Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor elõször installáltad, talán meg kellet volna adnod hova telepíted. Bár azt elképzelni sem tudom, hogy került a Windows könyvtárába. Nálam ilyen probléma nem volt.
Játszani akarok vele, és megy is.De engem az zavar,hogy a C:/windows-ba teszi a játékot, más utat nemlehet választani (és persze nem úgy rakja,hogy C:/windows/gothic,hanem összevissza bele),szal igy a magyaritást sem tudom rendesen felrakni.Ha uninstallálnám teljesen akkor talán menne, de nemtudom azt se.

Játszani akarsz vele, vagy unistallálni?
Ha az elõbbi, akkor egyszerûen indítsd ikonról, vagy töltsél le hozzá egy crackelt exe-t!
Helló!
Olyan problémám van a játékkal,hogy mikor beteszem az 1. cd-t csak modify,repair és remove lehetõségeim vannak.ha modify-t nyomok akkor mindjárt a C:/windowsba-teszi a játék fájlait,másik elérési út nem választható,ami mahára zavar.Ha remove-t nyomok akkor uninstallálja a gémet, legalábbis szerinte,mert az összes játékfájl megmarad.
Mit lehet ilyenkor csinálni?Próbáltam már kitörölni az összes regitry-t, de nemmûxik így sem.<#wow3>

Na, mostmár minden hang megy csak a beszédhangok nem(amikor én beszélek valakivel) Erre esetleg valami megoldás?
Sajnos erre a(z angol nyelvû) Jowood fórumon sem találtak megoldást, úgy látszik nem szereti az újabb ATI kártyákat, drivereket.
Ja és az inventory 1.08j-vel se mûködött.
Eredeti van meg, de beszélni azér se akar
Nem emlékszem pontosan milyen lehetõségek voltak az audio opciók között, de sztereóba érdemes állítani. Egyébként az 1.08k pont az inventory tárgyainak grafikáját javítja fel (úgy tudom mást nem is csinál), szóval arra a problémára lehet megoldás a sima 1.08j használata.

Ugyen nem valami gagyi RIP verzióval játszol? Mert azokból ki szokták spórolni a beszélgetést tartalmazó fájlokat, lévén elég sok helyet foglalnak.
1.08k, de nekem is megjött a hangjuk, de pl. amikor én beszélek valakivel egyikünknek sincs hangja. A hangfalam 2.1-es, ha ez jelent valamit.
Persze. De van, amikor csak a "sutyorgásukat" lehet hallani, tehát csak részleteket. Milyen verzióval játszol? (Az angol alapból 1.08j, én azzal toltam végig.)
Amúgy neketek van hangja az embereknek a játékban? Pl: Régi Táborban beszélgetnek az emberek?
Megpróbálhatod a legrégebbi drivert ami még megy a kártyáddal, plussz esetleg régebbi directx-et, pl 8-ast, és mondjuk win98 alatt...
Nekem egy ATI x1600-as van és nem látszik vele az inventory. valami tipp?
Az az egyetlen patch ami az angolhoz megjelent, az rajta van.
Esrohnoil
Én verziószámra gondoltam, nem nyelvre.
Az enyém 1.08k

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Angollal. Mondj olyan verziót amelyikkel jó, kipróbálom rögvest.
Esrohnoil
Az inventory-bug más kártyákon is elõfordulhat. Attól függ, milyen verzióval játszol. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Megoldva. Erre meg kiderül, hogy az inventoryban nem látok semmit. Újabb ATI kártyák csodája.
Üdv nép! Rájött már valaki ati kártyákon miért olyan tetû ez a játék, lehet-e orvosolni?

Szaggat, fps 25 alatt, de egy idõ után felmegy akár 85-re is nem mozdulva... azt hiszem félévente erre rákérdezek 😊
üsdd meg és akkor elmenekül elöled .De ha egy zárt helységmen ütöd meg akkor körbe-körbe rohangál míg ki nem végzed ,kapsz érte XP-is...

Valaki nem tudna adni letöltési linket a nem rip-elt verzióhoz.(tehát az iso-hoz) mert én sehol nem találom.
berczy
Hogyan lehet egy magidézett lényt "megszüntetni"? Már csak azért, mert a gólem amíg élõ ork van addig nyomul én meg nam akarom már...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Kb. 3 nap és 1 hét között, de a postakölcséget elõrre kell nekik fizetni utalással asszem.

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Kösz. Kb mennyi idõ még postázzák?
Sajnos csak külfölrõl lehet beszerezni. Próbáld meg a piranha-bytes webshopjában itt. Én is onnan szereztem be.

