11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#2001 A meccsek brutálok a zene nálam akadozott, de kikapcsoltam. Jobb a design is. Menük, stb. -
#2000 Minden szebb lett, jobb lett, átgondoltabb. Az alap stadionom az mondjuk undorító, de mivel át lehet alakítani leszarom ...
A FIFA 2004 enginejét használja, iszonyat sok bajnokság van ismét, bár mondjuk meglepődnék, ha koreai csapatot választanék. Van izraeli is, magyar nincs.
Majdnem ua a felépítése, mint az előző résznek, csak pár aprósággal több lett. Mintha a taktikát is finomították volna ...
Még nem sok időm volt belenézni, de amit láttam, az bejött. Akinek sok ideje van, annak ez nagyon ott lesz! -
bang #1999 én nagyon sokat várok tőle, addig is ne kímélj a tapasztalaiddal.
Mondjuk rögtön a 2000 -ért. :))) -
#1998 És müködik ... :) -
#1997 SŐT!!!
Csinálhatsz egy csapatot és átteheted a FIFA 2004-be! OHOHOÓÓÓÓ! :) Már most imádom, pedig csak ismerkedem vele ... :) -
#1996 MÉg stadiontervező is van benne :) hehe -
#1995 dc++-on is már elérhető :) -
#1994 wcenterent fent, lehet kapkodni:) -
#1993 JEEE:)) -
#1992 aki talál címet lécci köpje be -
#1990 Kijött ... :)
2003-11-26 Total Club Manager 2004 (c) Electronic Arts 74x15 MB DEVIANCE -
#1989 ja sajnos ez van, de van akinek már megvan, a hivatalos fórumon olvastam egy srác irta hogy megvette tegnap...rioban lakik....:) -
skristof #1988 akkor szivjanak le... -
#1986 Tíz hozzászólást nem tudsz visaszolvasni? Egyébként jó néhány helyről lelehet. -
#1984 elvileg tegnap volt a megjelenés dátuma..nem tudom hol van várjuk... -
#1982 Nade hol a TCM2004???
És hová tűnt Daimon Hill?? -
#1981 Ez engem is érdekelne. -
#1980 én az előző részével nyomtam, hát azért nem közeliti meg a tcm-et de szórakozásnak elmegy -
#1979 elvileg kijött egy Euro Club Manager 2003/04 játék is. Próbálta valaki? milyen? -
#1978 elvileg ma kerül a boltokba:) -
#1977 Én már nagyon várom! -
#1976 "A főleg grafikus körítésével domborító Total Club Manager 2004-es epizódja 2 napon belül a boltokba kerül, ám a délután folyamán megjelent demonstráció segítségével már most elkezdhetünk belemerülni az új rész újdonságainak tengerébe."
2 nap juhééé!
remélem örültök! -
#1975 találtam egy kisebb méretü tcm2004 demót, ez "csupán" 413 mb tömöritve van ha érdekel valakit...
demo -
#1974 tényleg rossz helyre mehetett:) de a freemailes cimemere irj, biztos meg van még csak itt most nem akarom leirni:)
ugy néz ki 21.-én adják ki a tcm2004-et, azért remélem hamarabb is elérhető lesz a..ööö..boltokban ;) -
skristof #1973 szerverhiány :(((
de azért én meg akarom csinálni
irtam kismillio imélt neked, de sztem rossz címre! :P
de mondom, fordítani+magyar bajnokságot akarok... többit nemtoom.... :(
amugy mikor jön már ki tcm04? (persze crack:)) -
#1972 kijött az új cm... csak azért írtam, gondolom érdekel vkit :) -
#1969 szia kristof téged is látni?:) hogy áll a tcm project?
Peeet kár hogy nem tudod megnézni..na mindegy majd a fullban. Remélem hogy most le lehet majd forditani az egészet, ugy lenne az igazi.
-
skristof #1968 gugli
mirc.com
vagy vmi?!?!?
az unkreativitás határtalan, bakker.... -
mosley #1967 Mi az amirc?? Hol van.? -
#1965 a 2003-ban a nyelvi fájlok str illetve wad kiterjesztésben voltak, és ebből a wad kiterjesztésü volt az amit nem lehetett sehogy leforditani. -
#1961 sajnos nincs, 2 sikertelen letöltés után feladtam:( egyszer 57%-nál utána meg 84%-nál nem töltötte tovább:( erről a helyről max 1 napig tölthetsz, persze nem isdn-re szabták a méretét...szóval nem tudom de utánanézek. -
#1960 megkéne nézni a demoban hogy vannak a nyelvi file-ok. Freezer enked megvan, nem? -
#1959 Remeljuk nem csuszik es a nyelvi fajlokat mar XML vagy valami egyeb fordithato allomanyba tettek, nem ugy mint a 2003-t. -
#1958 óó még 9 nap :P -
#1957 Total Club Manager 2004
Publisher: EA Sports
Platform: PC
Release Date: 11/21/2003
-
#1955 nem, valahol a világban már biztos megjelent de az európai megjelenés az 21.-e körül van:( jobb esetben! -
#1953 még majdnem 2 hét...:( -
#1951 itt van remélem müködik
demo -
#1949 Engem jobban érdekel, mikor nyomhatom a full-t, remlnykedtem benne, hogy akár már hétfőn, de látom nem sok esélyem van rá.
Egyébként avn itt valaki pécsi, vagy a környékéről? -
#1948 na itt a Tcm 2004 demo
http://downloads.soccergaming.com/
bal oldalt a menüben találjátok a Tcm 2004-et onnan meg egyszerü :)
tényleg szép nagy lett!