3672
Gothic 1
-
#3072 Már el is feljetettem ebben milyen lassan megy a felődés + érc gyűjtögetés :( -
#3071 Ja, sajna elöjönnek a bugok miatta. Idegesítő nem picit. Ilyenkor talán a Baal Lukornál alkalmazható átváltozós kiugrasztás is szóba jöhetne, de nemtom, hogy ott van-e lehetőség ilyen hosszan futni.
Kellene valaki aki újra átnézné a programozását a fordításnak, mert ez így nem oké:( -
#3070 Ja avégett volt :( -
#3069 Régi bányában ugye Aaront és Ulbertet el lehet csalni.
Nomármost vajon a magyarítás végett nem mozdul meg egyik se az istenért se? -
Jancs #3068 Eszméletlenül jó az a játék még ma is. 3 hete nyomtam végig újra és mindent felvettem a Frapssal. Az oldalra kaszabolás tényleg fontos az elején, meg a hátulról támadás, mert mire kis mozdulatlan goblinka alatt a százlábú megfordítja az egész testet már a kezdés előnye a tiéd és akkor jön a ritmus.:) -
#3067 Majd csak visszaszokok rá. -
#3066 Nnnnnaaaa, nem förmedvény ez kéremszépen. Én 2-3 éve játszottam vele utoljára és most is simán ment az irányítás.
Nem összevissza kell csapkodni.
Ki kell várni a megfelelő pillanatot, meg érezni kell a kard mozgásának ritmusát.
Próbáld ki azt a taktikát, hogy nem mész közelebb a goblinhoz, hanem jobbra-balra suhintasz mikor feléd akar lépni. Hidd el, simán legyakható.
Az előrefel való suhintást még nem célszerű alkalmaznod, csak ha profi vagy az irányításban:) -
#3065 Nemtudok sajnos egyenlőre visszaszokni erre a förmedvényre:( Nagy kihivás 1 szál Goblin is :(
-
#3064 Ha megvan akkor jó:)
A Subtitle részt kell átírni a Gothic.ini-ben.
Egyébként nézd át azt is, és ha kell javítsd át a látotávot és tárgyrészletességet, meg mindent a maxra.
Ugyanis ha felmész a hegynél lévő mredélyre, ahol az első goblinnal találkozol a legelején, onnan túl kellene látnod a Régi Táboron. Viszont hiába tolod fel a látotávot a játékban, nem fogsz addig ellátni. Legalábbis nekem nem tette...
1 goblint kinyírni meg egyszerű:P
Ajánlatos azzal a karddal harolni, amelyikhez 5-ös Erő kell, ugyanis akkor gyorsabban csapkod. Az erősebb karddal viszont lassabban suhint. -
#3063 Huhu édes jó istenem 2 éve nagyon jól nyomtam most meg 1 szaros goblint nemtudok kinyirni.Rettentesen elszoktam az írányitásától :( -
#3062 Na sikerült igen igen régi idök előjönnek amikor magyarul átállítva semmi sem mükdöik.
És visszaszokni erre a harcra te jó isten :D -
#3061 Segítségeteket kérném!
Most kedvet kaptam G3 mellett újból elővenni a Gothic 1-et.Feltettem rá a magyarítást.De amit beszélnek velem az nincs feliratozva.
Hogy lehet azt előcsalni vagy nem is létezik ilyen magyarítás?? Már régen toltam nem emlékszem :(
Ja a videók sincsenek feliratozva? -
#3060 Vannak képek, csak a neten kell keresni őket.
Igaz pár le van mentve nekem, de tuti találsz róluk. -
#3059 Textures_Patch_Freddy-0.8
worlds_patch_freddy-1.01
Gothic-Texturpatch_by_ThielHater
Meg is vannak.Kár hogy nincs előtte utánna képek :(
Ez a Diccuric meg végülis egy kiegészítőnek is felfogható nem?Mert ugye azzal nyít hogy teljesen új történet! -
#3058 http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=3
Freddy textúra és world modja és ThielHater textúra modja. Jó, hogy kérted nézzem meg a helyét, mert tegnap rakta fel a véglegest:)
És elméletileg készít egy újabb modot is.
Én már csak a Diccuric végleges angol fordítására várok, hátha az is kész lesz egyszer:) -
#3057 Hol érhetőek el ezek?
Légyszíves írd le melyikeket raktad fel!
