91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan kell a legújabb Il-2 sturmovik 4.14-es patch-et feltelepíteni Il-2 1946-ra?
    Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm!
  • PhantomAss
    Ahogy emlékszem nincs ilyen opció, a BoX máshogy működik (olyan mint a RoF):
    Az insert-home-delete-end-pgup-pgdown gombokkal tudod állítani a pilóta helyzetét a fülkében (beállítod úgy hogy pont átláss a célkereszten), majd az f10 gombbal defaulttá teszed és így megjegyzi. Ezt a default nézetet akár minden egyes gépnél meg lehet változtatni.
    Ha trackirt használsz akkor azt előtte deaktiváni kell mert különben nem reagál a fenti gombokra.
    Legalábbis úgy emlékszem hogy anno így kellett beállítani.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.04. 07:00:18
  • Death Rattle
    Okké, köszönöm !

Még egy kérdés, amire sehol nem találok választ : Gunsight toggle
    Tehát egy gombot megnyomok és a pilóta az irányzékba néz. Mégegyszer megnyomom és visszatér az eredeti nézetbe, ami ugye nem az irányzék.

Ezt hogy lehet belőni ? Nem találok rá megoldást...
  • Paladin
    <install folder>\Data\Input - ezt a foldert mentsd el, aztán újratelepítés után vissza. Elegánsabb módszerről nem tudok.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.04.03. 10:38:30
  • Death Rattle
    Üdv srácok !

Il-2 BoS key mapping.
    Van arra mód hogy egyszerűbben és gyorsabban átszerkesszem a BoS control beállításait ? Mert az hogy újratelepítés után elkezdjem gombról gombra törölgetni meg átírkálni az elég húzósnak tűnik. Köszi
  • Kurfürst
    0:57-nél amikor összetapsol a szárny azért az komoly.
  • Lysandus

Tom, ehhez képest szerintem túl gyors a Wellington melső és hátsó tornyának mozgása :-)
  • VDomino
    Az tényleg komoly volt. Valszeg beépítettek merevítésként egy kis orosz nyírfát a mérnökök a gepuba.
  • VO101Tom
    Giroszkópos revivel is nagy küzdelmei vannak :)
    1:50-nél azt túlélte? Jááájj :D
    Bár gondolom itt csak az a lényeg, hogy van már D-9 is a játékhoz.
  • VDomino
    Brutál sz@r taktika Fókával.
  • Fantasy18
    Doráról videó :)
  • sakkay
    Ja, hogy ja:)))
  • LeonSilver
    Kábé erre gondoltam én is az 1 misi kapcsán. Szó se róla, ügyes - de ennyi pénzért... hát..
  • Solt
    Nem akarok hangulatdózer lenni, de ez így ebben a formában a polgári repülésen kívül semmire nem jó, ráadásul a megvalósítás házi barkácsolásnak még elmegy, de ezt pénzért, főleg ennyi pénzért árulni... vicc kategória! :) Esetleges meghibásodásba bele sem megyek...

Érdekességképpen Pointer Cockpit naplója: LINK
  • Indi69
    Igen, de ebben minden benne van. Rift, joy minden tökömbabom. Az autós 3kiló
  • LeonSilver
    A röpcsis 1 misi... :D
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.03.17. 13:34:30
  • sakkay
    És mennyi?
  • Indi69
    Gondoltam,hogy itt értékelni fogják. Ezért is raktam be. A tulaj a jófogáson árulja. Van ilyen is
    ez olcsóbb
  • Lysandus
    Gyerekek, ez kurva jó!!!! Minden elismerésem a készítőknek!!!
  • Indi69
    Ez zseniális. Fent van jófogáson
  • VDomino
    Ez tuti, hogy billentyűzettel lett letolva, látszik a mozgáson.
  • Lysandus
    De miért kóvályog a Mesza ennyire a levegőben?! Még nézni is rossz!
  • Fantasy18
  • Willenbrocknew
    Sziasztok! Ezt ismeri valaki? Grafikailag jól néz ki: Link
    Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2019.03.13. 00:08:31
  • 2Pete
  • VO101Tom
    Ha szárnyban van, akkor nem biztos. Ha pilótaülés mögött, akkor ja. Az veszélyes.
  • VO101Tom
    Meszában az oxigén tartály 2 liter, 150-165 ata-ra van töltve.
  • repvez
    gondolom sima sűrített oxigént tartály volt a 2vh-s gépekben, mekkora nyomással töltötték?
    én dolgoztam oxigénnel, nem gyerekjáték azért, a folyékony oxigén -183 fokon volt 3 báron tárolva és 700x os térfogatnövekedés mellett vált gáznevűvé, tehát 1 liter folyékony oxigén 700l liter gáznemű oxigénné válik, ezt ha hirtelen történik el lehet képzelni mit rendez.

