Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Ha megvan akkor jó😊
A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
Ugyanis ha felmész a hegynél lévõ mredélyre, ahol az elsõ goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...

1 goblint kinyírni meg egyszerû😛
Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erõ kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erõsebb karddal viszont lassabban suhint.

grebber
Huhu édes jó istenem 2 éve nagyon jól nyomtam most meg 1 szaros goblint nemtudok kinyirni.Rettentesen elszoktam az írányitásától 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na sikerült igen igen régi idök elõjönnek amikor magyarul átállítva semmi sem mükdöik.

És visszaszokni erre a harcra te jó isten 😄

grebber
Segítségeteket kérném!

Most kedvet kaptam G3 mellett újból elõvenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
Hogy lehet azt elõcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem 😞
Ja a videók sincsenek feliratozva?

Randal
Vannak képek, csak a neten kell keresni õket.
Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk.

grebber
Textures_Patch_Freddy-0.8
worlds_patch_freddy-1.01
Gothic-Texturpatch_by_ThielHater

Meg is vannak.Kár hogy nincs elõtte utánna képek 😞

Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítõnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet!

Randal
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=3

Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest😊
És elméletileg készít egy újabb modot is.

Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer😊

grebber
Hol érhetõek el ezek?
Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!

Mert felakarom rakni emgint!

Randal
Felraktam a játékhoz a textúra patcheket. Eddig elég okésnak néznek ki. Szép színes lett tõle a világ😊

Van még esetleg valaki aki kipróbálta õket hosszabb távon, fullosan feltelepítve?

köszII!
Esrohnoil
Ehhez még annyit h. néhány varázslatnál a mûködése közben végig nyomni kell az aktivizáló billentyût, különben idejekorán megszakad a mágia folyamata. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mennyj ki a teraszra ahol Lester van és a ládábol ved ki az írást.Add oda Lesternek, erre add egy lebegtetés tekercset .Ha lenézzel a teraszrol láthatod a fokuszkövet ,aktiváld a varázslatot és menny le érte.Lehet kevés a manád a varázslat elövésére nézd meg az invertoriban mit ír a tekercs a manafogyasztásárol.

Hurrá sikerült!!
de a fókusz nem tudom hol van vagy hogy hogy érem el mert írták hogy a lebegtetéssel .AZT hogy kell??
sziasztok!
megint elakadtam az orkföldön amikor a fókuszt keresem és fel kell mennem a 2. emeletre nem tudok mert a létra tetején lezuhanok ezt hogy csináljam meg akrobatikám nincs és nem is tudom hogy kell megtanulni, teleportot meg nem tudom hol lehet venni. segítetek hogy hogy jutok fel
Esrohnoil
Jah, fõleg az a jó, mikor többen vannak ellened és rááll a távolabbira. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Itt is rááll az ellenre.

De a 2-ben annyira könnyebb, hogy "lock on target" van...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Randal
okosan kell harcolni, nem csak csapkodni össze-vissza😊

<#boxer><#duhos2>ÁÁÁÁWÁ!!! Idegeimre megy ez a harc-irányítás! Még egy vakondpatkány-akarom mondani dosznópatkány is legyõz...

sziasztok
azt meg tudnátok mondani hogy az ork temetõben amikor megtalálom baal lukort aki össze rakja a teleport tekercset utánna mit kell csinálni?
jah, akkor jó 😄 csak én most keztem ezzel a játékkal....

Esrohnoil
Persze h. láttuk. 😊
Ráadásul a német verzió, ami nem ugyanaz, mint az angol, már jóval régebben kész volt.

Aham, kösz... Már láttátok ezt?: http://www.gamestar.hu/gothic-film.html

Gondolom Mudról van szó. Ha elvered, akkor elfut, persze legközelebb attól még csatlakozik hozzád, tehát érdemes elkerülni vagy rendszeresen adni neki.
Igen,de a szar hangkártyám miatt muszály néha...
Apropó: van az a fickó, aki mindig követ engem..Hogy lehetne kiiktatni?

Randal
Az elsõ résznek nem kell túl sok virtuális memória. a 2. résznek kell, de az alá kell vas is.
tomonor: Ja, hát a reset gomb az nem szokott jót teni a mentéseknek😊

Esrohnoil
Mondjuk én megadtam a gépemnek 3 giga virtuális memóriát. Nem tudom h. ettõl, v. az említett exe letörlésétõl, de sosem voltak az elsõ 2 résszel komolyabb problémáim. Pedig már közel sem mai a gépem.

