Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja , miért?
szucsy89
a the exam (vizsga) c. filmet látta már vki?
Tatyla
ja elvégre Nolan a Batman-en kívül nem igen csinált semminek folytatást

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PetruZ
Inception:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hiszem, hogy így lenne. 😊 A ruhákat nem figyeltem, de az életkor stimmelhet, emlékeim szerint Cobb 1-2 éve bújkál csak. Másrészt a gyerekekkel kapcsolatos álmáról beszél a fiatal lánynak is, és késõbb látjuk a múltbeli jelenetet, ahol befejezõdik és megkapja a repülõjegyet az ügyvédjétõl. Szerintem az tuti nem álom volt.
A második felét sem tartom valószínûnek, egyszerûen azért, mert Mal leragadt a limbóban, jó ötven évet éltek ott. Ha egy "magasabb szintû" Mal is lett volna a képben, azt nem bírja ki, hiszen azért lépett be Cobb álmába, hogy kihozza õt.

Az álomvilág nem a Mátrix. 😊

Ja, és nem lesz második rész. Nincs mit folytatni, pont így van jól.
Kicsikiraly
Ez még mindig az inceptionhoz tartozik, aki nem látta, ne olvassa (így gondoltam a jelölést a hsz elejeén a filmmel kapcsolatban😄)
De az az álom a gyerekekkel a homokos parton egyértelmûen a valóságon alapult, rengetegszer ott volt, még a hotel várójában is ott ültek a bejáratnál.

DFTBA ಠ_ಠ

Mhosah Myth
Inception 10/10!

Én 2 napja láttam a filmet számomra egyértelmûen az elmúlt évek lejgobb mozis élményét adta a film... Minél többet agyalok rajta annál többféle megoldást látok 😊

Én nem mondanám egyáltalán azt, hogy egyértelmû a vég. Sõt... Nagyonis nem mivel ha visszagondolsz a végén mikor megpörgeti a totemet akkor ugyanazt az álmot látja amit a film végén mindig is, hogy ott játszanak kint a gyerekek. Ugyanabban az élethelyzetben látja újra a gyerekeit mint az álmaiban. A gyerekek is ugyanabban a ruhában vannak emelett még nem is lettek idõsebbek szóval szerintem egyáltalán nem a valóságot láttuk a végén hanem Cobb álmát, õ pedig még lent van a váróban.
Emelett azt is el tudom még képzelni, hogy Mal van életben és az egész film Cobb álma volt Mal pedig megpróbálja õt visszahozni mert nem a valóságban van. Meg eleve Cobb Mal totemét használja az egész film alatt amirõl tudhatjuk hogy egy ember nem használhatja más totemét sõt meg sem érintheti. Szóval szerintem lesznek itt még durva fordulatok csak várjuk ki a második részt...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Thaison
Amit most legutóbb láttam az Eredet. Nekem nagyon bejött a film, talán egy kicsit vontatott volt meg hosszú de rövidebben nem lehetett volna átadni azt amit így sikerült. Látványos a film meg a story is jó, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sheltem
Ja és szerintem amennyire jól játszotta Depp a szerepét annyira nem volt jó Bale...Egyetértek veled. Szerintem nem illik ebbe a filmbe.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nekem sem nagyon jött be, pedig imádom a hasonló filmeket. Tom Hanksnek a gengszteres filmje sokkal jobb volt, pedig azis messze van mondjuk egy volt egyszer egy amerikától. Tudom...más.

