig csak az elejet akartam.A szamar es a kandur meg mindig uberkurvajo karakterek 😄
6/10
Más:
Stardust (2007): Ez is kipipálva. Valahogy nem igazán voltam elájulva tõle. Szeretem Gaiman-t, a sztori is jó volt, és nem olvastam ugyan a könyvet, de a filmen valahogy úgy éreztem, hogy csonkítva van. Igazából pont a két fõszereplõ nem jött be, fõleg a csaj, sztem túljátszotta a szerepét. Robert De Niro és Michelle "Istennõ" Pfeiffer és egy kicsit Mark Strong persze vitték a hátukon az egészet, a többiek olyan átlagosan középszerûek voltak. Az értékelés ingadozó 6 és 7 között, de inkább az elõbbi a fõszereplõk miatt.
persze volt fikció is a filmben, nem minden mozzanata valós, nem dokumentum film 😊 de a lényeg az az, hogy "Ip Man" az új harcstílussal hogyan tört be a többi iskola mellé, milyen körülmények között éltek akkor az emberek, és a változás kezdete is ott volt, ami azt eredményezte, hogy Ip Man késõbbi tanítványa Bruce Lee (aki meg is jelenik a filmben 😊) kitõl tanult, kinek és leginkább minek köszönheti azt, hogy filmeket készíthetett és sztár válhatott belõle
Bazinga!
A bunyos reszek szerintem nem annyira jok mint mondjuk az Ong Bak. De minden mas sokkal jobb. A karakterek a zene a kepi vilag es a legfontosabb : a sztori.
Jo volt a sztori.. nem hetkoznapi es nem hulyesegekert megy a harc mint egy szent elefantcsont fogpiszkalo vagy valami.
Ip Man 2
ez mar kevesbe tetszett. Nekem ugy tunt mintha a rendezo megnezett volna egy-ket Van Damme meg Rocky filmet. A verekedesek ugyan azok.. zene es kepi vilag rendben voltak ahogyan az elsonel is. A karakterek tetszettek de a sztori... 😞
Hát most nem tudom mi volt.Valóban bent voltak abba a kamrába az emberkék vagy csak beképzelte ezt a csávó?
Next PC upgrade: 2022
húha, ez nagyon jó volt. egy kis feszkó, egy kis misztikum, sok Christina Ricci meztelenkedés 😄 félreértés ne essék, csöcs nélkül is nagyon jó lenne a film. érezhetõen beleillik a filmbe ez a kis puritanizmus
a legfõbb dolog pedig az, hogy a film elgondolkodtat, teszi mindezt több szinten! szinte percenként változik az ember véleménye, végig kattognak a fogaskerekek, még a vége fõcím után is!
Liam Neeson játéka fenomenális, még Justin Long is több, mint tûrhetõ. a tegnapi borongós hangulathoz és idõhöz tökéletes volt ez a film
a pontozásról kezdek leszokni (itt kell megjegyeznem, hogy senki se ítéljen imdb-pontszám szerint, ennél a filmnél az tényleg nagyon kisiklott), így számok helyett linkelem a trailert: KATT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Erre az én válaszom az, hogy ezen kívül 2-3 hete a torrentes topicban írtam le a barátnõ szót és annak pedig az volt az oka, hogy nem szeretem úgy hagyni a gépet bekapcsolva mikor megyek hozzá, mert nem tudom mikor jövök haza. Példaként hoztam fel. Nyilván ha megyek a kisboltba akkor tudom mikor érek haza. Egyszerû példa volt nem értem miért kell rémeket látni.
Prince of Persia jobban bejött.
Egyébként ha megfigyeled volt már olyan komment itt a topicban, hogy a komment írójának nem tetszett a film, a barátnõjének meg igen. Nem értem most ebbe miért kell belekötni.
Jövõ hét hétfõn meg úgy néz ki, hogy sikerül megnézni az Eredetet, utána hanyagolom majd a mozit, mert sok jó úgy sem lesz már.