Esrohnoil
Átmásolod máshova (biztonsági mentésként) a vdfs32e.exe-t, aztán a játék könyvtárából meg kitörlöd. 😊

Igen? Hogy?

Esrohnoil
A virtuális meghajtó játék indításakor történõ számolgatását egyszerûen ki lehet iktatni. 😊

A gothic 2-nél nekem akkor csinálta ezt, amikor játszottam, valami nem tetszett?-puff, ujraindítottam-reset-, visszalépek, és látom, hogy a mentésem képe helyén egy fehér ablak csücsül... Azóta mindig 2X mentem el a játékot, habár lehet valami köze ahhoz, hogy a játék elején betölti a virtuális meghajtóját. Az játszhat közre arra, hogy esetleg kínos helyzetbe kerüljünk....

G2-nél elõjött nekem ilyen, és a fórumokat látva másnak is. A G1 nem sokban különbözik a G2-tõl tehát el tudom képzelni hogy itt is lehet ilyen probléma. Bár egy gépet ajánlott alaposan letesztelni (fõleg tuningnál) de nem feltétlen nálad van a hiba 😊 Persze legközelebb legyen több mentésed.
Esrohnoil
Hát, vagyunk egy páran akik pár száz órát játszottunk a játékkal, de részemrõl nálam ilyen probléma sosem volt.

Randal
A hiba a te gépedben van.
Ajánlok elsõnek is egy vírusírtást, aztán töredezettségmentesítés, meg szedj le mindent ami feleslegesen van fennt.

az elsõ menetemnél volt 3 elmentésem de amikor kilépett a játékba se tudtam belépni csak ha újratettem. a mostaniba pedig sajnos csak 1 elmentésem volt. akkor most megint kezdhetem elõröl <#rinya>
Az összes emntett állásnál fennáll ez a probléma? Velem egyszer-kétszer megesett hasonló a második résznél (több száz együtt töltött óra alatt), de mindig tartottam elég tartalék mentést.
"nagyon jó" hogy nem tudom elõhozni az elmentésemet mindig kilép amikor rámegyek már újratelepítettem akkor sem volt jó.A játék pedig nagyon tetszett amíg mûködött
Esrohnoil
Ami nem a legjobb (pl. vértezet v. fegyverek), azokat eladhatod. Elég ha a legerõsebbet tartod meg mindenbõl.
Persze az egyedi dolgokra nem árt vigyázni, mert néhol szükség lehet rájuk (kalapács ugye pl. 😄).

Nem üres, gyüjtögetõ alak vok, csak ércem nincs affene. Azt meg utálom eladni amit szereztem... 😄

Bizony sajnálhatod is 😊

Ha az inventory üres, akkor sajnálom 😊
Esrohnoil
Látom hamar megtetszett az elsõ. 😄
Bánkódhat aki elsõ próbálkozás után feladja a játékot. 😊

Kár hogy a 2 ilyen sok jó fícsört elvesztett a játékból...
Pl ott már nem kell csak felhevíteni, és kalapálni a kardot...hmm, nos, acélt....

Randal
Elsõnek kicsit fura lesz, de majd ha megpróbálsz harc közben kombókat használni, rájössz, hogy mégis jó😊

kösz mindenkinek

CTRL gombot kell nyomni, plusz iránybillentyûket, attól függõen, hogy mit akarsz csinálni. Tárgy felvételéhez pl. az elõre billentyût (vagy W, ha ez van beállítva).

Közben nyomd az elõrét is, az elsõ részben a legtöbb cselekvéshez meg kell nyomni egy iránygombot is. (Vagy Ctrl+elõre.)
Helló, még új vagyok itt, meg tulajdonképpen a játékkal is, de némi tapasztalatom van, mert a Gothic 2-t már vagy 4X végigtoltam.
Tehát az lenne a gondom, hogy nemtudom felvenni a tárgyakat a földrõl, se harcolni nemtudok=nem tudom melyik az action billentyû. Az egeremel se mûködik. Valaki tapasztalta már ezt a hibát, és ha igen, akkor hogy lehet kijavítani? Még nem raktam fel patch-et, csak a játék magyar verzióját...
Lécci segítsetek!!!

sziasztok
van 1 gond a játékkal
amikor megidézik az alvót és utánna el kell menni az ork temetõbe a bejárat után 1 kicsivel kilép és kiírja 1 nagy ablakba hogy acces violation meg 1 csomó számot ez mitõl van?