Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
itt egy fasza végigjátszás angolul.
http://www.the-spoiler.com/RPG/Piranha/gothic.1.html
követnie kéne!!!micsinájjak???!!!!

htr93
Lester? krva ismerõs, biztos hogy old camp-os. én most az egyen játszok. azaz játszanék, de elakadtam. segítsetek! leéétszi!
problem: elkellett mennem az ork temetõbe. elmentem, lenyírtam mindenkit, találtam egy barlangot. kör alaku terem,3 járat. a köralaku teremben volt egy ember, egy baal. beszéltem vele. aszongya nézzek körül.ok,megbeszéltük... a 3. járatban pár ork és egy tekercs, vasajtó mögött. gomb be, ajtó fel, ok, elviszem a tekercset. odaadom neki, aszongya kell lennie egy másiknak is. bemegyek a 2. járatba, ott egy halott, egy lyuk a földben, és a tekercs másik fele van. azt is odaadom a csákónak, aki erre megfejti hogy ez egy teleport tekercs. aztán csak ott áll.és ennyi.

én bementem a zelsõ járatba, ahol háro tonna felderítõ és egy harcos ork volt. a végigjátszásom azt mondta hogy menjek be a harmadik járatba, nyírjam ki a harcos orkot, álljak a négy oszlop közé, és akkor a baalmotyog valamit.
na ezzel csak az a gond hogy nekem nem mond semmit. még mindig a teremben van, nem követett. követnie kéne vagy mi? mit évõ legyek?

Imisz
Helló! Én most a Gothic 2-n játszok de az 1-et is ki akarom próbálni mert találkoztam egy Lester nevû csávóval és azt mondja, hogy ismer, közben nekem fogalmam sincs hogy ki az.
Tehát egy link kéne, hogy honnan tudnám letölteni.
uTorrentet használok, úgyhogy olyan torrent is jó!
Elõre is kössz!

Bye!

Randal
Az egy orosz mod.
Vállalhatsz munkát a banditáknál, lehetsz Guru, bemehetsz a játék elején lévõ bányába (van ott egy kar), tanulhatsz alkímiát, ilyesmi.
Az rpgdot.com-on olvashatsz róla bõvebben.

Mi az a Golden Mod? Amúgy a magyarítás hibái mellet is jó az, ráadásul mindenki kijátszható, pénzt lerakod valami elhagyott ládába, majd a bányában mindent kinyitsz, mire elvernének simán kiszedsz mindent kivéve pénzt, õk meg nem tudnak egy fillért sem kaszálni tõled. Azért a fegyverek nyílvesszõk tekercsek is jó pénzt jelentenek.
Randal
Golden Mod-ot próbáltad már? Már a 2.92-es verziónál jár.

grebber
Már el is feljetettem ebben milyen lassan megy a felõdés + érc gyûjtögetés 😞

Next PC upgrade: 2022

Randal
Ja, sajna elöjönnek a bugok miatta. Idegesítõ nem picit. Ilyenkor talán a Baal Lukornál alkalmazható átváltozós kiugrasztás is szóba jöhetne, de nemtom, hogy ott van-e lehetõség ilyen hosszan futni.

Kellene valaki aki újra átnézné a programozását a fordításnak, mert ez így nem oké😞

grebber
Ja avégett volt 😞

grebber
Régi bányában ugye Aaront és Ulbertet el lehet csalni.
Nomármost vajon a magyarítás végett nem mozdul meg egyik se az istenért se?

Eszméletlenül jó az a játék még ma is. 3 hete nyomtam végig újra és mindent felvettem a Frapssal. Az oldalra kaszabolás tényleg fontos az elején, meg a hátulról támadás, mert mire kis mozdulatlan goblinka alatt a százlábú megfordítja az egész testet már a kezdés elõnye a tiéd és akkor jön a ritmus.😊
grebber
Majd csak visszaszokok rá.

Randal
Nnnnnaaaa, nem förmedvény ez kéremszépen. Én 2-3 éve játszottam vele utoljára és most is simán ment az irányítás.
Nem összevissza kell csapkodni.
Ki kell várni a megfelelõ pillanatot, meg érezni kell a kard mozgásának ritmusát.

Próbáld ki azt a taktikát, hogy nem mész közelebb a goblinhoz, hanem jobbra-balra suhintasz mikor feléd akar lépni. Hidd el, simán legyakható.
Az elõrefel való suhintást még nem célszerû alkalmaznod, csak ha profi vagy az irányításban😊

grebber
Nemtudok sajnos egyenlõre visszaszokni erre a förmedvényre😞 Nagy kihivás 1 szál Goblin is 😞

Randal
Ha megvan akkor jó😊
A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
Ugyanis ha felmész a hegynél lévõ mredélyre, ahol az elsõ goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...

1 goblint kinyírni meg egyszerû😛
Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erõ kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erõsebb karddal viszont lassabban suhint.

grebber
Huhu édes jó istenem 2 éve nagyon jól nyomtam most meg 1 szaros goblint nemtudok kinyirni.Rettentesen elszoktam az írányitásától 😞

grebber
Na sikerült igen igen régi idök elõjönnek amikor magyarul átállítva semmi sem mükdöik.

És visszaszokni erre a harcra te jó isten 😄

grebber
Segítségeteket kérném!

Most kedvet kaptam G3 mellett újból elõvenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
Hogy lehet azt elõcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem 😞
Ja a videók sincsenek feliratozva?

