3777
Gothic 1
-
mpb03 #3217 na és milyet? végén, közepén, hol? -
NoVa16 #3216 vki gothic1 mentést ide :
[email protected]
pls!!!!!!!!!!!!4444 -
:O -
gyonax #3214 Vagy akár írhat a fórumba is :P -
Ha bárkinek kell segítség gothic 1 vagy 2 vel kapcsolatban nyugottan írjon a [email protected] ra vagy vegyen fel msn-re ugyan ezzel a címmel :) -
Ok, XP már tökéletesen fut, talán nem Vista-n kellett volna nyomatnom. :D -
gyonax #3211 Szerintem valami kodek gond... Ha FFdshow van rakd a kivétwelek közé, ha más akkor nem tudom:D -
Látszik rendesen az inventory, jól is fut a game, de bizony egyfolytában fagy, kivág az asztalra, lehet, hogy a ThielHater Texturepatch miatt van? Marha idegesítő. Jah is a videók alatt nincs kép csak hang. -
gyonax #3209 Szerintem elég sok idő fog eltelni mire megint látszani fog:D -
totya4 #3208 És látszik az inventory tartalma? :) -
Köszi a segítséget, most már szuperul fut. -
A legújabb hivatalos patch az 1.08k? -
gyonax #3205 Töltsd le a legújabb hivatalos patchet, majd:FPS Patch KELL HOZZÁ A PLAYER KIT: Letöltés -
Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, hogy Gothic 1 szaggat a gépemen, 20 FPS körül fut, akármilyen látótávval. Nem tudtok vmilyen patchet vagy vmit erre? (gondolom az újabb 2 magos gépeket nem támogatja, emiatt van ez) -
TheIsland nevű modot próbáltátok? :)
A Golden Mod az egy teljesen különálló mod, v. a történet beépül a főszálba?
Ja, és a VisiGothic nevű moddal vki jutott az elejénél tovább?
Rögtön induláskor démonok támadnak.
-
lényegében olyan mint egy Gothic stratégia, nem egyedül mész gyilkolni hanem csapattal. az elején az inkvizítornál tudod kiválasztani hogy íjász vagy közelharcos akarsz lenni(íjász ajánlott), csak rövid az a problem. a www.worldofgothic.com -on fönt van. -
gyonax #3201 Ezaz nem csak én vagyok fanatikus:D Én is 7x-8x-9x-10x már végignyomtam:D (Már nem is számolom)
Én ezeket a modokat ajánlanám:
1. NoName Mod
-6 új fegyver
-recept alapján kovácsolás
-új skinek(minden páncél + hős[a hőst nem javasolnám, fekete lesz tőle a haja{installernél ki lehet választani}]) - Figyeled hány zárójelet használtam :P
-új interfész(sztem jó)
LINK: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=131
2. Freddy's texture and world patch:
-world bugokat javít
-szép világ textúrák
LINK:http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=121
(Mindkettő ugyanarról az oldalról tölthető(world patch linkje kicsit lejjebb)
3. ThielHater Texturepatch:
-textúrák(javasolt mindent telepíteni) - szerencsére nem akad össze Freddy's texture patchcsel
LINK: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=129
És ahogy Yosimicu mondta:
GOLDEN MOD 2.92:
-sok-sok újdonság(sztori)
Maga a mod: http://en.rgmt.org.ru/modules/PDdownloads/visit.php?cid=2&lid=1
Angol patch: http://en.rgmt.org.ru/modules/PDdownloads/visit.php?cid=2&lid=2
A Golden modhoz Gothic Starter kell: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=28
Ui.: nem kéne már házigazda? 3200 Hozzászólás... Kéner egy banner meg FAQ -
A Trial mod-ot nemismerem de amit ajánlani tok az a Golden mod/magyaritás nem üzemel vele/ de ezt inkább azoknak akik már végignyomták legalább 1x-2x /én spec már vagy 7x-8x lazán végignyomtam

-
adammmmmmm #3199 Most eldöntöttem hogy újra végig viszem ezt a játékot magusként és harcosként is. (eddig cheateltem de most nem szeretnék. Mivel nem nagyon mentem írtani az erdőbe és ezért amint mentem a mineclawlwer barlangba fojton meghaltam. Mosz nem mert ügyes vagyk XD) Azt szeretném kérdezni mi az a The Trial mod? És hogy működik? -
ha a 4 kőre gondolsz a kapu előtt azzal ne törődj hogy nem marad benne, így csinálták meg. -
Köszönjük Tibi Bán-ak!