a mig 21esben meg ugye sűrítve nagy 200 báros nyomáson volt tárolva gáznemű halmazállapotban az meg azért volt veszélyes.
  • Lysandus
    De akkor annak olyan nagynak kell lennie (mármint a durranásnak), hogy viszi a gépet is, nem? :-) Mondjuk a pilóta légzését ez is elég erősen befolyásolja :-D
  • VO101Tom
    Nem, a pilóta oxigén ellátása nincs még modellezve, talán TF6.0-ba.
    Ez azt jelenti, hogy ha az oxigéntartály találatot kap, akkor az elpukkan. Nagyot. Eddig a DM nem ismerte ezt az objektum típust.
  • Lysandus

"Oxygen tank damage now in effect" - ez azt jelenti, hogy kb. 4k fölött sérült lyukas oxigéntankkal nem lesz képes a pilóta repülni?

Vagy mondjuk, ha a tűz eléri az oxigéntartályt, akkor nagy tűzgolyó lesz a vége? :-)
  • sakkay
    Pont kérdezni akartam:))
  • VO101Tom
    CloDhoz kijött egy 4.55-ös patch, főleg bigfix.

Fix for 1080Ti cards not loading correct texture mipmaps
    Revised 4.5 quick missions
    109s have historically correct two radiator circuits
    Fiat BR-20 engine control lever bug... numbering texture has the "7" and "6" reversed
    Spitfire Mk I, Mk Ia, and Mk IIa: Wheel brake lever now animated
    Bug causing hit to the right water radiator to damage the left water radiator fixed
    Beaufighter cockpit glass more transparent for pilot and observer
    Gladiator enhancements to its external model
    Hurricane control column chain animation corrected
    Enhanced English field textures
    Disabled Anthropomorphic Control, option not available.
    Aircrafts of air groups marked as scramble (Full Mission Builder) now start with pre-warmed and running engines. To prevent planes from rolling ahead on spawn-in, chocks are initially set and a message is shown in the info window.
    Fixes to enable track record compatibility between game versions
    Oxygen tank damage now in effect
    Removed vehicles from plane select listing
    Smoother grass rendering
    Weapons/smoke effects revised
    CR-42 aileron wire animation bug fixed
    Ju88 Bottom gunner: annoying moving dot removed from the cockpit.
  • PhantomAss
    Hello,
    anno mi is azzal ütöttük el az időt, de az már régen volt :)
    Szerintem már csak elvétve lézeng arra pár ember, de tehetsz egy próbát a HL-val, hátha...én évek óta nem próbáltam.
    Az akkori játékosok nagy része azóta más szimekkel folytatja az online repülést.
    Ami most megy az a Cliffs of Dover:
    link
    az Il2 battle of Stalingrad:
    link
    és a DCS World:
    link
    Szerintem inkább ezek körül kutakodj ha online akarsz repülni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.16. 08:31:57
  • hutonyi
    Sziasztok!
    Annó IL2-vel ütöttem el az időt.
    Ennek már bő 10 éve. Azóta kiestem a pixisből.
    Megy még azt IL2 és a HíperLobby?
    Esetleg változott valami? Új játék?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv.:
    102VO_Tonyi[HUN]
    Utoljára szerkesztette: hutonyi, 2019.02.14. 12:57:17
  • VO101Tom
    Akkor jó :)
  • i robot
    Te ez pont 153mm. Akkor jó a méret. Köszi szépen, nagyon komoly cucc!
  • VO101Tom
    Nem, az A4-es lapra rátettem a grafikát, hogy amennyire lehet, töltse ki (ki tudja ki milyen felbontásban nyomtatja ki). Az eredeti átmérője 153mm, és 13mm vastag.
  • i robot
    Összedobtam egyet próbaképpen, nagyon állat! Jó a flash verzio is, viszont más a kezedben tartani. Ez amúgy a rendes mérete?
  • i robot