Nem mondanám a public enemiesre, hogy rossz film, mert nem az. Viszont kétlem, hogy újranézném mostanában.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dartonita
Knight and day(amit a magyarok "rettento szellemesen" Kéjjel-nappal -nak forditanak)

Reg lattam Tom Cruiset,es ra kellett jonnom hogy kedvelem ezt a faszit.Meg ha nem is a kiemelkedo szineszi jateka de inkabb a stilusa miatt.Jo hangulatu filmeket csinalt,ez sem kivetel.A debil cim ellenere egy egeszen porgos akcio/vigjatekot sikerult osszehozniuk Cameron Diazzal,aki meg mindig nagyon jol nez ki.Igaz tulzottan sok realitast nem kell elvarni,de boven hozza azt a szintet ami szamomra meg a szorakoztato kategoria.Egyszer siman megeri megnezni.
6/10

precision
Public Enemies

Nekem nem igazán jött be ez a film. A forgatókönyvet mintha randomszerûen megritkították volna jó pár oldaltól és úgy álltak volna le megcsinálni a filmet. Bale egy nulla a filmben. A "gonosszal" való eszmecseréje a 20 másodperces börtönös beszélgetésben kimerül, utána se nagyon találkoznak. Nem igazán vannak jó párbeszédek. Nincsenek igazi karakterek. Leszámítva Depp karakterét, õ viszi kb el a filmet a hátán. A többiek csak bábok szinte. Hiányzik pl az igazán jó mellékszereplõ is, amik plusz hangulatot szoktak adni a filmeknek.
Hiába szép a film, jó a fényképezés, átjön a régi kor hangulata...stb., de a fentiek miatt nem nagyon tudtam élvezni a filmet.
Depp miatt adok rá egy ötöst.

5/10

Bazinga!

Kicsikiraly
ez a topik nagyon megérdemli a fejlesztést, nincs jobb ötlet mint amatõr filmkritikusokat összegyûjteni és ez alapján szemezgetni a filmrõl 😄 én a topik véleményét néha többre tartom mint vmi nagy hivatalos blogét, jótopik, fejlõdjön csak 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Tyler1
oké fejlesszük a topikot 😄 az én ötletem egy flash alapú filmajánló-újság banner helyére, ami imdb sorszámok alapján dobja ki a címet és egy poszterikont 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

igy meg nem kell jelölgetni + ha mellékattintasz ugyanúgy látod ,azelõtt meg ugye ujra jelölni kellett 😄
Kicsikiraly
BAN!BAN!BAN!

😄

DFTBA ಠ_ಠ

Gurren
darth vader luke apja

tommygear
haló
Kicsikiraly
de azért legyen megemlítve, hogy az elõzõ két hsz-ben lévõ spoiler csak a funkcióhoz tartozik, egyik filmhez sem köthetõ, nyugodtan meg lehet nézni.

(amíg az inceptiont nem láttam, alig mertem spoilertageket kijelölni 😄)

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
nálam tökéletesen

DFTBA ಠ_ಠ

CSOCSO
most mukodik vagy sem?
az új szkriptel kapcsolatos XD szal bátran elolvashatjátok.
fasza lett,így gondoltam 😄
precision
bele a fejlécbe, mindegy hova
ne rakd semmi helyére, a spoiler gombot se vedd ki 😊

Bazinga!

CSOCSO
hova kene ezt tennem? a spoiler gombot vegyem ki vagy valami helyebe rakjam bele?😄
tommygear
😄😄
Tyler1
a Másnaposok rendezõjének új vígjátéka (én már a traileren besírtam - mekkora hülye ez a Zach Galifianakis<#nevetes2> )

mivel itt meg elvileg sok spoilert irunk pláne hasznos 😊
precision
hasznosnak tûnik

Bazinga!

csocso ezt dobd be a bannerbe (***** nélkül) 😊
<*******script type="text/javascript" src="http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js"></script********>

igy ha vki spoilert ír akkor klikkelve láthatjuk meg,nem kell kijelölgetni több sort + ha 5 soros a spoiler akkor ez segítségével 1sorba lesz.csuwni a megvalósító mester topikjában mgnézheted!
zaki
ezen mindig röhögtem anno 😄
mikor rászállt a madár az autóra, és leestek a hídról.
EZ VAN... 😄

