3672
Gothic 1
-
Stonee #2832 sikerült, köszönöm. öröm volt ezek után széjjelverni Lukort. :)
thx még1x :) -
#2831 Csak a magyarítás leszedése nem elég, ez bug is, amire a magyarítás csak ráerősít. Én legalábbis hiába változtam át (magyarítás mellet), odacsaltam Lukort ahova kellett, visszaváltoztam, ő meg visszaballagott a helyére, és kezdődött minden elölről. Leszedve a magyarítást viszont még mindig nem történik semmi, bár az igaz, hogy ilyenkor már lehet alkalmazni a bug ellen a hivatalos trükköt, be kell marvinozni egy könyvet, Baallukorbugfixbook vagy mi is a neve, és azt elolvasva már megy minden tovább. De lehet próbálkozni... -
Gary #2830 Szerintem, csak az egyiket kell, azaz a magyarítást szedje le VAGY változzon át... -
#2829 Közismert bug. Ha magyarítással játszol, akkor azt most erre az időre vedd le, mert erősen bezavar. Változz át valamilyen állattá, legjobb a vérlégy, mert gyors, majd közelítsd meg Lukort ebben az alakban. Megtámad, így el tudod csalni a nagy terembe. Itt jól kell időzítened, akkor változz vissza (Enter), ha Lukor épp a négy oszlop között van, középen. Ekkor menj oda hozzá, és folytatódni fog a történet. -
Stonee #2828 sziasztok
kellene egy kis help. eljutottam a 3. csapterig, ahhoz a küldihez, ahol az ork temetőbe kell elmenni. A barlangban meg is találtam Baal Lukort, akivel a párbeszéd és a leírás alapján is követnie kellene engem. Csakhogy b@szik megmozdulni, a beszéd után bevonul a terem közepébe ahol harcolt az orkokkal és ott marad. megszereztem a tekercs 2 darabját odaadtam neki, de továbbra sem jön utánam a nagy terembe, ahol használni kellene a teleport tekercset. próbáltam leütni, hogy legalább a tekercs hozzám kerüljön, de semmi, nem sebződik. végre egy játék, ami leköt, és lehet hogy egy ilyen szaros bug miatt nem tudok továbbmenni...
A tudtok segítsetek, előre is köszi! Amúgy magyarosítás telepítve van és a 1.08k verzió. Visszatöltöttem egy barlang előtti mentést, újranyomtam Lukorig, de ez sem segített! -
Gary #2827 Nagy a valószínűsége, hogy az első installáláskor megváltoztattad az alap könyvtárat, ami többnyire a c:\program files\...\gothic
Viszont a telepítőknek (tisztelet a kivételnek) meg van az a rossz szokása, hogy ha megváltoztatod az elérési utat, azaz másik helyre akarod telepíteni, mint az alapbeállítás, akkor hiába választod ki a meghajtót, könyvtárat, a saját GOTHIC könyvtár nem jön létre, Neked kell bepötyögnöd az elérési út végére! Ezért, ha a C:\windows könyvtárat választottad, akkor ide ömlesztve belezúdított mindent. Legközelebb figyelj erre!
Én egyik játékot sem a fölajánlott helyére telepítem, de ilyen gondom soha sem volt! (Illetve egyszer, a Pool of Radiance-szel, az csak az alpap helyére akart telepüni, de gyorsan kijött hozzá egy patch)
A sajátgép/vezérlőpult/programok telepítése és törlése használatával sem tudod uninstallálni? -
Zóanagyvarázsló #2826 Amikor először installáltad, talán meg kellet volna adnod hova telepíted. Bár azt elképzelni sem tudom, hogy került a Windows könyvtárába. Nálam ilyen probléma nem volt. -
Big Bad Ryder #2825 Játszani akarok vele, és megy is.De engem az zavar,hogy a C:/windows-ba teszi a játékot, más utat nemlehet választani (és persze nem úgy rakja,hogy C:/windows/gothic,hanem összevissza bele),szal igy a magyaritást sem tudom rendesen felrakni.Ha uninstallálnám teljesen akkor talán menne, de nemtudom azt se. -
Zóanagyvarázsló #2824 Játszani akarsz vele, vagy unistallálni?
Ha az előbbi, akkor egyszerűen indítsd ikonról, vagy töltsél le hozzá egy crackelt exe-t!
-
Big Bad Ryder #2823 Helló!
Olyan problémám van a játékkal,hogy mikor beteszem az 1. cd-t csak modify,repair és remove lehetőségeim vannak.ha modify-t nyomok akkor mindjárt a C:/windowsba-teszi a játék fájlait,másik elérési út nem választható,ami mahára zavar.Ha remove-t nyomok akkor uninstallálja a gémet, legalábbis szerinte,mert az összes játékfájl megmarad.
