Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang: Skandi- senior shao wari
Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment)
Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevû mod.
Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.
1. kép
2. kép
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ez csak a német verzióhoz jó?
A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Diccuric nevû modot nem tudja véletlenül valaki h. honnan lehetne lerántani?
Az alul levõ 6 édekes most egy picit.
Az elsõ 3 a készülõ Gothic filmbõl van. Elég hangulatosak. A 3. elõzetes új!
Szeptemberre lesz kész állítólag.
A 4. videó egy gyors végigjátszás. 😊
Az 5. egy trailer az elsõ részhez, a 6. pedig egy kis extra érdekesség. 😄
Mondjuk érdekes, hogy az elején még azzal csábítgatnak a szektások, hogy lehetek tempomos, vagy akár guru is, aztán guru mégsem lehet az ember sehogyan sem. Hátha így mégis. Bár akkor lenne talán némi utalás a lehetõségre itt-ott.
A Chromanin küldit többször megcsináltam, de nekem mindig csak az idegen hullája jelent meg a végén.
Az rpgdot-on kering egy olyan híresztelés is, miszerint a szektásoknál is el lehet érni a 6. mágiakört.
Nem tudja senki pontosan hogy miként, de többen is állítják h. 4. kör után vhogy megnyílik a mocsárban levõ oltárnál egy portál, és megjelenik egy boszi, aki megtanít pár új 5. és 6. körös varázslatra.
Sokan esküdnének rá, de lehet h. csak kacsa az egész.
Mondjuk lehet h. köze van a tanoncvérthez is. Talán olyan formában, h. nem szabad megvenni a templomos vérteket, csak a tanoncokét...
Ki tudja?
Mindenesetre néhány embernek rejtélyes módon állítólag maga Chromanin is megjelenik a könyvek megszerzése után. De ebben talán még kevesebben hisznek, mert semmi bizonyítékot, v. screenshotot nem tudtak mutatni róla. (A bosziról egyet láttam egy fórumban, de ennyi erõvel az is lehet hamisítvány.)
Amúgy érdekes, hogy miután megvettem a Baal-tól, már több tanoncon is felbukkant a tempomtéren.
Úgy rémlik, amikor én a szektásokhoz csatlakoztam, a Minecrawler királynõ megölése után megvettem a könnyû templomos vértet, de ahányszor néztem, ezután sosem tudtam megvenni a "novice's armor"-t.
Most viszont az rpgdot.com-on találtam egy lehetséges magyarázatot rá h. miért nem tudtam megszerezni:
"Don't become a templar after you defeat the minecrawler queen. Instead give the eggs to Colm and then get the almanac, if you haven't already, and give that to him as well. After the invocation and chapter 3 starts, you can buy heavy novice armor from the guru at the swampcamp enterance."
Ezek szerint nem szabad megvenni a könnyû templomos vértet amint van rá lehetõség, hanem a királynõ megölése után elõbb (persze csak ha szükségét látod) megveheted a "novice's armor"-t. Vagyis ha elõbb a templomos vértet veszed meg, nem kaphatod meg a másikat utána.
Érdekesen hangzik. Vki kipróbálhatná. 😊
Tegyük hozzá a "novice's armor"-nál jobb a könnyû templomos vért (igaz, nem sokkal, csak fegyverek ellen ad 5-el többet), de ha gyûjtöd a vérteket, v. érdekel hogy áll a fõhõsön, akkor érdemes beszerezni elõször az elõbbit.
De ha ez nem így van és vki csak kitalálta, ne gyertek azzal nekem h. hazudtam. 😊
Persze az is megeshet h. bár a mágikus kupola már rég megsemmisült és a rabok jó ideje szétszéledtek, mégis Baal Namib még mindig ott áll a mocsárban, és azt hajtogatja h. "Még nem jött el az idõ." 😄
Ottó: lehet, hogy mindketten. Mindenesetre megírhatnád, hogy melyik küldi után volt hajlandó odaadni a páncélt. Nekem nem adja. Lehet egyébként, hogy a magyarítás kavar be. Te magyarul játszottad?
Ez van.
Otto: nem, nem lehet megvenni, sem elõbb, sem utóbb. Követem a történetet, és minden küldetés után felkeresem Baal Namíb-ot, aki egyre azt hajtogatja, hogy még nem jöt el az idõ. Aztán a goblin barlang után Cor Angar felvesz templomosnak, mielõtt igent mondok, elmegyek még utoljára a tetû Namíbhoz, aki még mindig ott tart, hogy az idõ nem érett meg. Templomos már lehetek, a tanoncpáncélt viszont még mindig nem érdemeltem meg, érdekes.
Már nem tudom, hányszor végigvittem a játékot, de marhára idgesít, hogy ha a Szekta táborba állok be, nem tudok nehéz tanonc páncélt szerezni. A másik két táborban az eggyel jobb vértet rögtön meg lehet venni Diegó-tól vagy Wolf-tól, itt meg Baal Namíb egyre azt hajtogatja, hogy az idõ még nem jött el. Hiába csinálom meg a küldetéseket, végig nem ad páncélt. Valaki szerzett már tõle?
bár amit nagyon díjaznék az a gothic trilógia lenne, egy dvd-én egy installal
(szinkronnal vagy magyarítva).
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Köszi! Nem tudtam merre van észak és dél 😊 A másik kaput gondoltam északinak. De így már egybõl megtaláltam.
Most olyan bajom van, hogy nem találom Graham-et, akinél térképet tudnék szerezni. Elvileg az északi kapu környékén kellene lennie, de ott nem találom. <#confused>#confused> Ellenben azon a környéken már van pár ellenségem <#vigyor>#vigyor>
Sajna a demó amit letöltöttem az még a régi volt. És nemigen találtam seholse összehasonlító képet.
Indigo: Nem kell kicsalni a táborból😊
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Csak egyvalami zavar, de nagyon: azt az idióta Mud-ot hogy a fenébe lehet lerázni?!! <#help>#help> Mert hiába mondom neki hogy tûnjön el vagy halgasson, továbbra is ott lohol a nyomomban. Szerencsére egyszer beakadt valahová és sokáig nem is láttam, de aztán csak megtalált... Az elején még jópofának tartottam de már idegesít, gondoltam rá hogy lecsapom mint egy kutyát, de eddig tûrtõztettem magam. 😊
Szóval, van valami tipp hogy lehet lerázni?
vagy marad olyan amilyen?
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Na, majd este megnézem. Köszi a tippeket midnenkinek.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Viszont nekem alapból pl. 3-4 tárgyat rak be egyszerre az eladási slot-ba, ha annyi van belõle; a pénznél van egyedül az, hogy tízesével növeli, ALT vagy CTRL lenyomása nélkül...
No, mindjárt belekukkantok, hogy miként is van ez.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A bal gombos dolgot mindjárt ki is próbálom.