Randal
Vannak képek, csak a neten kell keresni õket.
Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk.

grebber
Textures_Patch_Freddy-0.8
worlds_patch_freddy-1.01
Gothic-Texturpatch_by_ThielHater

Meg is vannak.Kár hogy nincs elõtte utánna képek 😞

Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítõnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet!

Randal
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=3

Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest😊
És elméletileg készít egy újabb modot is.

Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer😊

grebber
Hol érhetõek el ezek?
Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!

Mert felakarom rakni emgint!

Randal
Felraktam a játékhoz a textúra patcheket. Eddig elég okésnak néznek ki. Szép színes lett tõle a világ😊

Van még esetleg valaki aki kipróbálta õket hosszabb távon, fullosan feltelepítve?

köszII!
Esrohnoil
Ehhez még annyit h. néhány varázslatnál a mûködése közben végig nyomni kell az aktivizáló billentyût, különben idejekorán megszakad a mágia folyamata. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mennyj ki a teraszra ahol Lester van és a ládábol ved ki az írást.Add oda Lesternek, erre add egy lebegtetés tekercset .Ha lenézzel a teraszrol láthatod a fokuszkövet ,aktiváld a varázslatot és menny le érte.Lehet kevés a manád a varázslat elövésére nézd meg az invertoriban mit ír a tekercs a manafogyasztásárol.

Hurrá sikerült!!
de a fókusz nem tudom hol van vagy hogy hogy érem el mert írták hogy a lebegtetéssel .AZT hogy kell??
sziasztok!
megint elakadtam az orkföldön amikor a fókuszt keresem és fel kell mennem a 2. emeletre nem tudok mert a létra tetején lezuhanok ezt hogy csináljam meg akrobatikám nincs és nem is tudom hogy kell megtanulni, teleportot meg nem tudom hol lehet venni. segítetek hogy hogy jutok fel
Esrohnoil
Jah, fõleg az a jó, mikor többen vannak ellened és rááll a távolabbira. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Itt is rááll az ellenre.

De a 2-ben annyira könnyebb, hogy "lock on target" van...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Randal
okosan kell harcolni, nem csak csapkodni össze-vissza😊

<#boxer><#duhos2>ÁÁÁÁWÁ!!! Idegeimre megy ez a harc-irányítás! Még egy vakondpatkány-akarom mondani dosznópatkány is legyõz...

sziasztok
azt meg tudnátok mondani hogy az ork temetõben amikor megtalálom baal lukort aki össze rakja a teleport tekercset utánna mit kell csinálni?
jah, akkor jó 😄 csak én most keztem ezzel a játékkal....

Esrohnoil
Persze h. láttuk. 😊
Ráadásul a német verzió, ami nem ugyanaz, mint az angol, már jóval régebben kész volt.

Aham, kösz... Már láttátok ezt?: http://www.gamestar.hu/gothic-film.html

Gondolom Mudról van szó. Ha elvered, akkor elfut, persze legközelebb attól még csatlakozik hozzád, tehát érdemes elkerülni vagy rendszeresen adni neki.
Igen,de a szar hangkártyám miatt muszály néha...
Apropó: van az a fickó, aki mindig követ engem..Hogy lehetne kiiktatni?

Randal
Az elsõ résznek nem kell túl sok virtuális memória. a 2. résznek kell, de az alá kell vas is.
tomonor: Ja, hát a reset gomb az nem szokott jót teni a mentéseknek😊

Esrohnoil
Mondjuk én megadtam a gépemnek 3 giga virtuális memóriát. Nem tudom h. ettõl, v. az említett exe letörlésétõl, de sosem voltak az elsõ 2 résszel komolyabb problémáim. Pedig már közel sem mai a gépem.

Esrohnoil
Átmásolod máshova (biztonsági mentésként) a vdfs32e.exe-t, aztán a játék könyvtárából meg kitörlöd. 😊

Igen? Hogy?

Esrohnoil
A virtuális meghajtó játék indításakor történõ számolgatását egyszerûen ki lehet iktatni. 😊

A gothic 2-nél nekem akkor csinálta ezt, amikor játszottam, valami nem tetszett?-puff, ujraindítottam-reset-, visszalépek, és látom, hogy a mentésem képe helyén egy fehér ablak csücsül... Azóta mindig 2X mentem el a játékot, habár lehet valami köze ahhoz, hogy a játék elején betölti a virtuális meghajtóját. Az játszhat közre arra, hogy esetleg kínos helyzetbe kerüljünk....

G2-nél elõjött nekem ilyen, és a fórumokat látva másnak is. A G1 nem sokban különbözik a G2-tõl tehát el tudom képzelni hogy itt is lehet ilyen probléma. Bár egy gépet ajánlott alaposan letesztelni (fõleg tuningnál) de nem feltétlen nálad van a hiba 😊 Persze legközelebb legyen több mentésed.
Esrohnoil
Hát, vagyunk egy páran akik pár száz órát játszottunk a játékkal, de részemrõl nálam ilyen probléma sosem volt.

Randal
A hiba a te gépedben van.
Ajánlok elsõnek is egy vírusírtást, aztán töredezettségmentesítés, meg szedj le mindent ami feleslegesen van fennt.

az elsõ menetemnél volt 3 elmentésem de amikor kilépett a játékba se tudtam belépni csak ha újratettem. a mostaniba pedig sajnos csak 1 elmentésem volt. akkor most megint kezdhetem elõröl <#rinya>