11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#2175 Marad az szerintem napokig is, ahogy magamat ismerem. -
#2174 Mai forditas adag.
Lehet tesztelni urak.
Es jo lenne ha ar jeleznetek a hibakat, nem csak jatszanatok, mert en meg egy masodpercet se tudtam jatszani vele a forditas miatt.
TCM2004 magyaritas v0.99a (translate.txt 100% javitas nelkul) -
#2173 köszönöm, ha lehet maradjon délutánig -
#2172 Beirom majd meglatjuk mi sul ki belole :) -
#2171 ez a mondat hogy "Daily Income for Sold Out Stadium" erre szerintem is az jó ha azt irod a helyére hogy "napi bevétel teltház esetén" mert ugye nem mindig van teltház és ez csak egy időszakos dolog tehát a forditás igy helytálló.
Amugy jól forditottad az időjárást és nem is azért irtam mintha a te hibád lenne, csak szerintem ez egy bug a játékban hogy soha nem esik az eső mégha ki is van irva. -
#2170 A crackelt .exe-t pedig szedd le innen kb. 3 perc múlva. Nem találtam másik jelenleg elérhető linket.
TCM 2k4 1.1 Fixed exe -
#2169 Itt van:
TCM 2k4 1.1 Patch -
skristof #2168 nah, mit szolsz hozzá, [Jakuza]? -
skristof #2167 nincsmit -
nutiform #2166 Köszi Skristof a választ! -
#2165 na senkise tud egy patch linket? -
skristof #2164 hát ember!!!!
gondolkozzá!! :P
took egy sokkal szebbet/jobbat/értelmesebbet!!!
Napi bevétel teltház esetén
sold out=teltház nem????
hameg nem
akkor
Napi jegybevétel
nem jobb? -
#2163 Na szoval a napi stadion eladasi bevetellel kapcsolatban.
"StadiumSpec_SoldOutInc","Daily Income for Sold Out Stadium","Tageseinnahmen bei ausverk. Stadion"
"StadiumSpec_SoldOutInc","Napi bevétel az eladott stadion után","Tageseinnahmen bei ausverk. Stadion","Tageseinnahmen bei ausverk.
Hat pedig ez a "Daily Income for Sold Out Stadium" a napi vetetelt jelenti. Nem tudnam masra forditani.
-
skristof #2162 alapok:
gk-kapus
sw-söprögető
rb,cb,lb-jobb/közép/balhátvéd
dm-védekező középpályás (értelemszerűek itt is az irányok)
rm,cm,lm-jobb/középső/bal középpályás
am-támado középpályás
rf,cf,lf-támadók
st-csatár
amugy nem toom mennyire vágod az angolt, de sztem elég könnyen ki lehet következtetni a dlgokat.....
pl:
gk-goalkeeper-kapus
sw-sweeper-söprű
m=midfielder dm=defensive midfielder am=attacking m.
st-striker
meg hasonlok, na
remélem segítetterm
amugy kérdezhetsz konkrét posztokra is, mert ez nem mind, ugyebár....
-
skristof #2161 ehhh...
három éve nyomod..... :P -
skristof #2160 mit kellene kifejtenem?
kisficege egy fasz, ennyi... -
GeGab #2159 Magyar nyelvű leírás engem is igen édekelne! Gondolok itt a játékosok mellett látható ikonokra illetve egy-két összefüggésre. Előre is köszönöm!
Ui.: A magyaritás nagyon jó és nagyon hasznos! Köszi! -
#2158 vagy a sima patchet és egy exe-t -
#2157 sziasztok valaKI BELINKELNE EGY CRACKEL PATCH-ET? -
nutiform #2155 Valaki el tudná magyarázni hogy a különböző betűjelek mit jelentekenek?CF,CDM meg ilyenekre gondolok.TUdom hogy a pozyciót,csak hogy pontosan mit.Előre is köszi -
AMDFan #2154 kifejtenéd? -
#2152 envét=nevét lehet lecserélni -
#2151 Jah, most járok a második év közepén a Real-lal. A legjobb játékosom a Figo, a skillje 21-es! -
#2150 csak azért gondoltam, mert ugye az van, hogy napi bevétel az eladott stadion után. ez kb olyan 2M euró, amkit kcisit soknak találom. meg van,a mikor a envét lecserélem, ez meg 1,8M de szeritenm az egy évre. szóval akor lehet, én enm értem csak. -
#2149 Hat ez tuti nem az en hibam, mert nem hinnem, hogy a Sunny-t osszekevernem a Rain-nel , meg annak ellenere sem, hogy nem beszelek angolul. -
#2148 az egyébként vicces hogy meccs előtt kiirja hogy esik az eső és verőfényes szép napsütés van a meccsen:) -
#2147 köszi:) -
#2146 Johet ugy ahogy gondolod.
Mondjuk egy txt file lenne a legmegfelelobb.
Amugy Freezer kivansaganak eleget teve.
TCM2004 magyaritas v0.93c (translate.txt kb 93%-os) -
skristof #2145 kisfice-gének köszönhetően mától nem elérhető (nálam) az nb1 a tcm2004-hez!!
ha valakit érdekel, majd priviben, megbeszéljük....
jah, és majd az nb1+nb1/b+amatőr meg egyéb magyar ligákat is csak azoknak akik megérdemlik!! -
#2144 Jakuza: sikerült elérni a 100%-ot? vagy ma nem lesz frissités? -
#2143 azt próbáltátok már hogy meccs közben egy szép lövésről vagy pillanatról "képet loptatok" s beraktátok a megfelelő könyvtárba és az később megjelenik a magazinban?:)müködik és tök jó:) -
#2140 TCM 2004 v1.1:
bassza meg a kurva anyjádt ez a "progi". Lejátszok egy olasz kupa meccset a, a lazioval vagyok, bologna ellen. Nyerek 2-0ra, erre újságcikkben mit ír. Kikaptam 159-2re.Azaz százötvenkilenc-kettőre. Basszameg ez normális??????????????ja és az 1.1es patchelt verzióval történt?Vkinek vmi ötlet??????? -
#2139 Toltsd le rendesen a jatekot. -
#2138 #2125 help -
#2137 Nem hiszem, hogy az rossz lenne, mert tobb ilyen bejegyzes is van.
Pl havi bevetel es eves bevetel is.De majd ha teljesen elkeszult akkor majd lecsekkolom. -
#2136 Persze, Hedge csinálja, azért nem jelentkezett azóta. Legalábbis remélem. -
#2135 De csak hajrá, így tovább! -
#2134 Én is találtam hibát. Egy helyen az van, hogy napi bevétel az eladott stadion után. Az inkább éves bevétel lenne, nem? Ha nem akkor sorry. A csapat statisztikáinál amikor kiírja, hogy valami legtöbb meccs vereség nélkül, meg hogy győzelem nélkül, ott csa annyi van, hogy legtöbb meccs, tehát hiányzik a vereség meg a győzelem szó. -
#2133 Ugye csinalja valaki az EMailek szoveget ?
Mert egyedul nem fogom gyozni. -
#2132 Hoppá,hülyeséget írtam,,reggel van:)Tehát amit a hdcről letöltöttem addig minden elindult.És most a Fifa meg a Total Club Manager 2004,nem indul.Az NBA-2004-et dc++-ról töltöttem az elindult.Megpróbálom.