3672
Gothic 1
  • militavia
  • Probatbicol
    Hú de elkapott a hangulat ! Sokat gyúrtak rajta, sokkal jobban hasonlít az eredetire mint ahogy a játszható teaserből emlékszem. Én ennek örülök, de kicsit féltem is őket, hogy a mai világban ez nem lesz elég.
    Mindenesetre a teasert letöltöm újra, hogy jól emlékeztem-e rá hogy az más.
  • Plata
  • Plata
    Na már elő is lehet rendelni,200 dolcsi. :D
  • Botond #3668
    Három nyelven nyugtatják a rajongókat a youtube csatornájukon, hogy meg lesz ez oldja jól, nyugiság van.

Link
  • Plata
    Német újság szerint már december végén kirúgták a dolgozókat,már gyakorlatilag senki sincs,csak a cég.
    A német mit tudom én milyen hivatalban a készülő játékaikat hivatalosan törölték.
  • W B
    Nem egészen. De lehet ez lesz a vége.
  • Plata
    Úgy néz ki a Piranha bytes-nak lőttek.
    Ha igaz az embracer group felszámolta a céget,a dolgozókat elbocsájtották.
    A készülő játékot is lelőtték.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.19. 23:02:47
  • JonasSandor
    Ja círka 23 év.
  • Botond #3663
    2001ben sem volt a legszebb, de azért csúnya se volt. Azóta sok idő eltelt.
  • JonasSandor
    Dettó pc guru játéka is volt, de így kimarad az eredeti verziója, meg belegondolva jobb is mert mai grafikával tudom megnézni és nem egy ocsmány pixelfost kell bámulnom. :D :D
  • Plata
    Jöhetne,én nagyon kíváncsi vagyok már rá.
    Remélem készítenek hozzá majd magyarítást is,nem gépi szemetet hanem rendeset.
    Egyébként megtaláltam két Gothic 1 CD-t is.
    Vagyis az egyik azt hiszem DVD.
    Az egyiknek nincs meg a doboza,csak a CD egy bőr cd tartóban,de a másiknak meg van a doboza,mert az collector edition vagy mi a túró és könyvek is vannak hozzá.
    Ciki hogy nincs a gépemben dvd olvasó már vagy 10 éve. XD
    Vagy nem is tudom mióta,ha jól emlékszem utoljára 2013-ban volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.24. 18:02:32
  • JonasSandor
    A felújítás még a kanyarba sincs XDXDXD
  • W B
    Még élsz?
  • Botond #3658
    Jelenleg semmin se indul a felújított. :)
    Amúgy switchen is futna simán, csak le kell venni a felbontást, detailt, és akkor hopp, máris ott vagy az eredetinél.
    Ez amúgy felújított változat, ahogy mondtam.
    Itt van miket változtattak az eredetihez képest, elég combos lista.
  • Plata
    Gondoltam hogy switch-re csak a régi jöhetett ki,el sem indulna rajta a felújított változat. XD
  • Botond #3656

Ki. A grafika kb az eredeti, az interfacen, mint inventory kezelés, kontroller support, stb, ilyeneken csiszoltak. A felújítás még sehol sincs. Csak digitálisan elérhető switchre, fizikait csak a thq-tól lehet rendelni, limitált mennyiség erejéig.
  • Plata
    Switchen ki jött?
    De gondolom az eredeti régi,mert az új biztos nem indulna el rajta.
  • szablya
    Fuu de régen jártam erre :D Közben kijött Switchre is a game. Be is zsákoltam. Megvan mit tolok karácsonykor :D
  • militavia

Ez alapján a remake készítői érzik és értik az ős hangulatát.

Egy komment a videó alól. Ha ez igaz, akkor juhé.

As far as I know they prioritize to add content that was cut from the original game. For example the arena was supposed to have more features in the original like betting in fights and so on so they'll expand on that. And then they wanna add more quests to the later chapters. While you have many quests in the beginning, you mostly only have one - the main quest - later on. That they wanna change too

Ha kellően jó lesz a fogadtatás, akkor asszem a 2. rész remake is tervezve van.
  • Ironman2
    JAj,nem is hallottam róla mostanáig hogy remake lesz belőle.Juhééé,öröm,és bódottá.Első,második rész nagy kedvencem volt ám! Kétszeres végigjátszással.Hatalmas élmény ez a game.
  • W B
    Új harcrendszer lesz.
  • W B
    Félek.
    Demót kipróbáltam. Hát... harcrendszer az eredetit is lazán alulmúlja. Értem én, hogy a G1 alfában ilyesmi volt még, de... akkor se, ne.
  • Plata
    Új trailer a remake-ből.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.13. 10:02:29
  • robicarlos6
    General Update - Minecrawler Sneak Peak & Call for Community Manager Application

• W B
    Én ezt követtem. Igen telepítgetni kell és ilyesmi. De perfektül működött.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=820776570
  • rosti
    Hogy lehet megszüntetni hogy a játék ne ablakos módban hanem teljes képernyőn fusson?(gothic nem remake)
  • Plata
    Vajon mennyi lesz az ára?
    Nekem meg van még a díszdobozos gyűjtői kiadás is.
  • hunbalee
    Beizzították a Gothic 1 Remake steam oldalát
  • hunbalee
    Új csapat fejleszti a Gothic Remaket
  • molnibalage83
    Fb poszt itt.
  • grebber
    Remek. Mindig is akartam egy szebb Gothic 1-et :)

De jó volna tudni a részleteket mi lett a felmérés végeredmény. Pl a harcrendszer változik-e majd ,mert az a leggyengébb benne
  • Plata
    Kíváncsian várom.
    Gothic remake
  • Probatbicol
    Megcsinálják :)
  • molnibalage83
    Van már valami visszajelzés a cég oldaláról, hogy akkor mik a tervek a hogyantovábbra?
  • grebber
    Aki nem tud angolul nekik (nekem/nekünk) a 4 mondatos gamebe is fontos a magyarítás.
    Szerencsére a Gothic összesbe van! THQ lehetne egy kicsit magyarbarátabb és tehetnének bele alapból
  • molnibalage83
    A Gothic nem az a komplexitású játék, ahova magyarítás kellene. Nem egy Pillars of Eternity vagy Divinity OS....
  • grebber
    A game mappájában ott a steamworks mappa. Így ha lesz belőle game majd a hozzáértő rajongók modderek azt nem tesznek bele majd amit nem akarnak Tehát akár egy magyarítás is simán megoldott lehet majd modként (Bár nem igen látom ,ki az aki egy ekkora projectet bevállalna mert az ilyen "nagy rpg-k magyarítása kapcsán már híján vagyunk )
  • molnibalage83
    Már most a demohoz vannak olyan modok, amik ezt kikapcsolják és a színeket is helyreteszik. Ha fent van a játék, akkor ezeket pikk pakk megtalálod.
    Visszahozza a barnás jelleget.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.12.21. 10:12:32
  • Mr_no_NaMe
    Hát, én tökre örülök ennek a kezdeményezésnek. Látom, érzem, hogy képes lenne felidézni a régi játék varázsát. De ha ezt a sok csilivili szar grafikai effektet nem lehet majd kikapcsolni, akkor nagyon szomorú leszek, mert ez katasztróa, hogy csillog minden mint a salamon töke. A Doom3 megjelenése óta él ez a szindróma, hogy legyen minden kifestett gumibaba hatású, és csillogjon is