3777
Gothic 1
  • Zóanagyvarázsló
    Közben nyomd az előrét is, az első részben a legtöbb cselekvéshez meg kell nyomni egy iránygombot is. (Vagy Ctrl+előre.)
  • tomonor
    Helló, még új vagyok itt, meg tulajdonképpen a játékkal is, de némi tapasztalatom van, mert a Gothic 2-t már vagy 4X végigtoltam.
    Tehát az lenne a gondom, hogy nemtudom felvenni a tárgyakat a földről, se harcolni nemtudok=nem tudom melyik az action billentyű. Az egeremel se működik. Valaki tapasztalta már ezt a hibát, és ha igen, akkor hogy lehet kijavítani? Még nem raktam fel patch-et, csak a játék magyar verzióját...
    Lécci segítsetek!!!
  • karakkga
    sziasztok
    van 1 gond a játékkal
    amikor megidézik az alvót és utánna el kell menni az ork temetőbe a bejárat után 1 kicsivel kilép és kiírja 1 nagy ablakba hogy acces violation meg 1 csomó számot ez mitől van?
  • Zóanagyvarázsló
    Ki? Egyébként csapd le! :)
  • peppino3
    és mitudok csinálni azal hogy magátoll megtámad és nemcsináltam semmit
  • rosti
    A főkönyvtárban megnyitod a gothic ini nevű filét és abban a sorbam ahol ez áll subtitle vagy ilyesmi ot átírod a nulát 1-es re
  • peppino3
    segitség most töltötem le és beálitotam hogy legyen párbeszédnél szöveg ede nincsen
  • Randal
    Az semmire se jó:P
    A kupolán kívül tudnál vele fizetni, de oda csak a G2-ben jutsz:P
  • karakkga
    1-2 kereskedőnél látom hogy van érc de azt akkor cseréljem és van 11 érmém az mire jó?
  • Randal
    Az inventoryban tudod megnézni. A pénz kifejezés enyhe túlzás. Az ércet végülis veheted annak, de bármivel tudsz fizetni. Cserekereskedelem rulez:)

Zóanagyvarázsló:
    Igazad van, végülis a patch csak indítási hibát és grafikai hibát javít, azt hiszem a szövegben nemigen változtat.

• karakkga
    jó a játék tetszik csak azt nem tudom hogy hol mutatja hogy mennyi pénzem van, ezt megmondjátok?
  • Zóanagyvarázsló
    "Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)"

Tényleg? Én a patch nélkül, de magyarítással toltam végig.
  • karakkga
    köszi a helpet
  • karakkga
    sorry megven az előző üzit ne nézd
  • karakkga
    a magyarosítás után felraktam az 1.08k-t ez igaz, de amikor leszedtem a magyarítást csak 1 exet adott readme-t nem
  • Randal
    Helló!

