91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3989 Il2 ben meg Stukaban meg Heinkelben meg Tb-3ban lehet akar tobb is..meg neten is..
(Coop missiont kell csinalni) -
sz4bee #3988 Lehet ugy lan on ket emberrel az 1 ik vezet a masik meg hatul ul es lő? Ha igen hogy? -
#3987 igen akkor meg fel es le is lehett szallni barhol ahol a pilota tudasa engedte.. (gyak +-20° emelkedon is)
Mindamellett ha lehetne utat vagy sima retet csinalni editorban akkor megint fel lehetne tamasztani a secretbase-t..de igy mai allaspont szerint nem (mint irtan anno max orfutossal lehet leszallni ott) -
#3986 JAhh akkor még fel lehetett szállni normálisan a pusztából???:) -
#3985 Secretbase az egy regi mission-om volt amit a Redhuntersnek csinaltam...ha sokt visszaolvasol van itt is szo rola ugy 1-2 honappal ezelott...
"foldi uzemmodban sem"... -
#3984 ja hocs ace.. kell -
#3983 ha 1.22rol akarok updateolni akkor ez kell nekem?
server201_over122.zip - Win32 dedicated server v1.22 -> v2.01 patch (AEP)
csak azert mert masik kliens fajlt nem lattam ami ezt tenne.. -
Vlala #3982 Secretbase?
"Földi üzemmódban" sem lehet átmenni egy hídon? Vagy egyszerűen nem fér el a szárny? -
#3981 -
#3980 rgr ;) -
neuro #3979 Lehet kicsit később érek haza, de majd jelentkezek fórumon (vagy itt vagy bop-on) esetleg lobbin ha bent leszel -
#3978 Ejj-ejj az mekkora királyság volt! MIG-3-al szakadó esőben meg mikor felhőben volt a hegytető!
Rég volt igaz se volt...
-
#3977 uppp..
Neuro nem felejettem meg el! "el meg"?
;) -
#3976 Biztos vagyok benne hogy nem fog sikerulni..
(nem ta talaldat fel a spanyolviaszt :P...mas is probalkozott am mar evekkel ezelott ilyen dolgokkal...soot ennel extremebb dolgokkal is ;)) (lsd:secretbase ;)))) -
#3975 gyerünk meg bírod csinélni!!!!!!!!!
drukdruk -
Vlala #3974 Huhh. Végigjutottam a 162 (időközben 180) hozzászóláson, ennyit máskor ne írjatok
Persze csak vicceltem.
Tegnap nem volt időm kipróbálni a hídraszállást, ma drukkoljatok (megfelelő hidat kell találnom hozzá) -
antijedi #3973 az még azelött volt nem? bár lehet, mindenesetre msot már csak 5. hely :( -
#3972 tegnap masodikok voltunk a top 10-ben ha jol emlekszem ;) -
antijedi #3971 hol vannak itt tények? ne röhögtess már pls, de tényleg zárjuk le...., bár fáj a szivem mert nem értünk ell magasab besorolást legnépszerübb topicok között :/ -
#3970 (kata vs neuro) -
#3969 hagyjuk mar...ugysincs ertelme -
#3968 pfffffffffff -
antijedi #3967 téged nem krédés miatt "hülyézett le" seaweed, emlékezz már visza, az hogy jogosan vagy jogtalanul nézőpont kérdése de attol még az nem kérdés volt amiböl kiindult... :) -
neuro #3966 Átszerveződik? Még mindig ott vannak a fehér keresztes, sötétszürke amerikai gépek.
Egyébként pedig "informálódtam" mielőtt elmondatm a saját véleményem elhiheted...
"A század feltehetően a szövetséges oldal gépeit fogja repülni. A század így fiktív lesz, de lehetőséget ad majd az amerikai, angol, orosz gépek repülésére. Tekinthetjük akár egy szövetségi oldallal szimpatizáló partizán századnak is." - ennyit a történelmi hűségről. -
#3965 Igen, a lelkembe tiportál. :P
Amúgy meg informálódj, mielőtt állítasz valamit, mert a Turul átszerveződni látszik teljesen a szövetségi gépekre... lásd híreik. -
TBalazs #3964 3dgamersen fenn van az összes patch, és gyorasan (60k) le is lehet őket tölteni.
3dgamers_il2 peccsek -
TBalazs #3963 Hehe, ezzel nem vagy egyedül, ismerek "pár" embert akik úgyanígy vannak ezzel (puma, dongó századok majd teljes állománya:)). De természetesen mindenkinek szíve joga azzal repülni amivel akar, senkinek semmi köze hozzá.
(mondjuk a fehér keresztes musti nembizti, hogy tetszeni fog amcsi barátainknak :)) -
Kisvadász #3962 de ugyanúgy fennvan az összes régebbi magyar század honlapján!!!! -
#3961 kossz, ezt be se irtam ;) -
#3960 nekem fb van es neten szeretnek jaccani.. -
#3959 Pontosítok:
link
Remélem így már jó. -
#3958 ***THESE UPDATES ARE FOR THE ORIGINAL IL-2 STURMOVIK. THEY ARE NOT FOR IL-2 STURMOVIK FORGOTTEN BATTLES!*** -
#3957 igen,EZ. -
neuro #3956 van topikja? -
#3955 aki szokott a ms flight simulator 2004-el játszani,egy kicsit légyszi nézzen már bele a topicjába.... -
#3954 Innen. -
#3953 patch honnan toltheto le? -
Vlala #3952 Naaa
Ne veszekedjetek már, 162 új üzenetem van (csak ebben a topicban) Tudjátok, milyen nehéz mindet végigolvasni úgy, hogy a főnök ne vegye észre? -
neuro #3951 jó kis flémet indítottam :)
csak azért írtam, hogy komolytalan a turulos dolog, mert milyen ötlet már "zsákmányolt" szövetséges gépekkel repülni német oldalon. Lehet bennem van a hiba, de jobban szereretem a történelmileg elfogadható dolgokat egy szimulátorban. Ha valakinek a lelkébe tiportam a "komolytalan" kifejezéssel akkor ezer bocsánat. :) -
Kisvadász #3950 ...