Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg valami ötlet?
Qwerty4
Nem tudom mit csináljak, közbe szándékoztam új játékokat is tolni.Ha régebbi drivert teszek azok nem fognak menni. 😞
Qwerty4
Qwerty4
Nem értek valamit.Miért nem a menüt tölti be elõször?Egybõl jön az elsõ beszélgetés Diegoval és nem a menü.Mi a megoldás?<#szomoru1>#szomoru1>
És sokszor a játékban is az Esc-el nem akar elõjönni a menü.
Qwerty4
Látom még mindig pörög a topik. 😊Pedig majdnem 7 éves játékról van szó.
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik valamilyen patch amivel a grafot esetleg tuningolni lehetne?
Qwerty4
A hangulat meg a játékélmény a lényeg...
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
köszi a infót a baalról
egyébként a 2-vel az volt a legnagyobb gondom h nem tuttam a teret érzékelni és mindíg rohattnagyokat zuhantam és meghaltam 😞 nemtom mérnem lehetett volna a 2-be is betenni a akrobatikát ,sokkal gyorsabban is lehet vele menni...
Baal Tyonnak a swampweed (vagy mi a neve a droguknak) elosztását kell megoldani az új táborban. Ehhez az ottani tanoncokkal kell felvenni a kapcsolatot.
"Akkor lehet, ha még nem csatlakoztál sehová. A csatlakozáshoz kellenek a guruk szavazatai, mindegyikhez tartozik egy küldetés."
ezt tudom ,én konkrétan arra kérdeztem rá h baal tyon (vagy ki) nyelvének a megoldásához mit kell tennem
"amúgy itt csak 10%-ig lehet fejleszteni a 1kezes harcot? :S"
Ha jól rémlik az elsõ fejelsztéssel 10%-ik lehet az egykezest fejelszteni, második lépésben 30-ig.
egyébként már õr vok 😄
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
elõre is KÖSSSSSZZZZZI
vagy talán ball Tyonal (vagy kivel :S) kell beszélni? csakmer õ még nem áll szóba velem :'(
ha vkivel kereskedni akarok akkor minden cuccból (PL.:ércrög alma sülthús...) csak 10eséveel lehet "adagolni"?
de azért köszi h belinkelted
Mindegy, melyik tábort választottuk, célozzuk meg Y’Berion templomát. Az õrök beengednek, ha azt mondjuk, hogy Lester küldött. Bent megtaláljuk a Gothic két utolsó nõi karakterét, a szokás szerint néma Chantot és Nataliát, valamint a legendás Y’Beriont. Ez utóbbi egy mágikus fókuszt beállító kõ keresésére küld bennünket, amely a hegyekben található, az SzT felett (térképet kapunk). Ha megtaláljuk a jelzett oltárt, mentsünk, és verjük meg az õrült Nydast (a kõ elõzõ keresõje). Vigyük vissza a fókuszt Y’Berionhoz, aki újabb küldetéssel Cor Kalom felé irányít. Cor Kalom kitalálta, hogy a crawlerek termelte váladékkal hogyan lehetne elõsegíteni a világ körüli mágikus burok megszûnését. Itt az ideje, hogy beszerezzük az egyik legjobb fegyvert, az Ork Kalapácsot (amelyet egyébként ne adjunk el sohase, mivel fontos küldetéselem is egyben). Szerezzük be a megfelelõ térképet (SzT) Grahamtõl, majd induljunk el azon a táborból kifelé vezetõ úton, amely a mocsárban jobbra vezet. Hamarosan egy hídra bukkanunk, azzal ne is törõdjünk, haladjunk tovább felfelé. Néhány igen durva szörny (Bloodhound) kivégzése után fent egy barlangban megtaláljuk azt a ládát, amelyik ezt a remek fegyvert rejti.
Elmodom magyarul:
Menj ki a mocsár táborból,menj az úton, és amikor az út elkanyarodik jobbra, az erdõbe, akkor te azt szerd le, mej tovább. Nagyon nem sokára egy kurva nagy hegyet látsz, ahova fel lehet menni. egy kurva széles lejtõn. oda menj fel. ha látsz "bloodhoundokat, azaz vérebeket, üsd le õket. ha jófele mész, akkor minden féleképpenel kell fordulnod balra., azt án látsz egy hidat elõre, ott lesz egy kõgólem. szard le, és fordulj jobbra, majd egy üregben lesz balra. A bloodhoundokat, egyenként kéne leütni. Ha megszerezted az ork kalapácsot, akkor( mivel csak kalapáccsal lehet leütni, és nem hiszem hogy ezezn kívül van másik kalapács, ja de, az orkok kalapácsa ( nem az ork kalapács)na mindegy üsd le a kõgólemet, (majd késõbb visszafog teremni a játék másik részében, amikor küldetés hogy menj át a hídon) és éálvezd a sok XP-t!
kihívom Kirgót az arénába ,direkt megvárom h õ húzza elõbb elõ a kardját és mégis azt hiszi a többi ember h orvvul támadtam rá és az 1-ik elkezd nyilazni
és ezé halok meg mindíg!
és kitõl kell megtanulni ,meg mi kell hozzá meg ilyenek?
az elején a 2. shamanra gondolkodik.
Ha meghal, a földön levõ kaput használva jussunk fel a következõ szintre, és ugorjunk le, amikor a tüskék eltûnnek. Lent nyomjuk meg a zöld gombot, vegyük el Varrag-Unhilt kardját, és használjuk a kövön. Ugorjunk le az alagútba, majd haladjunk jobbra, és ugorjunk fel. Egy újabb háromkapcsolós szobába jutunk, használjuk õket ugyanolyan sorrendben, ahogy korábban a három színt használtuk
(sajnos nem lettem okosabb, ha arra gondol hogy atüskés helyen van folyosó, hát nálam nincsen.
Ezt én is megtapasztaltam,idegesítõ tud lenni.😊).Mondjuk nem is lenne baj vele ha folyton nem állítana meg és nem mondana bolondul.Aztán jólmegvertem😄,akkor lekopott.Kicsit késöbb eszembejutott és megsajnáltam szegényt,úgy döntöttem betöltöm a mentésem és hagyom hogy kövessen,de kalandjaink során Mud-ot megölte egy vérszívó,úgyhogy maradt a verés módszer😊
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"