3672
Gothic 1
-
totya4 #3032 G2-nél előjött nekem ilyen, és a fórumokat látva másnak is. A G1 nem sokban különbözik a G2-től tehát el tudom képzelni hogy itt is lehet ilyen probléma. Bár egy gépet ajánlott alaposan letesztelni (főleg tuningnál) de nem feltétlen nálad van a hiba :) Persze legközelebb legyen több mentésed. -
#3031 Hát, vagyunk egy páran akik pár száz órát játszottunk a játékkal, de részemről nálam ilyen probléma sosem volt. -
#3030 A hiba a te gépedben van.
Ajánlok elsőnek is egy vírusírtást, aztán töredezettségmentesítés, meg szedj le mindent ami feleslegesen van fennt.
-
karakkga #3029 az első menetemnél volt 3 elmentésem de amikor kilépett a játékba se tudtam belépni csak ha újratettem. a mostaniba pedig sajnos csak 1 elmentésem volt. akkor most megint kezdhetem előröl -
Zóanagyvarázsló #3028 Az összes emntett állásnál fennáll ez a probléma? Velem egyszer-kétszer megesett hasonló a második résznél (több száz együtt töltött óra alatt), de mindig tartottam elég tartalék mentést. -
karakkga #3027 "nagyon jó" hogy nem tudom előhozni az elmentésemet mindig kilép amikor rámegyek már újratelepítettem akkor sem volt jó.A játék pedig nagyon tetszett amíg működött -
#3026 Ami nem a legjobb (pl. vértezet v. fegyverek), azokat eladhatod. Elég ha a legerősebbet tartod meg mindenből.
Persze az egyedi dolgokra nem árt vigyázni, mert néhol szükség lehet rájuk (kalapács ugye pl. :D). -
tomonor #3025 Nem üres, gyüjtögető alak vok, csak ércem nincs affene. Azt meg utálom eladni amit szereztem... :D -
Indigo #3024 Bizony sajnálhatod is :) -
totya4 #3023 Ha az inventory üres, akkor sajnálom :) -
#3022 Látom hamar megtetszett az első. :D
Bánkódhat aki első próbálkozás után feladja a játékot. :) -
tomonor #3021 Kár hogy a 2 ilyen sok jó fícsört elvesztett a játékból...
Pl ott már nem kell csak felhevíteni, és kalapálni a kardot...hmm, nos, acélt.... -
#3020 Elsőnek kicsit fura lesz, de majd ha megpróbálsz harc közben kombókat használni, rájössz, hogy mégis jó:) -
tomonor #3019 kösz mindenkinek -
Indigo #3018 CTRL gombot kell nyomni, plusz iránybillentyűket, attól függően, hogy mit akarsz csinálni. Tárgy felvételéhez pl. az előre billentyűt (vagy W, ha ez van beállítva). -
Zóanagyvarázsló #3017 Közben nyomd az előrét is, az első részben a legtöbb cselekvéshez meg kell nyomni egy iránygombot is. (Vagy Ctrl+előre.) -
tomonor #3016 Helló, még új vagyok itt, meg tulajdonképpen a játékkal is, de némi tapasztalatom van, mert a Gothic 2-t már vagy 4X végigtoltam.
Tehát az lenne a gondom, hogy nemtudom felvenni a tárgyakat a földről, se harcolni nemtudok=nem tudom melyik az action billentyű. Az egeremel se működik. Valaki tapasztalta már ezt a hibát, és ha igen, akkor hogy lehet kijavítani? Még nem raktam fel patch-et, csak a játék magyar verzióját...
Lécci segítsetek!!! -
karakkga #3015 sziasztok
van 1 gond a játékkal
amikor megidézik az alvót és utánna el kell menni az ork temetőbe a bejárat után 1 kicsivel kilép és kiírja 1 nagy ablakba hogy acces violation meg 1 csomó számot ez mitől van? -
Zóanagyvarázsló #3014 Ki? Egyébként csapd le! :) -
peppino3 #3013 és mitudok csinálni azal hogy magátoll megtámad és nemcsináltam semmit -
rosti #3012 A főkönyvtárban megnyitod a gothic ini nevű filét és abban a sorbam ahol ez áll subtitle vagy ilyesmi ot átírod a nulát 1-es re -
peppino3 #3011 segitség most töltötem le és beálitotam hogy legyen párbeszédnél szöveg ede nincsen
-
#3010 Az semmire se jó:P
A kupolán kívül tudnál vele fizetni, de oda csak a G2-ben jutsz:P -
karakkga #3009 1-2 kereskedőnél látom hogy van érc de azt akkor cseréljem és van 11 érmém az mire jó?
-
#3008 Az inventoryban tudod megnézni. A pénz kifejezés enyhe túlzás. Az ércet végülis veheted annak, de bármivel tudsz fizetni. Cserekereskedelem rulez:)
Zóanagyvarázsló:
Igazad van, végülis a patch csak indítási hibát és grafikai hibát javít, azt hiszem a szövegben nemigen változtat.
-
karakkga #3007 jó a játék tetszik csak azt nem tudom hogy hol mutatja hogy mennyi pénzem van, ezt megmondjátok? -
Zóanagyvarázsló #3006 "Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)"
Tényleg? Én a patch nélkül, de magyarítással toltam végig. -
karakkga #3005 köszi a helpet -
karakkga #3004 sorry megven az előző üzit ne nézd -
karakkga #3003 a magyarosítás után felraktam az 1.08k-t ez igaz, de amikor leszedtem a magyarítást csak 1 exet adott readme-t nem -
#3002 Helló!
Gondolom ráraktad az 1.08k-s patchet is:)
Igaz ez nem oldja meg a problémát viszont ha felraktad a magyarítást akkor ezt is fel kell:)
Ha a magyarítást ahsználod, annak a telepítőjében ott a szöveg hogy mit kell csinálnod. -
karakkga #3001 sziasztok én most tettem fel a játékot és arra lennék kiváncsi hogy ez alapból olyan hogy nem írja ki hogy mit mondanak nekem ezt át lehetne állítani?? -
#3000 Igaz, azt a mondatrészt észre se vettem. Bocsi kopiati:(
Valóban lemezhiba lehet.
Tötölgesd meg a cd-t, hátha az segít, vagy esetleg mentsd le képfájlba hátha úgy sikerül telepíteni.
De tényleg csak annyit tehetsz hogy letöltöd valahonnan a játékot. -
#2999 Egyértelmű hogy a lemez sérült és azért nem tudja telepíteni azt a fájlt amely a texturákat tárolja vagy ha a gépeden van akkor töltsd le ujra. -
#2998 Köszönök mindent
-
#2997 Hát mind1 majd akkor így csinálom.... -
#2996 Akkor nemtom. Valami driver hiba lehet sztem. -
#2995 Már 5-ször raktam újra de már megcsinálom így annyira nem gáz ....egyébként Nvidia 6600ls 256MB -
#2994 Érdekes.
Akkor szerintem nyomj egy uninstallt, aztán telepítsd újra.
Próbálj ki egy-két régebbi videókártya drivert is, hátha.
Amúgy milyen videókártya? Mert lehet amiatt hibás. Ha Ati, akkor ahhoz is szedd le a patchet. -
#2993 A textúra peccs elött egy csomó textúra volt fehér mostmár csak az állatok fehérek mert amikor telepítettem a telepítő a textures.vrf-t valami miatt hibásnak találta...