11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    pontosabban mondva ugy lessz, h a mecs lejátszására ilyen opciok lesznek:
    -végeredmény
    -textmod
    -3d-meccs
    -lejátszás fifaval
    de gondolom ez a dolog csak eredeti fifaval fog menni, nem??
  • Mr.Macho
    de a csapatodat exportálhatod a Fifa 2004-be :)
  • AMDFan
    Én már nagyon várom azt a rohadt TCM 2004-et
    De tuti nem lesz benne alapból magyar bajnokság
  • AMDFan
    csak megtelt a mail tárhelye...
    majd holnap próbáld meg...
  • skristof
    írtam a tcm2003-as frímélcímedre! mindenképp jelezz vissza!
  • skristof
    hoppá! illetve írtam volna neked Frezer, ha nem irt volna vissza mélerdémon!!
    mi van a mail-címeddel???
  • skristof
    mármint magyar bajnokásg!!! :))
  • skristof
    ha összejön amit szeretnék, akkor lessz :))
  • skristof
    most nézem van (lesz) StadiumEditor a tcm04-hez?
  • Styrex
    TCM3 magyarítás nekem is jó lenne. Kösz
  • skristof
    télleg kijött, vagy csak elvileg???
    FrezeR: küldtem mailt, majd csekkold!!!
  • Mr.Macho
    jah, a tcm 2004 elvileg tegnap jött ki.
  • Mr.Macho
    a tcm 2004ben lesz válogatott meneddzselés! Magyar bajnokságról tud valaki?
  • Joke
    Mert nem kell hozzá, asszem.
  • FrezeR
    nem tünhet el a topic:)
    küldjetek képeket!!
    Tcm 2003
  • Tono34
    TCM 1.3-as patch-hez merre lehet találni crack-et?
    gamecopy-n nem találtam.
    Köszi
  • FrezeR
    hali !
    nem szünt meg a mail cim csak kicsit megtelt, de már intézkedtem, küldheted!! köszi
  • AMDFan
    Frezer?
    Megszűnt a mail cím?
    Mailer Demontól kaptam egy levélkét :((
    Pedig van egy érdekes képem...
  • AMDFan
    Minek akarsz CM4ezni??
    annyi bug van benne, hogy inkább az Amiga500ason játszok 12 éves focimenedzsert minthogy CM4et.
    Egyébként meg ezen az oldalon talán van magyarosítás: http://www.cmhungary.tk
  • FrezeR
    várom a képeket :)
    Tcm 2003
  • Joke
    Nekem volt ilyen problemám. A megoldás (legalábbis szerintem, mert nekem bevált): hosszabíts mindenkivel szerződést, akinek lejár a szezon végén, mielőtt elmész. Az staff manager-ekkel is! Nem muszály minddel, egy-kettővel nem kell, de jobb, ha mndenkinek van szerződése a köv. szezonra. Nekem ezek után nem fagyott ki!
  • skristof
    én nem tok :)
    de biztos vannak ilyen keresők, meg ilyen dolgok... de sztem nem éri meg fizetni az alap tcm- ért, olyan bugos! :))) nemmmm, vannak hozzá peccsek, jo gém ez... :))
  • D.
    Hello! Tudna mondani nekem egy oldalt, ahonnan le lehet tölteni a TCM2003-at ??? Fizetős is jó. Előre is köszi.
  • Goblinraider
    www.Hattrick.org
  • FrezeR
    Sziasztok! Vettem a fáradtásogt és készitettem egy kis egyszerü oldalt abból a célból hogy itt gyüjtsük össze azokat a rekordokat érdekességeket amit a játékban elértetek, illetve tapasztaltatok!
    Szeretném ha ez az oldal mint egy "múzeum" müködne innentől kezdve s kérek mindenkit hogy küldjön sok játékból kilopott képet azokban a kategóriákban ami az oldalon meg van jelölve!
    Köszi és jó szórakozást:) remélem tetszik m ajd mindenkinek.
    Tcm 2003
  • skristof
    amugy érdekelne vkit egy olyan progi, amiben lehetne "szerkesztgetni" az arany ászok ligát (gyk.: nb1), és csinálna statokat, meg egyéb?!?!
  • skristof
    én nem jáccok, de nem lehet, h azért mert azt a bajnokságot nem jelölted ki az elején?? vagy akkor nem is kapná' máshonnan munkát? nemtom
  • FrezeR
    ja és minden más ország csapatához kerülve kifagy, közben erre jöttem rá na senki nem tapasztalt ilyet?
  • FrezeR
    ja és ha kirugás után ugyanezt egy angol klubbal teszem meg akkor nem fagy ki!! na ez mitől van?
  • FrezeR
    észrevettem egy nagyon érdekes és bosszantó dolgot! pl ha egy angol csapattal játszom mindegy melyik ligában és kirugatom magam vagy elengednek, ez mindegy.
    Szóval ezután elfogadom az egyik holland klubb ajánlatát, akkor a személyes menümben az eredményeimet már nem tudom megnézni mert kifagy a játék és ez mindig igy van!!!
    Azt nem tudom hogy más ország klubbjaival is igy van e de ez elég gáz:(
  • FrezeR
    TCM 2004 kiadási dátum 2003 November 7! yessss:)
  • Takezó
    valaki nem tud az USM 98-án újabb USM kiadást?
  • skristof
    én nem took...
    de mintha a cm4 topikba már írták volna...
    lehet, hogy pont nekem??? :)))
  • olaj
    Tudtok olyan oldalt ahol kinnt van összes eddig megjelent peccs ill a hozzá való törés?
    A sigames-on én csak a 4.05ig találtam
  • Nasheem
    Amikor a játékosfelajánlásra klikkelsz, megnyílik a játékoskereted. Itt bökj rá a cserénli kívánt srácra, majd az infójánál a jobb alsó sarokban lévő akció menü lefelső pontja a játékoscsere. Ha erre kattintasz viszaküld az ajánlattételedhez és már megjelenik a cserejátékosod is.

