3672
Gothic 1
  • Noren
    Hello all pls valaki segítsen mer nem tudom mér de engem a Gothic állandóan kidob régebben még csak 1 nap max 2x de most már 1/5 perc enként mi lehet a baj ?
  • rosti
    Levitáld le a szobtocskát ahol imátkoztak a sámánok és tadám nyilik az rács ha meghúzod a kart.
  • htr93
    A helyre, a 4. sámán szájáér...
  • htr93
    Help me! már nagyon a végén járok... meg van uriziel, felerősítve, és már csak vissza kéne mennem a helyre. elgyalogoltam odáig, de nem tudok átmenni az ajtón. Ugy e egy orkos helyre kell menni? ahol először teleport segítségével mentem be az ajtón, mert a kapcsoló nem működött(LoOoL)

???
  • OmarO
    Ja és valamiért elállítódott az irányításom, és egérrel nem tudok csinálni semit.Mit tegyek?
  • OmarO
    Hy all.Megint megakadtam.Amikor azt az 5 mágust kell kinyírni, az egyiknél ott egy szekta táboros. asszem Baal Boro vagy valami ilyesmi.Hogy jutok be a mögötte lévő nagy kapun??
  • Pianista
    A #3175 re tud valaki valami okosat??
  • OmarO
    Az ork gyógyitalt megszereztem már.És kössz. Ha majd valami nem megy szolok .THX
  • Yosimicu
    Elvileg ott is fellehet mászni elől, de én mindig hátulről mentem. Valamerre az eleye felé el lehet menni balra és yobbra is majd fel(a jobboldali úton) Ha balra mensz egy pár rákba futsz és tovább haladva szépen megközelítedd az orkot hátulról. Itt vagy átugrassz vagy felmászol a kis szirteken és ottvagy. Ezután egy ork gyógyital kell majd az is ittvan bent valahol visszább a földön.
  • OmarO
    Hello.És azt nem tudod hogy tudok oda menni az ork-hoz??mert találtam egy orkrabszolgát aki törökülésbe ül, és nem tudok odamenni hozzá mert fenn ül valamin.És nincs létra.Légyszi ha tudjátok mi a megoldál irjátok le...THX
  • OmarO
    Kössz!
  • W B
    Gorn ad egy kulcsot a rácstól jobbra van egy kunyhó, azt kinyitod a kulccsal, és ott bent van a csörlő.
  • OmarO
    Hello. Remélem tudtok segíteni. a 4-ik fejezetben lent vagyok a szabadbányába gornnal és ki kell nyitni a kaput, de nem találok semmi csőrlőt, és semmi mást amivel ki lehetne nyitni. PLS segigtsetek
  • Hawk06
    Ja,mostmár értem,kösz.:)
    Ez tényleg nagyon rosz hogy egy játék angolosításánál kihagytak belöle dolgokat.
    Ha ujrakezdem a játékot mindenképp le fogom tölteni.
  • Randal
    A német verziójú Gothicban a 2. chapterben van egy rész amikor a kastélynál lévő színpadon egy zenekar zenél, az emberek meg ott állnak.
    A zenekar a német In Extremo.
    Namármost az angol verzióban jogi és pénzügyi okok miatt nem szerepelnek, azaz kivették őket belőle.

A patch segítségével pedig az angol verzió tulajdonosai is "eredeti" minőségében élvezhetik a játékot.

Már csak az Alvó szentélyében lévő apró hibát kellene orvosolnia valakinek, ugyanis ott az egyik Baal fontos szövege nincs feliratozva:(
  • Hawk06
    Üdv!
    "ami az angol verziójú Gothicba belehelyezi a bandát."
    Mit értesz ezalatt?
  • Randal
    Sziasztok!

Nem tudom tudjátok-e de létezik egy In Extremo patch, ami az angol verziójú Gothicba belehelyezi a bandát.
    A sumotorrent.com-on találtam egy Gothic torrentben, simán Patch.rarba volt tömörítve.
    Keressétek meg és próbáljátok ki:)
  • Pianista
    Hy!

nem tudja valaki hogy le lehet e már tölteni a gothic "The Trial" mód 2. részét? az első naon megtetszett:)
  • Pianista
    :) thx
  • Zóanagyvarázsló
    Én először a tó felé keresném... ;) (Nem a mostani tornya meletti kicsi tóra gondolok, hanem a másikra.)

