11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    jelenleg csak az van tervbe véve, de bármi megtörténhet! :))
    ha esetleg jelentkeznél, akkor ide írj: mail
  • rushman
    Lentebb olvastam a toborzásról! Nagyon jó ötletnek tartom. Jól olvastam, csak a 2004-es kiadást dolgoznátok fel?
  • FrezeR
    köszi a képet Joke! tényleg nem nemzeti szinüek én néztem el, de szerintem köze van a nemzeti dicsőséghez:)
    nekem a fizum az alap az 5.2 millió a win bónusz az 160 000 személyes vagyonom 8 millió:) nem is rossz pár hónap alatt!:)
  • skristof
    sztem nem nemzeti szinuek! de lehet, h én tévedek
  • Joke
    Elküldöm, de ez már sanja késöbbi. Azóta emg öregedett, szal kcisit esett az értéke, de azért így is szép:)
  • skristof
    mennyi fizetésed?
    nekem most kocsim van (repcsi nem kell :)), házam a stadionnal (érdekes, h a táblán a ház mellett szintén német a szöveg!),nagy yachtom, házam a hegyen! doktori, professzori, meg egyéb címeket még nem vettem, de a 17 éves csajomnak már van gyémánt-gyűrűje, meg gyémánt-nyaklánca! :)))
  • skristof
    nemtoodnál feljönni trefort csetre? tcmhungary szoba!
    nekem dragon unpacker kibontotta a texte.wad file-t, de semmi jot nem toodtam kihozni belőle! a szövegek németek voltak, és hiányosak is!
  • AMDFan
    egyébként már én is készülök...
    küldök mailt mindenkinek
  • AMDFan
    Hi!
    Én itthon csakis az Ultrawebet ajánlon, mert kicsit a reklámcsíkja, és mostanában nagyon megbízható mióta megcsinálták.
    Külföli tárhley sem lenne rossz, a userek ugysem vesznek észre semmit belőle ha *.tk -van regizve.
  • FrezeR
    kristof:az x3-ról csak jókat tudok mondani mert gyors és ami a lényeg nem törölgetnek csak ugy!
    az igaz hogy tényleg csak 40 mb de többszöri reg..:)
    más: én is használom a personal area-t tényleg jó és szerintem sem cheat ez egy plussz..vettem kocsit házat nyaralót stb:)
    Joke: elküldhetnél egy fotót raul-ról tudod a gyüjteményembe az érdekességekhez!
    szerintem az érmek amik egyes játékosoknál vannak, csak Hero-knak járnak és ha megfigyeltétek és én is jól emléxem mindig a nemzeti szinekben pompázik a felső része ez szerintem egy elismerés lehet hogy milyen a teljesitménye..bronz ezüst vagy arany értékü a nemzetnek. de lehet ez hülyeség:)
    forditóprogram nem hiszem hogy lesz hozzá én a ultra edit 32-t használtam hozzá, de attól félek ha a 2004-ben is lesznek email szövegek akkor azokat ezzel nem lehet lesz forditani ahogy a 2003-nál sem sikerült és semilyen progival:( ehhez már programozónak kellene lenni!

Üdv
  • skristof
    erről még nem took semmit, de utánajárhatok/tunk
  • Joke
    Még annyi. Várhatóan lesz valami fordítóprogram a game-hez, mint mondjuk volt a fifa2003-hoz, vagy csinálhatjuk hexaeditorral?
  • Joke
    Hopp, látom már dolgoztál:)
  • Joke
    Erre én is gondoltam, ha tudsz ilyen külföldit, akkor regizz. Az oldal maga azért még fenn lehet magyar serveren is, itthon azért népszerűbb lenne szerintem.
  • skristof
    akkor tapasztalatod szerint mi a legjobb külföldre? amugy külföldön merre lax?
    egyébként én még arra gondoltam, hogy magát az oldalt egy hirdetésmentes tárhelyre (ilyenből magyart nemtook, de angol van pár, pl.: hotsultra) raknánk fel, és a letölthető fileokat tennénk fel a magyar szerverre....
  • Joke
    Akkor mi az, ami ott is működik?
  • Mr.Macho
    x3 oldalt még nem sikerült megnyitnom. Külföldön lakom :)
  • skristof
    megnéztem ezt az x3-at.... abból a szempontbol jo, h nincs fileméret-korlátozás....
    de sajna csak 40mb a tárhely... igaz, ezt ki lehet küszöbölni ugy, h többször regisztrálunk! :)
    amugy van vkinek tapasztalata sebességet illetően x3-ról? belföld/külföld?
  • skristof
    amugy szoktátok használni a personal area-t?
    én igen, mert sztem ez nem cheat egyáltalán, de tök yóóó....
    már barinőm is van, de 17 évesen még nem ajánlhatok neki házasságot! :)))
  • skristof
    ezen énis gondolkoztam már....
    és megegyeztem magammal abban, h azt jelenti, h a talent maximum és még annál is tehetségesebbb....
    sztem ezt jelentheti... más ötlet?
  • Joke
    Egyébként nem tudjátok, mit jelent a játékosnál az érem? Van ezüst, bronz, gondolom arany is, bár arra nem emlékszem, hogy láttam volna már. Szal mit jelent?
  • Joke
    Csak a piaci ára 100 Millió, egyébként 22.es támadó, most éppen 23.3-ason játszik:) nem semmi ez sem:
  • Joke
    Nálam Raúl 420 Millió Font:) 2008-ban.
  • FrezeR
    hali kristof
    én a x3-at használom szerintem próbálkozzunk meg azzal hm?