Elvileg így kéne csinálni, de nekem még sosem sikerült elcserélnem senki. Volt, hogy 5ször nagyobb értékű játékost ajánlottam csereként, akkor sem. Szóval erről ennyit.
  • skristof
    cm4-el nem jáccok, de régebbi verziókba ugy kellet (aszem), hogy klikk a csere gombra, mejd klikk a játékosra!
  • olaj
    CM4-ben akarok venni egy játékost.
    Hogyan tudok a készpénzes ajánlat mellé egy játékost is felajánlani?Ott van a hozzáad opció,de itt megáll a tudomány...
    Érdekelne az is hogy kp+ egy focistát odaadok kölibe egy év évre.
    Köszi
  • skristof
    a tcm teljes neve Total Club Manager 2003
    ea games amugy, azt hogy honnan szedd, azt nem toom sajna.... de mindenkébb tőccsé hozzá peccseket, mert eléggé bugos az alap verzio!
    usm-et nem toom
    kristof
  • Takezó
    hi... én annó jáccottam Goallal, majd Goal94-el, nem tom ismeri-e valaki, nagyon állat játékok voltak :) aztán Ultimate Soccer Manager 1, aztán '98, ami qrva jó gém volt egyébként... letöltöttem a Pm2002-2003-at... hát a 3ds meccs kacaj + kurva kevés fajta akció van... mostanában CM4-et nyomom, ami elég jó, kicsit lassú, de reális nagyjából. 3 kérdés: itt szopjátok a TCM-et, honnan tudnám letölteni? mi a teljes neve? nem tudjátok, nincsen újabb USM a sorozatból?
  • Joke
    NHa valakit érdekelne, meg hogy felhozzam a topicot:)

BlackRazorral elkezdtük multiba nyomni a TCM-et. Az olaszb indultunk el, azt mindketten elviseljük. Ő a juve-val, én a milannal indultam. Az első évben ő lett a bajnok, és bl döntőt játszott, de kikpot ott a bayern-től. Én második lettem a bajnokságban. A második évben én lettem a bajnok, és megnyertem a bl-t is a bayern ellen, BlackRazor harmadik lett a bajnokságban. A harmadik évben elég sokáig vezettem a bajokságot, majd BlackRazor, de aztán ő az utolsó fordulóig vezetett majd az ucask döntetlenezett, és harmadik lett, én meg negyedik. A bl-ben leszerepeltünk, viszont az olasz kupát megnyerte BlackRazor. Most tartunk a negyedik év felénél kb. Blackrazor magabiztosan vezet, én nekem elég szarul megy, csak a tizedik vagyok. De még nyerhetek:) A legnagyobb ellenfelek a chievo meg az inter. A chievo nyert kétszer kupát, az inter egy bajnokságot meg egy bl-t. De eddig az első nény mindíg a milan, juve, chievo, inter kvartettből állt.

Egyébként baromira élvezzük, jó kis versengés a címekért, a játékosokért. Elég sok játékost elcseréltünk már egymással, de más csapatokkal is. A legdrágább igazolás BlackRazor-é volt a Roshicky-t vette meg a hertától 72 millió fontért asszem. Énnekem a Robi Carlos volt a legnagyobb 42 millió fontért. Jah, eladó most a Figo 21-es, potom 217 millióért asszem.:) Nah ennyit, majd ma folytatjuk, azt ha érdekel valakit leírjuk mi történt!

Addig is játszatok sokat!

TCM a király!