Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy akár írhat a fórumba is 😛
VIL307
Ha bárkinek kell segítség gothic 1 vagy 2 vel kapcsolatban nyugottan írjon a [email protected] ra vagy vegyen fel msn-re ugyan ezzel a címmel 😊

balee4
Ok, XP már tökéletesen fut, talán nem Vista-n kellett volna nyomatnom. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem valami kodek gond... Ha FFdshow van rakd a kivétwelek közé, ha más akkor nem tudom😄
balee4
Látszik rendesen az inventory, jól is fut a game, de bizony egyfolytában fagy, kivág az asztalra, lehet, hogy a ThielHater Texturepatch miatt van? Marha idegesítõ. Jah is a videók alatt nincs kép csak hang.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem elég sok idõ fog eltelni mire megint látszani fog😄
És látszik az inventory tartalma? 😊
balee4
Köszi a segítséget, most már szuperul fut.

balee4
A legújabb hivatalos patch az 1.08k?

Töltsd le a legújabb hivatalos patchet, majd:FPS Patch KELL HOZZÁ A PLAYER KIT: Letöltés
balee4
Nem tudjátok, mi lehet az oka annak, hogy Gothic 1 szaggat a gépemen, 20 FPS körül fut, akármilyen látótávval. Nem tudtok vmilyen patchet vagy vmit erre? (gondolom az újabb 2 magos gépeket nem támogatja, emiatt van ez)

Esrohnoil
TheIsland nevû modot próbáltátok? 😊

A Golden Mod az egy teljesen különálló mod, v. a történet beépül a fõszálba?

Ja, és a VisiGothic nevû moddal vki jutott az elejénél tovább?
Rögtön induláskor démonok támadnak. <#buck>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pianista
lényegében olyan mint egy Gothic stratégia, nem egyedül mész gyilkolni hanem csapattal. az elején az inkvizítornál tudod kiválasztani hogy íjász vagy közelharcos akarsz lenni(íjász ajánlott), csak rövid az a problem. a www.worldofgothic.com -on fönt van.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ezaz nem csak én vagyok fanatikus😄 Én is 7x-8x-9x-10x már végignyomtam😄 (Már nem is számolom)
Én ezeket a modokat ajánlanám:
1. NoName Mod
-6 új fegyver
-recept alapján kovácsolás
-új skinek(minden páncél + hõs) - Figyeled hány zárójelet használtam 😛
-új interfész(sztem jó)
LINK: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=131
2. Freddy's texture and world patch:
-world bugokat javít
-szép világ textúrák
LINK:http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=121
(Mindkettõ ugyanarról az oldalról tölthetõ(world patch linkje kicsit lejjebb)
3. ThielHater Texturepatch:
-textúrák(javasolt mindent telepíteni) - szerencsére nem akad össze Freddy's texture patchcsel
LINK: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=129
És ahogy Yosimicu mondta:
GOLDEN MOD 2.92:
-sok-sok újdonság(sztori)
Maga a mod: http://en.rgmt.org.ru/modules/PDdownloads/visit.php?cid=2&lid=1
Angol patch: http://en.rgmt.org.ru/modules/PDdownloads/visit.php?cid=2&lid=2

A Golden modhoz Gothic Starter kell: http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=28

Ui.: nem kéne már házigazda? 3200 Hozzászólás... Kéner egy banner meg FAQ
Yosimicu
A Trial mod-ot nemismerem de amit ajánlani tok az a Golden mod/magyaritás nem üzemel vele/ de ezt inkább azoknak akik már végignyomták legalább 1x-2x /én spec már vagy 7x-8x lazán végignyomtam<#email> <#falbav><#falbav>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Most eldöntöttem hogy újra végig viszem ezt a játékot magusként és harcosként is. (eddig cheateltem de most nem szeretnék. Mivel nem nagyon mentem írtani az erdõbe és ezért amint mentem a mineclawlwer barlangba fojton meghaltam. Mosz nem mert ügyes vagyk XD) Azt szeretném kérdezni mi az a The Trial mod? És hogy mûködik?
Pianista
ha a 4 kõre gondolsz a kapu elõtt azzal ne törõdj hogy nem marad benne, így csinálták meg.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

htr93
Köszönjük Tibi Bán-ak!

Mellesleg.. én is megakadtam... még mindig nagyon a vége... megvan felerõsített uriziel, és a 4. sámán is halott, és már csak ilyen botokat kéne a földbe szúrni. Bele is tudom csak nem marad ott és most mi van ilyenkor???
elõre is THX

hehe nem má mind1 mer Tibi bá ezt is megoldota XD
Esrohnoil
Várj, kitalálom, a köv. kérdés meg az lesz h. miért van az, h. a Gothic lefagy, amikor 5-nél több tárgy van nálad?! <#integet2>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

inkább így kérdezem mért van az hogy a játék kidob amikor 5 nél több muki kezd harcolni ?
mind1 már megoldottam 😊
Hello all pls valaki segítsen mer nem tudom mér de engem a Gothic állandóan kidob régebben még csak 1 nap max 2x de most már 1/5 perc enként mi lehet a baj ?
Levitáld le a szobtocskát ahol imátkoztak a sámánok és tadám nyilik az rács ha meghúzod a kart.

htr93
A helyre, a 4. sámán szájáér...

htr93
Help me! már nagyon a végén járok... meg van uriziel, felerõsítve, és már csak vissza kéne mennem a helyre. elgyalogoltam odáig, de nem tudok átmenni az ajtón. Ugy e egy orkos helyre kell menni? ahol elõször teleport segítségével mentem be az ajtón, mert a kapcsoló nem mûködött(LoOoL)

???

