Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
100 fps helyett 110 fps-sel fut? 😄

Na még egy kis modajánlás:
Gothic 1 Armor és Kreatúra(szép magyar szó) patch: Link A Gothic 1-es textúrák "Gothic 2-sítése": Nekem személy szerint nem jön be, de lehet valakinek igen.

Ez pedig egy VDFS Optimizer nevû program:
Link: a program használata egyszerû: a Data mappában a VDF fájlt "ráhúzod" a programra, ami ezután optimazálja azt(csökkenti a méretét). Fõleg a nagyobb textúrás fájlokra van hatással. Valaki még teljesítmánynövekedést is tapasztalt, de ezt nem tudom garantálni😉
Pianista
xardas tornyától az egyik irányba van egy tó, oda ugorj😉 de ajánlott a mentés hátha elsõre nem megy😉

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

KaszaN
Ezt most nemértem 😛

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ki is kapcsolhatod a gépet és olvashatsz is 😊
KaszaN
Nekem csak 3 van egy a szektatábor-hoz, az újtábor-hoz, és Xardas-hoz de most akkor ha leakarok jöni onnan akkor majd mindíg mérföldekrõl mászkáljak oda?

Mikor ott jártam jó pár teleportkövem volt már...
KaszaN
na ja de mivel teleportáljak vagy hogyan? feljutni az hagyán mert felteleportál de le hogyan?

Na és mi volt az a küldetés amihez az kellett?

Xardas tornyának a felsõ részébõl csak teleportálással jössz ki, mivel oda is úgy jutottál...
KaszaN
Küldetés hogy bejussak valahova. De most megint nemtudom mitkell csinálni. Ittvagyok Xardas tornyában fent de nemtudok kijutni innen csak ha leugrok de akkor meghalok vagypedig beteleportálok a 2km-re lévõ táborba. Hogykell kijönni rendesen?

Na és miért kell neked húsbogárrá változni?
KaszaN
enter?! azta ugylátszik hogy a billentyûzeten maradt egy gomb amit még nemnyomtam le XD

Enter
KaszaN
köszi de má továbjutottam 😛 De most ott tartok hogy átkéne változnom húsbogárrá ami meg is van de nemtudok visszaváltozni :S hiába várok 5 percet akkorsem változik vissza. Lehet hogy nemjól csinálom? Hogyan kell visszaváltozni???

Persze ha van átváltozós tekercset, átváltozhatsz valamilyen állattá, és magaddal csalhatod a megfelelõ helyre.
Vissza.
KaszaN
Szóval hogyha gogy letörlöm a magyarosítást akkor követni fog? De utána vissza lehet tenni?

Magyarítás okozza, uninstalláld a kérdéses helyen, a temetõben emlékeim szerint 2x is kell ez a macera.
KaszaN
Szevasztok ott tartok hogy a 3. fejezetben az orktemetõben ahol baal lukor van, és aztmondja szerezzek megneki tekercs 2 felét. Na de ott a bökkenõ hogy neki elvileg követnie kéne és segíteni a csatában de csak áll ott a 3 járat elött karbatett kézzel. Ha megvan a 2tekercs rész akkor is elvileg utánam kéne jönnie de nemjön. Mégha megütöm akkorsem reagál sõt nem megy le az élete se. Má betöltöttem elõzõ állást és egyszer elölrõl kezdtem régen a játékot emiatt. Milehet a gond?? Please Help!

Azt hiszem azt írtam is... A magyarítás nem fog mûködni...
csak a magyarositás nem müxik...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Azért írhatsz ha sikerült és mûködik(vagy ha nem akkor mondd hogy mi nem és próbálok segíteni)
hát kössz
megpróbálom...hátha sikerül...köszönök mindent
Ja természetesen a Golden Mod telepítési sorrendje:
1. - Golden Mod OROSZ
2. - Golden Mod ANGOL
A Player kit launcherében az angolt kell indítani
Az 1.08 angol nyelvû....
A GoldenMod-ban: -megtámadhatod a Szabad bányát(ugy így lett fordítva?😄)
-bemehetsz az elhagyatott(?) bányába
-guru lehetsz
- + néhány "váratlan" küldetés(nincs konkrét infó)

FPS Patch: -ha jó géped van nagyon fontos, javítja az FPS-t

Player Kit: -az FPS patch elõtt kell felrakni, modok futtatásához kell

Textúra + World patch: -nagy felbontású textúrák + a világban a hibás helyen lévõ tárgyak eltávolítása(pl. lebegõ ládák, stb...)

