11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • a.carkey
    A meccsek brutálok a zene nálam akadozott, de kikapcsoltam. Jobb a design is. Menük, stb.
  • a.carkey
    Minden szebb lett, jobb lett, átgondoltabb. Az alap stadionom az mondjuk undorító, de mivel át lehet alakítani leszarom ...
    A FIFA 2004 enginejét használja, iszonyat sok bajnokság van ismét, bár mondjuk meglepődnék, ha koreai csapatot választanék. Van izraeli is, magyar nincs.
    Majdnem ua a felépítése, mint az előző résznek, csak pár aprósággal több lett. Mintha a taktikát is finomították volna ...
    Még nem sok időm volt belenézni, de amit láttam, az bejött. Akinek sok ideje van, annak ez nagyon ott lesz!
  • bang
    én nagyon sokat várok tőle, addig is ne kímélj a tapasztalaiddal.
    Mondjuk rögtön a 2000 -ért. :)))
  • a.carkey
    És müködik ... :)
  • a.carkey
    SŐT!!!
    Csinálhatsz egy csapatot és átteheted a FIFA 2004-be! OHOHOÓÓÓÓ! :) Már most imádom, pedig csak ismerkedem vele ... :)
  • a.carkey
    MÉg stadiontervező is van benne :) hehe
  • Mr.Macho
    dc++-on is már elérhető :)
  • FrezeR
    wcenterent fent, lehet kapkodni:)
  • FrezeR
    JEEE:))
  • Mr.Macho
    aki talál címet lécci köpje be
  • a.carkey
    Kijött ... :)

2003-11-26 Total Club Manager 2004 (c) Electronic Arts 74x15 MB DEVIANCE
  • FrezeR
    ja sajnos ez van, de van akinek már megvan, a hivatalos fórumon olvastam egy srác irta hogy megvette tegnap...rioban lakik....:)
  • skristof
    akkor szivjanak le...
  • Joke
    Tíz hozzászólást nem tudsz visaszolvasni? Egyébként jó néhány helyről lelehet.
  • FrezeR
    elvileg tegnap volt a megjelenés dátuma..nem tudom hol van várjuk...
  • Meggymag
    Nade hol a TCM2004???
    És hová tűnt Daimon Hill??
  • BADE
    Ez engem is érdekelne.
  • FrezeR
    én az előző részével nyomtam, hát azért nem közeliti meg a tcm-et de szórakozásnak elmegy
  • Mr.Macho
    elvileg kijött egy Euro Club Manager 2003/04 játék is. Próbálta valaki? milyen?
  • FrezeR
    elvileg ma kerül a boltokba:)
  • Joke
    Én már nagyon várom!
  • FrezeR
    "A főleg grafikus körítésével domborító Total Club Manager 2004-es epizódja 2 napon belül a boltokba kerül, ám a délután folyamán megjelent demonstráció segítségével már most elkezdhetünk belemerülni az új rész újdonságainak tengerébe."

2 nap juhééé!

remélem örültök!
  • FrezeR
    találtam egy kisebb méretü tcm2004 demót, ez "csupán" 413 mb tömöritve van ha érdekel valakit...

demo
  • FrezeR
    tényleg rossz helyre mehetett:) de a freemailes cimemere irj, biztos meg van még csak itt most nem akarom leirni:)
    ugy néz ki 21.-én adják ki a tcm2004-et, azért remélem hamarabb is elérhető lesz a..ööö..boltokban ;)
  • skristof
    szerverhiány :(((
    de azért én meg akarom csinálni
    irtam kismillio imélt neked, de sztem rossz címre! :P
    de mondom, fordítani+magyar bajnokságot akarok... többit nemtoom.... :(
    amugy mikor jön már ki tcm04? (persze crack:))
  • zaki
    kijött az új cm... csak azért írtam, gondolom érdekel vkit :)
  • FrezeR
    szia kristof téged is látni?:) hogy áll a tcm project?
    Peeet kár hogy nem tudod megnézni..na mindegy majd a fullban. Remélem hogy most le lehet majd forditani az egészet, ugy lenne az igazi.
  • skristof
    gugli
    mirc.com
    vagy vmi?!?!?
    az unkreativitás határtalan, bakker....
  • mosley
    Mi az amirc?? Hol van.?
  • FrezeR
    a 2003-ban a nyelvi fájlok str illetve wad kiterjesztésben voltak, és ebből a wad kiterjesztésü volt az amit nem lehetett sehogy leforditani.
  • FrezeR
    sajnos nincs, 2 sikertelen letöltés után feladtam:( egyszer 57%-nál utána meg 84%-nál nem töltötte tovább:( erről a helyről max 1 napig tölthetsz, persze nem isdn-re szabták a méretét...szóval nem tudom de utánanézek.
  • Joke
    megkéne nézni a demoban hogy vannak a nyelvi file-ok. Freezer enked megvan, nem?
  • [Jakuza]
    Remeljuk nem csuszik es a nyelvi fajlokat mar XML vagy valami egyeb fordithato allomanyba tettek, nem ugy mint a 2003-t.
  • FrezeR
    óó még 9 nap :P
  • [Jakuza]
    Total Club Manager 2004
    Publisher: EA Sports
    Platform: PC
    Release Date: 11/21/2003
  • FrezeR
    nem, valahol a világban már biztos megjelent de az európai megjelenés az 21.-e körül van:( jobb esetben!
  • FrezeR
    még majdnem 2 hét...:(
  • FrezeR
    itt van remélem müködik
    demo
  • Joke
    Engem jobban érdekel, mikor nyomhatom a full-t, remlnykedtem benne, hogy akár már hétfőn, de látom nem sok esélyem van rá.

Egyébként avn itt valaki pécsi, vagy a környékéről?
  • FrezeR
    na itt a Tcm 2004 demo
    http://downloads.soccergaming.com/
    bal oldalt a menüben találjátok a Tcm 2004-et onnan meg egyszerü :)
    tényleg szép nagy lett!