3672
Gothic 1
  • gabber a hun
    huuh mit ki tud?

erről
  • Qwerty4
    Hát ez így nagyon rossz.A jegyzetek se jönnek elő.Menü is csak azután érhető el miután a hídhoz értem, a játék legelején.Ahhoz persze mindig el kell indítani egy új játékot és a hídig elgyalogolni, majd betölteni a legfrissebb mentést.Nameg a játék is elég kínai még, szóval nem vagyok hozzászokva. :(
    Esetleg valami ötlet?
  • Qwerty4
    Én is erre gondoltam.Mikor utoljára, lassan 3 éve először felraktam rendesen működött.Akkor is ugyanaz az XP volt fennt mint most.De kártya a 9200-as volt, most meg 2600-as van.És persze driverből is a legújabb. :)
    Nem tudom mit csináljak, közbe szándékoztam új játékokat is tolni.Ha régebbi drivert teszek azok nem fognak menni. :(
  • Takanohana
    Nekem csak a gyűrűk és amulettek nem látszanak, csak elmosódott folt van helyettük, minden más látszik. Gondolom minden gépen másképp van.
  • totya4
    Pontosabban semmi sem látszik :)
  • Takanohana
    Ezt nem tudom, nekem ilyen hiba nincs. Nekem az inventoryban nem látszanak bizonyos tárgyak. Itt ki lett már vesézve, hogy az egyre újabb vga kártyák és driverek miatt van. Lehet, a te hibád is erre vezethető vissza.
  • Qwerty4
    Szóval csak egy Gothic hátteret mutat, közben viszont hallani a menü hangját ha a nyilakat nyomogatom.
  • Qwerty4
    Kösz.

Nem értek valamit.Miért nem a menüt tölti be először?Egyből jön az első beszélgetés Diegoval és nem a menü.Mi a megoldás?
    És sokszor a játékban is az Esc-el nem akar előjönni a menü.
  • Takanohana
    Nézz rá a 3058-3059 hsz-ekre.
  • Rundstedt17
    tudtommal nem,de ez nem biztos
  • Qwerty4
    Hello.
    Látom még mindig pörög a topik. :)Pedig majdnem 7 éves játékról van szó.
    Azt szeretném kérdezni, hogy létezik valamilyen patch amivel a grafot esetleg tuningolni lehetne?
  • Rundstedt17
    persze szerintem is mindkettő nagyon jó:).bizony még most is élmény tolni.)
  • htr93
    Én kovácsoltam már rozsdás kétkezest! asszem az után, hogy megtanultam kétkézel verekedni kardal
  • Yosimicu
    Így van :)
  • Hawk06
    helyes:D
    A hangulat meg a játékélmény a lényeg...
  • gabber a hun
    szerintem mindkettő hatalmas lett(vitathatatlanul betyárjorasikerult:D), nemá 2008 ba eloveszek 1 2001es gamét azt lelkesedéssel vizsem végig az uj csilivili szuper gamék helyett hm :D
  • gabber a hun
    hehe nem ezaz :D
  • gabber a hun
    1 fejezet ben így állok cheat nélkül :F
  • marton350
    jó ,a notr-el nem jáccottam!
  • Rundstedt17
    a 2 ben benne van a kiegészítőben az akrobatika,szóval nem értem a panaszodat.a 2 sokkal jobb mint az 1,az 1 nek szegényesebb lehetőségei vannak a 2 höz vixonyítva és túl kevés a küldi,egyetlen előnye a hangulat.
  • marton350
    hát de az tök szar ,alig fogok kritikust ütni!

köszi a infót a baalról

egyébként a 2-vel az volt a legnagyobb gondom h nem tuttam a teret érzékelni és mindíg rohattnagyokat zuhantam és meghaltam :( nemtom mérnem lehetett volna a 2-be is betenni a akrobatikát ,sokkal gyorsabban is lehet vele menni...
  • Zóanagyvarázsló
    Ja, akkor 10% a maximum, rosszul rémlett.

Baal Tyonnak a swampweed (vagy mi a neve a droguknak) elosztását kell megoldani az új táborban. Ehhez az ottani tanoncokkal kell felvenni a kapcsolatot.
  • marton350
    én 10 tp-t költöttem az 5%-ra és még 20-at a 10%-ra és azt írja már ki h mester

"Akkor lehet, ha még nem csatlakoztál sehová. A csatlakozáshoz kellenek a guruk szavazatai, mindegyikhez tartozik egy küldetés."

ezt tudom ,én konkrétan arra kérdeztem rá h baal tyon (vagy ki) nyelvének a megoldásához mit kell tennem
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor lehet, ha még nem csatlakoztál sehová. A csatlakozáshoz kellenek a guruk szavazatai, mindegyikhez tartozik egy küldetés.

