Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Helló!

Gondolom ráraktad az 1.08k-s patchet is😊
Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell😊
Ha a magyarítást ahsználod, annak a telepítõjében ott a szöveg hogy mit kell csinálnod.

sziasztok én most tettem fel a játékot és arra lennék kiváncsi hogy ez alapból olyan hogy nem írja ki hogy mit mondanak nekem ezt át lehetne állítani??
Randal
Igaz, azt a mondatrészt észre se vettem. Bocsi kopiati😞
Valóban lemezhiba lehet.
Tötölgesd meg a cd-t, hátha az segít, vagy esetleg mentsd le képfájlba hátha úgy sikerül telepíteni.
De tényleg csak annyit tehetsz hogy letöltöd valahonnan a játékot.

Hawk06
Egyértelmû hogy a lemez sérült és azért nem tudja telepíteni azt a fájlt amely a texturákat tárolja vagy ha a gépeden van akkor töltsd le ujra.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Kopiati
Köszönök mindent

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Hát mind1 majd akkor így csinálom....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Randal
Akkor nemtom. Valami driver hiba lehet sztem.

Kopiati
Már 5-ször raktam újra de már megcsinálom így annyira nem gáz ....egyébként Nvidia 6600ls 256MB

Randal
Érdekes.
Akkor szerintem nyomj egy uninstallt, aztán telepítsd újra.
Próbálj ki egy-két régebbi videókártya drivert is, hátha.
Amúgy milyen videókártya? Mert lehet amiatt hibás. Ha Ati, akkor ahhoz is szedd le a patchet.

Kopiati
A textúra peccs elött egy csomó textúra volt fehér mostmár csak az állatok fehérek mert amikor telepítettem a telepítõ a textures.vrf-t valami miatt hibásnak találta...

Randal
1.08k patch?
Azzal jónak kell lennie. Vlaszeg a textúra patch okozza a problémát.
Használd ki mind a 10 mentési helyet, mert a magyarítás sajnos elõhozza a játékban szereplõ hibákat.

Kopiati
Anglo nyelvû, ( már magyar ) aztszem 1.08 vagy micsoda.... felraktam a textúra peccset egy picit javul tõle a helyzet.... a fordítás pedig kiválóóóóóó

Randal
Valóban nem lenne egy hátrány😄

Esrohnoil
Persze, de áruld el h. milyen számú verziód van, meg h. milyen nyelvû, mert az sem mindegy.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kopiati
Sziaszok
végre megkaptam a Gothic 1 -et és amikor jáccok bizonyos textúrák egyszerûen szûrkék beleértve az állatokat is de bizonyosak meg jók.Valaki tud segíteni????

janyikzs
Kipróbáltam, valóban jobban néz ki így az 1. rész

Esrohnoil
Jah, én a G1-hez való patch-ra gondoltam, amitõl olyanok lesznek bizonyos textúrák, mint a 2. részben.

Itt megtalálható.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

janyikzs
Megnéztem, köszi a linket.
Ha hazaérek (most pont dolgozok), fel is teszem ezt a javítást, utána tudok véleményt mondani. A kettõhöz valót, majd az 1 végigjátszása után.

Randal
worldofgothic.com-on keresd😊

A g2-höz való G2-es patch szeritnem nem az igazi. Amit a G1-hez csináltak az már 1 fokkal jobb. A textúrák sokkal színesebbek.

janyikzs
Így szétnézve a neten azt látom, hogy a G2 textura patch valakinek jobban tetszik, valaki szerint jobb az eredeti.
Bár konkrét képeket és linket még nem találtam, ahonnan leszedhetném.

janyikzs
a G2 patch-ról most hallok elõször, de utána nézek, hiszen "gugli a barátom".
A játékra visszatérve, mivel tetszik, és nem is akarom elsietni, eddig úgy játszottam, hogy igyekeztem bejárni mindent (bár 1-2 hely még nem a karim képességeihez való, de majd késõbb.)
Most pedig utánanézek ennek, a graf. patch-nek.

Lehet, mint írtam, nem emlékszem tisztán, csak tudom, hogy a G2 után eltartott egy ideig, míg megszoktam.
Esrohnoil
Ctrl-t én nem is használtam. 😊
Bal egérgomb + elõrenyíl v. nálam: bal egérgomb + W kombóval lehet tárgyakat felvenni. Sztem praktikusabb.

Nincs mit, jó játékot. Akkor azt már nyílván nem is kell említenem,, hogy a Ctrl + kurzor szinte mindenhez kell.
Randal
Mi az történt valami változás 2 hónap óta? Vagy az még mindig ugyanaz a textura patch?

janyikzs: Jó játékot😊 Kíváncsi vagyok, hogy csak megcsinálod a küldiket vagy bejárod az egész játékteret😛

Esrohnoil
Ja és a G2-es graf patch-et sem árt feltenni hozzá. 😊

janyikzs
Egyébként CTRL+elõre a tárgyak felvétele, de így a segítséggel már könnyebb volt.
Még mai szemmel nézve is a graf. azért nem rossz, de valószínûleg a sztori az, ami miatt bele tudok feledkezni a játékba, és beleélem magam.
Olyan WOW-os hangulat jött rám játék közben.
(Bár a WOW-ot csak 10 napos próba során játszottam, de megszerettem, viszont kb. 16 ezret a kieg.-gel együtt plusz havi 3-mat nem adok egy játékért. Ráadásul "kényszerítve" lennék a folyamatos játékra, mert pénzbe kerül folyamatosan.) De most nem akarok tovább OFF-olni.

Mire végigviszem az 1-2-tõt, addigra remélem a 3-nak is leesik az ára. Ezért nem is kapkodok a játékkal.