Noname Mod: -nekem az egyik személyes kedvencem.... Páncélok újratextúrázása, fegyverkovácsolás minták alapján(á la Gothic 3)
- náhany szörny újratextúrázása
- új interfész elemek(mentés, töltés, fõmenü)
-ennél én a hõs textúrákat nem telepíteném.... Nekem illúzióromboló a fekete haj😉

Textúra patch 2: -vér textúrák, víz textúrák stb javítása(ez a TielHater féle)

Textúra patch 3: -a legutóbb linkelt textúra patch, elvileg kompatibilis az ez elõzõekkel

Telepítési sorrend:
Patch 1.08k ANGOL
Player Kit
FPS Patch
Golden Mod
Textúra Patchek
Noname Mod
+ha szükséges akkor a modok által telepített *.vdf fájlok átmásolása a GOLDEN MOD MAPPÁJÁBA! A golden modot kell majd indítanod, a többi a "kiegészítés"

A MENTÉSEKRÕL BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KELL CSINÁLNI

Hûha...németül az 1.08as, angolul a player kit, oroszol a golden mod, és még egy angolos...😄 segítség az elkél...van egy lista amiben e van írva hogy melyikbe mit tudok csinálni?
leginkább a mágia része érdekelne...hogy mikor lehetek guru meg ilyenek...sokat akarok? 😄
Mármint elõször az 1.08 patchet aztán a player kitet😉
Patch 1.08k és elõször a player kitet tedd fel, az kell a modokhoz... nem emlékszem pontosan mennyit kellett a telepítések után másolgatni hogy menjenek együtt a modok. Szólj ha kell még segítség
golden mod v1.08k-t nem találja az orosz install...azt honnan szedjem le?
Hûha...nem semmi..minden elismerésem...köszönöm...
Én is beneveznék, de a Gothic 1 Cd-m megadta magát, a G2Goldom meg eltûnt... Nagy pechhem van ezzel a Gothic sorozattal😄 Még éppen csak a G3 cd nem repedt szét...
rotator
Hmm, nem rossz! Most éppen eredeti textúrákkal viszem (ilyen is rég volt!), de erre majd egyszer még benevezek. 😊

És még itt egy teljesen új textúra patch is: ezt még én se próbáltam, most találtam rá: Link
Ha már mod ajánló van akkor leírom az 1 oldallal ezelõtti hozzászólásomat... Tehát:
Golden Mod Kell mindkét fájl, értelemszerûen az angol patchet rakd fel késõbb.
Aztán FPS Patch + kell hozzá a Player Kit
Textúrás dolgok: Textúra és world patch
és Textúra patch
Ez pedig a :NonameMod igen sok dolog van benne: kardkovácsolás, új töltõképernyõk, pácélok újratextúrázása.Képek Ebbõl én egyedül a hõs textúrákat nem raknám fel, fekete lesz tõlük a haja😄
Bocsánat azoktól akiknek ismétlésként hat, bár szerintem kéne ide egy házigazda, aztán lehetne bannert csinálni, stb. Ez a játék megérdemli😉

ui.: elõre is elnézést ha kaotikus lesz a hozzászólás, igyekeztem tördelni, de meg nem mondanám így, hogy jó lesz-e. Szerkeszteni pedig már nem tudok.
Abból nem.
Ahum...de hogy? és templomosból?....nagyon unalmas lehetek már...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemcsak zsoldosból, hanem tûzmágusból is lehetsz vízmágus.
Pedig örülnék ha kifejtenéd, mert mindhárom tábort ki akarom próbálni és úgy végigvinni...ha tudnál segíteni, megköszönném...😄
Honnan lehet ezt a "mod"-ot megszerezni? Van valami elõnye hogy Guru leszek? Változtat valamit ez a mód a játék menetén?
köszönöm a segítségeket 😄
Szerk.:

De a vízmágussághoz nem elõfeltétel az Új Táborhoz csatlakozás az elsõ fejezetben. Részletesebben nem fejtem ki, mert spoiler lenne.
Ott elõször zsivány vagy mi lehetsz (mint az árny arégiben), abból zsoldos, és abból, ha akarsz, lehetsz vízmágus. Abból pedig... 😊
Van egy GoldenMod nevû mod a G1-hez, amivel guruvá válhatsz, a hátránya az, hogy új játékot kell kezdened és magyarítás nem fog mûködni😉
neeeem?
na neee...pedig olvastam azt a "9 oldalas végigjátszást" ott lett említvea rnaglétra...akkor ezek szerint a Régi táborban csak õr vagy Tûzmágus lehetek? És az Új táborban?
Köszönöm a sagítséget...rengeteg idõt megspóroltam a gyaloglással...😄
Nem lehet guruvá válni.
Öhm egy egyszerû kérdés...Gothic 1...ha szektás vagyok...a "ranglétrán" mikor lehetek már Guru? vagy csak Templomos lehetek? ott a nehéz templomos páncélt csak a Tûzmágusok gyilkolása után tudtam megvenni...szóval szeretnék már guru lenni...Tudna valaki segíteni nekem? kéérlek...
Köszönöm a választ.<#worship>

Ebben a játékban sehogy. Ez van. 😊 Amúgy ENTER.
Bocs,hogy megkérdezem,de a Gothic 1-ben hogy lehet visszaváltozni emberré miután állattá változtam?<#help>

Pianista
igazából ezzel nincs is gond de azért jó lenne ha modjuk 1HP/s lenne mikor már nincs semmid se😊 amúgy úgy tudsz gyorsan sok ércet szerezni ha beállsz az új táborba és leütsz mindenkit😊 nem haragszanak meg rád és nem mennek neked 20-an😊 és sok az ércük.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

jah így is rengeteg kajám meg italom maradt a játék végére is..max mágussal lehet gond ha nagyon pocsékolna valaki dehát a mágus mindig is mostohagyermek volt a gothic világában😄...