"amúgy itt csak 10%-ig lehet fejleszteni a 1kezes harcot? :S"

Ha jól rémlik az első fejelsztéssel 10%-ik lehet az egykezest fejelszteni, második lépésben 30-ig.
  • marton350
    amúgy itt csak 10%-ig lehet fejleszteni a 1kezes harcot? :S
  • marton350
    "...akkor később árnyként is meg szabad szólítani..."

egyébként már őr vok :D
  • marton350
    és egyébként mi az a kveszt? és hogy lehet elvállalni?
  • Zóanagyvarázsló
    Baal Tyonnak csak akkor van szerepe, ha csatlakozni akarsz a mocsári táborhoz (és ha megcsinálod a küldetését, akkor később árnyként is meg szabad szólítani). Ezentúl semmiről (szó szerint) nem lehet vele beszélni.
  • Yosimicu
    Ő amúgy sem egy beszédes típus:) Asszem 2x max 3x van mondandója abból 1 a csatlakozási questnél van. De ha jól tom ezek után is csak hörögni fog semmi nagy okosságal nem lát el.
  • marton350
    én már árny vok és szinte az összes guru úgy szólított meg h látta h rajtam van az árnyruha és mind1ik guruval beszéltem ,csak vele nem tok és azt kérdezem h hogy lehet megoldani a nyelvét
  • Zóanagyvarázsló
    Illetve a küldetéseket meg lehet csinálni táborhoz való csatlakozás előtt (pontosabban csak akkor lehet), így lehet beszélni árnyként is a gurukkal, de ezt már kihagytad.
  • Zóanagyvarázsló
    Sehogy nem tudsz vele beszélni. Lester elmagyarázza, hogy a gurukat nem szabad megszólítani, előbb nekik kell hozzánk szólniuk. Erre akkor van lehetőség, ha a szektásokhoz szegődünk - persze kivételek vannak.
  • marton350
    és azt a baal-t aki a templomnál van és hajlonganak a tanoncok előtte és tökre buzisan sóhajt ha megszólítod. <--na őt hogy lehet szóra bírni? :S

előre is KÖSSSSSZZZZZI
  • marton350
    ja ok ,köszi a fókusz megvan (meg a napló is ;)) meg a könyv is ,a tárnarákok még túl erős ellenfelek :(. Ki adja azt a kvesztet a könyvről?
  • Yosimicu
    A mocsári táborban kapod a questeket. Fókuszkő+tárnarákfészek+a könyv a goblinoknál(nem emléxem a könyv nevére) és megvan minden infó ekorra. Ezután jön az idézés+kisfilm történetet nem árulom el egy kis meglepi, és jön is a 3-as fejezet. Mindegy hogy a 2-es legvégén vagy a 3-as elején fejezed be a questet.
  • marton350
    hogy lehet megcsinálni azt a kvesztet árnnyal ,amikor infót kell szerezni a mocsári táborról? má azon gondolkodok h megtanulom a zsebmetszést...

vagy talán ball Tyonal (vagy kivel :S) kell beszélni? csakmer ő még nem áll szóba velem :'(
  • marton350
    eddig se öltem meg! felkelt ,beszéltem is vele meg minden...
  • Yosimicu
    A kovácsolásnak a golden mod ban van értelme mert 100 ért veszik meg az acélkardot.
  • Yosimicu
    A G1 ben csak sima acélkardot tudsz csinálni a 2-ben már fatyúkardot meg érckardokat. Nekem az arénánál sosem volt iyen gondom tróbáld úgy hogy nem ölöd le és nem fosztod ki csak lepofozod(ugysincs nála sokminden). Kapkodj fel mindent a földről, csinálj meg minden apró feladatot ezzel lehet a legjobban feylődni és pénztkeresni nameg a kalandozgatásokkal. Emléxem anno mennyit boyongtam össze vissza mostmár jobban ismerem mint városomat.
  • marton350
    bár ahogy elnézem nem is olyan nagy baj ,legalább él a fórum ,mer ahogy eddig elnézem naponta 2 üzenet jött :)