Esrohnoil
A nagy Gothicnak miért nincs bannere? 😄
Lehetne vmi jó kis Sleeper-maszkos, v. ami a borítón van, ahogy a hõs társai ott állnak az ork seregektõl körülvéve.

Randal
Ott van egyébként a játék könyvtárában egy readme fájl. Azt olvasd el😊
Amúgy nemtom miért nem linkelték bele a mappájukba.
Ja!
És rakd fel az 1.08k patchet, ha angol verzió.
Csinálj mindig mentést.
A magyarítás jobban segíti a játékban szereplõ bugokat sajna😞
Ezekrõl olvashatsz lentebb is, de külföldi fórumokon is találhatsz rá megoldást. vagy a végigjátszásban.

janyikzs
kipróbálom, köszi, ez gyors volt <#taps>

Ctrl + bal klikk - Ha nem ez, akkor kihagy a memóriám 😊
janyikzs
Most sikerült a 1. és 2. részt egy csomagban megvenni.
De egybõl elakadtam a elsõvel, mert nem tudom, hogyan lehet felvenni a tárgyakat a földrõl.
Tudnátok-e segíteni, mert már a össes gombot lenyomtam a billentyûn, de nincs eredmény.

Randal
Egyszerûbb ha átváltozik😄

Esrohnoil: Ja, dolgozni kellett vele, de nem túl sokat. Szerencsére mindenki érezte a hangulatát, így nem volt gond vele😛

Takanohana
Tökéletes. THX!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom mennyire számít wareznek, de ITT például van.
Takanohana
Honnan tudnék Gothic 1 borítót letölteni?

Vagy leszeded addig a magyarítást, vagy állattá változva (tekercs segítségével, egyébként Enterrel tudsz visszaváltozni) a négy oszlop közé csalod.
Nah szóval kéne egy kis segítség a G1-hez. Bementem az ork temetõbe és szereztem 2 fél pergament. Ezeket odaadtam a mellettem lévõ csávesznek. Aztán azt mondta valami ork teleport vagy micsoda . Nah most ezután hova vagy mit vagy hogyan? 😄 . A csávó nem mozdul a küldetés meg nem írja, hogy hova kéne mennem.
Esrohnoil
De, azért biztosan kellett vele még dolgozni, bár tény h. pl. én is elég sokat játszottam vele, mielõtt nekiálltam fordítani a rám bízott részt.
Mondjuk a fordításhoz sztem kell az, h. elég jól ismerje a játékot az ember, fõleg egy ilyen programnál, ahol a hangulat nagyon fontos szerepet játszik.
Vannak olyan fordítások, amikre ránézek, és azt mondom, h. inkább neki se álltak volna...

Takanohana
Nagyon jó a magyarítás, nekem speciel az életemet mentette meg. Ha nem készül el, fõbe lõttem volna magam, mivel angolom gyenge, német meg semmilyen, a Gothic viszont a szívem csücske.

(Bárha egyszer még lenne a NOTR-nak is magyarítása)

Ne törõdj a primitív tahókkal.

Randal
Na ja. Büszke vagyok rá hogy ilyen jól sikerült. Nem magam fényezem hanem a többieket, emrt nagyon elkaptáka játék hangulatát és nem is nagyon kellett benne átírni semmit se.

Randal
Ahh, válasz a tegnapi válaszlevelemre:

"lehet hogy egyedül is megtudom csinálni és a mentésekkel se let jobb ,mer 3 gépen sem sikerült

de én is át tudnám egy kis segítséggel megcsinálni de köszi"

Adtam neki 1 hetet hogy megmutassa hogyan tud jobbat csinálni😛

Az ilyen dícsérõ szavakért áll neki honosítani játékot az ember 😊

Egyébként nem vagyok magyarításfüggõ, de az elsõ részt én is magyarul játszottam végig, és azóta is pozitív példának tartom a mûfajában, a fellépõ bugokról pedig nem a fordítók tehetnek.
Ki ez az eszetlen aki ilyet mert neked írni én 100% osan meg vagyok elégedve a fordításoda...

Éztetet a legényt v.leányzot meg majd elintézzük<#boxer>

Randal
Úgy könnybe lábad a szemem az ilyen megható véleményektõl:

"Bánóczki Richárd" <[email protected]>:

SZIA
bazd meg a hülye GOTHIC magyarításodat ,mert nem lehet vele végigjátszani
dugjátok föl a seggetekbe az egész szart!!! BUGOS az egész
utóirat:SAJT

Végig (ameddig kész van) vittem a Diccuricot, angolul. Nem rossz, nem rossz. Kis német tudás, vagy online fordító ismerete elõny, mert akadtak benne német dumák. És a Ctrl-Esc bill. kombót se szerette, úgyhogy fosztogatni csak nyugodtan és szépen. Amúgy minden benne van, talán még könnyebb is, mint a Gothic. Van végigjátszás is hozzá (német, le kell fordítani online, bár a gépi fordítók érdekesen mûködnek), nem teljes de a lényeg benne van. Néha azért egyébként is elszállt, a sûrû mentés melegen ajánlva. Viszonylag hamar ütõképes halálosztóvá lehet benne fejlõdni. Mágia csak 3. körig, egyébként mindent maxra lehet hamar fejleszteni.
Ha a saját gépem közelében leszek feltöltöm újra.
Nem így van. Két különbözõ varázslatról van szó.
A vége felé attol a paptol is megkapod a halál leheletét akit az urizzel nélkül nem tudtál megsebezni nem fontos sardasztol megkapni a kard többet sebez és nem kell hozzá manna...

oké, köszi szépen!