Mert felakarom rakni emgint! -
#3056 Felraktam a játékhoz a textúra patcheket. Eddig elég okésnak néznek ki. Szép színes lett tőle a világ:)
Van még esetleg valaki aki kipróbálta őket hosszabb távon, fullosan feltelepítve? -
karakkga #3055 köszII! -
#3054 Ehhez még annyit h. néhány varázslatnál a működése közben végig nyomni kell az aktivizáló billentyűt, különben idejekorán megszakad a mágia folyamata. :) -
rosti #3053 Mennyj ki a teraszra ahol Lester van és a ládábol ved ki az írást.Add oda Lesternek, erre add egy lebegtetés tekercset .Ha lenézzel a teraszrol láthatod a fokuszkövet ,aktiváld a varázslatot és menny le érte.Lehet kevés a manád a varázslat elövésére nézd meg az invertoriban mit ír a tekercs a manafogyasztásárol. -
karakkga #3052 Hurrá sikerült!!
de a fókusz nem tudom hol van vagy hogy hogy érem el mert írták hogy a lebegtetéssel .AZT hogy kell?? -
karakkga #3051 sziasztok!
megint elakadtam az orkföldön amikor a fókuszt keresem és fel kell mennem a 2. emeletre nem tudok mert a létra tetején lezuhanok ezt hogy csináljam meg akrobatikám nincs és nem is tudom hogy kell megtanulni, teleportot meg nem tudom hol lehet venni. segítetek hogy hogy jutok fel -
#3050 Jah, főleg az a jó, mikor többen vannak ellened és rááll a távolabbira. :D -
#3049 Itt is rááll az ellenre. -
tomonor #3048 De a 2-ben annyira könnyebb, hogy "lock on target" van... -
#3047 okosan kell harcolni, nem csak csapkodni össze-vissza:) -
tomonor #3046 ÁÁÁÁWÁ!!! Idegeimre megy ez a harc-irányítás! Még egy vakondpatkány-akarom mondani dosznópatkány is legyőz... -
Zóanagyvarázsló #3045 Itt a megoldás. -
karakkga #3044 sziasztok
azt meg tudnátok mondani hogy az ork temetőben amikor megtalálom baal lukort aki össze rakja a teleport tekercset utánna mit kell csinálni? -
tomonor #3043 jah, akkor jó :D csak én most keztem ezzel a játékkal.... -
#3042 Persze h. láttuk. :)
Ráadásul a német verzió, ami nem ugyanaz, mint az angol, már jóval régebben kész volt. -
tomonor #3041 Aham, kösz... Már láttátok ezt?: http://www.gamestar.hu/gothic-film.html -
Zóanagyvarázsló #3040 Gondolom Mudról van szó. Ha elvered, akkor elfut, persze legközelebb attól még csatlakozik hozzád, tehát érdemes elkerülni vagy rendszeresen adni neki. -
tomonor #3039 Igen,de a szar hangkártyám miatt muszály néha...
Apropó: van az a fickó, aki mindig követ engem..Hogy lehetne kiiktatni? -
#3038 Az első résznek nem kell túl sok virtuális memória. a 2. résznek kell, de az alá kell vas is.
tomonor: Ja, hát a reset gomb az nem szokott jót teni a mentéseknek:)
-
#3037 Mondjuk én megadtam a gépemnek 3 giga virtuális memóriát. Nem tudom h. ettől, v. az említett exe letörlésétől, de sosem voltak az első 2 résszel komolyabb problémáim. Pedig már közel sem mai a gépem. -
#3036 Átmásolod máshova (biztonsági mentésként) a vdfs32e.exe-t, aztán a játék könyvtárából meg kitörlöd. :) -
tomonor #3035 Igen? Hogy? -
#3034 A virtuális meghajtó játék indításakor történő számolgatását egyszerűen ki lehet iktatni. :) -
tomonor #3033 A gothic 2-nél nekem akkor csinálta ezt, amikor játszottam, valami nem tetszett?-puff, ujraindítottam-reset-, visszalépek, és látom, hogy a mentésem képe helyén egy fehér ablak csücsül... Azóta mindig 2X mentem el a játékot, habár lehet valami köze ahhoz, hogy a játék elején betölti a virtuális meghajtóját. Az játszhat közre arra, hogy esetleg kínos helyzetbe kerüljünk....