11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#2043 a show final result írja ki az eredményt lejátszás nélkül :) -
#2042 Mindent lehet. -
#2041 Valaki nem tud segíteni, hogy miért ugrotta át nekem a meccset?#2036
Nagyon láma vagyok, mert most játszom először ezzel a játékkal. -
#2040 ügyes vagy:) kitartás, itt is karakterszámfüggő a forditás? az emailek szövegét is lehet? -
#2039 Hat 30%-kaval megvagyok de tuti tesztelni kell majd, mert csak natur szovegszerkesztovel alltam neki a jatekot magat meg nem is lattam es van benne egy csomo script.
Amugy eleg gyorsan haladok vele mert tegnap kezdtem el a magyaritasat este 8 korul. 3ig dolgoztam vele meg ma kb 6 orat igy van meg a 30%.
Csakhat hetfotol konditerem, raadasul eppen dietan vagyok igy lelkierot kell magamon venni, hogy 5 nap alatt befejezzem. :)
Amugy nem kis szoveg szerintem lehet ugy az angol szoveg benne vagy 200-300k ami ugy 200000-300000 karakter. -
#2038 na az első cd-t már meghozta a postás(vagy mikulás?) :) a másodikkal elmaradt, talán holnap:)
tök jó hogy elkezdted magyarositani, ha meglesz nekemis a game akkor beszállok énis valamennyivel. -
#2037 Na itt a TCM2004 magyaritas 0.003b valtoyata teszteljetek egy kicsit es ha hibaval talakoztok benne legyszives jelezzetek. Majd folytatom.
TCM2004 magyaritas v0.03b -
donpedro #2035 A set piece rögzített játékhelyzetet jelent, csak ezt és semmi mást. -
#2034 Azert mert a Set piecet valami olyasmire hasznaljak, hogy amir adott szituaciot kell elvegezni, pl szogletek kombinacioja, szabadrugasok stb.
AHHHH.
Nem is rossz!!!!
Rajottem kombinacios keszseg lesz. -
#2033 ereszd rá az akademiai mobimouse-t
amúgy a helyzet minek bele? -
#2032 Mondjon valaki egy jo szot a "set piece"re vagy standard situation-ra mert nem tom hogyan forditsam.
Egyszeruen nem talalok megfelelot.
Alaphelyzet olyan hulyen hangzik. Meg aztan nem igazan jo
ha azt forditom, hogy: Excellent set piece ability
Tok szar az, hogy Kivalo alaphelyzet kepesseg. -
#2031 mostanában kicsit vacakol a szerver tényleg, lehet ezért szivtad meg:( -
#2029 Bocs a kicsit off-ért, de warezcenter.
Nektek nem csinált mostanában olyat, hogy kértetek sms-ben kódot, és amit küldött az nem működött? Kértem bentről, a melóhelyről, céges mobilról, nem működött. Kértem itthon sajátról, az sem. Nektek nem baszaxik mostanában? -
#2028 Na mi a pangas ?
Jo lenne valaki beszalna meg a TCM 2004 magyaritasaba, mert 1 nap alatt lehetne vele vegezni , ha lenne meg egy-ket ember.
A quiz kerdesekbe besegithetne valaki. -
AMDFan #2027 Hali!
Na végre nekem is megvan.
Első tapasztalatok nagyon jók.
Szerencsére a 2003-ra jelemző kezdeti instabilitásnak nyoma sincs.
Őszintén szólva én több újítást vártam a játéktól, de azért 1 óra játék után még nem mondhatok igazi véleményt. A stadionfejlesztés nagyon jó lett benne...
Jah és megvertem az Arsenalt 3-1-re :) -
#2026 Szepen forditgatom. Kioperaltam a database.big fajlbol a translation.txt filet es mar elkezdtem forditani.
Igaz nem megy gyorsan mert bar 5 nyelvet tartalmaz, viszont nem kicsi.
900k.
KB a 15%-nal tarthatok. -
#2025 itt vagyok mi a helyzet? talán vasárnapra meglesz nekemis, addig irigykedem rátok:) -
#2024 Hol lehet kikapcsolni a zenét, mert nagyon akadozik nálam. -
#2023 Én szívesn segítenék a fordításba, de nem hinném, hogy az én tempóm elég lenne, mert napi max 1 órát, ha tudnék fordítani. -
#2022 ERdekes ilyenkor olyan sok lesz a jelentkezo. :) -
#2021 Talaltam egy szerkesztot aki akar beszalhat a forditasba.
Freezer ilyenkor lenne jo ha elokerulnel. :) -
#2020 Na megneztem.
Ugytunik a database.big fileben tarolja a menuket.
Hexeditorral siman at is irtam a Start New Game-t, de utana nezek hatha van valami szerkeszto amivel egyszerubben lehet belemonyakolni. -
donpedro #2019 Szerintem ahhoz ez túl gyenge, hogy néhány patchben meg tudják oldani a problémát, de ugyebár a remény hal meg utoljára... -
#2018 hát hajrá :-) -
#2017 Jo kerdes, de meg magam sem neztem meg milyen fileben vannak a menuk stb. -
#2016 kb mikorra várható? -
#2015 Valaki nem akarja megosztani nekem a kettes cd rar file-t, és az r20-r33-ig, mert a köcsög warezcenterről nem jön a privát ftp-m, meg két hétig szünetel, a warezcenterre meg elcsesztem egy csomó pénzt a semmire.
