3672
Gothic 1
  • Zóanagyvarázsló
    Fejből nem tudom, hogy milyen sorrendben jelennek emg ak önyvek, mindig meg kell találni az előzőt a következő megjelenéséhez, a könyvben talált szöveg segítségével. A végigjátszásban le van írva pontosan. Egyébként jelentősége ennek a küldetés-sorozatnak nincs.

Nem tudom, hol tartasz, de a legerősebb rúnákat csak a végén lehet megszerezni. Egyébként az Uriziel's Wave of Death-re gondolsz? Mert ahhoz előbb meg kell szerezned a az Urizielt, Xardas majd elmondja a további instrukciókat. Szintén ő fogja megtanítani a végén a 6. kört.
  • spartus
    Istenem de lyukas ma a fejem, még egy kérdés x) Ki tanitja meg a varázslás 6. körét??
  • spartus
    ohh meg elfelejtettem, ki tudja hogy a halálgyűrű rúnát honnan lehet összekaparni?? ^^
    Előre is köszi!
  • spartus
    Sziasztok ismét!
    A páncélos mod szerintem is baromi jó, legalábbis a képek alapján, sajnos a fájlt nem tudom letölteni, mert vmiért nem elérhető.
    Másfelől volna itt egy kérdés: a Chromanin könyveket van valaki, aki összeszedte? Az első kettő már megvan de a többit nem találom, vagy azt, hogy hova vezet a küldi.
  • Hawk06
    Amugy Templárként a legjobb végigjátszani a játékot.Szerintem.
  • Hawk06
    A sima G1-ben nem lehetett guru lenni vagy igen?

• Hawk06
    Én már nem is emlékesztem hogy a G1-ben ilyen kevés manát fogyasztanak a varázslatok mind a G2NOTR-hoz hasonlítottam(ott nem sok az 500 mana,de annyit el se tudtam érni a játék végére)hagy így vesszük akkor az tényleg sok.De azért ki fogom próbálni.
  • gyonax
    Én sem főleg a modnak ezekre a részeire várok. Elsősorban a fegyverek újratextúrázására ezenkívül még néhány dolgot elfelejtettem beleírni. Fejleszteni akarja még a kovácsolást(több fajta kard, hasonlóan a Gothic 3-hoz), a kardtréninghez animációt ad(végülis ezt addig is meg lehetett csinálni a marvinnal, de szerintem ötletes), és szerintem még az is jó ötlet, hogy ha a hero belép egy mage guild-be akkor kap 10 maná-t(szerintem ez elég is lett volna mana-bónusznak), ezenkívül lez alkímia is(elvileg jobb mint ami most a Golden Mod-ban van[több recept]). A limit növelés most, hogy így belegondolok tényleg sok, elég lett volna egy 150-200-as manalimit. Én azért ki fogom próbálni a modot, legfeljebb, csak egy bizonyos szintig fogom emelni a manámat.
  • Zóanagyvarázsló
    TP-t azért lehet szerezni, egy kisebb emelés bele is férne, túl könnyű volt templomosként is kimaxolnom a manát.

Értem, csak összemossák a templarokat a gurukkal, ez nekem nem tetszik. Ettől függetlenül dícséretes, hogy ilyesmivel foglalkoznak, de részemről ezekkel az önkényes módosításokkal nem vágok bele még egyszer, inkább nélkülük, vagy más moddal. Azért remélem másnak örömet szereznek, ha elkészülnek vele.
  • gyonax
    Nem a manára értettem, ebben igazad van, de azt se felejtsd el hogy ez csak a limit... erre tp-t kell költeni. Szerintem senkinek se lesz annyi tp-je, de az 500 szerintem is sok. Én a mágikus körökre értettem. Szerintem kell az a 6 kör a guruknak. De hát ezek egyedi vélemények...
  • Zóanagyvarázsló
    Az idézet alapján vonatkozik mindenkire, szerintem mágusnak is sok.
    3 mana pontba kerül az Ice Block, 5-be a Destroy Undead. Ehhez képest akár 600-700 manával szaladgálni erős túlzás szerintem. Vannak benne érdekes dolgok, de ezek alpján inkább fun modnak tűnik, ami nem is lenne baj, csak szerintem nem annak szánják.
  • gyonax
    Ezt szerintem nem a harcosoknak készíti, mivel a játékos megkaphatja a high guru robe-ot szerintem ezt a lehetőséget azoknak rakta bele, akik vérbeli guruk akarnak lenni.
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes ez a mod, a G1 -ben elég olcsók a varázslatok, 500 manával végig lehetne menni az egész pályán - és eddig tisztán TP-ből is lehetne jutni a terv szerint. Templarnak is badarság az 5-6. kör, már 4. körrel is elég durva varázsló-harcost hoztam létre, csak mágiával el tudtam pusztítani majdnem az egész Új Tábort - persze mentés után, a hatalmamat tesztelgetve.