Tikal
true lies

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
<#nevetes1>

Titánok Harca

Nem tetszett. Pedig szeretem a görög mitológiát de ez szerintem nagyon gyenge volt. A sablonos, alap, kiszámítható történetet már szinte vártam de a silány színészi játék és a túlságosan erõltetett sablonok nem tetszetek. Akkor már sokkal jobb volt a villámtolvaj. Pedig az sem volt egy nagy szám de ennél biztosan jobb...
szóval 4.5/10

davidka003
Wounded Knee-nél temessétek el a szívem

Untam már. Pedig az elsõ fél óra még érdekes volt.
6/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tyler1
Halálos iram

Vin Diesel rulz<#eljen> Nagykirály film.
8/10

Ugye?! Akadnak még jó filmek is! 😊)
CSOCSO
oooh eeertem
PetruZ
Az ökölvívós dolog nem kitaláció, bár valójában nem Ip Man-nal esett meg, hanem Bruce Lee-vel, 1958-ban (a háromszoros brit bajnok Gary Elms-t verte meg, harmadik menetben kiütéssel). Mondhatni, a második film inkább a Wing Chun története, mint Ip Man-é. 😊
[HUN]Crassus
ááá The Fall beugrott😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
pls healp! melyik az a film amiben egy kislánynak mesél egy faszi a kórházban egy mesét és közben arra akarja rávenni lopjon neki morfiumot!
ty

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

green6k
Nem sikerült végig néznem annyira szar volt.

CSOCSO
Arrol nem beszelve, hogy tele volt kinaiakkal akik borzasztoan szar akcentusos angolt beszeltek.
Ennel meg a mandarin karattyolast is jobb hallgatni!
CSOCSO
Ezt szerettem volna meglesni ( mert Sammo Hung is szerepel benne es Jackie a nevet adja a filmhez, megha jotekonysagbol is...)
De veletlen ezt neztem meg....

Most vettem eszre, hogy nem is a jo filmet neztem meg mikor pontozni akartam az imdb-n.

A kerdes az pedig: hat miert nem tunt fel, hogy Sammo nincs is a filmben?!... hat, mert elaludtam a kozepen. Ez a Wushu Warrior nagyon gyenge film.
CSOCSO
ezt en ertem.. az elsonel leesett hogy igazi tortenet, sot a wikin is utanna olvastam a csakonak, de nemtudom mir lett irva hogy a masodik resz az igazi tortenet ?! marmint az amerikas-okolvivos dolog?
Mindegy, honnan vannak az elemek de szerintem a boxos resz olyan volt mintha van dame ( veres sportok/kickboxer) vs rockyt neznek.
davidka003
A titkos ablak

8/10

Én meglepõdtem a végén. Végig megvolt a film alatt az a kicsit nyomasztó hangulat. Johnny Depp egyik kedvenc színészem, már csak miatta is érdemes volt megnézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
nekem pl a Yip Man vs. Samo harc nagyon tetszett 😊 simán volt olyan jó hangulatában mint egy Tom Yum Goong -os Tony Ja vs. capoeira ember 😊

Bazinga!

MrSpock
Persze nem tûnt anyira jónak,pedig nagyon is azok voltak.
Nekem tetszett a film,mindkettõ,mert ha elolvasod Yip Man életrajzát,valamelyest benne volt a filmben amit átélt. A harcok azért nem anynira látványosak mert Wing Tsun nem afféle repkedõs stílus,nagy ugrásokkal,mint amit Tony Jaa mûvel,ott a láb,térd fontos szerepet játszik,ha lehet lábbal levinni az ellenfelet,ez pedig inkább kéztechnikára megy,közelharcban használatos védekezés-támadás egyben.
Donnie Yen nagyon jó volt,bár õ azért minden filmben megmutatja hogy tud valamit. 8/10 nálam.Sammo Hung is még megcsillogtata tudását így öregebben is:-)Bruce Lee-t csak 2 évig tanította,õ aztán ebbõl fejlesztette ki saját stílusát.

Go Jeff Go!!!!

wesker24
Akkor már értem miért tetszett neked a Titánok harca ! 😄
Count Adyn
csak irigykedik hogy az övének jpg a keresztneve😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

így igaz ! azt nem láttam!
Seth
Lehet hogy azt pontozta? 😊

PSN ID.: Beegabor