Mellesleg elsüllyedt. Nem kötözködés gyanánt jegyzem meg, de tényleg bántja a szemem.
  • Pianista
    és hol van az elsüjjedt torony??
    mert régebben kerestem de nem találtam meg
  • Zóanagyvarázsló
    Az ötödik fejezetben lehet csak megszerezni, szóval, ha még nem tartasz ott, akkor hiába is keresed. (Mondjuk az ötödik és a hatodik fejezet vízválasztója már nem rémlik, tehát ezeket keverhetem.)

Akkor pedig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Xardas elsüllyedt tornyában találod meg, a ládájához a kulcsot pedig Xardastól kapod meg.
  • Pianista
    Hy!

azt akarom kérdezni hogy ezt az "érc páncélt" hol lehet megszerezni??
  • Randal
    Nem beszélek haza:D
    Másnak a munkája is, arról meg nem tehetünk, hogy nem teljesen jó a konvertálás.

A Baal Lukoros bugnál pedig csak ezt lehet tenni.
  • Zóanagyvarázsló
    Hazabeszélsz :)

Amúgy emiatt tényleg nem kell végleg eltávolítani a magyarítást, elég csak időlegesen (mondjuk én is az állatos megoldással éltem), egyébként nálam csak egy helyen jött elő ezen kívül hiba. (Ulbertet nem lehet elküldeni a helyéről.)
  • Randal
    Nem kell anélkül folytatnod. A játékban is benne van a gond, csak a magyarítás miatt néha gyakrabban előjönnek.
    A megoldás emg annyi, hogy átváltozol vmi állattá, elszaladsz, majd visszaváltozol és vissza.
  • adammmmmmm
    akkor úgy tűnik maggyarítás nélkül folytatom
  • Randal
    Az fajin. Pedig működnie kellene neki.
    Próbáld emg úgy, hogy felteszed a patchet, de a magyarítást nem.
    Meg állítgasd az inijében is a grafikát. Nem mindig fogadja el a játékbeli beállításokat.

A WoG-on lévő modok közül a textúra csomagot érdemes felrakni.
  • Qwerty4
    Egyszerűen képtelen előhozni a menüt, nincs.
  • Zóanagyvarázsló
    Elvileg bő egy évvel möregebb a Morrowindnél, és kisebb a gépigénye is. Esetleg modokkal korszerűbbé lehet tenni a grafikáját, azokat találhatsz a WoG-on, én nem próbáltam egyet sem, más talán tapasztaltabb e téren.

A menüvel pontosan mi is a baj? Az inventoryval viszont már volt másnak problémája, nem találtunk megoldást. Az 1.08k patchcsel lehet feljavítani az inventory tárgyainak grafikáját, talán ez is okozhat, vagy éppen oldhat meg problémát, ha itt is akadna.
  • Qwerty4
    Ez a játék elvileg kell úgy kinézzen, mint a Morrowind?
    Én elkezdtem, de menüm se volt, ronda volt, furcsán viselkedett.Nem tudom mi volt a baja.De szeretném megoldani, hogy ezzel is játszhassak már végre. :(
  • Zóanagyvarázsló
    Ismert bug, a magyarítás okozza, nem hiszem, hogy a cheatnek köze van hozzá. Az a Lurek pedig Baal Lukor :) A megoldás.
  • adammmmmmm
    Én most kedvet kaptam a gothic 1 hez de elakadtam. Az ork temetőben vagyok és van ott egy tmplomost (valami Lurek). Össze gyűtöttem neki két tekercset és nem tudom mit kell csinálni. El olvastan egy végigjátszást és elvileg ennke a lureknek követnie kéne de csak áll és már beszélni se tudok vele. Erre van valami patch?(ha számít be kapcsoltam a god modet mert ezeket az orkokat nem tdom elintézni és a kapu elött már az ideg roham kerülgetett. Mielött még beszéltem volna lurekkel ki nyomtan. Lehet ez a cheat a gond?)
  • Hawk06
  • Takanohana
    Nyírd ki a többit is
  • htr93
    Na, de most mit kell csinálni?kinyírtam a 2. samant.

Lécci magyarázzátok el
  • gabber a hun
    jaja ,de nem találtam neten semmit(csakeztavideot) ,lehet énvok béla :D
  • Hawk06
    El kell ismerjem nagyon jó lett..
  • Randal
    Warcraft 3-ban csinálták meg:D
  • Hawk06
    Ez most RTS lett vagy mi?:O
    mindenesetre..erre nem vagyok nyitott:DDD