3672
Gothic 1
  • grebber
    Már el is feljetettem ebben milyen lassan megy a felődés + érc gyűjtögetés :(
  • Randal
    Ja, sajna elöjönnek a bugok miatta. Idegesítő nem picit. Ilyenkor talán a Baal Lukornál alkalmazható átváltozós kiugrasztás is szóba jöhetne, de nemtom, hogy ott van-e lehetőség ilyen hosszan futni.

Kellene valaki aki újra átnézné a programozását a fordításnak, mert ez így nem oké:(
  • grebber
    Ja avégett volt :(
  • grebber
    Régi bányában ugye Aaront és Ulbertet el lehet csalni.
    Nomármost vajon a magyarítás végett nem mozdul meg egyik se az istenért se?
  • Jancs
    Eszméletlenül jó az a játék még ma is. 3 hete nyomtam végig újra és mindent felvettem a Frapssal. Az oldalra kaszabolás tényleg fontos az elején, meg a hátulról támadás, mert mire kis mozdulatlan goblinka alatt a százlábú megfordítja az egész testet már a kezdés előnye a tiéd és akkor jön a ritmus.:)
  • grebber
    Majd csak visszaszokok rá.
  • Randal
    Nnnnnaaaa, nem förmedvény ez kéremszépen. Én 2-3 éve játszottam vele utoljára és most is simán ment az irányítás.
    Nem összevissza kell csapkodni.
    Ki kell várni a megfelelő pillanatot, meg érezni kell a kard mozgásának ritmusát.

Próbáld ki azt a taktikát, hogy nem mész közelebb a goblinhoz, hanem jobbra-balra suhintasz mikor feléd akar lépni. Hidd el, simán legyakható.
    Az előrefel való suhintást még nem célszerű alkalmaznod, csak ha profi vagy az irányításban:)
  • grebber
    Nemtudok sajnos egyenlőre visszaszokni erre a förmedvényre:( Nagy kihivás 1 szál Goblin is :(

• Randal
    Ha megvan akkor jó:)
    A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
    Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
    Ugyanis ha felmész a hegynél lévő mredélyre, ahol az első goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...

1 goblint kinyírni meg egyszerű:P
    Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erő kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erősebb karddal viszont lassabban suhint.
  • grebber
    Huhu édes jó istenem 2 éve nagyon jól nyomtam most meg 1 szaros goblint nemtudok kinyirni.Rettentesen elszoktam az írányitásától :(
  • grebber
    Na sikerült igen igen régi idök előjönnek amikor magyarul átállítva semmi sem mükdöik.

És visszaszokni erre a harcra te jó isten :D
  • grebber
    Segítségeteket kérném!

Most kedvet kaptam G3 mellett újból elővenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
    Hogy lehet azt előcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem :(
    Ja a videók sincsenek feliratozva?
  • Randal
    Vannak képek, csak a neten kell keresni őket.
    Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk.
  • grebber
    Textures_Patch_Freddy-0.8
    worlds_patch_freddy-1.01
    Gothic-Texturpatch_by_ThielHater

Meg is vannak.Kár hogy nincs előtte utánna képek :(

Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítőnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet!
  • Randal
    http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=3

Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest:)
    És elméletileg készít egy újabb modot is.

Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer:)
  • grebber
    Hol érhetőek el ezek?
    Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!

Mert felakarom rakni emgint!
  • Randal
    Felraktam a játékhoz a textúra patcheket. Eddig elég okésnak néznek ki. Szép színes lett tőle a világ:)

Van még esetleg valaki aki kipróbálta őket hosszabb távon, fullosan feltelepítve?
  • karakkga
    köszII!
  • Esrohnoil
    Ehhez még annyit h. néhány varázslatnál a működése közben végig nyomni kell az aktivizáló billentyűt, különben idejekorán megszakad a mágia folyamata. :)
  • rosti
    Mennyj ki a teraszra ahol Lester van és a ládábol ved ki az írást.Add oda Lesternek, erre add egy lebegtetés tekercset .Ha lenézzel a teraszrol láthatod a fokuszkövet ,aktiváld a varázslatot és menny le érte.Lehet kevés a manád a varázslat elövésére nézd meg az invertoriban mit ír a tekercs a manafogyasztásárol.
  • karakkga
    Hurrá sikerült!!
    de a fókusz nem tudom hol van vagy hogy hogy érem el mert írták hogy a lebegtetéssel .AZT hogy kell??
  • karakkga
    sziasztok!
    megint elakadtam az orkföldön amikor a fókuszt keresem és fel kell mennem a 2. emeletre nem tudok mert a létra tetején lezuhanok ezt hogy csináljam meg akrobatikám nincs és nem is tudom hogy kell megtanulni, teleportot meg nem tudom hol lehet venni. segítetek hogy hogy jutok fel
  • Esrohnoil
    Jah, főleg az a jó, mikor többen vannak ellened és rááll a távolabbira. :D
  • Randal
    Itt is rááll az ellenre.
  • tomonor
    De a 2-ben annyira könnyebb, hogy "lock on target" van...
  • Randal
    okosan kell harcolni, nem csak csapkodni össze-vissza:)
  • tomonor
    ÁÁÁÁWÁ!!! Idegeimre megy ez a harc-irányítás! Még egy vakondpatkány-akarom mondani dosznópatkány is legyőz...
  • Zóanagyvarázsló
    Itt a megoldás.
  • karakkga
    sziasztok
    azt meg tudnátok mondani hogy az ork temetőben amikor megtalálom baal lukort aki össze rakja a teleport tekercset utánna mit kell csinálni?
  • tomonor
    jah, akkor jó :D csak én most keztem ezzel a játékkal....
  • Esrohnoil
    Persze h. láttuk. :)
    Ráadásul a német verzió, ami nem ugyanaz, mint az angol, már jóval régebben kész volt.
  • tomonor
    Aham, kösz... Már láttátok ezt?: http://www.gamestar.hu/gothic-film.html
  • Zóanagyvarázsló
    Gondolom Mudról van szó. Ha elvered, akkor elfut, persze legközelebb attól még csatlakozik hozzád, tehát érdemes elkerülni vagy rendszeresen adni neki.
  • tomonor
    Igen,de a szar hangkártyám miatt muszály néha...
    Apropó: van az a fickó, aki mindig követ engem..Hogy lehetne kiiktatni?
  • Randal
    Az első résznek nem kell túl sok virtuális memória. a 2. résznek kell, de az alá kell vas is.
    tomonor: Ja, hát a reset gomb az nem szokott jót teni a mentéseknek:)
  • Esrohnoil
    Mondjuk én megadtam a gépemnek 3 giga virtuális memóriát. Nem tudom h. ettől, v. az említett exe letörlésétől, de sosem voltak az első 2 résszel komolyabb problémáim. Pedig már közel sem mai a gépem.
  • Esrohnoil
    Átmásolod máshova (biztonsági mentésként) a vdfs32e.exe-t, aztán a játék könyvtárából meg kitörlöd. :)
  • tomonor
    Igen? Hogy?
  • Esrohnoil
    A virtuális meghajtó játék indításakor történő számolgatását egyszerűen ki lehet iktatni. :)
  • tomonor
    A gothic 2-nél nekem akkor csinálta ezt, amikor játszottam, valami nem tetszett?-puff, ujraindítottam-reset-, visszalépek, és látom, hogy a mentésem képe helyén egy fehér ablak csücsül... Azóta mindig 2X mentem el a játékot, habár lehet valami köze ahhoz, hogy a játék elején betölti a virtuális meghajtóját. Az játszhat közre arra, hogy esetleg kínos helyzetbe kerüljünk....