Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az elõbbi, akkor egyszerûen indítsd ikonról, vagy töltsél le hozzá egy crackelt exe-t!
Olyan problémám van a játékkal,hogy mikor beteszem az 1. cd-t csak modify,repair és remove lehetõségeim vannak.ha modify-t nyomok akkor mindjárt a C:/windowsba-teszi a játék fájlait,másik elérési út nem választható,ami mahára zavar.Ha remove-t nyomok akkor uninstallálja a gémet, legalábbis szerinte,mert az összes játékfájl megmarad.
Mit lehet ilyenkor csinálni?Próbáltam már kitörölni az összes regitry-t, de nemmûxik így sem.<#wow3>#wow3>
Ugyen nem valami gagyi RIP verzióval játszol? Mert azokból ki szokták spórolni a beszélgetést tartalmazó fájlokat, lévén elég sok helyet foglalnak.
Az enyém 1.08k
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szaggat, fps 25 alatt, de egy idõ után felmegy akár 85-re is nem mozdulva... azt hiszem félévente erre rákérdezek 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Kérlek kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy töltsd le. Elõre is kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Hol keressem?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Elakadtam a Gothic 1-ben.A szektásokhoz csatlakoztam mára 2. fejezetnél tarok.Az ork temetõben kell keresnem valamit de elakadtam.Kipucoltam a barlangot és találtam 2 tekercset amit oda is adtam az barlangban lévõ társaqmnak aki el mondta , hogy ez egy gyenge teleport tekercse és csak bizonyos helyen lehet használni.Sajnos nem adta oda a tekercset és hiába próbálok vele beszélni mert csak elköszönni tudok tõlle.Tudnom , hogy hol kéne használni a tekercset de nicsn nállam.
Valamit kihagytam?
Segítsetek
Köszi
Balu
Az egykezes kardforgatásnak két fokozata van, ha mindkettõt megtanultad Scatty-tól, akkor többet már nem lehet. Tanulj erõt, és szerezz jobban sebzõ kardot. Kirgo-t ráérsz megverni akkor, ha a másik két táborban már jártál, léptél szinteket, és van jobb fegyvered. De csatlakozás elõtt intézd el, ha beállsz valamelyik táborba, akkor már nem tudod kihívni.
Az egykezest Cord és Scatty tanítja, illetve ha beállsz tanoncnak a szektásokhoz, akkor Gor Na Toth is.
Hol találom meg Nek-et? vagy kitõl tudom megkérdezni, hogy hol van? Mert a bányászok hallgatnak. Meg hogyan lehet legyõzni a Kirgot? Mert már nagyon idegesít, hogy úgy is meg tud ütni, ha védekezek.
Meg kinél tudom fejleszteni az egykezes kardot? Az arénás csávó felvitte 10%-ig és ennyi.
Hogyan kell megölni a tárnyarák királynõt? Megvan a váladék, de a királynõt nem tudom elintézni, mert mindig lecsap...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Sõt, ha jobban szétnézel a linkemen, találhatsz feliratozást a videókhoz, és egyéb érdekes dolgokat is.