3672
Gothic 1
-
markmor #2912 Ez az!!!Müködik ma ujratelepitettem a gépet és már megy is!!Kösz hogy akartál segiteni de már megy!Helotok -
markmor #2911 ööö..nem tom a verzio számot.De az operácios rendszerem:Windows xp professional -
Zóanagyvarázsló #2910 Milyen oprendszer? Milyen verziószám? -
markmor #2909 Hello!Felrakom a játékot és nem akar elindulni csak amikor kikapcsolnám a gépet csak akkor kezd betölteni.Pedig régebben mindig müködött.a gépem biztos hogy jo hozzá mert ujjab játékok is elindulnak rajta.Mi lehet a baj?Elöre is kössz! -
odin34 #2908 Köszi,nem jól teleportáltam de most már sikerült, megvan köszi! -
#2907 Ott van az közvetlenül aholva beteleportáltál a tekerccsel és, ha jól emlékszem nem csörlő hanem csak egy gomb a falon de nem biztos nézegesd közelről a falat azt ki fogja írni hogy kapcsoló vagy valami ilyesmi, hogy jobb vagy bal oldalt van arra én már nem emlékszem. -
odin34 #2906 Sziasztok volna 1 problémám, az ork temetőben megakadtam mikor Baal Lukor a nagy teremben a 4 oszlop között megszólít és utánna a falhoz sétál. Követem,utánna átadja a teleport tekercset. Használom,utánna kellene kaput nyitni valami csörlővel ami a falon van,de hol? Nem találom!Help! -
#2905 Kösz a segítséget.Sose kaptam volna meg hogy hol a második könyv,pedig felmásztam arra a bástyára is...lehet hogy nem teljesen. -
Zóanagyvarázsló #2904 Ez a "legendás" Chromanin mellékszál. Össze kell gyűjteni a 6 könyvet, melyek egymás után jelennek meg, mindig az előzőben van a feladvány, mely alapján meg lehet találni. Nagyjából emlékszem a helyekre, csak a sorrendre nem :)
Lehet próbálkozni, vagy ITT van egy végigjátszás. Azért írtam, hogy "legendás", mert különböző be nem igazolt pletykák keringtek arról, hogy lehet értelmes vége is, de ezt senki sem igazolta hitelt érdemlően vissza. A főszálat semmilyen módon nem érinti. -
#2903 Van egy olyan nem is tudom milyen küldetés.Szóval úgy van hogy a saját expedicióim során rábukkantam arra bástyára ott a lerobbant monastery(vagy mi) közelébe egy szikla szélén a tengernél.A bástya belsejében van egy alagut ami kivezet a tengerbe.Biztos menekülő alagut volt de ez nem lényeges.Szóval ott az alagutban megküzdöttem egy halom csontváz arcal :) és egy csontváz mágussal is akinél volt egy ősi könyv(vagy mi).Az a lényeg,hogy azt amikor elolvasom akkor ír egy bejegyzést a küldetésekbe,egy rejtvényszerüséget.Ha jól emlékszem valami olyasmi hogy: "A bölcs mindent átgondol mielött nekikezd a következő küldetésének."még ír valami kiválasztottról ott valamit ha jól emlékszem és valami magyarázatot.Na,az összes dologból az a végkövetkeztetés,hogy a könyvnek van egy másik része,még egy példány és abba a következő utravezető...és igy tovább.De én az ....(cenzored)-ba se kapom sehol azt a másik könyvet.Szóval ha valakinek ismerös a story vagy esetleg sikerült a végére járjon az légyszi irjon! -
#2902 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27920
Kijött végre az angol verzió. Szerintem jó lett. -
totya4 #2901 Nem vagyunk egyformák -
#2900 Nemtom, annak idején nem tűnt játszhatatlannak és most se tűnék annak. És jézus. Az alacsony FPS lassúságot okoz:D -
totya4 #2899 Jézus. Az alacsony fps nem azt jelenti hogy a mozgások lassabbak, hanem hogy nem folyamatosak :) Nekem elsőre nyilvánvalóvá vált hogy ez így játszahatatlan, s nyilván sokan így voltak vele mert célprogram is született ennek korrigálására patch formájában. Igy a 14-15 fps-ből szépen lesz 85 (vsync=on). -
#2898 Az nálam csak a G2-ben fordult elő. Itt valahogy nem emlékszem rá.
Az FPS problémára is rácsodálkoztam. Tény hogy hősünk nem futott valami túl nagy sebességgel, de nem vettem észre hogy lassú lett volna. -
Zóanagyvarázsló #2897 Igen, ezzel tisztában vagyok, ezért is kérdeztem rá, hogy a G1 esetében ez mit is jelent pontosan. -
totya4 #2896 G1-re írtam mert ez a G1 topik, de a 25 mindenre vonatkozik, mert az ez alatt értéket nem látja a szem folyamatosnak. -
Zóanagyvarázsló #2895 A G1 esetére gondoltam, hogy ott konkrétan mennyire alacsony.
Multi fps-ben engem olyan 50-60 alatt zavar, de egy RPG ugye más tészta. -
totya4 #2894 Az alacsony fps 25 alatti fps-t jelent. -
Zóanagyvarázsló #2893 Mit jelent az az alacsony fps számszerűen?
Mivel a régi gépemen játszottam rajta a G2 után, lehet, hogy örültem a kevésnek is, de egyértelműen folyamatosabban futott annál.
