Gothic 1
  • htr93
    Ok, megnéztem, elmondom ki az a Lester. nemláttam a 2őt, nemtom van-e még burok, úgyhogy lehet hogy g1eseknek alapdolgot is elmondok.

Úgy van, hogy be vagyunk zárva,egy helyre, egy burokban. (a játék célja enek a megszüntetése.) 3 camp, vagy horda, de inkább banda van, a ki eltartja a bandatagokat, csapatot szerveznek meg ilyenek. az egyik az old camp, nekem a legszinpatikusabb ez a falu televan tűzmágusokkal és ütősökkel. van az új camp, ezek megintcsak jó ütősek, és vízmágusosak, valamint a szekta camp.ez tele van balfaszokkal. mi a játék elején háztalanok vagyunk, és ezért "bizonyítani kell" az embereknek, hogy bandatagok lehessünk. a küldetések miatt mindhárom campot nyócszor körbe kell ugrálni, és ezért ajánlatos ismerkedni. voltak akik átbasszák a fejünket, voltak akik csak simán köcsögök voltak, és úgy látszik vannak olyanok, mit Lester. ő egy szekta campos. a szektafalu kurva nagy, és ő van olyan kedves, hogy ha beszélgetünk vele, elmondja hogy mennek itt a dolgok, mit ne csináljunk hogy hgy bajba keveredjünik, sőt, ha megkérjük, körbevezet, elmodja mi merre van.+ amikor a burok megszüntetéséhez szükséges varázslat kellékeit gyűjtjük, belefutunk, és segít nekünk az egyiket megszerezni.