Mit lehet ilyenkor csinálni?Próbáltam már kitörölni az összes regitry-t, de nemműxik így sem. -
gyonax #2822 Na, mostmár minden hang megy csak a beszédhangok nem(amikor én beszélek valakivel) Erre esetleg valami megoldás? -
Zóanagyvarázsló #2821 Sajnos erre a(z angol nyelvű) Jowood fórumon sem találtak megoldást, úgy látszik nem szereti az újabb ATI kártyákat, drivereket. -
gyonax #2820 Ja és az inventory 1.08j-vel se működött. -
gyonax #2819 Eredeti van meg, de beszélni azér se akar -
Zóanagyvarázsló #2818 Nem emlékszem pontosan milyen lehetőségek voltak az audio opciók között, de sztereóba érdemes állítani. Egyébként az 1.08k pont az inventory tárgyainak grafikáját javítja fel (úgy tudom mást nem is csinál), szóval arra a problémára lehet megoldás a sima 1.08j használata.
Ugyen nem valami gagyi RIP verzióval játszol? Mert azokból ki szokták spórolni a beszélgetést tartalmazó fájlokat, lévén elég sok helyet foglalnak. -
gyonax #2817 1.08k, de nekem is megjött a hangjuk, de pl. amikor én beszélek valakivel egyikünknek sincs hangja. A hangfalam 2.1-es, ha ez jelent valamit. -
Zóanagyvarázsló #2816 Persze. De van, amikor csak a "sutyorgásukat" lehet hallani, tehát csak részleteket. Milyen verzióval játszol? (Az angol alapból 1.08j, én azzal toltam végig.) -
gyonax #2815 Amúgy neketek van hangja az embereknek a játékban? Pl: Régi Táborban beszélgetnek az emberek? -
totya4 #2814 Megpróbálhatod a legrégebbi drivert ami még megy a kártyáddal, plussz esetleg régebbi directx-et, pl 8-ast, és mondjuk win98 alatt... -
gyonax #2813 Nekem egy ATI x1600-as van és nem látszik vele az inventory. valami tipp? -
totya4 #2812 Az az egyetlen patch ami az angolhoz megjelent, az rajta van. -
#2811 Én verziószámra gondoltam, nem nyelvre.
Az enyém 1.08k -
totya4 #2810 Angollal. Mondj olyan verziót amelyikkel jó, kipróbálom rögvest. -
#2809 Az inventory-bug más kártyákon is előfordulhat. Attól függ, milyen verzióval játszol. :) -
totya4 #2808 Megoldva. Erre meg kiderül, hogy az inventoryban nem látok semmit. Újabb ATI kártyák csodája. -
totya4 #2807 Üdv nép! Rájött már valaki ati kártyákon miért olyan tetű ez a játék, lehet-e orvosolni?
Szaggat, fps 25 alatt, de egy idő után felmegy akár 85-re is nem mozdulva... azt hiszem félévente erre rákérdezek :) -
rosti #2806 üsdd meg és akkor elmenekül elöled .De ha egy zárt helységmen ütöd meg akkor körbe-körbe rohangál míg ki nem végzed ,kapsz érte XP-is... -
gyonax #2805 Valaki nem tudna adni letöltési linket a nem rip-elt verzióhoz.(tehát az iso-hoz) mert én sehol nem találom. -
#2804 Hogyan lehet egy magidézett lényt "megszüntetni"? Már csak azért, mert a gólem amíg élő ork van addig nyomul én meg nam akarom már... -
Scar #2803 Kb. 3 nap és 1 hét között, de a postakölcséget előrre kell nekik fizetni utalással asszem. -
gyonax #2802 Kösz. Kb mennyi idő még postázzák? -
Scar #2801 Sajnos csak külfölről lehet beszerezni. Próbáld meg a piranha-bytes webshopjában itt. Én is onnan szereztem be. -
gyonax #2800 Nem tudjátok, hogy meg lehet-e rendelni a játékot valahonnan?
Kérlek kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy töltsd le. Előre is kösz -
Zóanagyvarázsló #2799 Írtam az előző hozzászólásomban. Találkozni fogsz vele, ha eljön az ideje, de a küldetést már nem tudod befejezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legvége előtt fogsz már csak vele találkozni, de már ellenségként. -
#2798 OKé, de csak meg lehet találni valahol nem? Már nekiálltak megidézni, de nem sikerült. De akkor még ott volt a templom előtt az emelvényen Yberionnal és Cor Angarral... MOst meg hová lett? -
Zóanagyvarázsló #2797 Igen. Harmadik fejezettől már máshol van Cor Kalom, még az elején elindult néhány templomossal és tanonccal az Alvóhoz. Szóval ez a küldetés akkor sajnos ugrott. -
#2796 Asszem harmadik. MIért? Ez lényeges? -
Zóanagyvarázsló #2795 Hanyadik fejezetben (Chapter) jársz?
-
#2794 PErsze ott már néztem, de nem találtam az egész táboron belül sehol sem... -
Zóanagyvarázsló #2793 Fortuno felett a fa tetején, saját őre van a kunyhója előtt.