Mellesleg.. én is megakadtam... még mindig nagyon a vége... megvan felerősített uriziel, és a 4. sámán is halott, és már csak ilyen botokat kéne a földbe szúrni. Bele is tudom csak nem marad ott és most mi van ilyenkor???
előre is THX -
Noren #3196 hehe nem má mind1 mer Tibi bá ezt is megoldota XD -
Várj, kitalálom, a köv. kérdés meg az lesz h. miért van az, h. a Gothic lefagy, amikor 5-nél több tárgy van nálad?!
-
Noren #3194 inkább így kérdezem mért van az hogy a játék kidob amikor 5 nél több muki kezd harcolni ? -
Noren #3193 mind1 már megoldottam :) -
Noren #3192 Hello all pls valaki segítsen mer nem tudom mér de engem a Gothic állandóan kidob régebben még csak 1 nap max 2x de most már 1/5 perc enként mi lehet a baj ? -
rosti #3191 Levitáld le a szobtocskát ahol imátkoztak a sámánok és tadám nyilik az rács ha meghúzod a kart. -
A helyre, a 4. sámán szájáér... -
Help me! már nagyon a végén járok... meg van uriziel, felerősítve, és már csak vissza kéne mennem a helyre. elgyalogoltam odáig, de nem tudok átmenni az ajtón. Ugy e egy orkos helyre kell menni? ahol először teleport segítségével mentem be az ajtón, mert a kapcsoló nem működött(LoOoL)
??? -
OmarO #3188 Ja és valamiért elállítódott az irányításom, és egérrel nem tudok csinálni semit.Mit tegyek? -
OmarO #3187 Hy all.Megint megakadtam.Amikor azt az 5 mágust kell kinyírni, az egyiknél ott egy szekta táboros. asszem Baal Boro vagy valami ilyesmi.Hogy jutok be a mögötte lévő nagy kapun?? -
A #3175 re tud valaki valami okosat?? -
OmarO #3185 Az ork gyógyitalt megszereztem már.És kössz. Ha majd valami nem megy szolok .THX -
Elvileg ott is fellehet mászni elől, de én mindig hátulről mentem. Valamerre az eleye felé el lehet menni balra és yobbra is majd fel(a jobboldali úton) Ha balra mensz egy pár rákba futsz és tovább haladva szépen megközelítedd az orkot hátulról. Itt vagy átugrassz vagy felmászol a kis szirteken és ottvagy. Ezután egy ork gyógyital kell majd az is ittvan bent valahol visszább a földön. -
OmarO #3183 Hello.És azt nem tudod hogy tudok oda menni az ork-hoz??mert találtam egy orkrabszolgát aki törökülésbe ül, és nem tudok odamenni hozzá mert fenn ül valamin.És nincs létra.Légyszi ha tudjátok mi a megoldál irjátok le...THX -
OmarO #3182 Kössz! -
W B #3181 Gorn ad egy kulcsot a rácstól jobbra van egy kunyhó, azt kinyitod a kulccsal, és ott bent van a csörlő. -
OmarO #3180 Hello. Remélem tudtok segíteni. a 4-ik fejezetben lent vagyok a szabadbányába gornnal és ki kell nyitni a kaput, de nem találok semmi csőrlőt, és semmi mást amivel ki lehetne nyitni. PLS segigtsetek -
Ja,mostmár értem,kösz.:)
Ez tényleg nagyon rosz hogy egy játék angolosításánál kihagytak belöle dolgokat.
Ha ujrakezdem a játékot mindenképp le fogom tölteni. -
A német verziójú Gothicban a 2. chapterben van egy rész amikor a kastélynál lévő színpadon egy zenekar zenél, az emberek meg ott állnak.
A zenekar a német In Extremo.
Namármost az angol verzióban jogi és pénzügyi okok miatt nem szerepelnek, azaz kivették őket belőle.
A patch segítségével pedig az angol verzió tulajdonosai is "eredeti" minőségében élvezhetik a játékot.
Már csak az Alvó szentélyében lévő apró hibát kellene orvosolnia valakinek, ugyanis ott az egyik Baal fontos szövege nincs feliratozva:(