91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Il2 ben meg Stukaban meg Heinkelben meg Tb-3ban lehet akar tobb is..meg neten is..
    (Coop missiont kell csinalni)
  • sz4bee
    Lehet ugy lan on ket emberrel az 1 ik vezet a masik meg hatul ul es lő? Ha igen hogy?
  • Seaweed
    igen akkor meg fel es le is lehett szallni barhol ahol a pilota tudasa engedte.. (gyak +-20° emelkedon is)
    Mindamellett ha lehetne utat vagy sima retet csinalni editorban akkor megint fel lehetne tamasztani a secretbase-t..de igy mai allaspont szerint nem (mint irtan anno max orfutossal lehet leszallni ott)
  • Bucser
    JAhh akkor még fel lehetett szállni normálisan a pusztából???:)
  • Seaweed
    Secretbase az egy regi mission-om volt amit a Redhuntersnek csinaltam...ha sokt visszaolvasol van itt is szo rola ugy 1-2 honappal ezelott...
    "foldi uzemmodban sem"...
  • lamase
    ja hocs ace.. kell
  • lamase
    ha 1.22rol akarok updateolni akkor ez kell nekem?

server201_over122.zip - Win32 dedicated server v1.22 -> v2.01 patch (AEP)

csak azert mert masik kliens fajlt nem lattam ami ezt tenne..
  • Vlala #3982
    Secretbase?
    "Földi üzemmódban" sem lehet átmenni egy hídon? Vagy egyszerűen nem fér el a szárny?
  • Seaweed
  • Seaweed
    rgr ;)
  • neuro
    Lehet kicsit később érek haza, de majd jelentkezek fórumon (vagy itt vagy bop-on) esetleg lobbin ha bent leszel
  • Reaper
    Ejj-ejj az mekkora királyság volt! MIG-3-al szakadó esőben meg mikor felhőben volt a hegytető!
    Rég volt igaz se volt...
  • Seaweed
    uppp..
    Neuro nem felejettem meg el! "el meg"?

;)
  • Seaweed
    Biztos vagyok benne hogy nem fog sikerulni..
    (nem ta talaldat fel a spanyolviaszt :P...mas is probalkozott am mar evekkel ezelott ilyen dolgokkal...soot ennel extremebb dolgokkal is ;)) (lsd:secretbase ;))))
  • PLackó
    gyerünk meg bírod csinélni!!!!!!!!!
    drukdruk
  • Vlala #3974
    Huhh. Végigjutottam a 162 (időközben 180) hozzászóláson, ennyit máskor ne írjatok
    Persze csak vicceltem.
    Tegnap nem volt időm kipróbálni a hídraszállást, ma drukkoljatok (megfelelő hidat kell találnom hozzá)
  • antijedi
    az még azelött volt nem? bár lehet, mindenesetre msot már csak 5. hely :(
  • Seaweed
    tegnap masodikok voltunk a top 10-ben ha jol emlekszem ;)
  • antijedi
    hol vannak itt tények? ne röhögtess már pls, de tényleg zárjuk le...., bár fáj a szivem mert nem értünk ell magasab besorolást legnépszerübb topicok között :/
  • Seaweed
    (kata vs neuro)
  • Seaweed
    hagyjuk mar...ugysincs ertelme
  • Seaweed
    pfffffffffff
  • antijedi
    téged nem krédés miatt "hülyézett le" seaweed, emlékezz már visza, az hogy jogosan vagy jogtalanul nézőpont kérdése de attol még az nem kérdés volt amiböl kiindult... :)
  • neuro
    Átszerveződik? Még mindig ott vannak a fehér keresztes, sötétszürke amerikai gépek.
    Egyébként pedig "informálódtam" mielőtt elmondatm a saját véleményem elhiheted...

"A század feltehetően a szövetséges oldal gépeit fogja repülni. A század így fiktív lesz, de lehetőséget ad majd az amerikai, angol, orosz gépek repülésére. Tekinthetjük akár egy szövetségi oldallal szimpatizáló partizán századnak is." - ennyit a történelmi hűségről.
  • Kata
    Igen, a lelkembe tiportál. :P
    Amúgy meg informálódj, mielőtt állítasz valamit, mert a Turul átszerveződni látszik teljesen a szövetségi gépekre... lásd híreik.
  • TBalazs
    3dgamersen fenn van az összes patch, és gyorasan (60k) le is lehet őket tölteni.

3dgamers_il2 peccsek
  • TBalazs
    Hehe, ezzel nem vagy egyedül, ismerek "pár" embert akik úgyanígy vannak ezzel (puma, dongó századok majd teljes állománya:)). De természetesen mindenkinek szíve joga azzal repülni amivel akar, senkinek semmi köze hozzá.

(mondjuk a fehér keresztes musti nembizti, hogy tetszeni fog amcsi barátainknak :))
  • Kisvadász
    de ugyanúgy fennvan az összes régebbi magyar század honlapján!!!!
  • lamase
    kossz, ezt be se irtam ;)
  • lamase
    nekem fb van es neten szeretnek jaccani..
  • Hmuda
    Pontosítok:
    link
    Remélem így már jó.
  • lamase
    ***THESE UPDATES ARE FOR THE ORIGINAL IL-2 STURMOVIK. THEY ARE NOT FOR IL-2 STURMOVIK FORGOTTEN BATTLES!***
  • PLackó
    igen,EZ.
  • neuro
    van topikja?
  • PLackó
    aki szokott a ms flight simulator 2004-el játszani,egy kicsit légyszi nézzen már bele a topicjába....
  • Hmuda
    Innen.
  • lamase
    patch honnan toltheto le?
  • Vlala #3952
    Naaa
    Ne veszekedjetek már, 162 új üzenetem van (csak ebben a topicban) Tudjátok, milyen nehéz mindet végigolvasni úgy, hogy a főnök ne vegye észre?
  • neuro
    jó kis flémet indítottam :)
    csak azért írtam, hogy komolytalan a turulos dolog, mert milyen ötlet már "zsákmányolt" szövetséges gépekkel repülni német oldalon. Lehet bennem van a hiba, de jobban szereretem a történelmileg elfogadható dolgokat egy szimulátorban. Ha valakinek a lelkébe tiportam a "komolytalan" kifejezéssel akkor ezer bocsánat. :)
  • Kisvadász
    ...