Gondolom ráraktad az 1.08k-s patchet is:)
    Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)
    Ha a magyarítást ahsználod, annak a telepítőjében ott a szöveg hogy mit kell csinálnod.
  • karakkga
    sziasztok én most tettem fel a játékot és arra lennék kiváncsi hogy ez alapból olyan hogy nem írja ki hogy mit mondanak nekem ezt át lehetne állítani??
  • Randal
    Igaz, azt a mondatrészt észre se vettem. Bocsi kopiati:(
    Valóban lemezhiba lehet.
    Tötölgesd meg a cd-t, hátha az segít, vagy esetleg mentsd le képfájlba hátha úgy sikerül telepíteni.
    De tényleg csak annyit tehetsz hogy letöltöd valahonnan a játékot.
  • Hawk06
    Egyértelmű hogy a lemez sérült és azért nem tudja telepíteni azt a fájlt amely a texturákat tárolja vagy ha a gépeden van akkor töltsd le ujra.
  • Kopiati
    Köszönök mindent
  • Kopiati
    Hát mind1 majd akkor így csinálom....
  • Randal
    Akkor nemtom. Valami driver hiba lehet sztem.
  • Kopiati
    Már 5-ször raktam újra de már megcsinálom így annyira nem gáz ....egyébként Nvidia 6600ls 256MB
  • Randal
    Érdekes.
    Akkor szerintem nyomj egy uninstallt, aztán telepítsd újra.
    Próbálj ki egy-két régebbi videókártya drivert is, hátha.
    Amúgy milyen videókártya? Mert lehet amiatt hibás. Ha Ati, akkor ahhoz is szedd le a patchet.
  • Kopiati
    A textúra peccs elött egy csomó textúra volt fehér mostmár csak az állatok fehérek mert amikor telepítettem a telepítő a textures.vrf-t valami miatt hibásnak találta...
  • Randal
    1.08k patch?
    Azzal jónak kell lennie. Vlaszeg a textúra patch okozza a problémát.
    Használd ki mind a 10 mentési helyet, mert a magyarítás sajnos előhozza a játékban szereplő hibákat.
  • Kopiati
    Anglo nyelvű, ( már magyar ) aztszem 1.08 vagy micsoda.... felraktam a textúra peccset egy picit javul tőle a helyzet.... a fordítás pedig kiválóóóóóó
  • Randal
    Valóban nem lenne egy hátrány:D
  • Esrohnoil
    Persze, de áruld el h. milyen számú verziód van, meg h. milyen nyelvű, mert az sem mindegy.
  • Kopiati
    Sziaszok
    végre megkaptam a Gothic 1 -et és amikor jáccok bizonyos textúrák egyszerűen szűrkék beleértve az állatokat is de bizonyosak meg jók.Valaki tud segíteni????
  • janyikzs
    Kipróbáltam, valóban jobban néz ki így az 1. rész
  • Esrohnoil
    Jah, én a G1-hez való patch-ra gondoltam, amitől olyanok lesznek bizonyos textúrák, mint a 2. részben.

Itt megtalálható.
  • janyikzs
    Megnéztem, köszi a linket.
    Ha hazaérek (most pont dolgozok), fel is teszem ezt a javítást, utána tudok véleményt mondani. A kettőhöz valót, majd az 1 végigjátszása után.
  • Randal
    worldofgothic.com-on keresd:)

A g2-höz való G2-es patch szeritnem nem az igazi. Amit a G1-hez csináltak az már 1 fokkal jobb. A textúrák sokkal színesebbek.
  • janyikzs
    Így szétnézve a neten azt látom, hogy a G2 textura patch valakinek jobban tetszik, valaki szerint jobb az eredeti.
    Bár konkrét képeket és linket még nem találtam, ahonnan leszedhetném.
  • janyikzs
    a G2 patch-ról most hallok először, de utána nézek, hiszen "gugli a barátom".
    A játékra visszatérve, mivel tetszik, és nem is akarom elsietni, eddig úgy játszottam, hogy igyekeztem bejárni mindent (bár 1-2 hely még nem a karim képességeihez való, de majd később.)
    Most pedig utánanézek ennek, a graf. patch-nek.
  • Zóanagyvarázsló
    Lehet, mint írtam, nem emlékszem tisztán, csak tudom, hogy a G2 után eltartott egy ideig, míg megszoktam.
  • Esrohnoil
    Ctrl-t én nem is használtam. :)
    Bal egérgomb + előrenyíl v. nálam: bal egérgomb + W kombóval lehet tárgyakat felvenni. Sztem praktikusabb.
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs mit, jó játékot. Akkor azt már nyílván nem is kell említenem,, hogy a Ctrl + kurzor szinte mindenhez kell.
  • Randal
    Mi az történt valami változás 2 hónap óta? Vagy az még mindig ugyanaz a textura patch?

janyikzs: Jó játékot:) Kíváncsi vagyok, hogy csak megcsinálod a küldiket vagy bejárod az egész játékteret:P