Amugy a játékkal kapcsolatban...a minap kiváncsiságból megpróbáltam megvásárolni del pierrot a juve-től (2006) mit gondoltok mennyit kértek érte??:)
    352 milliót!!!!! enyhén levert a viz:)))) durva nem?:)
  • skristof
    ja ebben teljesen 1etértünk....
    ez csak egy ideiglenes oldal, ideiglenes a tarhely is! :))
    csak nem volt kedvem ftp-vel szaraxani, aztán inkább gyorsan feldobtam tárra....
    amugy szted/sztetek melyik a legjobb magyar szolgáltató? és mindenhol van 1mb-os korlátozás a fileméretet illetően?
  • Mr.Macho
    a tar.hu helyett nincs kedvetek inkább a freewebre rakni az oldalt, mert a tar külföldi vonala qrva szar, mondhatnám mintha nem is lenne. Ezt nem csak azért mondom, mert nekem jó lenne, hanem ha télleg beindulnak a projektek, akkor érdemes lenne egy nagyobb közönség elé tárni az alkotásokat és akkor az oldalnak nagyobb nézettsége lenne. Esetleg megkérni a tcm.com emberkéit hogy felkerüljetek a linkek közé...
  • hit-man
    Nem tudjátok,hogy lehet lecserélni egy játékost a premier manager 2002-2003-ban?
  • skristof
    továbbra is várjuk a jelentkezőket!
    ideiglenes oldal!
    itt lehet jelentkezni!
  • skristof
    up
  • skristof
    nincs több jelentkező?????
  • skristof
    jelenleg úgy néz ki, hogy a lap design-ja meg lessz oldva! vmint jelentkezett Joke is, akit ezúton is üdvözlünk a teamben!! :))
  • skristof
    ezt nem hiszem el!!! megint sikerült elb@szni a linkelést!!!
    szoval az oldal ITT van!
  • skristof
    gyorsan összedobtam egy ideiglenes oldalt! nagyjából ez olvasható azon is!
  • FrezeR
    igy van! mindenkit szivesen várunk aki segitené a munkánkat és nem utolsó sorban szereti ezt a játékot! összehozunk egy ütős lapot ha összefogunk mindannyian:)
  • skristof
    Halee emberek!! TCM rajongók figyelem!!!

FrezeR-rel megalapítottuk a TCM Hungary-t!! Most a tagtoborzás fázisban vagyunk, szóval lehet jelentkezni!!
    A csapat két részre lessz bontva, de természetesen egy vki lehet mindkettőben is!! A WebTeam emberei az oldallal kapcsolatos dolgokat intézik, a ProjectTeam tagjai pedig a TCM 2004.hu-n fognak munkálkodni! (Ez vmi olyasmi lenne, mint a FIFA-nál a HSP!)
    Ha te is szeretnél az alakuló csapat tagja lenni, jelenkezz! Az alábbi munkakörökbe várjuk a jelentkezőket:

WebTeam:

Webdesigner (1 fő) - a weblap grafikai munkálatai
    Webmester (3 fő) - anyagokat tölt fel, és ki is 'hírezi' azokat
    Cikkíró (1-2 fő) - a TCM-el kapcsolatos cíkkíró (előzetes, ismertető, tippek-trükkök, stb.)

ProjectTeam:

Fordító (3-6 fő) - a TCM fordításában segédkezik
    Adatbázis-szerkesztő(6-8 fő) - A magyar ligák létrehozásáért felelős
    Grafikus (1-2 fő) - A grafikákat készíti el (zászló, transzparens, címer, stb.)
    Mezkészítő (2-3 fő) - A magyar csapatok mezeit készíti el képek alapján
    Stadionkészítő* (sok fő :)) - A magyar csapatok stadionjait készíti el képek alapján
    Adatgyűjtő (2 fő) - Adatokat gyűjt az adatbázishoz, képeket gyűjt a grafikákhoz, mezekhez, stadionokhoz

Természetesen egy ember nemcsak egy munkakörbe jelenkezhet! Sőt! :)

*: a stadionkészítés elég komoly munka lenne, és lehet, h nem is megoldható! szóval ez még nem biztos!!! (ide ugye kell 3dsmax-os ismeret!)

A kérdéseket és a jelentkezéseket a következő címre várjuk: [email protected]
  • skristof
    sry, rossz a link!!!
    helyesen
    ghud oldala
  • skristof
    talán ghud oldalán fenntvan....
    de asszem nem teljes.... talán az üzenetek nem azok.... de nem biztos
    ghud oldala
  • Styrex
    Van teljes magyarítás a TCM3-hoz? Nagyon kéne!!!
  • skristof
    alapbol tuti nem...
    de én kigondoltam vmit! ezért is írtam FrezeR-nek, ezért lenne fontos, h elolvassa és válaszoljon!!
  • skristof
    remélem elég gyakran nézi, mert fontos! :)