Remélem nem akarod bebeszélni, hogy volt inventory bug-om is, csak nem láttam :) -
totya4 #2892 Rosszul tudod, mindenkinél alacsony az fps, így lett megírva a program, csak nem mindenki érzékeny rá.
A belső nézet hiányát ebben a hsz-ben is megemlítem :) Van egyébként benne szétnézés lehetőség, csak mozogni nem lehet. -
Zóanagyvarázsló #2891 Haggyjuk már! Nem volt mindenkinél fps-probléma, és kész. Engem nagyon is szokott a kevés fps zavarni, de nem volt ilyen gondom a G1-el.
A belső nézet hiányát muszáj minden hozzászólásban felemlegetned? ;) -
totya4 #2890 Várjuk szeretettel...mondjuk belekalapálhatná a belső néztetet is :) -
totya4 #2889 Már kiveséztük hogy nem mindenkinek egyforma a szeme...és a tapasztalata, nem veszi észre ha valami 5-10fps-el megy, mert nem zavarja :)
Itt a url gallery/gothic/special alatt megleled a hozzávalókkal együtt. Kell hozzá az 1.08k patch, utána az 1.08k player kit, majd a gothicfps patch. A fórumon rákeresve kb ezt az infót fogod megtalálni.
Nekem működik, de mivel az inventoryban nem látok semmit nem ez a kedvenc játékom...nameg a belső nézet hiánya! :) -
gyonax #2888 Itt egy NicoDE nevű ember elkezdte az inventory bug kijavítását, ezt kell nézegetni:G1 Item Icons Fps patchet meg mondjuk innen: Gothic fps patch -
#2887 Szaggatás? Milyen szaggatás? Nekem egyáltalán nem szaggat a gépemen. Igaz egy 800-as cerkán, meg egy Gf3-on nem szaggatna:D
Amúgy ezt az FPS patch-et honnan? meg mit javít a dolgon? -
totya4 #2886 A legfontosabb az fps patch, akit zavar az eszetlen szaggatás alapból. Mondjuk az inventory tartalmát látni nem lenne utolsó :) -
#2885 Én is msot filózom, hogy fogm és letöltöm, aztán otthon belesasolok.
Csak már elég régóta állnak vele a srácok.
Jó lenne tudni hol tartanak. -
Zóanagyvarázsló #2884 Igazad lehet.
A Diccuric-ból már van angol nyelvű? Jó tudni. -
gyonax #2883 Van hozzá angol fordítás, nézelődj a www.diccuric.org -on. -
#2882 Nem néz ki rosszul a mod.
Amúgy a Diccuricot próbálta már valaki? Van hozzá angol fordítás, bár én még nem játszottam vele, csak egyszer kipróbáltam még német szövegelésű korában. -
gyonax #2881 Az elhagyatott bánya az az a bánya ami előtt a csáklyát találod rögtön az elején. -
gyonax #2880 Ehhez hozzátennék még egy textúrás mod-to, én ezt használom Freddyével együtt: Gothic textúra mod -
Zóanagyvarázsló #2879 Egyáltalán hol vannak a G1-ben Stone Sentinel-ek?
Ennyire régen játszottam volna vele?
Elhagyott Bányára-ra én sem emlékszem (csak a Heroes-okból:), lehet, hogy a beomlás utáni Régi Bányára gondolnak, bár ott lehetett mászkálni eddig is. -
#2878 Nem tudom, hogy volt-e már ezekről szó.
Itt van két mod, az egyik a grafikát cseréli le a G1-ben, a másik pedig plusz küldetéseket ad.
Gothic 1 textúrák
Szerintem Elég jól sikerültek, szép élénkek lettek a textúrák és nem változott annyiban mint a G2 lecserélt textúrái, tehát szeritnem érdemes kipróbálni.
G1 Golden Mod
Ez is elég érdekesnek hat, ugyanis ezzel a Moddal tanulhatunk Alkímiát, lehetünk Guruk a Szekta Táborban, dolgozhatunk banditáknak, megtámadhatjuk a Szabad Bányát és barangolhatunk az Elhagyatott Bányában (Ez utóbbi amúgy merre van, mert én nem emlékszem).
Szóval úgy néz ki, hétvégén emgnézem ezeket a kis aranyosságokat:D -
Zóanagyvarázsló #2877 Ezek szerint nekem nagyobbak az elvárásaim ;) -
totya4 #2876 Szerintem messzemenően jól van kidolgozva a belső nézet :) -
Zóanagyvarázsló #2875 Nem azt mondom, hogy haszontalan a belső nézet, egyszer-kétszer én is használtam, és az is feltűnt, hogy az első részben "nem működik az F". De a belelélés nálam nem a nézet függvénye, harcoknál pláne rontaná, mellesleg, ha jobban szeretném is a "belső nézetet", szeritnem messze nincsen olyan jól kidolgozva a G2-ben, hogy segítse a beleélésemet. Persze ez ízlés kérdése, én csak az első személyű perspektíva sokadrendűségére céloztam. -
totya4 #2874 Én mindig belső nézetben használtam, kivéve a harcokat. Nagyságrendekkel nagyobb így a beleélés lehetősége, hiszen nem valakinek a hátát bámulom, hanem azt látom amit a figura. Meg ahogy előttem is elmondották volt, könnyebb tárgyakat meglelni is így a sűrűben. -
#2873 Azért egyszer-kétszer jól jön a belső nézet. Mondjuk mikor Xardas tornyánál a fáktól nem látod az elterülő cuccokat:D