11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    mihez kéne?
    tcm: http://ghud.uw.hu
    cm: www.freeweb.hu/cmhun vagy www.freeweb.hu/huncm nem toom melyik..
    meg itt van lent a cm hungary linkje is... keresgélj
  • skristof
    nem lehet ablakban futtatni??? (options -> windowed vagy vmi ilyesmi??)
    amugy nem cmezek szal nem toom
    CM Hungary
  • FrezeR
    köszi BlackRazor!
    Én még csak 4-es szintig jutottam de csak azért mert nem is nagyon koncentráltam a feladatokra, meg kiscsapatokkal nehezebb jó eredményt elérni.
  • FrezeR
    total manager 4? ez valami új?:)
    Amugy én még azt akartam megkérdezni tőletek, hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy én ajánlok fel egy játékost egy másikért cserébe?
    Erre még nem jöttem rá!
  • Nasheem
    Többen mondogatják, bár valószínű valami hasonló trükk lehet, mint amit írsz. A cm-ben menet közben is be lehetett szállni egy új menedzserrel, én ilyet a TCMben nem látok:-((
  • skristof
    hi!
    nem toom ki mondta neked, én ilyet nem hallotam... max ugy tudnád, szerintem, hogy töbjátékos modba kezdesz... énis igy csaltam a cm-ben :))
  • Nasheem
    Sajna fingom sincs, bár dolgoztam rajta vagy 2-3 órát. Sehol nem találtam még a nyomát sem a progiban.

Lehet, hogy "kívülről" editálni? Jó lenne kideríteni, mert dobna egy jót a játékkedvemen.
  • FrezeR
    igen valóban igérték a fifába a menedzseri feladatokat:)
    Nasheem pajti te nem tudod véletlenül hogy hogyan lehet egyszerre több csapatot is irányitani a tcm2003-ban?? mert többektől hallottam már hogy igy tesznek, de ha bárki tudja szóljon már lécci hogyan kell!:)
    köszii
  • Nasheem
    Köszi remélem sikerál a update nekem is
  • Nasheem
    Lehet, hogy az FAPLM2001 után meglesz a második jogtiszta szoftverem is?:-))

Qrva messze van még november. Sőt valószínű, hogy csak karácsonyi ajándék lesz belőle.
    Egyébként tényleg kompatibilsisek lesznek a mentett állások, mégpedig oda-vissza. Iszonyat jó az ötlet. Gondoljátok el milyen állat lesz a rangadókat személyesen lejátszani!!! Beszarás!!! Mikor lesz már november?

A Fifa2004ben amúgy is lesz karrier mód, ahol a sima sportjáték kiegészül néhány menedzseri teendővel. Legalábbis az E3-on ezt ígérgették...
  • FrezeR
    ó kristóf legyen igazad!! ha tényleg 8 ezer akkor ahogy kiadják mo-n rohanok megvenni!:) ha meg még tényleg kompatibilis is lesz fifa 2004-el tyuu..mi lesz itt:))
  • skristof
    PC CDROM - Total Club Manager 2004

Availability: 2003/11/07
    Format: PC CD-ROM
    Category: SPORT
    Rating: Publisher: EART
    No. of Discs:
    Running Time:
    Region Compatibility:

Product Code: PCTCM4
    RRP: AUD$59.95
    Our Price: AUD$61.72 Inc. GST HUF 8,687
    In Stock? Currently: Out Of Stock

