Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt adtam linkeket végigjátszáshoz és térképekhez.
Fejbõl nem tudom már felidézni pontosan a helyszínt, de szerintem nem volt nehéz az a rész, és bugba sem futottam bele.
Beszéltem Muddal és elkezdett követni és csakazé se száll le rólam! Plíz help! hogy lehet levakarni?
CSodálatos bibliám szerint 3 gombot kéne megynomnom. asszem nagyon szar ge yvégigjátszás<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#worship>#worship>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Már elég rég játszodtam,ugy emlékszem a G1-ben is megjelenik a párbeszéd ablak amikor odalopakodsz az alany hátába és megnyomtad a use gombonak megfelelõ bill.kombinációt.Persze nincs nagy választási lehetõség,csak a zsebmetszés van.😊
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
#3089-Eléggé nagyvonalakban mesélted el, jah és a szektásokat a kolónia minden terüleetén elismerik nagyfoku harci képességeik miatt vagyi õk is eléggé táposak.
2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3. Nem baj, a gyilkosságon kívül bármit megbocsátanak nekünk. Bár jobban belegondolva Lee nekünk ront minden alkalommal, ha meglátja a hátunkon/kezünkben a fegyverét.
4. Jól meg kell nézni a sarkokat a bányában, nem kell túl messzire menni az orktól, hogy megtaláljuk. Sajnos fejbõl én sem emlékszem már pontosan, bár ha elõttem lenne a játék, akkor biztos gyorsan megtalálnám.
Amúgy nincs mit, szívesen segítek.
- mire való a zsebmetcés?
- a játék eleje óta thorus páncéljára fáj a fogam de nagyon😊. van arra esély, hogy legyen nekem olyasmim?
- leütöttem lee-t, és elvettem a fegyverét. ugye nem baj?
- a legfontosabb: éppen az ulu mulu-s küldetésnél vagyok, és az orknak kell gyógyitalt szerezni. na most az én ki csodálatos kis végigjátszásom szerint egy könyv mellett lesz. na most én egyet találtam.az ork fölött felmásztam,, átmásztamátmentem a fákon mint egy szellem, na mindegy,és ott volt egy csillagászat, egy sonka, meg egy gyógyital. nem ez az? vagy ha igen, mi a baj?
ja, és üzenem zóanagyvarázslónak. hu meg is csinálom. köszönöm, istenes vagy, életet mentettél, de sajnos látod, megint haldoklom...brühühü
Úgy van, hogy be vagyunk zárva,egy helyre, egy burokban. (a játék célja enek a megszüntetése.) 3 camp, vagy horda, de inkább banda van, a ki eltartja a bandatagokat, csapatot szerveznek meg ilyenek. az egyik az old camp, nekem a legszinpatikusabb ez a falu televan tûzmágusokkal és ütõsökkel. van az új camp, ezek megintcsak jó ütõsek, és vízmágusosak, valamint a szekta camp.ez tele van balfaszokkal. mi a játék elején háztalanok vagyunk, és ezért "bizonyítani kell" az embereknek, hogy bandatagok lehessünk. a küldetések miatt mindhárom campot nyócszor körbe kell ugrálni, és ezért ajánlatos ismerkedni. voltak akik átbasszák a fejünket, voltak akik csak simán köcsögök voltak, és úgy látszik vannak olyanok, mit Lester. õ egy szekta campos. a szektafalu kurva nagy, és õ van olyan kedves, hogy ha beszélgetünk vele, elmondja hogy mennek itt a dolgok, mit ne csináljunk hogy hgy bajba keveredjünik, sõt, ha megkérjük, körbevezet, elmodja mi merre van.+ amikor a burok megszüntetéséhez szükséges varázslat kellékeit gyûjtjük, belefutunk, és segít nekünk az egyiket megszerezni.
vagy ilyenek lehetnek még?ilyen bugok?
Na jó, lehet hogy neki kéne állnom gyúrni a manákra,(bár én harcos vagyok, de a camp választás elõtt csináltam egy mentést hogy majd varázsolgathassak is.)Vagy ez egy képesség, amit a varázslóktól tanulhatok? vagy egy tekercs? vagy mi?
Ami a legális beszerzési forrásokat illeti, volt korábban újságmelléklet is idehaza, illetve rövidesen megjelenik az eddigi részeket tartalmazó Gothic Universe. Természetesen eBayrõl is beszerezhetõ a játék, de viszonylag drága.
http://www.the-spoiler.com/RPG/Piranha/gothic.1.html
követnie kéne!!!micsinájjak???!!!!
problem: elkellett mennem az ork temetõbe. elmentem, lenyírtam mindenkit, találtam egy barlangot. kör alaku terem,3 járat. a köralaku teremben volt egy ember, egy baal. beszéltem vele. aszongya nézzek körül.ok,megbeszéltük... a 3. járatban pár ork és egy tekercs, vasajtó mögött. gomb be, ajtó fel, ok, elviszem a tekercset. odaadom neki, aszongya kell lennie egy másiknak is. bemegyek a 2. járatba, ott egy halott, egy lyuk a földben, és a tekercs másik fele van. azt is odaadom a csákónak, aki erre megfejti hogy ez egy teleport tekercs. aztán csak ott áll.és ennyi.
én bementem a zelsõ járatba, ahol háro tonna felderítõ és egy harcos ork volt. a végigjátszásom azt mondta hogy menjek be a harmadik járatba, nyírjam ki a harcos orkot, álljak a négy oszlop közé, és akkor a baalmotyog valamit.
na ezzel csak az a gond hogy nekem nem mond semmit. még mindig a teremben van, nem követett. követnie kéne vagy mi? mit évõ legyek?
Tehát egy link kéne, hogy honnan tudnám letölteni.
uTorrentet használok, úgyhogy olyan torrent is jó!
Elõre is kössz!
Bye!
Vállalhatsz munkát a banditáknál, lehetsz Guru, bemehetsz a játék elején lévõ bányába (van ott egy kar), tanulhatsz alkímiát, ilyesmi.
Az rpgdot.com-on olvashatsz róla bõvebben.
Next PC upgrade: 2022
Kellene valaki aki újra átnézné a programozását a fordításnak, mert ez így nem oké😞
Nomármost vajon a magyarítás végett nem mozdul meg egyik se az istenért se?
Nem összevissza kell csapkodni.
Ki kell várni a megfelelõ pillanatot, meg érezni kell a kard mozgásának ritmusát.
Próbáld ki azt a taktikát, hogy nem mész közelebb a goblinhoz, hanem jobbra-balra suhintasz mikor feléd akar lépni. Hidd el, simán legyakható.
Az elõrefel való suhintást még nem célszerû alkalmaznod, csak ha profi vagy az irányításban😊
A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
Ugyanis ha felmész a hegynél lévõ mredélyre, ahol az elsõ goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...
1 goblint kinyírni meg egyszerû😛
Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erõ kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erõsebb karddal viszont lassabban suhint.
És visszaszokni erre a harcra te jó isten 😄
Most kedvet kaptam G3 mellett újból elõvenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
Hogy lehet azt elõcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem 😞
Ja a videók sincsenek feliratozva?
Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk.
worlds_patch_freddy-1.01
Gothic-Texturpatch_by_ThielHater
Meg is vannak.Kár hogy nincs elõtte utánna képek 😞
Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítõnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet!
Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest😊
És elméletileg készít egy újabb modot is.
Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer😊
Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!
Mert felakarom rakni emgint!
Van még esetleg valaki aki kipróbálta õket hosszabb távon, fullosan feltelepítve?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.