Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen, ha nagyon nem megy lehet adni egy kicsit az erõhöz, meg az egykezesre, úgyis lesz elég tanulópont, de szerintem az Árnypáncéllal a tárnarákoktól sem kell tartani.
Bár ez egy ilyen játék, az elején sokat kell futni és ügyeskedni, ez a szépsége neki.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Meg amikor elõször végigvittem akkor ÚT-s voltam ésaz 5. act felé már az. 5. kört tanulgattam, pedig kardozósnak indultam...csakhát nem tudtam mrie költeni :D
A Régi Táborhoz érdemes, ha mágiával akarsz foglalkozni.
Szerintem nem gond az eleje fejlõdés nélkül, csak sokat kell futni és érdemes megszerezni az elérhetõ legjobb páncélt (pl. Árnypáncél/Shadow's Armor). Így ha mágus leszel lesz addigra bõven elosztható tanulópontod. Nyilazás-futás-közelharc kombóval sok mindekit le lehet gyõzni. Ha nagyon nem megy a harc, akkor ajánlom, hogy növeld a manát és használj varázstekercseket!
Nem kell mindenkit megtámadni, amíg nem vagy elég erõs.
HOgyan lehet kinyirni a tetves húsbogarakat, mert már egy órája szenvedek, hogy szerezzek a szakácsnak, de nem tudom lecsapni õket. Hogy kell?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mégegyszer köszi!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ha mordrag nál vagy beszélj vele az uj táborrol és kérd meg hogy vigyen oga.
ha odavit és viszamész a régi táborba akor mond torusznak mordrag már nem jön többet.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már végigjártam az Old Camp-et és az Old Mine-t, megcsináltam Sly, Whistler, Scatty küldetéseit az Old Camp-ben. Egy végigjátszás szerint Thorus szavazatáért Mordragot el kell üldöznöm az Old Camp-bõl. Na nekem az a problémám, hogy Thorus párbeszédeinél ez nem jelenik meg és Mordragnak sem tudom megmondoni hogy, " You have a problem". Ilyenkor mi van? Valamit elrontottam. Kezdhetem elõrõl?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Na de a kõgolemhez az Ork kalapács kell. A Tûzgolemhez jég nyilak. A Jég golemhez tûz nyilak.
Két megoldás van még ezen kívül:
1. A magyarítás szokta ezt a bugot okozni, ha leszeded addig, amíg megoldod ezt a feladatot, akkor nem lesz gond, utána vissza is rakhatod.
2. Átváltozol valamilyen állattá, ekkor a Baal rád támad, be tudod csalni (tekercseket Baal Cadarnál kaphatsz, Enter leütésével tudsz visszaváltozni).
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.