Valaki help me pls.
19:30 körül már vagyok, addig találjatok ki vmit, előre is kszi.
Ja a tcm2004-ről van szó of course -
#2014 A gyenge 3D meccsre tuti lesz ehez is AI patch amivel a meccs alatti hibak orvosolhatoak, mint a 2003ban. -
#2013 Lehet hogy elcseszunk csomo idot a magyarositassaval, viszont csomo embernek oromet szerzunk vele es ez a lenyeg, ha mar magyarorszagon ilyen szar a foci, akkor legalabb ennyi oromuk legyen. -
#2012 helyes és köszönjük -
donpedro #2011 Őszintén szólva én nem sokat játszottam a TCM2003-al, így részben új volt számomra a játék, és a CM után furcsa volt megszokni a kezelőfelületet.
Nem akartam sokat vacakolni, így főleg a meccsekre helyeztem a hangsúlyt, hogy megvizsgáljam, miképpen vizsgázik a Fifa2004-re épülő engine.
Nos, lehet, hogy az én igényeim túlzottak, de szerintem nagyon gyengére sikerült a 3D-s meccs. Természetesen nem a grafikával, vagy a kommentátorral vannak gondok, a játékmenettel. Egészen borzalmas jelentek sorjáznak, nyomokban sem emlékeztet az egész egy igazi futballmeccsre, ráadásul ami még rosszabb, többnyire egyáltalán nem azt látom viszont a pályán, amit előzetesen beállítottam.
Pl. hiába rakok be valakit támadó középpályásnak, rendre a védelem tengelyében helyezkedik az illető. Beállítom, hogy 25 méternél távolabbról ne lőjenek, mégis 35-40 méteres lövésekkel próbálkoznak a fiúk, azt is hiába állítom be, hogy letámadást játszunk, mégis mindenki csak hátrál a támadó elől, stb.
Ami a játékmenet hibáit illeti:
- meccsenként átlag 3-4 kapufa is van, ellenben gól alig esik.
- a rossz passzokat úgy oldja meg a gép, hogy nemes egyszerűséggel odarúgja a játékosom a labdát az ellenfélnek. Nem rossz helyre rúgja, hanem mindig hajszálpontosan az ellenhez.
- Ha elkezd sprintelni egy támadó valamelyik szélen, akkor a védők lassan kocogva kísérik, amíg a támadó le nem hagyja őket.
- A beadásokat kivétel nélkül mindig mellre veszi a támadó játékos, nincsenek fejpárbajok (csak szöglet után), és szinte biztos, hogy a labda nem a védőé lesz.
Sorolhatnám még, de nincs értelme. Ami a lényeg, hogy a játéknak nem a 3D a legfőbb erénye, hanem a rendkívüli részletesség, már-már szerepjáték-szintű az egész rendszer, sok olyan apróság van, ami feldobja a progit, pl előfordul, hogy a játékosok edzés közben az edzőről (rólad) viccelődnek, és rád van bízva, hogy hogyan kezeled a helyzetet. De olyan is volt, hogy az ifiedzőm csúnyán összeveszett az egyik ifi játékosommal, akit erre a szülei eltiltottak a futball-tól.
Ezek nagyon jópofa dolgok, és élvezetessé teszik a játékmenetet, kár, hogy a CM-ből ezek hiányoznak.
Akit nem riaszt el a gyenge 3D meccs, az biztos nagyon fogja szeretni. -
#2010 Milyen fajta segítségre gondoltál, és milyen oldalra?
-
#2009 De így talán segítünk más embereken is, akiknek angolul kcisit bonyolult. -
#2008 De elcsesztek egy csomó időt magyarosításra, ahelyett, hogy játszanátok vele ... :D -
#2007 Akit érdekel és tényleg szeretne segíteni egy jó tcm-es oldal létrehozásában, az itt a forumban, vagy a TCM Hungaryoldalon a forumban jelezze. Akinek van véleménye, írja emg, sé szívesen kiteszem az oldalon. -
#2006 Remélem ma már meglesz. Azért akarunk magyarosítani, mert szerintem élvezetesebb a játék. A másik, hogy akármennyire is tud valaki anolul, szertinem talál a game-ban ismeretlen szavakat, és így már nem oly élvezetes. Szerintem. -
#2005 óó már nagyon várom hogy meglegyen:) -
#2004 Miért akartok mindent magyarosítani? :(
...
Mindegy. -
bang #2003 meccsek brutálok ?
próbáltál már aktuális szezon meccset átvinni a Fifába és ott lejátszani, érdekelne, hogy működik-e
meg persze az is érdekelne, hogy korrektül kezeli-e a fifa a tcm-ben meghatározott taktikát, a stadionodat, a nézőszámot, az átigazolásokat, a két csapat tcm-es (és nem a Fifás) erőviszonyait stb, stb.
De ezt persze nem lehet egy-két nap alatt letesztelni, úgyhogy mire minderre válaszolnál, addigra remélem már nekem is meglesz a progi :))) -
#2002 A magyaritasa megoldhato, vagy ugyan ugy egy str fileben tarolja a jatek ?