ez érdekes... nézzétek az ÁRat... most vettem észre!!! 8ezer ft??? baah, az kurva olcso! :) itt vmi nincs rendben! :P
  • skristof
    nos ilyet találtam megjelenésileg: Availability: 2003/11/07
    má' várom! :)
    amugy most olvastam vhol, hogy állítolag a fifa2004 és a tcm2004 kompatibilis lesz egymással, vagyis a tcmben irányitott csapatok hatással lesznek a fifabelire.... ez nem toom, igaz-e, de ha igen, akkor vmi überfasza progik leszenek ezek!!
  • skristof
    halle! tcm2004 téleg naon király lessz a képek alapján.... de mikor?? remélem annak az alapverzioja nem lessz ilyen bugos.... szvsz grafikailag jobb, mint a 2k3 (gombok, meg ilyenekre gondolok)... van hiv. honlap? mingyá rákeresek :)
  • Joke
    Vagyis nem kell hozzá crack, nekem legalábbis nem kellett!
  • Joke
    Nekem ment anélkül is és lehet folytatni a mentett állásokat. Ja és van benne egy Text mode editor
  • zaki
    gamecopyworld?
  • Nasheem
    Még mindig nem találok crack-et az új pecshez. Tudtok segíteni?
  • Nasheem
    Való igaz eladásban még mindig simán veri a cm4 a TCMet és nem is nagyon valószínű, hogy a brit piacon ez a közeljövőben nagyon változna.

De van 1-2 dolog ami elgondolkodtató:
    1. a Cm sorozat évek óta nem lépett előre (ezt a 2d-s meccs modelt én nem nevezném annak)
    2. a FAPLM ill. TCM viszont rohamléptekkel fejlődik
    3. EA Sport

Szóval az valószínűnek látszik, hogy a CM elveszti rajongóinak azon részét akik a látványt fontosabbnak tartják az iszonyatos adatbázisnál. A TCM nem csak látványosabb, de sokkal átfogóbb managerjáték is és ennek ellenére könnyebben játszható. Nem mellékesen pedig a kiadója ahol megjelenik, ott igyekszik a piac minnél nagyobb szeletét magáévá tenni és a fejlesztésekre valamint a marketingre szánt források biztos bőségesek lesznek.

A CM még biztosan vezet, és még jóideig fog is, de abban is biztos vagyok, hogy a TCM egyre közelíteni fog.
  • zaki
    viccelsz? cm a managerek királya
  • rushman
    Szerintetek bajban lehet a CM4 a TotalClubManager megjelenésével?
  • Nasheem
    Még egy csúnya kérdés:
    Crack-et találtatok már hozzá? A Gamecopyn még nincs, ha jól láttam.
  • Nasheem
    Bocs srácok tudom, hogy szentségtörés, de lenne egy CM4-es történetem:

Fiatal KP kellett a Romámba, ezért ráhajtottam egy Gareth Williams nevű nottinghami srácra. Kb 500e £ volt as kikiálltási ár, de 3 hét szilaj licit után még 3,5 milkáért sem akarta a csapata engedni. Már kezdtem róla letenni, amikor egyszer csak mail jön Nottinghamből, hogy tárgyalni akarnak az eladásáról és 650ezret kérnek érte!!! Nem kicsit a bug gondoltam, de legalább jól jártam vele. 650e elfogadva, gondoltam jön a következő mél, hogy állapodjak meg vele, mert a klub áldását adja a bótra. A nagy lóf...t jött ilyen mél, helyette jött egy üzi, hogy a Coventry elvitte kerek 600ezerért.

Na ez volt az a pillanat amikor gyorsan megkerestem az unistal.exe-jét ennek a méltán híres agyonsztárolt játéknak.
  • Nasheem
    a mentett állások folytathatóak vele?
  • Joke
    Meg kijött az 1.3-as patch! www.totalclubmanager.com-on megtaláljátok!
  • FrezeR
    láttátok az új képeket a TCM2004-ről????
    nagyon állat lesz!! huu:)
    csekkk it!
    TCM2004
  • Nasheem
    2013ban vagyok, de most kezd tök uncsi lenni (felülről a 3. nehézségi fokon). Majd minden évben tuti a bajnokság megnyerése és a Bl is 90%. Érdekes, hogy az olasz kupában jó ha 2 évente tudok döntőbe jutni. Még furább az Interkontinentális kupa döntője, ahol a minimum 160asra értékelt csapatommal általában 85-95re taksált Santosokkal, Bocakal és társaikkal játszunk. Így is garantált a büntatőpárbaj és ott a bukásom. Kezd dühíteni a dolog. Kipróbáltam azt is, hogy a cseresorral állok fel, mert ők tök pihentek (fittnes 90 felett, fáradság max 20), de sokat nem változott a helyzet. Nektek is hasonlóan megy?