Ja és valamiért elállítódott az irányításom, és egérrel nem tudok csinálni semit.Mit tegyek?
Hy all.Megint megakadtam.Amikor azt az 5 mágust kell kinyírni, az egyiknél ott egy szekta táboros. asszem Baal Boro vagy valami ilyesmi.Hogy jutok be a mögötte lévõ nagy kapun??
Pianista
A #3175 re tud valaki valami okosat??

Az ork gyógyitalt megszereztem már.És kössz. Ha majd valami nem megy szolok .THX
Yosimicu
Elvileg ott is fellehet mászni elõl, de én mindig hátulrõl mentem. Valamerre az eleye felé el lehet menni balra és yobbra is majd fel(a jobboldali úton) Ha balra mensz egy pár rákba futsz és tovább haladva szépen megközelítedd az orkot hátulról. Itt vagy átugrassz vagy felmászol a kis szirteken és ottvagy. Ezután egy ork gyógyital kell majd az is ittvan bent valahol visszább a földön.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Hello.És azt nem tudod hogy tudok oda menni az ork-hoz??mert találtam egy orkrabszolgát aki törökülésbe ül, és nem tudok odamenni hozzá mert fenn ül valamin.És nincs létra.Légyszi ha tudjátok mi a megoldál irjátok le...THX
Kössz!
Gorn ad egy kulcsot a rácstól jobbra van egy kunyhó, azt kinyitod a kulccsal, és ott bent van a csörlõ.

Hello. Remélem tudtok segíteni. a 4-ik fejezetben lent vagyok a szabadbányába gornnal és ki kell nyitni a kaput, de nem találok semmi csõrlõt, és semmi mást amivel ki lehetne nyitni. PLS segigtsetek
Hawk06
Ja,mostmár értem,kösz.😊
Ez tényleg nagyon rosz hogy egy játék angolosításánál kihagytak belöle dolgokat.
Ha ujrakezdem a játékot mindenképp le fogom tölteni.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Randal
A német verziójú Gothicban a 2. chapterben van egy rész amikor a kastélynál lévõ színpadon egy zenekar zenél, az emberek meg ott állnak.
A zenekar a német In Extremo.
Namármost az angol verzióban jogi és pénzügyi okok miatt nem szerepelnek, azaz kivették õket belõle.

A patch segítségével pedig az angol verzió tulajdonosai is "eredeti" minõségében élvezhetik a játékot.

Már csak az Alvó szentélyében lévõ apró hibát kellene orvosolnia valakinek, ugyanis ott az egyik Baal fontos szövege nincs feliratozva😞

Hawk06
Üdv!
"ami az angol verziójú Gothicba belehelyezi a bandát."
Mit értesz ezalatt?

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Randal
Sziasztok!

Nem tudom tudjátok-e de létezik egy In Extremo patch, ami az angol verziójú Gothicba belehelyezi a bandát.
A sumotorrent.com-on találtam egy Gothic torrentben, simán Patch.rarba volt tömörítve.
Keressétek meg és próbáljátok ki😊

Pianista
Hy!

nem tudja valaki hogy le lehet e már tölteni a gothic "The Trial" mód 2. részét? az elsõ naon megtetszett😊

Pianista
😊 thx

Én elõször a tó felé keresném... 😉 (Nem a mostani tornya meletti kicsi tóra gondolok, hanem a másikra.)

Mellesleg elsüllyedt. Nem kötözködés gyanánt jegyzem meg, de tényleg bántja a szemem.
Pianista
és hol van az elsüjjedt torony??
mert régebben kerestem de nem találtam meg

Az ötödik fejezetben lehet csak megszerezni, szóval, ha még nem tartasz ott, akkor hiába is keresed. (Mondjuk az ötödik és a hatodik fejezet vízválasztója már nem rémlik, tehát ezeket keverhetem.)

Akkor pedig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xardas elsüllyedt tornyában találod meg, a ládájához a kulcsot pedig Xardastól kapod meg.
Pianista
Hy!

azt akarom kérdezni hogy ezt az "érc páncélt" hol lehet megszerezni??

Randal
Nem beszélek haza😄
Másnak a munkája is, arról meg nem tehetünk, hogy nem teljesen jó a konvertálás.

A Baal Lukoros bugnál pedig csak ezt lehet tenni.

Hazabeszélsz 😊

Amúgy emiatt tényleg nem kell végleg eltávolítani a magyarítást, elég csak idõlegesen (mondjuk én is az állatos megoldással éltem), egyébként nálam csak egy helyen jött elõ ezen kívül hiba. (Ulbertet nem lehet elküldeni a helyérõl.)
Randal
Nem kell anélkül folytatnod. A játékban is benne van a gond, csak a magyarítás miatt néha gyakrabban elõjönnek.
A megoldás emg annyi, hogy átváltozol vmi állattá, elszaladsz, majd visszaváltozol és vissza.

akkor úgy tûnik maggyarítás nélkül folytatom
Randal
Az fajin. Pedig mûködnie kellene neki.
Próbáld emg úgy, hogy felteszed a patchet, de a magyarítást nem.
Meg állítgasd az inijében is a grafikát. Nem mindig fogadja el a játékbeli beállításokat.

A WoG-on lévõ modok közül a textúra csomagot érdemes felrakni.