Gothic 1
  • htr93
    Lester? krva ismerős, biztos hogy old camp-os. én most az egyen játszok. azaz játszanék, de elakadtam. segítsetek! leéétszi!
    problem: elkellett mennem az ork temetőbe. elmentem, lenyírtam mindenkit, találtam egy barlangot. kör alaku terem,3 járat. a köralaku teremben volt egy ember, egy baal. beszéltem vele. aszongya nézzek körül.ok,megbeszéltük... a 3. járatban pár ork és egy tekercs, vasajtó mögött. gomb be, ajtó fel, ok, elviszem a tekercset. odaadom neki, aszongya kell lennie egy másiknak is. bemegyek a 2. járatba, ott egy halott, egy lyuk a földben, és a tekercs másik fele van. azt is odaadom a csákónak, aki erre megfejti hogy ez egy teleport tekercs. aztán csak ott áll.és ennyi.

én bementem a zelső járatba, ahol háro tonna felderítő és egy harcos ork volt. a végigjátszásom azt mondta hogy menjek be a harmadik járatba, nyírjam ki a harcos orkot, álljak a négy oszlop közé, és akkor a baalmotyog valamit.
    na ezzel csak az a gond hogy nekem nem mond semmit. még mindig a teremben van, nem követett. követnie kéne vagy mi? mit évő legyek?