Korábban olvastam, hogy valakinak a TCMben is sikerült két csapatot vezetni egyszerre. Jól emléxem vagy keverem a CMmel, mert ott tudom hogy lehet. Az tök jó lenne, mert unom az örök dilemmát a gyengébb fiatalok és a magasabb skillű öregek kérdésében. Főleg, hogy úgy néztem a TCMben inkább az öregek aratnak, már ha állandóan játékban vannak.
    Erről jut eszembe. A legjobb saját nevelésemnek elege lett a kispadból és abból, hogy nem voltam hajlanó félévente duplázni a fizetését, és új kihívást keres. A szerződése még 3 évig él+ 1 év opció, de most hiába állandó kezdő nem akar változni az állapot. A morálja már 95 körül jár, de hiába. Utálnám ha tovább állna, mert 1.5ös átlaga van meccsenként amit a 20as skillű Cassano is csak messziről néz. Fél éve törődök vele ilyen kiemelten, mit tegyek még?
    Ha esélytelen jól visszabaszom a tarcsiba és még az edzésekről is eltiltom, nehogy már a konkurenciának csiszolgassal gyámántot!:-))
  • BADE
    A CM4-et honnan lehet letölteni?
  • a.carkey
    HELP!
  • FrezeR
    nah felhozom már a topicot mert nagyol leült:) ki hol jár a játékban? Lehetne létrehozni a játéknak egy honlapot de olyat ahol a legjobb eredmények képekkel lennének illusztrálva! mit szóltok hozzá?
    bye
  • a.carkey
    Bár fikáztátok, de most volt időm leszedni a Premier Manager 2002-2003-at és már az elején ilyen hibaüzenettel indít a setup.exe, ami miatt fel sem tudom tenni (Win98 van fent):

The Setup.exe file is linked to missing export SHELL32.dll:SHGetFolderPathA.

Mi van??? :(
  • Buddy
    van vmi tactical soccer vagy manager 3...abban van fradi, mtk, ujpest meg kispest......de hogy hogy kell vele jatszani, azt mar nem tudtam kideriteni....
  • BADE
    Hát eléggé,ahhoz képest,hogy a 2002 milyen jó volt(vagyis nekem az tetszett a legjobban)
    Nevetségesen szar a game!Pedig úgy vártam,nagy csalódás volt számomra.Mostanában nem tudok semmivel sem játszani,manager játékot vártam(de eléggé szar lett)+a Commandos3-at(ez tuti jó lesz).
  • [Jakuza]
    Reggel megneztem es felfordult tole a gyomrom.
    2003ban ilyen jatekot kiadni penzert , szvsz egy vicc.
  • BADE
    Hát megmondom őszintén,hogy osztom Jakuza véleményét.Most játszottam vel,de nagyon fos.
    Elkezdenék játszani és a manusz állandóan pofázik,Ráadásul kicsi a kép,ha meg teljes képernyőn játszok gagyi szar a grafika.
    Jakuza te már játszottál vele vagy csak úgy mondod?
  • [Jakuza]
    Akkora fos , hogy mar nagyobb nem is lehetne.
    Meg se kozelitti a TCMet.
  • BADE
    http://warezcenter.cjb.hu/free.html
    Innen már töltöm is!Nagon király lehet!
  • Buddy
    en azt kerdeznem, mit kell tenni, hogy a CM4-ben ne legyen a fel csapat allandoan serult?

a progi nem szivbajos, meccs utan lazan elkuldi 3-4 honapra serultre a jatekosokat.....nem csoda, hogy a Celtic-kel a dicsoseges 6. helyen vagyok...vagy voltam
  • a.carkey
    Van már valakinek tapasztalata ezzel a játékkal kapcsolatban:
    Premier Manager 2002-2003

Ma jelent meg ...
  • FrezeR
    sajnos valszeg a mentésed megsérülhetett, nekem is volt ilyen, ez ellen nem lehet tenni:(