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Nem tudjátok, hogy meg lehet-e rendelni a játékot valahonnan?
Kérlek kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy töltsd le. Elõre is kösz
Írtam az elõzõ hozzászólásomban. Találkozni fogsz vele, ha eljön az ideje, de a küldetést már nem tudod befejezni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legvége elõtt fogsz már csak vele találkozni, de már ellenségként.
berczy
OKé, de csak meg lehet találni valahol nem? Már nekiálltak megidézni, de nem sikerült. De akkor még ott volt a templom elõtt az emelvényen Yberionnal és Cor Angarral... MOst meg hová lett?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Igen. Harmadik fejezettõl már máshol van Cor Kalom, még az elején elindult néhány templomossal és tanonccal az Alvóhoz. Szóval ez a küldetés akkor sajnos ugrott.
berczy
Asszem harmadik. MIért? Ez lényeges?

Hanyadik fejezetben (Chapter) jársz?
berczy
PErsze ott már néztem, de nem találtam az egész táboron belül sehol sem...

Fortuno felett a fa tetején, saját õre van a kunyhója elõtt.
berczy
Megvolt a fûtermelõ tábor... De most meg Cor Kalomot nem találom... :-(

Az Új Táborban egyetlen ember van templomos páncélban (nevére nem emlékszem), a "barlang" bejáratának bal oldalán áll, vele próbálj beszélni.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

berczy
Segítsetek pls... Cor Kalom megbízott, hogy számoljam fel az új táborban a fûtermelést, de sehogy sem tudok a nyomára akdni ot fûnek...
Hol keressem?

Ez egy ismert bug. PL. #2132

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Sziasztok
Elakadtam a Gothic 1-ben.A szektásokhoz csatlakoztam mára 2. fejezetnél tarok.Az ork temetõben kell keresnem valamit de elakadtam.Kipucoltam a barlangot és találtam 2 tekercset amit oda is adtam az barlangban lévõ társaqmnak aki el mondta , hogy ez egy gyenge teleport tekercse és csak bizonyos helyen lehet használni.Sajnos nem adta oda a tekercset és hiába próbálok vele beszélni mert csak elköszönni tudok tõlle.Tudnom , hogy hol kéne használni a tekercset de nicsn nállam.
Valamit kihagytam?
Segítsetek
Köszi
Balu
Takanohana
Így van, a hátsó kapun menj ki, ami elõtt Jackal szokott álldogálni. Szinte rögtön meglátod a barlangot, amiben Nek van. Egyébként a szakács Snaf mond róla infókat, ha kérdezed.
Az egykezes kardforgatásnak két fokozata van, ha mindkettõt megtanultad Scatty-tól, akkor többet már nem lehet. Tanulj erõt, és szerezz jobban sebzõ kardot. Kirgo-t ráérsz megverni akkor, ha a másik két táborban már jártál, léptél szinteket, és van jobb fegyvered. De csatlakozás elõtt intézd el, ha beállsz valamelyik táborba, akkor már nem tudod kihívni.

Neket egy barlangben találod meg a Régi Tábortól délre - legalábbis azt hiszem.

Az egykezest Cord és Scatty tanítja, illetve ha beállsz tanoncnak a szektásokhoz, akkor Gor Na Toth is.
Heló.
Hol találom meg Nek-et? vagy kitõl tudom megkérdezni, hogy hol van? Mert a bányászok hallgatnak. Meg hogyan lehet legyõzni a Kirgot? Mert már nagyon idegesít, hogy úgy is meg tud ütni, ha védekezek.
Meg kinél tudom fejleszteni az egykezes kardot? Az arénás csávó felvitte 10%-ig és ennyi.

Ha megvan az egykezes harcod simán lecsaphatpd közelmész hozzá és lobálod a kardodoat jobra balra mig meg nem fekszik.esélye sincs megütni mert te gyorsabb vagy és mindig hátradöl ha megütöd.Lehet mester 1 kezes kell,de egy 33-as vagy annál nagyobbat sebzõ kard kell neki amit vehetsz,de találhatsz is...

Nagyobb strenght vagy dexterity segít, vagy marad a varázslat. Egyébként nem kötelezõ megölni a küldetés teljesítéséhez.
berczy
Sziasztok!

Hogyan kell megölni a tárnyarák királynõt? Megvan a váladék, de a királynõt nem tudom elintézni, mert mindig lecsap...

Takanohana
Szerintem adjál nyugodtan az erõre, kardforgatásra, mire mágus lehetsz, lesz elég pontod arra is. Amúgy két lehetõséged van, vagy végigszáguldasz a játék elsõ részén úgy, hogy nem költesz pontot, de nem is akaszkodsz össze szinte semmivel, vagy adsz a közelharcra, és leversz minden szörnyet, amit így le tudsz. Végeredményben mire mágus leszel, kb annyi ugyanannyi pontod lesz rá. (Amit költesz, visszajön a szörnyek leverésébõl).

Én hasonló helyzetben lenyilaztam õket.
Mit kezdjek a minecrawlerekkel, ha nincs effektív sebzésem rájuk? Egyszerûen nem sebzõdnek egyáltalán! (Mágus akarok lenni, ezért nem dobok semmire pontot)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Magyarítások Portálról

Sõt, ha jobban szétnézel a linkemen, találhatsz feliratozást a videókhoz, és egyéb érdekes dolgokat is.
Nem tudjátok honnan lehet leszedni 100%-s magyarosítást?