Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.the-spoiler.com/RPG/Piranha/gothic.1.html
követnie kéne!!!micsinájjak???!!!!
problem: elkellett mennem az ork temetõbe. elmentem, lenyírtam mindenkit, találtam egy barlangot. kör alaku terem,3 járat. a köralaku teremben volt egy ember, egy baal. beszéltem vele. aszongya nézzek körül.ok,megbeszéltük... a 3. járatban pár ork és egy tekercs, vasajtó mögött. gomb be, ajtó fel, ok, elviszem a tekercset. odaadom neki, aszongya kell lennie egy másiknak is. bemegyek a 2. járatba, ott egy halott, egy lyuk a földben, és a tekercs másik fele van. azt is odaadom a csákónak, aki erre megfejti hogy ez egy teleport tekercs. aztán csak ott áll.és ennyi.
én bementem a zelsõ járatba, ahol háro tonna felderítõ és egy harcos ork volt. a végigjátszásom azt mondta hogy menjek be a harmadik járatba, nyírjam ki a harcos orkot, álljak a négy oszlop közé, és akkor a baalmotyog valamit.
na ezzel csak az a gond hogy nekem nem mond semmit. még mindig a teremben van, nem követett. követnie kéne vagy mi? mit évõ legyek?
Tehát egy link kéne, hogy honnan tudnám letölteni.
uTorrentet használok, úgyhogy olyan torrent is jó!
Elõre is kössz!
Bye!
Vállalhatsz munkát a banditáknál, lehetsz Guru, bemehetsz a játék elején lévõ bányába (van ott egy kar), tanulhatsz alkímiát, ilyesmi.
Az rpgdot.com-on olvashatsz róla bõvebben.
Next PC upgrade: 2022
Kellene valaki aki újra átnézné a programozását a fordításnak, mert ez így nem oké😞
Nomármost vajon a magyarítás végett nem mozdul meg egyik se az istenért se?
Nem összevissza kell csapkodni.
Ki kell várni a megfelelõ pillanatot, meg érezni kell a kard mozgásának ritmusát.
Próbáld ki azt a taktikát, hogy nem mész közelebb a goblinhoz, hanem jobbra-balra suhintasz mikor feléd akar lépni. Hidd el, simán legyakható.
Az elõrefel való suhintást még nem célszerû alkalmaznod, csak ha profi vagy az irányításban😊
A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
Ugyanis ha felmész a hegynél lévõ mredélyre, ahol az elsõ goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...
1 goblint kinyírni meg egyszerû😛
Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erõ kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erõsebb karddal viszont lassabban suhint.
És visszaszokni erre a harcra te jó isten 😄
Most kedvet kaptam G3 mellett újból elõvenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
Hogy lehet azt elõcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem 😞
Ja a videók sincsenek feliratozva?
Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk.
worlds_patch_freddy-1.01
Gothic-Texturpatch_by_ThielHater
Meg is vannak.Kár hogy nincs elõtte utánna képek 😞
Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítõnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet!
Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest😊
És elméletileg készít egy újabb modot is.
Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer😊
Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!
Mert felakarom rakni emgint!
Van még esetleg valaki aki kipróbálta õket hosszabb távon, fullosan feltelepítve?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
de a fókusz nem tudom hol van vagy hogy hogy érem el mert írták hogy a lebegtetéssel .AZT hogy kell??
megint elakadtam az orkföldön amikor a fókuszt keresem és fel kell mennem a 2. emeletre nem tudok mert a létra tetején lezuhanok ezt hogy csináljam meg akrobatikám nincs és nem is tudom hogy kell megtanulni, teleportot meg nem tudom hol lehet venni. segítetek hogy hogy jutok fel
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
azt meg tudnátok mondani hogy az ork temetõben amikor megtalálom baal lukort aki össze rakja a teleport tekercset utánna mit kell csinálni?
Ráadásul a német verzió, ami nem ugyanaz, mint az angol, már jóval régebben kész volt.
Apropó: van az a fickó, aki mindig követ engem..Hogy lehetne kiiktatni?
tomonor: Ja, hát a reset gomb az nem szokott jót teni a mentéseknek😊
Ajánlok elsõnek is egy vírusírtást, aztán töredezettségmentesítés, meg szedj le mindent ami feleslegesen van fennt.