3777
Gothic 1
-
Zóanagyvarázsló #3017 Közben nyomd az előrét is, az első részben a legtöbb cselekvéshez meg kell nyomni egy iránygombot is. (Vagy Ctrl+előre.) -
tomonor #3016 Helló, még új vagyok itt, meg tulajdonképpen a játékkal is, de némi tapasztalatom van, mert a Gothic 2-t már vagy 4X végigtoltam.
Tehát az lenne a gondom, hogy nemtudom felvenni a tárgyakat a földről, se harcolni nemtudok=nem tudom melyik az action billentyű. Az egeremel se működik. Valaki tapasztalta már ezt a hibát, és ha igen, akkor hogy lehet kijavítani? Még nem raktam fel patch-et, csak a játék magyar verzióját...
Lécci segítsetek!!! -
karakkga #3015 sziasztok
van 1 gond a játékkal
amikor megidézik az alvót és utánna el kell menni az ork temetőbe a bejárat után 1 kicsivel kilép és kiírja 1 nagy ablakba hogy acces violation meg 1 csomó számot ez mitől van? -
Zóanagyvarázsló #3014 Ki? Egyébként csapd le! :) -
peppino3 #3013 és mitudok csinálni azal hogy magátoll megtámad és nemcsináltam semmit -
rosti #3012 A főkönyvtárban megnyitod a gothic ini nevű filét és abban a sorbam ahol ez áll subtitle vagy ilyesmi ot átírod a nulát 1-es re -
peppino3 #3011 segitség most töltötem le és beálitotam hogy legyen párbeszédnél szöveg ede nincsen
-
Az semmire se jó:P
A kupolán kívül tudnál vele fizetni, de oda csak a G2-ben jutsz:P -
karakkga #3009 1-2 kereskedőnél látom hogy van érc de azt akkor cseréljem és van 11 érmém az mire jó?
-
Az inventoryban tudod megnézni. A pénz kifejezés enyhe túlzás. Az ércet végülis veheted annak, de bármivel tudsz fizetni. Cserekereskedelem rulez:)
Zóanagyvarázsló:
Igazad van, végülis a patch csak indítási hibát és grafikai hibát javít, azt hiszem a szövegben nemigen változtat.
-
karakkga #3007 jó a játék tetszik csak azt nem tudom hogy hol mutatja hogy mennyi pénzem van, ezt megmondjátok? -
Zóanagyvarázsló #3006 "Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)"
Tényleg? Én a patch nélkül, de magyarítással toltam végig. -
karakkga #3005 köszi a helpet -
karakkga #3004 sorry megven az előző üzit ne nézd -
karakkga #3003 a magyarosítás után felraktam az 1.08k-t ez igaz, de amikor leszedtem a magyarítást csak 1 exet adott readme-t nem -
Helló!
Gondolom ráraktad az 1.08k-s patchet is:)
Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)
Ha a magyarítást ahsználod, annak a telepítőjében ott a szöveg hogy mit kell csinálnod. -
karakkga #3001 sziasztok én most tettem fel a játékot és arra lennék kiváncsi hogy ez alapból olyan hogy nem írja ki hogy mit mondanak nekem ezt át lehetne állítani?? -
Igaz, azt a mondatrészt észre se vettem. Bocsi kopiati:(
Valóban lemezhiba lehet.
Tötölgesd meg a cd-t, hátha az segít, vagy esetleg mentsd le képfájlba hátha úgy sikerül telepíteni.
De tényleg csak annyit tehetsz hogy letöltöd valahonnan a játékot. -
Egyértelmű hogy a lemez sérült és azért nem tudja telepíteni azt a fájlt amely a texturákat tárolja vagy ha a gépeden van akkor töltsd le ujra. -
Köszönök mindent
-
Hát mind1 majd akkor így csinálom.... -
Akkor nemtom. Valami driver hiba lehet sztem. -
Már 5-ször raktam újra de már megcsinálom így annyira nem gáz ....egyébként Nvidia 6600ls 256MB -
Érdekes.
Akkor szerintem nyomj egy uninstallt, aztán telepítsd újra.
Próbálj ki egy-két régebbi videókártya drivert is, hátha.
Amúgy milyen videókártya? Mert lehet amiatt hibás. Ha Ati, akkor ahhoz is szedd le a patchet. -
A textúra peccs elött egy csomó textúra volt fehér mostmár csak az állatok fehérek mert amikor telepítettem a telepítő a textures.vrf-t valami miatt hibásnak találta... -
1.08k patch?
Azzal jónak kell lennie. Vlaszeg a textúra patch okozza a problémát.
Használd ki mind a 10 mentési helyet, mert a magyarítás sajnos előhozza a játékban szereplő hibákat. -
Anglo nyelvű, ( már magyar ) aztszem 1.08 vagy micsoda.... felraktam a textúra peccset egy picit javul tőle a helyzet.... a fordítás pedig kiválóóóóóó -
Valóban nem lenne egy hátrány:D -
Persze, de áruld el h. milyen számú verziód van, meg h. milyen nyelvű, mert az sem mindegy. -
Sziaszok
végre megkaptam a Gothic 1 -et és amikor jáccok bizonyos textúrák egyszerűen szűrkék beleértve az állatokat is de bizonyosak meg jók.Valaki tud segíteni???? -
Kipróbáltam, valóban jobban néz ki így az 1. rész -
Jah, én a G1-hez való patch-ra gondoltam, amitől olyanok lesznek bizonyos textúrák, mint a 2. részben.
Itt megtalálható. -
Megnéztem, köszi a linket.
Ha hazaérek (most pont dolgozok), fel is teszem ezt a javítást, utána tudok véleményt mondani. A kettőhöz valót, majd az 1 végigjátszása után. -
worldofgothic.com-on keresd:)
A g2-höz való G2-es patch szeritnem nem az igazi. Amit a G1-hez csináltak az már 1 fokkal jobb. A textúrák sokkal színesebbek. -
Így szétnézve a neten azt látom, hogy a G2 textura patch valakinek jobban tetszik, valaki szerint jobb az eredeti.
Bár konkrét képeket és linket még nem találtam, ahonnan leszedhetném. -
a G2 patch-ról most hallok először, de utána nézek, hiszen "gugli a barátom".
A játékra visszatérve, mivel tetszik, és nem is akarom elsietni, eddig úgy játszottam, hogy igyekeztem bejárni mindent (bár 1-2 hely még nem a karim képességeihez való, de majd később.)
Most pedig utánanézek ennek, a graf. patch-nek. -
Zóanagyvarázsló #2981 Lehet, mint írtam, nem emlékszem tisztán, csak tudom, hogy a G2 után eltartott egy ideig, míg megszoktam. -
Ctrl-t én nem is használtam. :)
Bal egérgomb + előrenyíl v. nálam: bal egérgomb + W kombóval lehet tárgyakat felvenni. Sztem praktikusabb. -
Zóanagyvarázsló #2979 Nincs mit, jó játékot. Akkor azt már nyílván nem is kell említenem,, hogy a Ctrl + kurzor szinte mindenhez kell. -
Mi az történt valami változás 2 hónap óta? Vagy az még mindig ugyanaz a textura patch?
janyikzs: Jó játékot:) Kíváncsi vagyok, hogy csak megcsinálod a küldiket vagy bejárod az egész játékteret:P