Dícséretes, hogy modot készítenek a Gothichoz, de ezek a változtatások nem biztos, hogy a javára válnak az egyensúlynak.
  • gyonax
    Én is naponta nézem, amint van linkelem.
  • Hawk06
    Aztán majd linkeld be honnan lehet letölteni.
  • Hawk06
    "remove 100 points restriction for increasing mana by learningset limit to 500"

-ez is akartam idézni
  • Hawk06
    "get mana bonus +10 when pc_hero enter in mages guild (any); +5 mana for each of first 3 circle of magic; +10 mana for circle 4; +15 mana for circle5 and +30 mana for circle 6"

-ezek a mondatok igen tetszetösek:DDDDDDDDDDDD
  • Hawk06
    Oké,kösz
  • Randal
    Nemtom minek kell ezeken változtatni. Fogja a régi textúrát vagy a G2-ét azt dolgozza azt fel:P

De amint látom kicsit átalakítja a játékot. Sebaj majd valaki más hozzálát.

ja! Volt egy mod ami belépést engedett az Elhagyott Bányába állítólag nem működik a dolog. Próbálta már valaki azt a modot?
  • Hawk06
    Igazad van,de nekem valahogy mégis tetszik.A tüzmágusok köpenyei is igen sötétek lettek,inkább fekete mágus és nem tűzmágus sugallata van,de jók.
  • gyonax
    Ja, a fekete haj nekem se jön be teljesen.
  • Hawk06
    Hmmm....tényleg az:D Azt már hagyhatták volna eredeti szinben
  • gyonax
    Ja, és szerintem, jók a vízmágusköpenyek is, igaz csinálhatta volna őket kicsit kékebbre.

Szerk.: Szerintem még ne kezdjetek bele a játékba az új textúrákkal(már aki bele akar) mivel a srác újratextúrázza a kardokat is(talán az öszzes fegyvert) és csinál egy egész pofás kis modot a játékhoz. Mod leírás:
    Also if someone is intrested in what I've done so far I can release few things.
    Mod progres:
    - reskin for most of all armors preview
    - few beast textures
    - new textures for all menus
    - new loading and saving screens
    - new texture for chapter starters
    - remove 100 points restriction for increasing mana by learningset limit to 500
    - get mana bonus +10 when pc_hero enter in mages guild (any); +5 mana for each of first 3 circle of magic; +10 mana for circle 4; +15 mana for circle5 and +30 mana for circle 6
    - for novice/templar (swamp camp) circle 4 of magic is available only after chapter 4 is started and also get guru's robe for free get guru robe when learn circle 4 no matter the chapter; Saturas can intruct templars on circle 5 of magic and xardas for circle 6; Baal Namib will sell high guru robe for 2300 ore on chapter 5
    - get ore baron armors (gomez , bartholo, raven and thorus armors) when you enter the old camp in chapter5 by using teleport stone to fire magicians
    - 3 rune added (circle 4 request) on chapter3: fear, rage and shrink monsters

+ befejezetlen kard textúrák:Kardok
  • gyonax
    Nekem a hiro is kicsit másnak tűnik, mintha a haja feketébb lenne:D Szerintetek?
  • Hawk06
    Ja,meg a RT páncélai most szürkék,az eredeti G1-ben viszont piros volt,de nekem ezek így jobban tetszenek,föleg a mágus köpenyek.
  • Zóanagyvarázsló
    Tényleg jók a páncélok, leszámítva a vízmágusok köpenyeit. Elveszítették a hagyományos kékségüket.
  • Randal
    Jól néznek ki a páncélok. Gondolom a srác kicsit átrajzolta a textúrákat, emrt mintha a templomos ruhák és a többi mágusköpenyek nem olyanok lennének mint voltak...

Még a végén a karakterek poligonszámát is növelik:P

Jó lenne ha 1-2 éven belül kiadnának egy feljavított G1-et. Mégha rajongók csinálnák is.
  • Randal
    Köszi. Tegnap vmiért nem akarta betölteni őket.
  • gyonax
    Itt vannak
  • Randal
    Képek esetleg?
  • Hawk06
    Ki fogom próbálni,ez lessz a negyedik végigjátszás
  • gyonax
    Egy újabb textúramod a játékhoz(főleg a páncélokat cseréli le, kompatibilis az eddig belinkelt másik 2 moddal):Mod
  • Zóanagyvarázsló
    Thorustól tudsz tanulni, ha őr (Guard) leszel.
  • spartus
    Hali emberek, RT tagja ként kitől tanulhatok kétkezes fegyverforgatást?
  • richard092
    Meg találtam az utat.
    kösz
  • Zóanagyvarázsló
    Biztos megvannak a szükséges kulcsok (Bartholo és Gomez)? Sajnos már régen játszottam, de nem rémlik, hogy trükk kellett volna hozzá.
  • richard092
    Hello
    Belehet jutni az RT börtönébe? Ha igen akkor hogyan? Már megöltem Gomezt + sok emberét.Meg van a börtön kulcs. Lemegyek és egy rácsos ajtó van.
  • Takanohana
    Cserekereskedelem van. Középre helyezed azt, amit meg akarsz venni, aztán a te oldaladról annyit pakolsz te is középre, hogy az értékük egálban legyen. Ekkor jöhet az elfogad opció.
  • WagnerUr
    Neked kell kiválasztanod hogy mit akarsz kapni cserébe. Persze pénzt is választhatsz.
  • Iberius
    Hello! Feltettem a játékot ( először ) és lassan kezdek belejönni... Ami most nem sikerül az a vásárlás és eladás! "Eladok" cuccokat árusoknál, de sem ércet sem érmét nem ad Nekem, viszont a tárgyakat elveszi. Amikor eladom rákattintok az elfogad opcióra, de semmi ellenértéket nem kapok. Valamit rosszul csinálok?? ( A Gamestar verzió van fenn és a magyarosítás is ) Kösz minden választ!